Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν 10 χρόνια είχα πάει επίσκεψη σε μια ξαδέλφη μου στην νέα Σμύρνη,όπου με γουστάριζε πολύ αλλά δεν μπορούσε να μου το πει,όταν πήγα στο σπίτι της ήταν εκεί και η ανιψιά της 18 ετών περίπου και αφού κοιτάζαμε ο ένας τον άλλο καταλήξαμε να πω στην ανιψιά της αδελφής μου (όπου η μικρή η φαν της άλλης ξαδέλφι κόρη) και είχε έλθει από το χωριό βόλτα στην Αθηνά ,να της πω να έλθει το βράδυ να κοιμηθεί σπίτι μου.

Εγώ ήμουν αρραβωνιασμένος με μια 18 ετών κοπέλα και αυτή δέχτηκε αλλά με την ξαδέλφη μου να με κοιτάει παράξενα λες και ήξερε τι θα γινόταν. Αφού την πήγα σπίτι την γνώρισα με την αρεβωνιαστηκια μου και καθίσαμε και παίξαμε χαρτιά, όπου κάποια στιγμή η ανιψιά άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μου κάτω από το τραπέζι.

Εγώ είχα καυλώσει πολύ και βιαζόμουν ποτέ θα την ξέσκιζα,μετά από λίγο της είπε η γυναίκα μου που θα κοιμηθεί και πήγαμε για ύπνο,η αρραβωνιαστικιά μου κατάλαβα ότι κάτι ψυλλιάστηκε αλά εγώ από την καύλα δεν υπολόγιζα τίποτα. όταν πήγα και ξάπλωσα ήρθε η γυναίκα μου και άρχισε να με ρωτάει για την μικρή (γιατί την έφερα σπίτι,αν έχω κάτι μαζί της κλπ) και εγώ βέβαια το έπαιζα παγώνι. όταν γδύθηκε άρχισε να μου χαϊδεύει την πούτσα μου όπου ήταν μισοκαυλωμενη και να μου την παίζει,όπου και μου είπε ότι είμαι φτιαγμένος από πολύ ώρα γιατί η πούτσα μου έκανε μπακα έξω από το παντελόνι, άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια μέχρι που άρχισαν να μου βαραίνουν από την καύλα.

εγώ είπα ότι πρέπει να την γαμήσω και να κοιμηθεί όπου μετά θα πήγαινα στην μικρή να συνέχιζα. Αφού μου τον σήκωσε καλά την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να την ξεσκίζω, όπου η πουτάνα άρχισε να μουγκρίζει δυνατά και εγώ είπα δεν γαμιέται ας ακουστούμε στην μικρή και τι έγινε; αφού την γαμούσα είδα με την άκρη του ματιού μου από τον καθρέφτη την μικρή να παρακολουθεί. αφού την έχυσα την δικιά μου και πλυθήκαμε πέσαμε για ύπνο,αλλά εγώ που να κοιμόμουν αφού είχα το μυαλό μου στην μικρή.
Μετά αφού κατάλαβα ότι κοιμήθηκε η γυναίκα μου πήγα σιγά σιγά στο σαλόνι που κοιμόταν η μικρή, όπου ήταν και ξύπνια, όταν με είδε μου χαμογέλασε και έκανε χώρο να ξαπλώσω!! είχε μεγάλα βυζομπαλα και άρχισα να την γλύφω και όταν έβαλα το δάκτυλο στο μουνάκι της διαπίστωσα ότι ήταν μούσκεμα από την καύλα!!!

Τότε αφού είδα ότι ήταν έτοιμη να γαμηθεί της έβαλα το πούτσο στο στόμα για να μου τον φτιάξει καλά,δεν βιαζόμουνα γιατί είχα ψιλοξεκαυλωσει με την γυναίκα μου και το ευχαριστιόμουνα καλύτερα.

Τότε την κατέβασα από το κρεβάτι και ξάπλωσα ανάσκελα στο πάτωμα και ανέβηκε πάνω μου στην αρχή σιγά σιγά γιατί έχω πολύ χοντρό πούτσο και αφού τον συνήθισε άρχισε να χτυπιέται και να μουγκρίζει!! όταν κουράστηκε την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα το πισωκολητο όπου μετά από 20 λεπτά το μουνάκι της άρχισε να στεγνώνει και να πονάει!!!αφού πονούσε άρχισε να μουγκρίζει δυνατά όπου και κάποια στιγμή ένιωσα πίσω μου κάτι να υπάρχει!!!

Ήταν η αρραβωνιαστικιά μου και χάιδευε το στήθος της εγώ το έπαιξα ψύχραιμος και της έκανα νόημα να έλθει και αυτή. Η μικρή στην αρχή κόμπλαρε αλλά με το πρώτο χάδι άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες και άρχισαν να γλείφονται και εγώ να γαμάω πρώτα την μια και μετά την άλλη. Το μόνο που θυμάμαι καλά είναι ότι δεν μπορούσα να χύσω και γαμούσα σαν τρελός!!!

μετά από αυτό αρχίσαμε να πηγαίνουμε με ζευγάρια που περάσαμε πολύ καλά!! Τώρα είμαι παντρεμένος με μια άλλη που είναι για σπίτι δουλεία και γαμήσι κάθε 10 μέρες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).