Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν επτά χρόνια σπούδαζα στο Λονδίνο, οπού γνώρισα την πρώτη μου Αφέντρα, την Kathy. Ήταν μία ολλανδέζα αεροσυνοδός, που γνώρισα σ ένα μπαρ, όπου σύχναζαν high class γυναίκες, για να ψωνίζουν νέους, κυρίως φοιτητές. Ήταν μία μαύρη θεά, 24 χρόνων, 1,85 με μαύρο μακρύ ίσιο μαλλί, μεγάλα στητά στήθια στρογγυλό κώλο και καυτά χείλια. Ήρθε στη μπάρα, μου μίλησε πρώτη, γνωριστήκαμε κι εγώ της το έπαιζα ότι δεν κολλάω πουθενά στο σεξ, μέχρι που μου είπε να πάμε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, να συνεχίσουμε με ποτά κι ότι προκύψει. Σε όλη τη συζήτησή μου έλεγε, ότι της αρέσει να έχει τους άντρες από κάτω, ότι θέλει αυτή να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και δε μου πήγαινε καν στο μυαλό αυτό που θα ακολουθούσε.

Στο δωμάτιο της ήπιαμε αρκετά κι εγώ είχα γίνει τούρμπο, κάτι που δεν της ξέφυγε, αφού το καυλί μου φαινόταν ξεκάθαρα, πόσο σηκωμένο ήταν. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και που και που να με δαγκώνει με δύναμη. Γούσταρα τρελά κι ήμουν έτοιμος να χύσω, χωρίς καν να την αγγίξω γυμνή. Όταν έβγαλε τα ρούχα της, έπαθα την πλάκα μου. Πέρα απ το υπέροχο σώμα, είχε δύο τεράστιες καυλωμένες ρώγες κι η κάθε μία είχε από ένα σκουλαρίκι πάνω της. Όταν κοίταξα το μουνί της κι είδα κι εκεί ένα σκουλαρίκι, είπα μέσα μου… Θεέ μου, σ ευχαριστώ.

Άρχισε να μου κάνει πίπα, που σχεδόν κατάπιε το καυλί μου, που δεν είναι και κανένα μικρό, 17-18 πόντους, με τα φανταστικά χείλια της. Λίγο πριν τελειώσει, σταμάτησε και σηκώθηκε να φύγει από κοντά μου. Τρελάθηκα, «που πας;» της λέω. «Κοίτα να δεις», μου λέει εκείνη, «εγώ δεν σ έφερα εδώ απλά για να πηδηχτώ με κάποιον, έχω πηδηχτεί στη ζωή μου εκατοντάδες φορές, εγώ θέλω κάτι άλλο και δεν ξέρω αν μπορείς να μου το δώσεις». «Και τι είναι αυτό;» λέω εγώ. «Θέλω να γίνεις η πουτάνα μου, μπορείς; εγώ θα σε πηδάω κι εσύ θα το απολαμβάνεις κι αν μείνω ευχαριστημένη, τότε θα σου δώσω τη δυνατότητα και στο μέλλον να είσαι η πουτάνα μου και να υπηρετείς μία Αφέντρα σαν έμενα». Έμεινα κάγκελο. Είχα τρομερή καύλα κι η τύπισσα ήταν έτοιμη να μου χαρίσει τη φαντασίωση της ζωής μου, τότε της είπα τη μαγική λέξη… «Στις διαταγές ΣAΣ Αφέντρα». Τα ματιά της έλαμψαν, «γδύσου», μου λέει «και περίμενε»! Υπάκουσα.

