Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν μια Παρασκευή βράδυ και ήμασταν σπίτι μου. Σκεφτόμασταν να πάμε κανένα σινεμαδάκι, αλλά ο Γιώργος δήλωσε κουρασμένος και πρότεινε να δούμε βίντεο. Σκεπτόμενη ότι αν μέναμε σπίτι, θα στενάζανε οι σομιέδες, μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ. Τον άφησα στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση. Έκανα ένα πολύ αρωματικό αφρόλουτρο, ξύρισα με προσοχή το μουνάκι μου, διότι δεν του άρεσε τελείως άτριχο (”Μου αρέσει να γαμάω γυναίκες, όχι μωρά”, μου λεει), έβαλα κρέμες κ.λπ. κ.λπ. και βγήκα τυλιγμένη σε μία πετσέτα, που κάλυπτε ελάχιστα.

Η αλήθεια είναι ότι προγραμμάτιζα το γαμήσι για πολύ αργότερα. Βγαίνοντας όμως έπεσα πάνω στο Γιώργο που με έπαιρνε μάτι από την κλειδαρότρυπα και τον έπαιζε. Έμεινα κόκκαλο γιατί δεν το περίμενα. “Μωράκι μου, κάθε φορά που ξυρίζεσαι έτσι δείχνεις το μουνάκι σου στην κλειδαρότρυπα”; με ρώτησε ξελιγωμένα. “Δεν ξέρεις ότι υπάρχουν και κάτι ανώμαλοι που τους αρέσει να παίρνουν μάτι”; Με μια κίνηση μου τράβηξε την πετσέτα και με έριξε δίπλα του στο πάτωμα. Το καλό με μένα είναι ότι καυλώνω αυτόματα. Το διαπίστωσε για χιλιοστή φορά και ο ίδιος όταν έχωσε τα (χοντρά) δάχτυλά του στο υγρό μου μουνί. “Μμμμμμμμ… Θες παιχνιδάκια, ε”; με ρώτησε πουτανιάρικα και συνέχισε να γαργαλάει την κλειτορίδα μου ενώ έσκυψε και έγλυψε απολαυστικά τις ήδη ορθωμένες θηλές μου.

Με τρέλαινε και το ήξερε. Ήμουν ακόμη πολύ άπειρη για να μπορέσω να παίξω περισσότερο. Διψούσα για γαμήσι και δεν μπορούσα να περιμένω. Γύρισα ανάσκελα, άνοιξα τα πόδια μου και τον παρακάλεσα να κάνει γρήγορα. “Από τώρα”; ρώτησε ανάλαφρα. “Είμαστε ακόμη στην αρχή”. Συνέχισε το γλείψιμο με την έμπειρη γλώσσα του, ενώ τα χέρια του παίδευαν υπομονετικά τις λίγες κατσαρές τριχούλες του μουνιού μου. Βογκούσα ανυπόμονα, κουνούσα τη λεκάνη μου και ικέτευα για περισσότερη επαφή. Γέλασε και κατέβηκε χαμηλότερα. Πήρε το μουνί μου στο στόμα του και η γλώσσα του εξερεύνησε κάθε γωνίτσα σχολαστικά. Ακόμα καυλώνω στην ανάμνηση αυτού του γλειφομουνιού.

Ήταν ολόγυμνος και με όση αυτοσυγκέντρωση μπορούσα να έχω θαύμαζα το υπέροχο κορμί του. Τις φαρδιές του πλάτες, τα γυμνασμένα μπράτσα του με τις μαύρες κατσαρές τρίχες, το δασύ του αρχαιοελληνικό στήθος, τον σφιχτό του κώλο και το υπέροχα σηκωμένο του καυλί. Ο πούτσος του ήταν υπέροχος. Χωρίς να είναι γαϊδουρινός, ήταν επιβλητικός και στητός, σκουρόχρωμος και όλο ρυτίδες. Η βάλανος ήταν καλοσχηματισμένη και φουσκωμένη, ενώ τα αρχίδια του παρά το μέγεθος τους, κρύβονταν μέσα σε πυκνή τριχοφυΐα. Αυτό το τελευταίο με δυσκόλευε στο πιπιλημα, αλλά δε με πολυένοιαζε. Η εικόνα στο σύνολο μου γαμούσε το μυαλό, με άναβε ατελείωτα και μπορούσα να χύνω και μόνο βλέποντάς τον.

