Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας με το καυλιάρικο υλικό που διαθέτει. Την διαβάζω ανελλιπώς κάθε μέρα. Γεια σε όλους και όλες! Ελπίζω να σας καυλώσω με την ιστορία μου. Είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Με λένε Γιώργο, είμαι σαράντα ετών, καστανός με ωραίο σώμα, πλάτες ανοιχτές και πράσινα μάτια. Είμαι χωρισμένος εδώ και πέντε μήνες. Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα σχεδόν λόγω δουλειάς μου. Διαβάζω μια ιστορία εδώ μέσα από μια κοπέλα αν και δεν περίμενα απάντηση. Της έστειλα μήνυμα. Αν πάλι απαντούσε ήξερα πως θα είχα την δυνατότητα να την δω σχεδόν όπου και να είναι. Ήταν μια πολύ καυλωτική ιστορία. Περιγράφοντας πως έπρεπε να γαμηθεί με άλλον για να δει πως ήταν πριν αρραβωνιαστεί, μιας και είχε πάει μόνο με το αγόρι την που θα γινόταν αρραβωνιαστικός της σε λίγο καιρό..

Αποφάσισα να της στείλω μήνυμα. Μετά από μερικές μέρες, με μεγάλη χαρά είδα ότι έλαβα ένα μήνυμα από αυτήν, που μου εξηγούσε πως ήταν πολύ κοντά μου, και πως έπρεπε να το σκεφτεί πριν το κάνει. Αυτό το μήνυμα μου έστειλε.

«Εγώ μένω στο τάδε μέρος, είμαι 24, ύψος 1.74, 70 κιλά, καστανή, με καστανά μάτια, με μεγάλο σχετικά στήθος. Οφείλω να ομολογήσω πως βρίσκομαι σε δίλημμα. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά η ιδέα με ερεθίζει. Πρέπει όμως να το σκεφτώ λίγο πριν το κάνω. Συμφωνείς; Γουστάρω πάντως πολύ μια δυναμική εμπειρία το ίδιο πολύ όσο εσύ. Θα το σκεφτώ πριν το τολμήσω. Θα σου ξαναστείλω σύντομα μήνυμα».

Αμέσως της ξαναστέλνω πίσω μήνυμα, και της έλεγα διάφορα για να την πείσω. Γράφοντας είχα ερεθιστεί πολύ. Μιλούσαμε εκεί για λίγο, μέχρι που ανταλλάξαμε chat. Εκεί μιλάγαμε άμεσα πλέον, μέχρι που ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Την πήρα τηλέφωνο και μου έδωσε την εντύπωση ότι την επόμενη το βράδυ θα βρισκόμαστε. Την σκεφτόμουν και καύλωνα πολύ. Την επόμενη το πρωί μου έστειλε ένα sms που μου έλεγε πως δεν μπορεί να το κάνει (το μετάνιωσε) και τέτοια, και πως εκείνη την στιγμή ήταν με το αγόρι της και έπιναν καφέ, και ένιωθε ενοχές.

Ξαναστέλνω ένα sms, 6 μηνυμάτων (μεγάλο) λέγοντας της ότι να βρεθούμε μόνο για σεξ, και αν θέλει να έχει διπλή ζωή μαζί μου και να βρισκόμαστε όποτε θέλει μόνο για σεξ, χωρίς δεσμεύσεις και άλλα.. μόνο να περνάμε καλά. Το μεσημεράκι και έχοντας την εντύπωση πως δεν θα την δω ποτέ, και τσάμπα οι καύλες που ονειρευόμουν και τα γαμήσια, μου στέλνει μήνυμα, που μου έλεγε ότι το ξανασκέφτηκε, και μου είπε την ώρα και το μέρος που θα βρισκόμαστε, στις δέκα και μισή το βράδυ.

Την περίμενα με αγωνία να έρθει σε ένα πάρκινγκ της εθνικής. Έρχεται. Ήταν ένα πολύ όμορφο μωρό, 24 ετών. Φόραγε ένα τζινάκι και μια μπλούζα, ήταν ψηλή, κανονική στο βάρος, καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, γελαστό προσωπάκι, κι αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το στήθος της! Ήταν μεγάλο και τέντωνε μέσα από την μπλούζα της. Νόμιζες πως ήθελε να την σκίσουν. Μπαίνει στο αυτοκίνητο μου, την φιλάω στα γρήγορα και ξεκινάω, ρωτώντας την αν ήξερε κανένα ερημικό μέρος. Μου λέει ότι δεν ξέρει και ψάχνοντας βρήκαμε ένα μέρος δίπλα στην θάλασσα.

