Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για όλους όσους μέσα από αυτές τις ιστορίες, ψάχνουν να βρουν ιδέες, να ξυπνήσουν τις αισθήσεις κ τη φαντασία τους θα παραθέσω και εγώ με τη σειρά μου μια από τις εμπειρίες μου. Με λένε Μάνο και έχοντας αφήσει πίσω την ακαδημαϊκή καριέρα, μπορώ ελεύθερα να σας εκμυστηρευτώ την πιο γλυκιά μου αμαρτία από την περίοδο εκείνη.

Ήταν καλοκαιράκι πριν λίγα χρόνια στο νησί των ανέμων, αγαπημένος μου τόπος διακοπών κάθε χρόνο για τις απόλυτες κραιπάλες και ξενύχτια. Ένα βράδυ την είδα σε διπλανό τραπέζι να δίνει το σόου της πάνω στο τραπέζι. Το όνομά της Μαρία και στο πέρασμα της αναστάτωνε κάθε αρσενικό που βρισκόταν στο διάβα της. Ξανθιά, αδύνατη, με υπέροχες καμπύλες και με μάτια σκούρο πράσινο.

Η μορφή της γνώριμη και ο κολλητός, μου το επισήμανε. Την είχα φοιτήτρια το προηγούμενο εξάμηνο και μάλιστα της είχα μηδενίσει το γραπτό λόγω αντιγραφής! Με λουλούδια κατάφερα να της αποσπάσω την προσοχή και να την ξαφνιάσω που με είδε…και ειδικά στην Μύκονο. Η διάθεση χαλαρή και εγώ είχα αφήσει το αυστηρό ύφος που είχα στα αμφιθέατρα. Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στις εξετάσεις και στο μάθημα που την έκοψα. Τότε σκύβει και μου ψιθυρίζει στο αυτί… «ξέρετε κ. καθηγητά… δεν φοράω τίποτα από μέσα». Ατάραχος της απαντώ «Αυτό θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη στη διόρθωση του γραπτού! Τι λες… πάμε; »
Με τυπικές δικαιολογίες άφησε τη συντροφιά της και φύγαμε αγκαλιά από το κέντρο. Το βραδινό αεράκι μας κτύπησε στα πρόσωπα και στο φως του φεγγαριού φάνηκε καθαρά πόσο αναψοκοκκινισμένοι ήμασταν και οι δυο. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο τη στρίμωξα σε ένα απόμερο σοκάκι. Τα χείλη μου άρχισαν να διαγράφουν ένα μονοπάτι από τα χείλη στο σαγόνι και στο λαιμό της. Το κορμί της άρχισε να φλέγεται στο άγγιγμα μου. Ένιωσε τους παλμούς της να ανεβαίνουν, καθώς το χέρι της μετακινήθηκε πάνω από το φούσκωμα του παντελονιού. Ένιωθε το πέος μου σκληρό καθώς το άγγιζε. Με τη γλώσσα, με τα δάχτυλα, με κάθε μπορετή προεξοχή του κορμιού μου καταβρόχθιζα την Μαρία. Αυτή ακουμπισμένη με τη πλάτη στον τοίχο, θελκτική και παραδομένη, με το ένα πόδι ανασηκωμένο μέχρι τη μέση μου να γίνεται κάθε στιγμή όλο και πιο δεκτική , να απολαμβάνει στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο έρωτα και να ανταποδίδει με όσα μια γυναίκα ξέρει ότι ικανοποιούν έναν άντρα. Οι στεναγμοί που ξεχύνοντας από το είναι της ολοένα και δυνάμωναν και άθελα της έπαψε να είναι παθητική και να δέχεται νωχελικά τα χάδια μου, αλλά με τραβούσε κοντά της, με χέρια που τυλίγονταν ικετευτικά ολόγυρά μου, με κορμί που κυλιόταν ρυθμικά προς το μέρος μου παρασέρνοντάς με στη μαγνητική δίνη του πόθου της.

