Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Με λένε Γιώργο και δουλεύω μπάρμαν σε ένα κλαμπάκι σε μία επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα. Σε τέτοιες πόλεις οι μπάρμαν και οι σερβιτόροι έχουν την μεγαλύτερη πέραση... Anyway...

Ένα βράδυ φτάνω στο μαγαζί που δούλευα, όχι και με μεγάλη όρεξη για δουλειά μόλις ανοίξαμε ήρθανε οι κλασσικές μας παρέες. Στη μία από αυτές υπήρχε και ένα καινούργιο μέλος. H Τζένη ήταν δεκαεννιά χρονών με αρκετά καλό σώμα, μελαχρινή και με δυο πεταχτά δοντάκια, σκέτη καύλα. Αφού μας συστήσανε και άρχισα το παραμύθι, είχαμε καυλώσει και οι δύο πάρα πολύ αλλά άρχισε να γεμίζει το μαγαζί και ξενέρωσα.

Κατά την διάρκεια της νύχτας είχε καρφώσει τα μάτια της απάνω μου αλλά κι εγώ κάθε φορά που έβγαινα από το μπαρ για να πάω δήθεν τουαλέτα, πήγαινα κοντά της, της έγλειφα το λαιμό και έπαιζα λίγο με τη μουνάρα της. Εκείνη έτριβε τις βυζάρες της επάνω μου.. είχε καυλώσει αφάνταστα. Σε σημείο που τρέχανε τα υγρά της από το σκαμπό. Κατά τις έξι το πρωί που έσπαγε η δουλειά, προσφέρθηκα να την συνοδέψω μέχρι την πιάτσα των ταξί. Λίγο πριν φτάσουμε γυρίζει και μου λέει:

-    «Μπορείς να ταΐσεις το μουνάκι μου; Πείνασε με τα χάδια σου…»

Την αρπάζω από το χέρι και στρίβουμε σε ένα στενάκι. Την κολλάω στον τοίχο και χώνω τη γλώσσα μου μέχρι το λαρύγγι της ενώ ταυτόχρονα της ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Γονατίζω και παραμερίζοντας το στρινγκάκι βάζω τη γλώσσα μου στο φρεσκοξυρισμένο της μουνάκι. Χαμήλωσε λίγο τη μέση της για να μου δώσει μεγαλύτερο πεδίο και συνεχίζω να την γαμάω με την γλώσσα μου ενώ με το ένα της χέρι μαλακίζει το μουνάκι της.

-    «Γαμιόλη άντρα, πιες τα χύσια μου! Να σε μάθω να με έχεις όλη νύχτα καυλωμένη!», είπε και τρέμοντας αρχίσανε να τρέχουνε τα ζουμιά της. «Χύνω ρε μαλάκα! Χύνωωωωωωωωωωωωωωωω!!!», φώναξε ενώ μετά βίας κρατιότανε όρθια.

-    «Τώρα θα σε ξεμουνιάσω μωρή πουτάνα!», της είπα. «Αλλά ρούφα το καυλί μου πρώτα. Πάρ’ το στο στόμα τώρα!»

Ρούφαγε και δάγκωνε με πεταχτά της δοντάκια το πουτσοκέφαλο μου.

-    «Σήκω μωρή καριόλα τώρα να στο καρφώσω μέχρι τη μήτρα!»

Την γυρίζω να κοιτάει τον τοίχο και σπρώχνω το καυλί μου στο μουνάκι της.

-    «Γουστάρω να με γαμάς σαν σκύλα ρε παλιομαλάκα!», φώναξε.

Άρχισα να της τρυπάω με μανία το μουνάκι που έσταζε από την καύλα. Έβλεπα την κωλοτρυπίδα της που έκανε συσπάσεις καθώς έχυνε για μια ακόμη φορά, μουσκεύοντας το καυλί μου. Τότε βρήκα την ευκαιρία να της ανοίξω τον κώλο. Μόλις ακούμπησα το κατακόκκινο κεφάλι πάνω στην τρυπούλα της, έκανε μια κίνηση να φύγει.

-    «Θα πονέσω;»

Και ξανασκύβει ανοίγοντας τον κώλο της όσο πιο πολύ μπορούσε.

-    «Όχι μωράκι μου…»,  είπα.

Και καθώς το καυλί μου ήταν μούσκεμα το κάρφωσα σιγά - σιγά μέχρι τέρμα. Ούρλιαζε σαν σκυλί ενώ μου φάνηκε ότι είδα κάνα δυο κουρτίνες να κουνιούνται στα γύρω μπαλκόνια (είχε ξημερώσει βλέπετε....). Συνέχισα να της ανοίγω την κωλοτρυπίδα παρόλο τον πόνο που ένιωθα. Βγήκα από μέσα της και η τρυπούλα της είχε ανοίξει και φαινόταν τεράστια.

-    «Έλα τώρα να πιεις τα δικά μου τα χύσια τσούλα! Έλα…»

Γονάτισε και τρομπάριζε το καυλί μου έχοντας το κεφάλι δαγκωμένο με τα πεταχτά της δοντάκια. Δεν άργησα πολύ να χύσω πασαλείβοντάς την παντού. Όσα προλάβαινε τα κατάπινε φωνάζοντας:

-    «Χύσε με, χύσε με, χύσε με!!!»

-    «Ρούφα τα μωρή μαλακισμένη!», της είπα και πασάλειβα με το καυλί μου τα χύσια σε όλο της πρόσωπο.

Σηκώθηκε, ντύθηκε και τελικά κοιμήθηκε σπίτι μου γιατί μετά από τόση ώρα είχε κλείσει και το μπαρ...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.