Σταματάω το αυτοκίνητο, την τραβάω προς το μέρος μου και αρχίζουμε τα γλωσσόφιλα. Της έβαζα βαθιά στο στόμα την γλώσσα μου και εκείνη το ίδιο. Έβαλα το χέρι κάτω από την μπλούζα της και έπιασα τα βυζιά της. Το καυλί μου αμέσως πήρε φωτιά. Η Βάσω, έτσι την έλεγαν, αναστέναζε όλο καύλα υποσχόμενη μια πολύ καυλωτική βραδιά με πολύ ξέσκισμα! Της τράβηξα το σουτιέν της και πετάχτηκε η ρώγα της έξω. Είχε μεγάλη και καυλωμένη ρώγα. Βάζω την ρώγα της στο στόμα μου και την έγλειφα ενώ η Βάσω είχε βουτήξει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι που είχε γίνει τεράστιος, κι εγώ το μουνάκι της.

Της βγάζω την μπλούζα, της ξεκουμπώνω το σουτιέν και δυο υπέροχα βυζάκια πετάχτηκαν όλο καύλα μπροστά μου. Τα έπαιζα με τα χέρια μου, γυρίζω τα καθίσματα πίσω και αρχίζω να γδύνομαι. Βλέπω την Βασούλα δίπλα μου να τα πετάει κι αυτή! Μένει με το στρινγκάκι. Χώνω το δάχτυλο μου μες στο καυτό μουνί της. Ήταν ξυρισμένο εντελώς και το στρινγκ της μούσκεμα από την καύλα. Το κορμί της μύριζε όλο καύλα. Το καυλί μου είχε πάρει φωτιά.

Την τραβάω πάνω μου και αμέσως έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της. Εξαφανίστηκε όλος μέσα της. Τον έπαιρνε με λύσσα.. τόσο που ένιωθα να είναι μέσα στο λαρύγγι της. Έτρεμα από καύλα. Νόμισα πως θα μου φύγουν. Κρατήθηκα.. ήθελα να χύσω μέσα στην μουνάρα της. Την τραβάω λέγοντας της να ξαπλώσει πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού. Έχωσα το καυλί μου μέσα της. Ένας αναστεναγμός έφυγε και από των δυο τα στόματα. Έπιασα πάτο αμέσως. Της γαμούσα την μήτρα πλέον.

-    «Γάμα με ψωλαρά μου! Ξέσκισε με! Γάμα το μουνί μου! Γαμιέμαι η γυναίκα!», φώναζε.

Μετά της λέω:

-    «Μουνάρα μου, γλείψε μου τα βυζιά μου. Με καυλώνει πολύ! Πού θες να σε χύσω πουτανάκι μου;»

-    «Στην κοιλιά μου…», μου λέει.

Αλλά εκεί που το έλεγε δεν άντεξα και της τα πέταξα μέσα στο μουνάκι. Έχυνα χωρίς σταματημό, αλλά η καύλα, καύλα. Έμεινα μέσα της χωρίς να βγω έξω. Ένιωσα τον πούτσο μου να ξαναγίνετσι σκληρός και μεγάλος. Το κατάλαβε και με κοιτάζει λέγοντας μου:

-    «Πάλι; Αμέσως;»

-    «Ναι μουνάρα μου, με καυλώνεις!»

Και άρχισα να μπαινοβγαίνω. Άνοιξε τα πόδια της καλά για να με πάρει όλον μέσα της. Είχε καυλώσει πολύ από όλη την φάση. Το μουνί της έτρεχε από τα χύσια μας.. τα βυζιά της κουνιόταν πάνω - κάτω… Ήταν τέλεια! Κάποια στιγμή αρχίζει να μου φωνάζει:

-    «Χύνω πουτσαρά μου! Γάμησε με βαθιά και γρήγορααααααα! Ααααααχχχ… Ναι! Πάρταααααααααααααα! Σε χύνωωωωωωωω!»

Αυτομάτως μου ήρθε κι εμένα. Ένιωσα τα αρχίδια μου γεμάτα σπέρμα και με πονούσαν από την καύλα, και άρχισα να της τα πετάω.

-    «Ξαναχύνω καύλα μου! Πάρτα πουτανάκι μου!»

Και άρχισα να αδειάζω μες στο καυτό της μουνί.

-    «Αχ, τέλειο είναι!» μου λέει το πουτανάκι μου.

-    «Ναι μωρό μου.. Με καυλώνεις πολύ!»

Δεν ξέρω τι είχα πάθει εκείνη τη βραδιά αλλά ήταν όλα τόσο καυλωτικά. Είχα μείνει πάλι μέσα της και μιλάγαμε. Δεν θα το πιστέψετε παιδιά αλλά λίγο με νοιάζει. Εκείνη ξέρει και είμαι σίγουρος πως θα διαβάζει την ιστορία και θα καυλώνει πολύ. Με άγγιξε στις ρώγες μου κι αυτόματα μου ξανασηκώθηκε.

-    «Τι; Πάλι;», μου λέει η Βασούλα. «Δεν το πιστεύω!»