Ένιωσα την ύπαρξη μου να βουλιάζει μεμιάς στον ολόχρυσο χείμαρρο των κυματιστών μαλλιών που της έφταναν ως τους ώμους. Τα μέλη μου παρέλυσαν στην τυραννική υποψία του σφικτού πληθωρικού στήθους, που οι ρώγες του κέντριζαν αλαζονικά το μεταξωτό ύφασμα. Mε το σώμα μου εγκλώβισα το δικό της στον τοίχο και με κατακτητική διάθεση άρχισα να ψαχουλεύω κάτω από το φόρεμα της. Με τρεμάμενα δάχτυλα βάλθηκα να μετρώ το βάρος του στήθους, την αντίσταση που πρόβαλλαν στην πίεση μου οι σφικτοί γλουτοί της. Θαύμαζα το λύγισμα της μέσης, την καμπυλωτή γραμμή της ράχης, ενώ τα δόντια μου μπήγονταν στην αρχή δοκιμαστικά, ύστερα πιο επιθετικά στο λαιμό και τα μπράτσα της αφήνοντας μικρές κόκκινες στάμπες…ρουφήγματα συσσωρευμένης ηδονής.

Οι μηροί της αφύλακτα φρούρια, καθρέφτες ασίγαστων πόθων, παραμέρισαν καρτερικά για να απολαύσουν το σάλεμα των υπνωτισμένων μου δαχτύλων, να γευτούν την ατίθαση αφή που εκβίαζε εξακολουθητικά την έκκριση διαμαντένιων δροσοσταλίδων, απτών αποδείξεων της ολοκληρωτικής της παράδοσης της σε μένα. Τα δόντια μου συνέχιζαν να δοκιμάζουν το όριο αντοχής της βελούδινης επιδερμίδας του λαιμού της, των χεριών και του στήθους της ακροβατώντας πάνω στην μαγική κλωστή που χωρίζει τον πόνο από την ηδονή.

Τραβώντας με δύναμη τα μαλλιά της, την ανάγκασα να γονατίσει και με σταθερά κρατημένο το κεφάλι της, οδήγησα το στόμα της εκεί που ανάβλυζε η πηγή του πόθου μου. «Πόρνη…»ψιθύρισα. «Αυτή είναι η σωστή σου θέση. Να είσαι πεσμένη στα πόδια μου. ΧΑΜΗΛΑ!!! Να μάθεις να προσκυνάς τα αρσενικά». Η Μαρία υποτάχθηκε στη θέληση μου και παραληρούσα όσο με ρούφαγε άπληστα, ξεστομίζοντας πρόστυχα λόγια που δεν είχα ξαναπεί ποτέ, ίσως να μην τα είχα ακούσει κιόλας, όμως είναι βαθιά ριζωμένα στα κύτταρα του άντρα και βγαίνουν στη επιφάνεια κάθε φορά που ξαναθυμάται με ποιες πονηριές η Εύα έγινε αφορμή να χαθεί ο παράδεισος…

Τραβούσα τα μαλλιά της δυνατά πάνω κάτω και ο πούτσος μου μπαινόβγαινε σαν μανιασμένος! Προσπαθούσε μάταια να πει κάτι…Διαμαρτυρόταν μπουκωμένη από τον πούτσο μου αλλά δεν είδα ιδιαίτερη αντίδραση…συνέχισα να της το καρφώνω στο στόμα ενώ την έβλεπα να χαϊδεύει την κλειτορίδα της! «θα σου σκίσω όλες της τρύπες απόψε» ξεστόμισα με βραχνή φωνή, είχε παραξενευτεί που της φερνόμουνα έτσι αλλά δε δυσανασχετούσε! Μόλις καταλάβαινα πως τελείωνα την σταμάτησα, «καιρός να δούμε το γραπτό σου» της είπα και φύγαμε τρέχοντας για το ξενοδοχείο.

Ανεβήκαμε τα σκαλιά γρήγορα ενώ είχαμε αρχίσει να βγάζουμε τα ρούχα προκειμένου να σμίξουμε τα κορμιά μας το γρηγορότερο δυνατόν. Οι πύρινες ματιές μου έγλειφαν τις ρώγες της, τις μετέβαλλαν σε άγουρους καρπούς βατομουριάς, ύστερα ύγραιναν υπερβολικά το βελούδινο χνούδι της κοιλιάς, στέκονταν υπεροπτικά στις μαγευτικές γραμμές των γοφών και υποκλίνονταν συνθλιμμένες στο τρίγωνο της ήβης, με ακούραστη μανία να σκάψουν βαθιά για το πολύτιμο έπαθλο…τη μυστική πηγή ηδονής της.