Κατάλαβε ότι τον κοίταζα έντονα γιατί σήκωσε το κεφάλι από το πρησμένο μου γεννητικό όργανο και με ρώτησε τρυφερά: “Τι θέλει το μωρό μου”; Με πήρε αγκαλιά και με φίλησε χωρίς καμιά ανυπομονησία και μου ψιθύριζε ερωτόλογα που δεν είχα τολμήσει να διανοηθώ ότι θα άκουγα από κανέναν, πολύ περισσότερο από αυτόν που είχα μαζί του μια σχέση αμιγώς σεξουαλική. Μου πήρε το χέρι και το ακούμπησε στον πούτσο του. “Παιξτον μου μωράκι μου” είπε σιγά. Υπάκουσα αλλά σύντομα η διέγερση μου οδήγησε το στόμα μου στο καυλί του. Αναστέναζε και ωθούσε με ήπιες κινήσεις το πέος του στο στόμα μου, που πλέον έφτανε τις αμυγδαλές μου. Η αρρενωπή μυρωδιά του με χόρταινε και κατάπινα λαίμαργα τα υγρά που ανάβλυζαν από το εξαίσιο μόριο του. Βρισκόμασταν σε στάση 69 και εκείνος χάιδευε τα κωλομέρια μου χωρίς να κάνει τίποτα άλλο.

“Δεν μπορώ να αποφασίσω από ποια τρυπούλα να σε γαμήσω” μου εκμυστηρεύτηκε τελικά…

Αστραπιαία όμως φαίνεται ότι αποφάσισε, γιατί έπιασε τη λεκάνη μου γερά με τα δυο του χέρια και έφερε την σούφρα μου στο στόμα του. Τις τελευταίες μέρες δε με είχε πάρει από πίσω και είχε σφίξει ξανά. Η γλώσσα του ήταν υπομονετική και επίμονη και σιγά- σιγά κατάφερε να χαλαρώσει τον σφιγκτήρα τόσο όσο να μπορέσει να μπει μέσα 2- 3 εκατοστά. Με γαμούσε με τη γλώσσα και εγώ σφάδαζα από καύλα. Το μουνί μου έχυνε ανεξέλεγκτα και ήμουν σε ένα διαρκή οργασμό.

Σηκώθηκε και με έφερε από κάτω του. Έπιασε τον πούτσο του και τον έτριψε με μια- δυο αργές κινήσεις πάνω στην κλειτορίδα μου. Τον έχωσε στον κόλπο μου και μου τράβηξε ένα ολιγόλεπτο γαμήσι που με έκανε να αισθανθώ σαν ζώο. Τον έβλεπα να με πηδάει με μια αποφασιστικότητα κτηνώδη, αλλά και μια ανεξήγητη τρυφερότητα. Είχα μπλέξει τα χέρια μου στο τρίχωμα του στέρνου του και φώναζα ρυθμικά. Ξαφνικά τραβήχτηκε, ανασήκωσε τα πόδια μου και αποκάλυψε τον κώλο μου στα μάτια του. Έχωσε τη βάλανο βιαστικά και άκουσα τον εαυτό μου να βογκάει με κάποια έκπληξη. Έμπαινε και έβγαινε ασταμάτητα, χώνοντας μόνο το κεφαλάκι του πούτσου του.

“Πουτανάκι μου, το κωλάκι σου είναι σαν αγάμητο” είπε ανάμεσα στις ωθήσεις. “Λες και δεν σου έχω ρίξει τόσα οθωμανικά. Θα μου σπάσεις τον πούτσο με τα τερτίπια του κώλου σου”…

Πόνεσα γιατί δεν έβαλε βαζελίνη, αλλά έσφιγγα τους μυς της κωλοτρυπίδας μου για να τον καυλώσω κι άλλο. “Τι άντρας είσαι συ, μανάρι μου”; μούγκρισα “Με κάνεις και αισθάνομαι παρθένα κάθε φορά”. Τραβήχτηκε, έφτυσε την σούφρα μου και μου τον κάρφωσε όλο. “Πάρ’ τον στο κωλαράκι σου, ψωλίδιο, πάρ’ τον να δείς πώς γαμούν οι άντρες”. “Δώσ’ τα μου όλα, πουτσαρά μου” στέναξα καθώς με έσκιζε αλύπητα. Για μια ώρα με γαμούσε πεισματικά από τον κώλο, λες και ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο πούτσος του δεν μπορούσε να νικηθεί από την σφιχτή τρύπα μου. Έχυσα 3 φορές στο διάστημα αυτό ενώ αυτός έχυνε και με το ίδιο του το σπέρμα διευκόλυνε την επέλαση του στο κωλάντερό μου.

Δεν του έπεσε μέχρι που διαπίστωσε ότι ο κώλος μου ήταν σαν παλιό πενηντάρικο (άκου τι σκέφτηκε το νούμερο!), οπότε και εκσπερμάτισε πάνω στο μουνί μου και υποσχέθηκε την επόμενη φορά να δώσει κι εκεί βαρύτητα! Νόμισα ότι θα είχε πια εξαντληθεί γιατί κακά τα ψέματα, ήταν ένα γαμήσι που απαιτούσε πολλή δύναμη και αντοχή. Σηκώθηκα (κουτσαίνοντας γιατί ο κώλος μου έτσουζε και γιατί τα μάρμαρα ήταν πολύ σκληρά για να γαμιέσαι επί ώρες πάνω τους) και πήγα ξανά να κάνω ένα ντους, αφήνοντάς τον να μισοκοιμάται στο πάτωμα. Όταν τελείωσα τον βρήκα να παίζει με το τηλεκοντρόλ. “Δεν είπαμε θα δούμε βίντεο”; με ρώτησε αθώα. “Βρήκα μια ωραία ταινία στο προσωπικό μου αρχείο και είπα να την δούμε απόψε. Έλα δίπλα μου, θέλω αγκαλίτσα” κατέληξε γλυκά.

