Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Κώστας 28 χρονών και ιστορία αυτή έγινε πέρσι, όταν δούλευα σε ένα μπαράκι όπου έπαιζα μουσική. Δούλευα στο καλοκαιρινό που ήταν στην ταράτσα και από κάτω ήταν το καφέ.

Όλοι από πιτσιρίκια που πηγαίναμε εκεί, κάναμε μάτι τη γυναίκα του αφεντικού που δούλευε μέσα στο μπαρ, τη Μαρία, μια καστανόξανθη, με σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους με θεϊκό κορμί και τον πιο ωραίο κώλο που έχω δει ποτέ σε γυναίκα. Αλλά αυτό που με καύλωνε πιο πολύ στη Μαρία ήταν ότι κατέβαζε άπειρα μπινελίκια με την βραχνή άγρια φωνή της, αυτό σκεφτόμουν και είχα παίξει τρελές μαλακίες για πάρτη της.

Πάντα φορούσε στενά κολλητά τζιν ή μικροσκοπικές φουστίτσες, όταν δούλευε βράδυ μέσα από το μπαρ. Όλοι καθόμασταν γύρω - γύρω από τη Μαρία που έκανε τρελό χαβαλέ, εκτός του ότι παίρνανε όλοι μάτι την κωλάρα της και το στητό βυζί της.

Το καλοκαίρι εκείνο λοιπόν έπιασα κι εγώ δουλειά εκεί. Ο dj ήταν μέσα από το μπαρ, οπότε είχα την καύλα δίπλα μου. Κάθε βράδυ ήμουν καυλωμένος θέλοντας να την πάρω και να την ξεσκίσω μέσα στον κόσμο. Η Μαρία λοιπόν τη μέρα που μπήκα μέσα στο μπαρ με καλωσόρισε λέγοντας:

-    «Να και ένα όμορφο μαναράκι εδώ μέσα!»

Αλλά ήξερα ότι έτσι μιλάει και δεν το πήρα πάνω μου - και καλά ότι κάτι τρέχει, εκτός του ότι κάθε βράδυ ο άντρας της (το αφεντικό) ήταν εκεί.

Μετά από δύο μήνες δουλειά και άπειρα σφηνάκια που με κερνούσε, ενώ μου ζήταγε τραγούδια, εγώ συνέχιζα να είμαι καυλωμένος. Μουνάκια μου την έπεφταν πολλά, αλλά εμένα μου είχε σφηνωθεί να πηδήξω τη Μαρία, ειδικά κάθε φορά που έσκυβε να πάρει μπίρες απ’ το ψυγείο, ήθελα να πάω κοντά και να της το βάλω μέσα στις βυζάρες της.

Το βράδυ λοιπόν εκείνο ήταν γύρω στις τρεις, το μαγαζί είχε αδειάσει σχεδόν, εγώ είχα βγει από το μπαρ και είχα κατεβεί με την κολλητή της Μαρίας και παίζαμε κάτω τάβλι. Σε κάποια φάση κατεβαίνει η Μαρία και λέει στην Γιώτα, την κολλητή της:

-    «Τι κάνεις εδώ ρε καριολάκι; Κολλάς στον πιτσιρικά;»

-    «Ξεκόλλα;», απαντάει η Γιώτα. «Βαρέθηκα και είπα να παίξουμε μέχρι να κλείσετε…»

Τότε έρχεται η Μαρία από πάνω μας, κάθεται πάνω στα πόδια μου και ενώ παίζαμε, μου πιάνει με αργές κινήσεις τον πούτσο και τον χαϊδεύει σιγά - σιγά. Η Γιώτα δεν είχε πάρει χαμπάρι, μόνο είπε στην Μαρία:

-    «Κανόνισε μαλάκω να κατεβεί ο άλλος και να σε δει έτσι…»

Η Μαρία με το που της το λέει αυτό, βάζει σιγά - σιγά το χέρι μέσα στο παντελόνι μου, κάνοντας με να καυλώσω απίστευτα, ενώ εγώ αρχίζω σιγά - σιγά με το αριστερό μου χέρι να της χαϊδεύω τα μπούτια. Η Γιώτα μας παίρνει χαμπάρι και της λέει:

-    «Δώσε κι ένα φιλάκι στο παιδί...»

Εγώ είχα μείνει κάγκελο. Τότε γυρνάει η Μαρία και ενώ έχει τον πούτσο μου στα χέρια της, μου σκάει το πιο καυλωτικό γλωσσόφιλο. Τότε ακούμε τον άντρα της να φωνάζει για να παραδώσουν οι σερβιτόροι. Πετάχτηκε πάνω για να φύγει, σηκώνεται και μου λέει στο αφτί:

-    «Μόλις κλείσω θα έρθω στο σπίτι σου καυλιάρη!», και μου σκάει μια τρελή δαγκωματιά πίσω στον σβέρκο.

Αυτό ήταν… πήγα σε άλλο κόσμο. Έτρεμαν χέρια και πόδια από τις καύλες. Σηκώθηκα και φύγαμε μαζί με την Γιώτα. Δεν είπε τίποτα η Γιώτα, μάλλον κάτι θα είχαν πει οι δυο τους.

