Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μπαίνω συχνά και διαβάζω τις ιστορίες της σελίδας και αποφάσισα να σου στείλω κι εγώ μια που είναι αληθινή. Είναι το πρώτο μου ραντεβού με την κοπέλα μου κι έγινε πριν από 5 μήνες που γνωριστήκαμε.

Το όνομά μου είναι Αλέξης και είμαι 24 χρονών. Πήγαινα σε μια σχολή πληροφορικής για κάτι σεμινάρια πέρυσι τον Μάιο. Περιττό να σου πω οτι ψαχνόμουνα να γαμήσω γκομενάκια αλλά όλα εκεί μέσα ήταν μπάζα! Μια μέρα όπως καθόμουνα στη γραμματεία και χαβαλέδιαζα περνάει από μπροστά μου ένα γκομενάκι με κάτι χαρτιά στο χέρι σκέτη καύλα! Όπα λέω εδώ είμαστε και ρωτάω την κοπέλα που ήταν στη γραμματεία και με την οποία είχα γινει φίλος, ποιό είναι αυτό το γκομενάκι.

Μου λέει οτι είναι η απογευματινή γραμματέας και ότι είχε έρθει μόνο για σήμερα πρωί για κάτι δουλειές που είχε. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάω στο μάθημα κι έφυγα από τη γραμματεία. Πέρασαν μέρες και δεν την ξαναείδα. Μετά από καμιά 10ριά μέρες την ξαναβλέπω πρωί να κάθεται στη γραμματεία με τη φίλη μου. Χώνομαι κατευθείαν στην κουβέντα και αφού τη γνωρίζω της λέω αν θέλει να βγούμε. Ήταν Παρασκευή πρωί κι εγώ έπρεπε να πάω εκτός Αθηνών για το διήμερο οπότε κανονίζουμε για Κυριακή βράδυ.

Την Κυριακή το απόγευμα γυρίζω Αθήνα. Αράζω στο διαμέρισμα με ένα φίλο και βλέπαμε τον ολυμπιακό μέχρι να περάσει η ώρα. Ήπιαμε και τα τσιγαράκια μας για να χαλαρώσουμε. Το βράδυ αφού ετοιμάστηκα πήγα εκεί που είχαμε κανονίσει. Περίμενα κανένα 10λεπτο και εμφανίστηκε η Νάντια. Φόραγε μια φουστίτσα που μόλις την είδα καύλωσα με τη μια. Μπήκε στο αυτοκίνητο και κανονίσαμε να πάμε ζέπελιν. Πάμε ζέπελιν, καθόμαστε καμιά ώρα. Είχαμε αρχίσει να λέμε διάφορα πράγματα άσχετα. Αφού βερεθήκαμε της λέω να φύγουμε. Μου λέει που θες να πάμε;

Της λέω πάμε Γλυφάδα. Μόλις φτάνουμε Γλυφάδα, πέρνουμε κάτι μπίρες και αρχίσαμε να πίνουμε μέσα στ’ αμάξι. Η κουβέντα μας είχε φέρει πιο κοντά και σε κάποια ανύποπτη στιγμή σκύβω και τη φιλάω. Αυτή χωρίς να κολλήσει, μου χώνει τη γλώσσα της κατευθείαν μέσα στο στόμα και μου λέει ότι με γουστάρει πολύ.

Αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε και μετά από λίγο το χέρι μου είχε μπει κάτω από τη φουστίτσα της και έπαιζα με το υγρό μουνάκι της. Ήταν γουλί ξυρισμένο και με είχε καυλώσει πολύ. Αυτή, σαν αληθινό καριολάκι, μου είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι και τον είχε πάρει όλο μέσα στο στόμα της. Είχαμε καυλώσει πολύ και με μια απότομη κίνηση την τραβάω να ανέβει πάνω μου.

Φοράω στα γρήγορα την καπότα και της τον χώνω στο μουνί. Άρχισε να κουνιέται πάνω- κάτω και να φωνάζει να τη γαμήσω δυνατά. Εγώ σαν υπάκουο αγόρι την ξέσκιζα και μετά από λίγο έχυσε! Περιττό να σας πω οτι μας άκουσε όλη η παραλία όταν έχυνε γιατί είχαμε ανοιχτά τα παράθυρα λόγω της ζέστης. Κατεβαίνει από το καυλί μου και τον ξαναπέρνει στο στομα. Άρχισε να μου τον γλύφει ρυθμικά ενώ με τα χεράκια της χάιδευε τα μεγάλα μου αρχίδια. Δεν άργησα να τελειώσω μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα τα χύσια μου. Χωρίς να το πολυσκεφτώ της πρότεινα να πάμε σπίτι μου να συνεχίσουμε. Αυτή δέχτηκε φυσικά. Σε 30 λεπτά είχαμε φτάσει στο Γαλάτσι. Είμασταν ακόμα τόσο πολύ καυλωμένοι…

Μπαίνουμε μέσα και αμέσως αρχίσαμε να γδυνόμαστε. Τη στήνω στα τέσσερα και της τον καρφώνω με τη μια μες στο μουνί. Άρχισε να βογγάει και να μου φωνάζει δυνατά να την ξεσκίσω. Δεν άργισε να χύσει πάλι και γυρίζει μπροστά ανοίγωντας τα πόδια της. Θέλω κι άλλο μου λέει.

Το καυλί μου ακόμα σκληρό όπως ήταν της το ξαναχώνω. Σε λίγο ξανάχυσε το πουτανάκι μου. Βγάζω την καπότα και της τον χώνω στεγνό… Τρελάθηκε εκεί… Δεν έκανα πολλές κινήσεις και της φωνάζω ότι θα χύσω… Χύσε στο μουνί μου λέει παίρνω χάπι… Με την ιδέα και μόνο δεν κρατήθηκα… Της έχυσα το μουνάκι και φώναζε από καύλα… Συνέχισα να τη γαμάω μέχρι να ξημερώσει. Την επόμενη μέρα δεν πήγαμε στη σχολή.

Πήρε τηλέφωνο να δικαιολογηθεί ότι είναι άρρωστη κι εγώ πήρα κανονικά τις απουσίες… Με τη Νάντια είμαστε ακόμα μαζί μέχρι σήμερα! Τώρα που σας γράφω κάθεται στο σαλόνι δίπλα μου και παίζει το μουνάκι της και με ρωτάει αν το καυλί μου ειναι φουσκωμένο…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).