Προσπάθησε να βρει το στόμα μου με το δικό της, αλλά την ίδια στιγμή την έπιασα και την ξάπλωσα στο κρεβάτι. Τύλιξε τα πόδία της γύρω από τη μέση μου καθώς στεκόμουν μπροστά της. Τη στιγμή που έμπαινα μέσα της με μια απότομη κίνηση, η πλάτη της σφίχτηκε νιώθοντας τον να γλιστράει στα βάθη της. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ενώ τα χέρια μου την κρατούσαν δυνατά από τους γοφούς. Κρεμάστηκε από το λαιμό μου, αιχμάλωτη του ρυθμού μου. Κρατώντας την από τους γοφούς βόγκηξε νιώθοντας τον πρώτο της οργασμό να έρχεται. Η ανάσα της είχε γίνει βαριά, τα χείλη μου χώθηκαν στο λαιμό της και ενώ εκείνη νόμισε πως δεν θα μπορούσε ν\' αντέξει άλλο ένας δεύτερος οργασμός που τη ζάλισε ήρθε να τη συνταράξει.

Με είχε κατακαυλώσει με τα βογκητά και τους απανωτούς οργασμούς της. Ήμουν στα πρόθυρα ερωτικού παροξυσμού, έχοντας σχεδόν χάσει κάθε έλεγχο των πράξεων μου. Στάθηκα πίσω της και ο πούτσος μου καρφώθηκε ξανά στο μουνί της «ΑΑααααααα έλα σκίσεεεεεεε με» ούρλιαζε καυλωμένη. «Πουτάαααανα με έκανες έλαααααα γαμιά μου…. ΕΛΑ»! ¶ρχισα να της βάζω κωλοδάχτυλο μαζεύοντας υγρά από το μουνί της που έσταζε: Με μουγκρητά, σαν πληγωμένου ζώου προσπάθησε να αντισταθεί…. «Αφού ξέρεις…..ότι για να περάσεις το μάθημα πρέπει να στρώσεις κώλο» της είπα και απτόητος, συνέχισα να της γαμάω το μουνί ενώ τα δάχτυλα μου έγιναν δύο μέσα στον κώλο της. «Με πονάς» ίσα που πρόλαβε να ψελλίσει πριν αφεθεί σε έναν ακόμη οργασμό. Ένιωσα να πλημμυρίζει το μεστό μουνάκι με τους γλυκούς χυμούς της και θολωμένος από ατελείωτη καύλα, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλα τον πούτσο μου από το υγρό μουνί της και τον κάρφωσα στον κώλο.

Μια κραυγή πόνου έσκισε τη σιωπή της νύχτας καθώς ο πρησμένος πούτσος μου έσκιζε τα σωθικά της. Είχα πέσει πάνω της και με το βάρος μου την είχα σχεδόν ακινητοποιήσει και εξακολουθούσα αργά και με δυσκολία να γαμάω το εξαίσιο κωλαράκι της. Με τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού προσπαθούσα να την χαλαρώσω παίζοντας με τη κλειτορίδα της, καθώς ο πούτσος μου συνέχιζε να οργώνει τα δύσβατα μονοπάτια ηδονής, που όσο περνούσε η ώρα γλιστρούσε όλο και πιο εύκολα μέσα στο κώλο της. Δεν σταμάτησα, αλλά απλώς χαμήλωσα τον ρυθμό και τώρα την πηδούσα τρυφερά. «Είστε τέλειος κ. καθηγητά» είπε και έσπρωχνε το κώλο της πάνω στο καυλί μου, δίνοντας το έναυσμα για ένα άγριο σφυροκόπημα. «Ναι καυλιάρη μου…» «ΝΑΙ… έτσι γάμα με το πουτανάκι σου..» «ΕΛΑ μη σταματάς…»

Νιώθοντας να πλησιάζω σε οργασμό, τον έβγαλα από τον κώλο της και γυρίζοντας την ανάσκελα τον έχωσα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο πλημμυρισμένο από υγρά μουνί της. Δεν άντεξα για πολλή ώρα ακόμη να κατακτώ τα απόμερα λιμάνια της σάρκας της. «Με ΔΕΚΑ είσαι ευχαριστημένη τη ρωτάω?» «μόνο αν το αξίζω το θέλω» μου αποκρίθηκε. «Όπως και να έχει σε γουστάρω τρελά και είσαι ο καλύτερος καθηγητής που είχα ποτέ…». Τέλος, με σβησμένα βογκητά και λιγωμένους στεναγμούς πότισα την απαλή επιφάνεια της κοιλιάς της με δονήσεις αφρισμένης θάλασσας.

Υ.Σ. Με τη Μαρία είχαμε μια όμορφη σχέση μέχρι που πήρε το πτυχίο της, αδιαφορώντας για τα κουτσομπολίστικα σχόλια φοιτητών και λοιπών καθηγητών….

Στο e-mail μου όσες θελήσουν περαιτέρω επικοινωνία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.