Μετά από μισή ώρα ήμουν σπίτι. Μένω μόνος αλλά εκείνη την ημέρα φιλοξενούσα και την αδερφή μου - για κακή μου τύχη. Βασικά δεν περίμενα να έρθει η Μαρία. «Τι θα έλεγε στον άντρα της;», σκεφτόμουν. Και έτσι είχα πέσει παρέα με τις καύλες μου στο κρεβάτι. Ενώ ψιλομαλακιζόμουν σκεπτόμενος όλα όσα έγιναν, χτυπάει το κουδούνι. Η αδερφή μου δεν πήρε χαμπάρι, εμένα μου όμως έτρεμαν τα πόδια μου μέχρι να ανοίξω.

Την βλέπω στην πόρτα με το μικροσκοπικό κόκκινο μίνι της και ο πούτσος μου πετάχτηκε αμέσως μέσα από το μποξεράκι.

-    «Είδες που σου είπα ότι θα έρθω μικρέ;»

Με σπρώχνει κατευθείαν στον καναπέ και μου λέει με τη βραχνή καυλιάρικη φωνή της:

-    «Κάτσε να σε γαμήσω γιατί θα φύγω γρήγορα…!»

Πέφτει στα γόνατα και κατεβάζει το φόρεμα της μέχρι τη μέση για να βγάλει τις βυζάρες της έξω. Είχε ένα δέρμα σαν βελούδο και μια ρώγα απίστευτη!

-    «Μικρέ, όσο σε τσιμπουκώνω θα παίζεις με τα βυζιά μου και θα μου τσιμπάς τις ρώγες!»

Με τη μία μου τον παίρνει όλο στο στόμα της και γυρνάει και μου λέει:

-    «Πουτσαρά, σε έχω δει μέσα απ’ το μπαρ να καυλώνεις με την πάρτη μου. Δεν είμαι ηλίθια…»

Και όσο μου τα έλεγε μαλάκιζε τον πούτσο μου και με κοίταζε. Έτσι στα γόνατα που ήταν, την τραβάω να ξαναπάρει τον πούτσο μου στο στόμα της, αλλά μου τραβάει το χέρι και μου λέει:

-    «Εγώ θα σε γαμήσω, όχι εσύ!», και συνέχιζε να μου τον παίζει.

Εγώ δεν μίλαγα… τα είχα παίξει απ’ την καύλα! Μετά από κανένα πεντάλεπτο πίπας γυρνάει και μου λέει:

-    «Γλείψε τη μουνάρα μου και την κωλοτρυπίδα μου καριόλη!»

Της έκανα γαμάτο γλειφομούνι και ενώ της το έκανα φώναζε:

-    «Ο μαλάκας ο άντρας μου δεν με γλείφει ποτέ. Φάε μου το μουνί. Φάτο όλο!!!»

Τότε γυρνάω και της το χώνω απότομα μέσα στη μουνάρα της. Αυτή πετάχτηκε πάνω από τον πόνο και συνέχισε να βρίζει:

-    «Γαμιόλη! Με ξέσκισες την πουτάνα!», και μου σκάει μια στον κώλο.

Ενώ ήταν από κάτω κι εγώ τη γάμαγα από πάνω, αυτή έλεγε:

-    «Πως γαμάς έτσι ρε πούστη; Θα χύσω σαν πουτανάκι!»

Τότε τη γυρνάω μπρούμυτα και της λέω:

-    «Μάλλον εγώ σε γαμάω αφεντικίνα μου…»

-    «Γάμησε με. Κάνε με ότι θες!», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση.

Και ενώ ήταν μπρούμυτα της ξαναγλείφω την κωλοτρυπίδα και αρχίζω να παίζω σιγά - σιγά τον πούτσο μου ανάμεσα στον κώλο και την μουνάρα της. Αυτή πεταγόταν από τις καύλες και φώναζε:

-    «Γάμησε με ρε πούστη! Γάμησε με. Μη με τυραννάς…»

Της βάζω ένα μαξιλάρι από κάτω και της το βάζω πάλι απότομα. Φώναζε ότι της σκίζω την μουνάρα της και ότι θα τα βάλει όλα τα ψωλοχύματα της μέσα στο λαρύγγι της.

Μετά από δέκα λεπτά που γάμαγα τη μουνάρα της, από τις απίστευτες καύλες μου, τραβιέμαι, της πιάνω τα μαλλιά και την φέρνω κοντά στον πούτσο μου γεμίζοντας το στόμα της με τα χύσια μου. Με κοίταζε στα μάτια και τα κατάπινε ενώ πείραζε τον κώλο μου. Ενώ τα κατάπιε, μου λέει:

-    «Με γάμησες και θα το ξανακάνεις. Πρέπει να φύγω γρήγορα. Να ξέρεις, έχυσα τρεις φορές. Είχα καιρό να το πάθω αυτό…»

-    «Την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά. Θα χύσεις πιο πολλές φορές…», της λέω.

-    «Μη μου λες τέτοια. Θα θέλω πάλι…», απαντάει.

Μου άφησε το στρινγκάκι της για να την σκέφτομαι και μου έδωσε άλλο ένα γλωσσόφιλο ενώ κρατούσε τον πούτσο μου. Στη συνέχεια με καληνύχτισε και έφυγε.

Την άλλη μέρα στη δουλειά με τσιμπούκωσε στις τουαλέτες. Ο άντρας της με πάει πάρα πολύ και δεν βάζει στο μυαλό του τίποτα. Πέρασα ένα απίστευτο καλοκαίρι με πολύ αλκοόλ, γαμήσια και τσιμπούκια με την απίστευτη Μαρία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.