Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η δουλειά μου στεγάζεται σε πολυώροφο κτίριο.. Καθημερινά μπαινοβγαίνουν διάφοροι στο γραφείο μου. Εδώ και αρκετό καιρό όμως έχω σταμπάρει ένα πανέμορφο μελαχρινό και ντροπαλό αγόρι που μας φέρνει καθημερινά την εσωτερική αλληλογραφία.

Μου χαν μπει διάφορες ιδέες που ούτε καν τολμούσα να τις παραδεχτώ στον ίδιο μου τον εαυτό. Πολλά βράδια παίζοντας μόνη μου.. Με είχα σκεφτεί με τον μικρό στις πιο απίστευτες στάσεις, στα πιο απίστευτα σημεία.. Ποτέ όμως δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που μου συνέβη πριν από ένα μήνα...

Είναι 9 το πρωί, η πόλη βράζει κι εγώ τρέχω πανικόβλητη για το γραφείο καθώς για άλλη μια φορά έχω αργήσει. Μπαίνω στο ασανσέρ και βρίζω ταυτόχρονα γιατί δε μπορώ να βρω μέσα στην τσάντα μου το κινητό μου που χτυπάει σα λυσσασμένο! Ξαφνικά ακούω πίσω μου μια φωνή... μην αγχώνεσαι.. Όποιος είναι θα ξαναπάρει τρόμαξα γιατί νόμιζα πως ήμουν μόνη, γυρίζω και βλέπω απέναντί μου τον πιτσιρικά να μου χαμογελάει γεμάτος αυτοπεποίθηση και να με κοιτάζει με σιγουριά απευθείας μες τα μάτια! Ήταν όμορφος και το ήξερε ο πούστης! "Στέφανος" μου είπε και άπλωσε το χέρι του προς εμένα... κόλλησα!!! Ρε πούστη μου έπρεπε να γίνω 30 για να με κολλήσει στον τοίχο ένα 19χρονο; "ελπίδα.. συστήθηκα χωρίς να κάνω καμιά κίνηση προς το μέρος του.. "χάρηκα... βρε μικρέ αν δεν κάνω λάθος εσύ δε μας φέρνεις την αλληλογραφία;" (δεν υπήρχε περίπτωση, έπρεπε να τον μειώσω με κάποιο τρόπο... όχι και να μας την φέρει τώρα έτσι το νιάνιαρο!)

Δεν μου απάντησε, απλά μου χάρισε το πιο αστραφτερό του χαμόγελο. Δε μιλήσαμε άλλο... εγώ γύρισα προς την άλλη πλευρά και άρχισα να σκαλίζω αμήχανα το κινητό μου. Και ξαφνικά.. Σκοτάδι! Το ασανσέρ έκανε ένα θόρυβο και σταμάτησε! Black out λόγω υπερφόρτωσης! "και τώρα;" του λέω... "ο θεός άκουσε την ευχή μου" είπε και πριν προλάβω να του απαντήσω ένιωσα την ανάσα του κοντά στο πρόσωπό μου! σ\' έχω δει πώς με κοιτάζεις.. Ξέρω τι θέλεις και το ίδιο θέλω κι εγώ! Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο.. «μεγάλα παιδιά» είμαστε άλλωστε."

χωρίς να το πολυκαταλάβω βρέθηκα κολλημένη στον καθρέφτη του ασανσέρ με το χέρι του μικρού κάτω από τη φούστα μου! Ανάσαινα βαριά, ένιωθα τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια μου!
Έσφιγγε το στήθος μου, τσιμπούσε δυνατά τις ρόγες μου. Με τρέλαινε... νόμιζα πως ονειρευόμουν! Ένιωθα τον πούτσο του να σκληραίνει επικίνδυνα κάτω από το τζιν του! Δεν κρατιόμουν.. Τον ήθελα στο στόμα μου! Σα να κατάλαβε τη σκέψη μου, άρχισε να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του τζιν του. Έσκυψα να τον βοηθήσω και βρέθηκα μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το καυλί του πρόβαλε μπροστά στο πρόσωπο μου.. Τεράστιο... και... ω ναι! ξυρισμένο!!! Όπα λέω μέσα μου.. Εύγε παλικάρι μου! Έπιασα τον πούτσο του με τα δυο μου χέρια και άρχισα να τον παίζω.. Ο μικρός άρχισε να βογκάει! "πάρτον στο στόμα σου μωρό μου" "όχι τόσο εύκολα μικρέ θα φτύσεις αίμα!" μαλάκιζα το καυλί του όλο και πιο γρήγορα όλο και πιο έντονα... ένιωθα τις φλέβες του να σκληραίνουν, τον πήρα όλο στο στόμα μου... τινάχτηκε... βόγκηξε και άρχισα να τον γλύφω σαν τρελή με μανία.

Με τρέλαινε ο λείος του πούτσος, ήθελα να τον φάω μέχρι και τα αρχίδια! Σάλιωνα και ρουφούσα.. Και αυτός με έπιανε από το κεφάλι και με έσπρωχνε όλο και πιο πολύ κατά πάνω του. Του ρουφούσα και του δάγκωνα τα αρχίδια, δεν τον χόρταινα!! Με έπιασε από τα μαλλιά, με σήκωσε και με γύρισε με πλάτη προς αυτόν! Βρέθηκε μέσα μου με μια κίνηση... ένα σπρώξιμο που με έλιωσε πραγματικά! Έβαζε τα χέρια του στο στόμα μου για να μην φωνάξω κι εγώ τα δάγκωνα δυνατά σε κάθε κίνηση του. Με κάρφωνε δυνατά, μπαινόβγαινε μέσα μου άλλες φορές αργά άλλες φορές πιο γρήγορα... σ\' αρέσει πουτανάκι;" φώναζε "φάε τον πούτσο που σου αξίζει!" είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου και του τόπου.. Δε με ένοιαζε.. Το μόνο που ένιωθα ήταν η τρελή μου καύλα και ο πόθος μου για το μωρό που τόσο καλά ήξερε να χειρίζεται το εργαλείο του! Ένιωσα το αίμα μου να ανεβαίνει στο κεφάλι.. Το μυαλό μου να μουδιάζει..

Τραντάχτηκα ολόκληρη από τον τρελό οργασμό που συγκλόνιζε όλη μου την ύπαρξη!! Μάτωσα τα χείλη μου... έσφιξα τις χούφτες μου....ένιωσα να παραλύω! Πετάχτηκε από μέσα μου.. Και έσπρωξε το κεφάλι μου ξανά πάνω στην ψωλάρα του... το στόμα μου γέμισε από το καυτό του σπέρμα, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινούσε το ασανσέρ... κοιταχτήκαμε..

Φτιάξαμε τα ρούχα μας, δεν είπαμε τίποτα! Η πόρτα άνοιξε, βγήκα, του έριξα μια ματιά υπονοούμενο και έφυγα για το γραφείο μου, έτοιμη να ακούσω το κράξιμο του αφεντικού μου... ότι και να μου λέγε εκείνο το πρωί δε με ένοιαζε.. Η μέρα μου είχε ξεκινήσει με τον πιο απίστευτο και υπέροχο τρόπο....

Δεν τον ξανάδα από τότε... τις επόμενες μέρες εμφανίσθηκε στο γραφείο για την αλληλογραφία ένας κοντόχοντρος γλοιώδης τύπος.. Όταν ρώτησα στην εταιρία courier για το στέφανο μου είπαν ότι απλά παραιτήθηκε... να περνάς καλά ρε Στεφανάκο και να μην ξεχνάς... έχεις μπροστά σου λαμπρό μέλλον...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.