Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την περασμένη εβδομάδα πήγαμε με το Δημήτρη να δούμε το φίλο μας το Γιάννη στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης περίμενε μια παντρεμένη, τη Μαίρη, με την οποία τα είχε εδώ και τρεις μήνες και της άρεσε πολύ το τσιμπούκι. Η κοπέλα ήταν γύρω στα 25, με ωραίο σώμα, όχι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και λίγο ντροπαλή, ίσως λόγω της παρουσίας μας.

Αφού συζητήσαμε για λίγο ο Γιάννης έριξε την ιδέα να συμμετάσχουμε κι εμείς στο παιχνίδι. Η κοπέλα τα ‘παιξε και είπε ότι δεν μπορεί και δεν το ξανάκανε. Φοβήθηκε ότι θα την ξεσκίζαμε και θα καταλάβαινε ο άνδρας της. Μας είχε πει ο Γιάννης ότι μόνο μια φορά τον άφηνε να τη γαμήσει και μετά τον τρέλαινε στα τσιμπούκια.

Τότε εγώ έριξα την ιδέα να μείνουμε για να κοιτάμε και αν ήθελε να μας κάνει κανένα τσιμπούκι. Της άρεσε η ιδέα και αφού γδυθήκαμε τη βάλαμε στη μέση όρθιοι όπως ήμασταν, και αρχίσαμε να τη χαϊδεύουμε όλοι μαζί. Στην αρχή έδειξε αμήχανη αλλά όταν της είπα ότι θα μας κάνει από ένα τσιμπούκι και μετά θα καθίσουμε στην άκρη και θα βλέπουμε, ηρέμησε και αφέθηκε στα χάδια μας.

Τη χαϊδεύαμε παντού ταυτόχρονα και η κοπέλα απολάμβανε αυτή την πρωτόγνωρη αίσθηση βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς που σιγά - σιγά δυνάμωναν. Ο Γιάννης πιπίλιζε τις ρώγες της που είχαν πεταχτεί έξω. Ο Δημήτρης ήταν πίσω της και χάιδευε τον κώλο της κι εγώ χάιδευα τα πόδια της και την κοιλιά της προχωρώντας προς το μουνί της.

Αφού χάιδεψα για λίγο τις τριχούλες της, έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της και χούφτωσα το μουνί της. Βόγκηξε από ηδονή και τραντάχτηκε ολόκληρη. Το μουνί της ήταν μουσκεμένο και σε κάθε χάδι μούσκευε περισσότερο. Έχωσα το δάχτυλό μου μέσα και άρχισα να παίζω με την κλειτορίδα της. Βογκούσε δυνατά και τιναζόταν ενώ τα υγρά της έτρεχαν στα σφιχτά μπούτια της. Δεν θα αργούσε να τελειώσει και είπα να την ξαπλώσουμε στο κρεβάτι.

-    «Τι θα μου κάνετε;», ψιθύρισε.

-    «Ηρέμησε μωρό μου…», της είπα. «Έχυσες ποτέ με γλειφομούνι;»

-    «Όχι».

-    «Ξάπλωσε και απόλαυσε το…»

Ξάπλωσε στο κρεβάτι δειλά και με τα πόδια κλειστά αλλά όταν ένιωσε τις γλώσσες του Δημήτρη και του Γιάννη να πιπιλίζουν τις ρώγες της και την δική μου να χαϊδεύει τα μπούτια της και τις τριχούλες της, χαλάρωσε και άρχισε να ανοίγει τα πόδια της αποκαλύπτοντας ένα ωραίο μουνάκι με μικρά μουνόχειλα και μια μικρή τρυπούλα από την οποία έτρεχαν οι χυμοί της ηδονής της μουσκεύοντας τα κωλομέρια της.

Άνοιξα λίγο τα χείλη του χαϊδεύοντας την κλειτορίδα της και κοίταξα για λίγο τη μικρή τρυπούλα η οποία ανοιγόκλεινε με την κίνηση της λεκάνης της. Η Μαίρη βογκούσε και τιναζόταν από καύλα. Χάιδεψα κυκλικά λίγο την τρυπούλα και έβαλα το δάχτυλο λίγο μέσα της. Ένιωσα το στενό μουνί της να σφίγγει το δάχτυλό μου και πήγα να το βάλω πιο βαθιά αλλά το χέρι της Μαίρης με σταμάτησε.

