Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σκέφτηκα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου , είμαι από επαρχία 34 χρονών χωρισμένος, και το χαρακτηριστικό μου όπως λένε είναι ότι χωρίς να είμαι κάτι ιδιαίτερο σε ότι αφορά σώμα κλπ αποπνέω ιδιαίτερο πάθος και ερωτισμό .

Καιρό τώρα στις φαντασιώσεις μου παίζω με την μαμά της νέας μου κοπελιάς γύρω στα 45 με τέλειες σφιχτές γάμπες αυτό με τρελαίνει ιδιαίτερα , πρόστυχο βλεματάκι γεμάτο υπονοούμενα, και με τέλεια κωλάρα. Πολλές φορές όταν κάνω έρωτα με την Μαρία (κοπελιά μου) φαντασιώνομαι την κωλάρα της μαμάς της και κάνουμε τρελά γαμήσια με την Μαρία το έχουμε συζητήσει και δεν έχει αντίρρηση να ρίξω ένα καυλάκι στην μαμά της.

Ετσι μέχρι πριν από λίγο καιρό έχω στείλει φωτο τον πούτσο μου στην μαμά με mms (χοντρός και μεγάλος) και μου έστειλε με την Μαρία ένα κιλοτάκι με τέλεια μυρωδίτσα από το μουνάκι της που με έχει κάνει να τραβήξω ατέλειωτες μαλακίες για πάρτι της.

Το κακό είναι ότι όταν βρισκόμασταν μαζί ήταν ιδιαίτερα τυπική αλλά φρόντιζε να είναι ιδιαίτερα αισθησιακή με την κίνηση της τα πόδια της με τρέλαινε ώσπου έφτασε η μέρα που δεν πήγαινε άλλο η θα γινόταν η δεν με νοιάζει τίποτα. Με πήρε η ίδια τηλέφωνο και με παρακάλεσε να περάσω από το γραφείο της γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά με τον υπολογιστή της.
- Έλα τώρα σε παρακαλώ που είναι μεσημέρι γιατί το απόγευμα έχω να τυπώσω συμβόλαιο.
Δεν κατάλαβα πως έφτασα μέχρι το γραφείο της το μυαλό μου αλλά κυρίως ο πούτσος μου είχαν επαναστατήσει. Μου άνοιξε η ίδια η βοηθός της είχε φύγει και θα ερχόταν το απόγευμα.

Ήταν θεά με μαύρη φούστα λίγο πιο πάνω από το γόνατο τα μαλλιά μαζεμένα και ένα πουκάμισο που έκλινε με το ζόρι δυο τέλεια σφιχτά βυζάκια περιποιημένη αλλά και με αυτό το βλέμμα γεμάτο υπονοούμενα.

Γέλασε έβαλε καφέ και μου είπε
- έλα καλέ μου φτιάξε τον υπολογιστή μου γιατί έχω πολύ δουλίτσα και μετά θα πάμε στην Μαρία μας περιμένει.

Ο υπολογιστής ήταν κάτω στο γραφείο δίπλα στα πόδια της χωρίς πολλά λόγια έπιασα δουλειά μπαίνοντας κάτω από το γραφείο (που θα έβρισκα άλλη τέτοια ευκαιρία πήγε να σηκωθεί από την καρέκλα αλλά αντέδρασα.
- κάτσε σε παρακαλώ γιατί θα χρειαστεί να γράψεις κάποιες εντολές περίμενε έβλεπα τις γάμπες της είχα τρελαθεί τέλειες μετά κάθισε σταυροπόδι ήμουν έτοιμος να τον βγάλω έξω κρατήθηκα όμως η ανάσα μου φρόντιζα να είναι πάνω της ξεκίνησε να τρίβει τα πόδια της μεταξύ τους η τώρα η ποτέ είπα και άρχισα να την φυλάω στις γάμπες πολύ απαλά.
Γιώργο όχι τι κάνεις όχι σκέψου την Μαρία πήγε να σηκωθεί την κράτησα και συνέχισα να τη γλύφω λίγο πιο πάνω στο γόνατο τρέλα είναι τέλειο προσπαθούσα να ανοίξω αργά αργά τα μπουτάκια της αδύνατο τα κρατούσε σφιχτά το μόνο που μου έδινε θάρρος ήταν οι μικρές πνιχτές κραυγούλες ηδονής συνέχισα αργά να την φυλάω στις γάμπες και στα γόνατα.
χτυπάει το τηλ ήταν ο άντρας της όχι ρε γαμώτο σκέφτηκα αλλά ως δια μαγείας τα ποδαράκια άνοιξαν τρελάθηκα ήμουν γονατιστός μπροστά της και έβαζα το κεφάλι μου βαθιά μέσα στα πόδια της και εκείνη σαν να μην συμβαίνει τίποτα μίλαγε με τον άντρα της η σκέψη και μόνο με τρέλαινε συνέχισα το μουνάκι της ανέδυε μια υπέροχη μυρωδιά έκανα στην άκρη την κιλότα της και ξεκίνησα να χώνω τη γλώσσα νου με ρυθμό μέσα έξω.
είχε πάρα πολλά υγρά τα έπαιρνα όλα δεν άφηνα τίποτα να πάει χαμένο.
με το ένα χέρι πίεζε το κεφάλι μου και με καθοδηγούσε μέχρι που έκλεισε το τηλ και έπιασε το κεφάλι μου με τα δύο χέρια.

- γλύψε με καύλα μου γλύψε αγοράκι μου την μουνάρα μου έτσι έτσι πάρτα όλα όλααα καριόλη ναι ναι α είσαι καύλα.
- έλα αγόρι μου εδώ να δω το πούτσο που γαμάει η κόρη μου.
- ουαου την ..... τον παίρνει στο στόμα και έχω τρελαθεί
- έτσι ρούφα τον καρδούλα μου ναι ρούφα το πούτσο του γαμιά σου
- έτσι όλο μέσα όλο θέλω να σε γαμήσω δεν αντέχω άλλο σε παρακαλώ
- φίλα τα βυζιά μου αγορίνα μου φίλα με την πουτάνα ααααα
- την γυρίζω πισωκολλητά σηκώνω την φούστα και οδηγό το πούτσο μου στο μουνάκι της τρελάθηκα όπως το φανταζόμουν και καλλίτερα χτυπιόταν πάνω στον πούτσο μου και φώναζε σαν τρελή
- γάμησε μεεε πιο δυνατά ξέσκισε μεεεεε έτσι άντρα μου αγρια δυνατά δεν άντεξα έχυσα μέσα της πολύ δυνατά.
Ενα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου και άλλη μια φαντασίωση πήρε σάρκα και οστά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.