Στριμώχτηκα δίπλα του και το μάτι μου έπεσε στο σλίπ του. Κάτι συνέβαινε εκεί μέσα. Το έργο άρχισε και από τον τίτλο κατάλαβα πολλά για τη συνέχεια. Το έλεγαν “Ο πεζοναύτης και το μπαζούκα του” και ξεκινούσε με τον πεζοναύτη να “παίζει” το “μπαζούκα” του πρώτο πλάνο και δυο τρεις γυναίκες να τσακώνονται ποια θα του πάρει πίπα. Το χέρι μου γλίστρησε μες στο σλιπάκι του Γιώργου και ανακάλυψε ότι το μπαζούκα το δικό του είχε οπλίσει και όπου να ήταν θα ζητούσε στόχο. Δε μίλησα καθόλου. Αποφασιστικά του κατέβασα το σλίπ και γδύθηκα από τη μέση και πάνω. “Τι βυζάκια είναι αυτά μωρό μου”… γέλασε καθώς τσιμπούσε τις θηλές τους περιπαικτικά.

Του έκανα τσιμπούκι με πολλή μαεστρία -που είχα πολύ πρόσφατα αποκτήσει, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήμουν εφάμιλλη με τις πιο ονομαστές πουτάνες- και μετά του έκανα μια ισπανική πίπα που τον τσάκισε. Έχυσε αρκετό σπέρμα πάνω στα στητά μου βυζάκια. Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω και με το ελεύθερο χέρι έτριβα το μουσκεμένο μουνί. “Θέλεις πούτσο, καρδούλα μου”; με ρώτησε αγκομαχώντας. “Μμμμμ…” συμφώνησα εγώ γιατί το καυλί του μόνο αυτό επέτρεπε να πω. “Έλα και πάρ’ το” με πρόσταξε και τότε ήρθα από πάνω του, παραμέρισα την δαντέλα από το σχεδόν ανύπαρκτο στρινγκάκι που φορούσα και έσπρωξα τον πούτσο του στο μουνί μου. “Γάμησε με, αχόρταγο νυμφίδιο” σφύριξε στο αυτί μου, καθώς ανεβοκατέβαινα και το μουνί μου κατάπινε το καυλί του σε όλο του το μάκρος. Τα ευτραφή βυζιά μου σκαμπίλιζαν το πρόσωπό του και καθώς κατέβαινα, τα τριχωτά του αρχίδια ερέθιζαν το ευαίσθητο δέρμα γύρω από το κωλαράκι μου. Κάθισα όσο πιο βαθιά μπορούσα και ένιωσα το καυλί του να βρίσκει αντίσταση στη μήτρα μου. “Βρήκα τον πάτο σου, καργιόλα”.

Έπαψα να τον πηδάω και με κυκλικές κινήσεις της λεκάνης μου ανέβασα την καύλα του στα ύψη και την δική μου επίσης. “Τύφλα να έχουν οι επαγγελματίες κορίτσι μου, εσύ είσαι φυσικό ταλέντο” συμπέρανε ασθμαίνοντας και με έσπρωξε μακριά του. Σηκώθηκε και με έριξε στο πλάι. Έτσι μπορούσα να βλέπω τον πεζοναύτη να ξεκωλιάζει μια μικρούλα με σφιχτό κώλο. Ο Γιώργος ξάπλωσε πίσω μου, μου σήκωσε το πόδι και το έφερε προς τα πίσω, ενώ έσπρωξε το πέτρινο από τον ερεθισμό καυλί του στο ανικανοποίητο ακόμη μουνί μου. Η στάση αυτή είχε πολλά καλά γιατί μεταξύ των άλλων, η υγρή του πούτσα άγγιζε και τη σούφρα μου καθώς παλινδρομούσε βίαια στον κόλπο μου, και αυτό με ξετρέλαινε.

Πρέπει να τελειώσαμε αφού ο πεζοναύτης είχε πια πάθει αφλογιστία: είχε γαμήσει αμέτρητες γυναίκες και δυο στρατιώτες που τους άρεσαν τα ξινά. Ο καναπές είχε γίνει μια αηδία από τα χύσια, και ο Γιώργος δήλωσε πως δεν περίμενε να ευχαριστηθεί τόσο το βίντεο. Ούτε κι εγώ το περίμενα εδώ που τα λέμε. Έκτοτε καταργήσαμε και το παρασκευιάτικο σινεμά. Και ήταν μια σοφή απόφαση. Δεν έπρεπε να διακινδυνεύουμε να πηδιόμαστε στις τουαλέτες στο διάλειμμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).