Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 19 χρονών και φοιτήτρια σε μια επαρχιακή πόλη και ζω σ’ ένα σπίτι που συνέχεια ζητάει. Έτσι είχα κάποια προβλήματα με τα υδραυλικά και φώναξα έναν υδραυλικό να τα δει..

Ήρθε ένας μεγάλος άντρας γύρω στα 50 και από πίσω ακολουθούσε ο 23χρονος γιος του.. ένα παιδίιιιιιι.. γύρω στο 1.87,μαυρισμένος, με ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, μαύρα μαλλιά και δύο καταπράσινα μάτια όλο υποσχέσεις..

Όταν μπήκαν μέσα φορούσα ένα κολλητό μπλουζάκι με μεγάλο ντεκολτέ, ώστε να τονίζονται τα πλούσια κάλλη μου, και μια φουστίτσα κόκκινη μέχρι το γόνατο γιατί θα έβγαινα μόλις θα έφευγαν..

Μου είπαν ότι όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και θα ερχόταν το επόμενο βράδυ ο γιος του να μου τα φτιάξει. Μόνο που δεν μπορούσα να φανταστώ τι ακριβώς θα μου "έφτιαχνε" τελικά…

Το επόμενο απόγευμα αργά γύρω στις οκτώ (κι ενώ είχα φορέσει ένα μπλε κοντό λεπτό φορεματάκι αλλά αρκετά διάφανο για να διαγράφει τα προσόντα μου), χτυπάει το κουδούνι και μπαίνει μέσα ο Πάνος (ο γιος το υδραυλικού!).

Τον πήγα στο μπάνιο κι άρχισε την δουλειά όταν δέχτηκε να του φτιάξω καφέ. Καθώς ήμουν μπροστά στο νεροχύτη κι έβγαζα τα παγάκια ένιωσα τον σκληρό και καυλωμένο πούτσο του Πάνου να τρίβεται στο κωλαράκι μου ενώ ταυτόχρονα με το ένα χέρι είχε πάρει ένα παγάκι και μου χάιδευε και έγλειφε τον ώμο μου, ενώ το άλλο του χέρι είχε ήδη κατέβει κι ανίχνευε το μουνάκι μου..

Αιφνιδιάστηκα αλλά μπήκα αμέσως στο παιχνίδι του και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να τρίβω τον κώλο μου πάνω στο καυλί του ενώ απολάμβανα τα δύο δάχτυλα που με εξερευνούσαν…

Καθώς συνεχιζόταν αυτό για αρκετά λεπτά, με τράβηξε και με ανέβασε απότομα στον πάγκο με ορθάνοιχτα τα πόδια κι αφού έσκισε με μανία το μουσκεμένο στρινγκάκι μου με τα δόντια του, μου έκανε το ωραιότερο γλειφομούνι της ζωής μου ενώ ταυτόχρονα το δάχτυλο του είχε αρχίσει να χαλαρώνει την κωλοτρυπίδα μου.

Όταν είχα χύσει τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα.. ξάπλωσε και του κατέβασα τη φόρμα για να αγγίξω την τεράστια πούτσα που διαγραφόταν ξεκάθαρα από την κολλητή του φόρμα. Αρχίζω να τον πιπώνω σαν ξελιγωμένη. Ο καυλιάρης το είχε προσχεδιασμένο κι είχε ξυρίσει τ’ αρχίδια του. Πρώτη φορά που απόλαυσα πίπα τόόόόσο πολύ.

Με άρπαξε και με γύρισε στα τέσσερα. Κόλλησε από πίσω μου και με το πουτσοκέφαλο χάιδευε την είσοδο του μουνιού μου χωρίς να μπαίνει μέσα. Είχα τρελαθεί από καύλα καθώς είχε περάσει τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο έτσι. Δεν άντεξα άλλο και του φωνάζω:

-    «Άντε καυλιάρη μου, σκίσε με! Δεν αντέχω άλλο…»

Και σε μηδέν χρόνο μου φωνάζει:

-    «Αυτό περίμενα τόση ώρα… να τον ζητήσεις!», και μου τον χώνει απότομα όλο μέσα.

Τέτοια καύλα λίγες φορές έχω νιώσει. Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά στο μουνάκι μου ενώ σιγά - σιγά άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονος ο ρυθμός του. Είχα παραδοθεί εντελώς. Ούρλιαζα από ευχαρίστηση ενώ αυτός μου ψιθύριζε βρισιές που με καύλωναν ακόμα περισσότερο. Τελειώσαμε ταυτόχρονα και ο Πάνος έσκυψε κι έγλειψε όλα μου τα υγρά.. με καθάρισε τελείως.

Καθώς ήμασταν ξαπλωμένοι αγκαλιά, το χέρι του χάιδευε την κωλοτρυπίδα μου και συνέχισε να την χαλαρώνει από πριν. Βρέθηκα πάλι στα τέσσερα αλλά αυτή τη φορά με ένα χέρι και μια γλώσσα εναλλάξ στον κώλο μου. Χαλάρωσα αρκετά ώσπου αντικαταστάθηκα με την ψωλάρα του.

Δεν τον έπαιρνα πρώτη φορά από πίσω αλλά τέτοιο τεράστιο πράγμα πρώτη φορά έμπαινε γι’ αυτό και στην αρχή πονούσα… αλλά μόλις χαλάρωσα εντελώς, άρχισε να μου τρομπάρει την κωλάρα με μανία κι εγώ δεν μπορούσα να συγκρατηθώ από την ηδονή.

Έχυσε μέσα στον κώλο μου κι εγώ για ανταμοιβή του έκανα άλλη μια περιποιημένη πίπα. Του τον έγλειφα και του δάγκωνα απαλά τ’ αρχίδια κι έβλεπα να τον τρελαίνει αυτό. Τελικά έχυσε για τρίτη φορά μέσα στο στόμα μου και δεν άφησα ούτε σταγόνα να πάει χαμένη.

Από τότε αποφασίσαμε να είμαστε μαζί και εδώ και 15 μέρες το γλεντάμε με την ψυχή μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.