Έτσι άρχισα να γλείφω σιγά τα χειλάκια, την κλειτορίδα και τέλος έβαλα τη γλώσσα μου στην καυτή τρυπούλα και άρχισα να τη βάζω μέσα - έξω ενώ η μύτη μου έτριβε την κλειτορίδα της. Η Μαίρη άρχισε να ουρλιάζει δυνατά, έπιασε τα μαλλιά μου και πίεζε το κεφάλι μου στο μουνί της ενώ η λεκάνη της χόρευε σε ένα ξέφρενο ρυθμό.

- «Χύ.. χύνω! Χύνω! Ααααα!!! Αααααααααααααααααααααα!!! Ααααχ… αχ… αχ… αχ!»

Σιγά - σιγά τα βογκητά της έσβηναν ώσπου χαλάρωσε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τα πόδια ορθάνοιχτα. Κοίταξα το μουνί της από οποίο έτρεχαν οι τελευταίες σταγόνες της ηδονής και το σεντόνι που είχε δεχτεί κι αυτό ένα μέρος από τα υγρά της. Το έδειξα και στους δύο και με ένα χαμόγελο είπαν στη Μαίρη:

-    «Σ’ άρεσε;»
«Ήταν τρέλα! Γιατί δεν μου το ‘κανες καμιά φορά;», είπε στο Γιάννη.

Η πούτσα μου πήγαινε να σπάσει από τη καύλα! Πήγα από πάνω της και την ακούμπησα στο στόμα της χουφτώνοντας τα στήθη της.. αφού έγλειψε για λίγο το πουτσοκέφαλο μας είπε να ξαπλώσουμε εγώ και ο Δημήτρης στο κρεβάτι. Έπιασε τις πούτσες μας και άρχισε να τις γλείφει εναλλάξ. Εγώ ένιωσα ότι όπου να ‘ναι θα χύσω.

-    «Ρούφα με μωρό μου!», της είπα.

Άρχισε να βάζει σιγά - σιγά το πουτσοκέφαλο στο στόμα της και μετά προχώρησε προς τα κάτω. Έκανε μερικές κινήσεις πάνω - κάτω και όταν κατάλαβε ότι θα χύσω, τον κράτησε στο στόμα της ρουφώντας τον δυνατά. Τα χείλη της να έσφιγγαν τον πούτσο μου που είχε χωθεί βαθιά στο στόμα της και σε λίγο έχυνα μέσα στο στόμα της που συνέχισε να ρουφάει με λύσσα κάνοντας με να πάω στα ουράνια και να γυρίσω. Όταν συνήλθα η Μαίρη είχε αναλάβει τον Δημήτρη που δεν άργησε να χύσει κι αυτός. Η Μαίρη κοίταξε τον Γιάννη που περίμενε στην πολυθρόνα…

-    «Έλα μωρό μου, κάνε μου και μένα ένα τσιμπούκι… δεν αντέχω άλλο!»

-    «Δεν θα με γαμήσεις;»

-    «Μετά. Ας αλλάξουμε τη σειρά σήμερα…»

Η Μαίρη υπάκουσε και γονάτισε κάνοντας τον να χύσει κι αυτός στο στόμα της. Αφού πλυθήκαμε όλοι και κάναμε ένα τσιγάρο, ο Γιάννης λέει στη Μαίρη:

-    «Τώρα θα σε καυλώσουμε πάλι όλοι μαζί και μετά θα σε γαμήσω. Είσαι;»

-    «Να μου κάνει όμως γλειφομούνι ο Σάκης…»

Άλλο που δεν ήθελα. Ξαπλώσαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι και αρχίσαμε να παίζουμε με το κορμί της Μαίρης που αυτή τη φορά είχε αφεθεί στα χάδια μας με άνεση και απολάμβανε το κάθε τι που γινόταν. Η Μαίρη δεν άργησε να καυλώσει με τρεις άντρες δίπλα της. Η γλώσσα μου έκανε καλά τη δουλειά της ενώ της χάιδευα τα κωλομάγουλα.

Σήκωσα ψηλά τα πόδια της και η γλώσσα μου άρχισε να κατεβαίνει και στην κωλοτρυπίδα της. Στην αρχή αραιά περνούσα την γλώσσα και ξαναγύριζα στο μουνί, και σιγά - σιγά άρχισα να γλείφω μόνο την κωλοτρυπίδα της που ήταν γεμάτη από τα υγρά της. Η Μαίρη τρελάθηκε από καύλα.

-    «Τι μου κάνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις!!!»

Έπιασα τα κωλομέρια της και τα άνοιξα. Το μουνί της έσταζε συνέχεια κατευθείαν στην κωλοτρυπίδα της που είχε μούσκεμα. Έχωσα τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη σπρώχνω μέσα. Η Μαίρη έβαλε το χέρι στο μουνί της και άρχισε να το χαϊδεύει βογκώντας δυνατά.