-    «Μωρό μου απόψε θα σε καταγαμήσω! Θα φας όσο γαμήσι δεν έφαγες όλα τα χρόνια σου! Με καυλώνεις πάλι μωρό μου!»

Και ξανάρχισα. Δεν ξέρω αλλά το μουνί της μου έσφιγγε τον πούτσο μου λες και τον ρούφαγε. Ήταν υπέροχη! Σε πολύ λίγο χρόνο ξανάχυσα μέσα της. Βγήκα… είμαστε πολύ ιδρωμένοι από το γαμήσι. Ανάψαμε τσιγάρο απολαμβάνοντας την στιγμή. Ήταν αυτό που λέμε.. Μετά από ένα καλό γαμήσι, το τσιγάρο είναι απόλαυση! Είμαστε ξαπλωμένοι στα καθίσματα και χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Έχωσα δυο δάχτυλα μέσα της. Σήκωσε το κεφάλι της προς τα πάνω ενώ άφησε ένα μουρμουρητό όλο καύλα. Πάλι ερεθίστηκα! Τώρα θα μου πείτε: Αμάν ρε φίλε, μηχανή είσαι; Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά δεν μου είχε ξανασυμβεί ποτέ αυτό.

-    «Πάμε στο πίσω κάθισμα τώρα!», της λέω .

Πάμε πίσω και μου παίρνει μια πίπα το ίδιο καυτή όπως την πρώτη. Και όταν ήμουν σε πλήρη στύση, σηκώθηκα και της τον έχωσα μέχρι τον πάτο της!

-    «Ααααχχ… με πονάει αλλά καυλώνωωωωω! Ναι καυλιάρη μου, με ξεμούνιασες σημερααααααα! Τι γαμήσι είναι αυτό που μου κάνεις;»

Άνοιγε πολύ τα πόδια της.. τον ήθελε όλο μέσα!

-    «Πάρ’ το πουτανάκι! Είναι όλο δικό σου! Σε γαμάει έτσι το αγόρι σου;»

-    «Όχι, είναι μικρός ο πούτσος του. Γάμησε με, με τη καυλάρα σου! Με τρελαίνεις ψωλαρά μου!»

Βάζω το δάχτυλο μου από κάτω και αρχίζω να της χαϊδεύω την κωλότρυπα.

-    «Σου αρέσει πουτανάκι αυτό που σου κάνω;»

-    «Ναι, με καυλώνει αλλά δεν θέλω να με γαμήσεις από εκεί».

Την βγάζω έξω από το αυτοκίνητο. Είχαμε ιδρώσει πολύ. Έσκυψε στο κάθισμα με ανοιχτή την πόρτα και την τον έχωσα στα όρθια μέσα στο μουνάκι της που τώρα έτρεχαν τα χύσια πάνω στα μπούτια της μέχρι τους αστράγαλους. Ήταν πολύ καυλιάρα. Φώναζε αλλά δεν με ένοιαζε, δεν υπήρχε ψυχή εκεί, αντιθέτως με καύλωνε πάρα πολύ! Χάιδευα την κωλότρυπα της και προσπάθησα να της χώσω δάχτυλο μέσα..

-    Μηηηηηη! Δεν θέλωωωωωωωωω! Σταμάτα. Δεν θέλωωωωωωωω!»

Την σήκωσα και την έβαλα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ήταν τρομερή, υπέροχη! Το φως από το φεγγάρι έπεφτε πάνω της και είχε τέλειο σώμα.. με τα πόδια ανοιχτά και τα βυζιά της να κουνιούνται πάνω - κάτω. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτή η στιγμή. Έβλεπα την μουνάρα της ξυρισμένη μπροστά μου, και τον πούτσο μου να χώνεται όλος μέσα της. Τα αρχίδια μου χτύπαγαν την κωλότρυπα της και αναστέναζε όλο καύλα.

-    «Χύνω πάλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!» φώναξε το πουτανάκι.

-    «Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Τον καρφώνω μέσα της βαθιά και αρχίζω να εκτοξεύω σπέρμα σε μεγάλες ποσότητες.

-    «Καυλιάρη μου, με ξέσκισες σήμερααααα! Πω πω γαμήσι που έφαγααααα! Με πονάνε τα πόδια μου.. αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ. Αυτό είναι γαμήσι αγόρι μου!»

Βγήκα και το μουνί της και πέταξε σπέρμα από μέσα. Την είχα γεμίσει στην κυριολεξία. Μέχρι το στομάχι της έφτασαν. Καπνίσαμε ένα τσιγάρο ακόμα και φύγαμε να την πάω στο αυτοκίνητο της. Από εκείνη την ημέρα δεν ξαναβρεθήκαμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω. Βασούλα, ξέρω πως θα διαβάσεις την ιστορία μας. Να είσαι πάντα καλά. Ήσουν απίθανη! Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).