Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Χρήστο και είμαι 26 χρόνων τα έχω (είχα μάλλον) με μια κοπέλα 2 χρόνια. Πανέμορφη και απίστευτο κορμί. Να μην μακρηγορώ με αυτήν την κοπέλα είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Δεν έλειπε σε κανέναν τίποτα. Εγώ δούλευα διανομέας (currier ) και η κοπέλα μου σε μια εταιρία με αποθήκες σαν λογίστρια.

ήταν 25 χρόνων, ξανθιά κιτρινοπράσινα μάτια και ελκυστικές καμπύλες . πολύ γλυκιά ομιλία. Στο σεξ να πω την αλήθεια ήταν λίγο πίσω. Δεν ήξερε να κάνει πολλά πράγματα και αρκούταν στα κλασσικά.

Μια μέρα λοιπόν είχε πάει 8 το βράδυ μόλις είχα σχολάσει και περίμενα τηλ της. Έβλεπα ότι αργεί να με πάρει αποφάσισα να πάω σπίτι της. Εκεί ήταν η αδερφή της και μου είπε ότι δεν έχει σχολάσει ακόμα. Έτσι λοιπόν πήρα τον δρόμο για την δουλειά της να της κάνω έκπληξη. μόλις έφτασα έξω από την εταιρία διαπίστωσα ότι ήταν κλειστή η πόρτα αλλά το αυτοκίνητο της ήταν απέξω και τον υπολοίπων συνάδελφων της. Κοιτάζοντας στο γραφείο της αποξω διαπίστωσα ότι ήταν κλειστό το φως. Έτσι πήρα την απόφαση να σκαρφαλώσω στο παράθυρο που βλέπει στην αποθήκη.

Για καλή μου τύχη ήταν ανοιχτό και μπορούσα να μπω μέσα. Μπήκα σαν την γάτα και κρύφτηκα πίσω από τα εμπορεύματα έτσι ώστε να μην με βλέπει κανείς. Δεν πέρασε ένα λεπτό και εμφανίζετε η Μαρία μαζί με τον διευθυντή και τον άλλον λογιστή με ένα φάκελο και κάτι σημείωνε. Αυτό που με εξέπληξε ήταν ότι φόραγε ένα πουκάμισο που το μπούστο τρέλαινε ακόμα και τυφλό και μια φούστα που έγραφε απίστευτα πάνω στο κορμί της. Ζήλεψα υπερβολικά γιατί δεν μου άρεσε που όποτε γύριζε ο διευθυντής έκανε περίεργα νοήματα στον άλλον και χαμογελούσαν. Μετά από λίγο πήρε το αυτί μου που τις λένε αν έχει σχέση και πως τα περνάει αν πάει γυμναστήριο κλπ Αυτή χαμογέλαγε και το ένιωθα ότι προσπαθούσε να απαντήσει σε ότι ήθελαν να ακούσουν. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και λέει ο διευθυντής ότι πρέπει να φύγει. Να πάνε να φωνάξουν τους εργάτες από την άλλη αποθήκη για να διεκπεραιώσουν την δουλειά. Για λίγο ηρέμησα.

Μετά από 5 λεπτά είδα να μπαίνουν 10 άτομα εκ τον οποίων 1 ήταν έλληνας. Οι άλλοι ήταν μαύροι ινδοί και Αλβανοί. Παίρνει ο λογιστής τους 3 ινδούς και πάνε στην διπλανή αποθήκη να φτιάξουν το εμπόρευμα και αφήνει την Μαρία με 4 αράπηδες και 3 Αλβανούς να φτιάξουν το υπόλοιπο. Δεν πέρασαν 10 λεπτά και όπως είχε σκύψει και έγραφε την πιάνει ο ένας μαύρος από το χέρι με δύναμη και αρχίζει να την γλύφει στο λαιμό. ασε με ρε φώναζε και ήμουν έτοιμος να ορμηξω να τους πλακώσω.