Σε λίγο άρχισα να γαμάω με τη γλώσσα μου τον κώλο της. Τα βογγητά της έγιναν πιο δυνατά και παρατεταμένα. Είχε χώσει το δάχτυλο στο μουνί της και το κουνούσε ρυθμικά μέσα - έξω. Σε λίγο η αναπνοή της έγινε πιο γρήγορη, άρχισε να χτυπιέται τρελά και στο τέλος σχεδόν ξέσπασε σε κλάμα φωνάζοντας στο Γιάννη:

-    «Δεν αντέχω άλλοοοοοοο… γάμα μεεεεεεεεεεεεεεε!!!»

Ο Γιάννης της τον κάρφωσε με δύναμη. Βόγκηξε η Μαρία που της ξετρύπησε το στενό μουνί της με τη μία. Ποτέ δεν την είχε γαμήσει δυνατά. Πάντα τη γαμούσε μαλακά και με αργό ρυθμό.

-    «Αααααααααααχχχχ… Με ξέσκισεεεες! Ααααχ!!!»

Σε λίγο όμως άρχισε να βογκάει από ηδονή. Έσφιγγε δυνατά το Γιάννη με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση του κι αυτός κάρφωνε με δύναμη το μουνί της μπαίνοντας όσο πιο βαθιά μπορούσε. Η Μαίρη βρισκόταν σε παραλήρημα.

-    «Αααααχχχχχχχ… Γάμα με! Ααααχχχ… Ναιιιιιιιιιι! Ααααααχχχχχχχχ… Πάει.. το.. μουνί μου! Το ξέσκισεεεεεεεεες!!! Ααααααααχχχχχχχχχχ!!!»

Ο Γιάννης δεν άντεξε πολύ και καρφώνοντας τον βαθιά στο μουνί της έχυσε μουγκρίζοντας. Όταν βγήκε από μέσα η Μαίρη δεν ήθελε να τον αφήσει.

-    «Λίγο ακόμα…», είπε.

Πήγα κοντά της και της χάιδεψα το μουνί δείχνοντας τον πούτσο μου.

-    «Θα το γλυκάνω εγώ το μουνάκι σου μωρό μου, όπως με το γλειφομούνι…»

Έβαλε στην αρχή το χέρι της για με εμποδίσει.

-    «Θα με ξεσκίσετε όλοι…», ψιθύρισε.

Η καύλα της όμως εξαφάνισε την αντίστασή της και παραμερίζοντας το χέρι της, έχωσα τον καυλωμένο πούτσο μου στο μουνί της. Η αίσθηση του σφιχτού μουνιού με τρέλανε!

-    «Μωρό μου, τι μουνάκι είναι αυτό! Θα στο τρελάνω στο γαμήσι!!!»

Μπαινόβγαινα αργά μέσα της απολαμβάνοντας το μουνί της και το γλυκό σφίξιμο του καθώς κουνούσε από καύλα τη λεκάνη της. Κάθε τόσο τον κάρφωνα βαθιά μέσα της και έμενα για λίγο ακίνητος με τον πούτσο μου να τινάζεται μέσα στο μουνί της. Η Μαίρη βογκούσε δυνατά με τα μάτια κλειστά και το στόμα ανοιχτό, τινάζοντας τη λεκάνη της προς τα πάνω κάθε φορά που τον έχωνα στο μουνί της.

Ένιωσα τον πούτσο να έχει σκληρύνει τόσο που να θέλει να ξεσκίσει αυτό το μουνάκι. Άρχισα να τον χώνω όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Η Μαίρη άρχισε να ουρλιάζει κι εγώ να της τον καρφώνω με δύναμη βαθιά στο μουνί της.

-    «Μωρό μου, θα το ξεσκίσω το μουνάκι σου!»

-    «Ναι! Ααααααχχχ… Γάμα μεε! Αααααχχ… Σκίσε μεεεεεεε! Τώρααα!!! Ναιιιι! Χυυυ... Χύνωωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Την έσφιξα δυνατά στην αγκαλιά μου καρφώνοντας τον πούτσο μου μέχρι τέρμα στο μουνί της. Η λεκάνη της ανεβοκατέβαινε δυνατά και το μουνί κάνοντας συσπάσεις, ρουφούσε τον πούτσο που άδειαζε ότι είχε και δεν είχε βαθιά του.

Μας πήρε λίγη ώρα για να συνέρθουμε και όταν ξεκολλήσαμε, είδα το στόμα της Μαίρης και το μάγουλο της γεμάτα με τα χυσίματα του Δημήτρη, που δεν άντεχε άλλο και την έχυσε στο στόμα.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.