Δεν ξέρω τι με τράβηξε να κάτσω. Όσο την έγλυφε ο ένας ο άλλος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και έπαιζε με την ψωλή του που ήταν τρομερά μεγάλη. από την μια είχα αρχίσει να τρελαίνομαι από την ζήλια αλλά από την άλλη μου άρεσε. Δεν ξέρω γιατί. Έβλεπα την κοπέλα μου να την γδύνουν 3 άτομα και οι άλλοι να γελάνε μέχρι που την είχανε αφήσει τελείως γυμνή και είχανε μείνει με το στόμα ανοιχτό με το κορμί της. Κάθετε ο ένας αράπης πάνω σε μια κούτα και την βάζει να κάτσει πάνω στον πούτσο του. μόλις ακούμπησε προσπάθησε να σηκωθεί αλλά μάταια.

Με μια απότομη κίνηση την κάρφωσε στην κυριολεξία πάνω του και η κραυγή της ακούστηκε σε όλη την αποθήκη. Οι Αλβανοί που ξέρανε ποιο καλά ελληνικά της λέγανε (που είναι μουναρα μου ο γκόμενος σου να σε δει ?)Θες να φύγεις? Σου αρέσει? Τότε έκανα το απίστευτο. Την παίρνω τηλ. μέσα στα βογκητά δεν θα με άκουγε ότι μίλαγα από μέσα. Δεν περίμενα να το σηκώσει και όμως χωρίς να ταραχτεί καθόλου πιάνει το κινητό από την τσάντα της και μου λέει με μια ατάραχη φωνή (έλα μωρό μου έχω μια σοβαρή συνάντηση θα σε πάρω μετά) οκ λέω θα περιμένω. Δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα. είχε πάρει μέσα της το τέρας του αράπη και με τα χέρια της χάιδευε τα κωλομέρια των άλλων 2. Ενώ ο ένας Αλβανός πάει δίπλα της και την βάζει το καυλί του στο στόμα της.

Την γαμούσαν τόσο δυνατά που απορούσα πως δεν είχε λιποθυμήσει από το πόνο. – σ αρέσει baby της έλεγε ο Αλβανός -ναι ψέλλιζε- το είχες φανταστεί ποτέ ότι θα σε πέρναν έτσι? -όχι- τι έχεις να πεις? Σκιστέ με και ας μου κοστίσει και την δουλειά μου χτυπήστε με βρίστε με θέλω να δω πως είναι. Τι ήθελε και το είπε. Την σηκώνει πάνω ο αράπης της τραβάει ένα σκαμπίλι την πιάνει από τα μαλλιά την πετάει κάτω την στήνει στα 4 και μπαίνει με όλη την δύναμη από πίσω της ενώ ο άλλος της έτριβε το στήθος και οι υπόλοιποι μαλακίζονταν από πάνω της. Βόγκαγε τόσο δυνατά που είχα ερεθιστεί από το θέαμα. είχανε καυλώσει και οι άλλοι που φωνάζανε υπερβολικά δυνατά και βογκάγανε.

Για να τελειώνω την περάσανε όλοι από ένα χεράκι στην ίδια στάση ενώ όποιος τελείωνε πήγαινε στο στόμα της και έχυνε. Μόνο ο τελευταίος τελείωσε στο στήθος της. Παρτα μωρή πουτάνα της είπε. Για να μάθεις να έρχεσαι με αυτά τα ρούχα στην δουλειά.

Η κοπέλα μου γέλαγε σαν υπνωτισμένη θέλω κι άλλο έλεγε. Τότε τις ρίχνει ένα σκαμπίλι ο ένα Αλβανός και τις λέει. Εδώ είναι δουλειά τράβα σπίτι να σε γαμήσει ο δικός σου. όχι λέει και αρπάζει την ψωλή του αράπη και αρχίζει να την γλύφει. Δεν κρατήθηκα. Βγήκα έξω και πάω μπροστά της και αντί να σηκωθεί πέφτει στα τέσσερα και χωρίς να αφήσει την ψωλή από το στόμα της μου κάνει νόημα να την πάρω.

αυτό ήταν. Της πάτησα μια κλοτσιά με τις μπότες που πετάχτηκε 2 μέτρα πέρα και έφυγα ακούγοντας τα γέλια τον εργατών.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).