Πήγε στο διπλανό δωμάτιο κι όταν βγήκε φορούσε ένα δερμάτινο ολόσωμο σύνολο, που είχε τη ροζ μουνάρα της, τις μεγάλες βυζάρες της με τα σκουλαρίκια στις ρώγες και τη θεϊκή κωλαρά της, έξω. Στα χεριά της είχε ένα δερμάτινο γυναικείο string, που μου ζήτησε να το φορέσω. Ήταν πολύ μικρό και με δυσκολία το φόρεσα. Όσο αργούσα με έβριζε λέγοντάς μου, «τελείωνε παλιοπουτάνα, θα σε σκίσω, θα σε κάνω να κλαις από πόνο και καύλα». Είχα τρελαθεί. Το string με πίεζε τρομερά στα αρχίδια και στον κώλο μου, αλλά με καύλωνε ταυτόχρονα. Μου είπε να πέσω στα τέσσερα και να της γλείψω τις γόβες της. Έκανα τσιμπούκι στις γόβες της, σαν τρελός. Αυτή καθόταν στον καναπέ και με το τακούνι της άλλης γόβας με πίεζε στην πλάτη μου. Γλείψε με καλά, πουτάνα μου, καύλωσε με να σε γαμήσω. Το μουνί της το έβλεπα να στάζει υγρά, μου μύριζε κι ήθελα τόσο πολύ να το φάω.

Μετά μου είπε να γυρίσω. Άρχισε να χαστουκίζει τον κώλο μου. Ήθελα τόσο πολύ να χύσω… Μετά άρχισε να γλείφει τον κώλο μου και να φτύνει την κωλοτρυπίδα μου, βρίζοντας με ακόμη πιο πολύ. Έβαζε τη γλώσσα της μέσα μου, με τρέλαινε κι όταν έβαλε ένα δάχτυλο της, πετάχτηκα απ τον πόνο, κανείς και καμία δεν είχε παραβιάσει την τρυπούλα μου μέχρι τότε. Τότε με χτύπησε δυνατά για την αντίδρασή μου αυτή. Με έγλειφε και με πήδαγε με τα δάχτυλα της κανένα πεντάλεπτο, μέχρι που σηκώθηκε και πήρε ένα strapon καυλί γύρω στους 15 πόντους, αλλά ευτυχώς αρκετά λεπτό. Πήγα να πω κάτι αλλά με χαστούκισε με δύναμη, λέγοντάς μου, να μην πω κουβέντα. Ο κώλος μου είχε ανοίξει, το αισθανόμουν, ένιωθα σαν πουτάνα, είχε καταφέρει να μου το περάσει αυτό το συναίσθημα κι εγώ όλο και πιο πολύ καύλωνα.

Όταν μου τον ακούμπησε τρόμαξα για λίγο, αλλά αμέσως μετά μπήκε μέσα μου με δύναμη. Ο πόνος ήταν τεράστιος, αλλά το ίδιο μεγάλη ήταν εξίσου και η καύλα. Με γαμούσε έτσι, στην ουσία με βίαζε για δέκα λεπτά περίπου. Ούρλιαζε στην κυριολεξία. Αφού τελείωσε έλυσε το strapon της απ τη μέση της και το έφερε στο στόμα της, άρχισε να το γλείφει, λέγοντας ότι, η πουτάνα της έχει πολύ ωραίο και γευστικό κωλαράκι. Τότε μου ζήτησε να την γαμήσω κι εγώ απ τον κώλο. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω μέσα της. Πράγματι μόλις μπήκα κι άρχισε να μπαινοβγαίνω, στη δεύτερη φόρα φώναξα χυνωωωω… και τελείωσα στον κώλο της. Έγινε έξαλλη. Φώναζε και με χτύπαγε παντού. Μου γύρισε τον κώλο της και με διέταξε να της τον καθαρίσω από τα χύσια μου και να τα πιω όλα. Υπάκουσα, μπορούσα να κάνω τα πάντα για αυτήν εκείνη την ώρα. Μούγκριζε από ευχαρίστηση βλέποντας και νιώθοντας να γλείφω τα ίδια μου τα χύσια απ’ την κωλοτρυπίδα της. Η γεύση ήταν ότι πιο ηδονικό είχα γευτεί μέχρι τότε. Όμως αυτή δεν τελείωσε και μου ετοίμαζε κι άλλη έκπληξη.

Με άρπαξε απ τα μαλλιά και με πήγε, στα τέσσερα, στη μπανιέρα. Με έβαλε μέσα ανάσκελα κι ήρθε από πάνω μου, μου έβαλε το μουνί της στο στόμα κι άρχισε να μου γαμάει το πρόσωπο. Με το ένα χέρι της έτριβε την τεράστια κλειτορίδα της και με το άλλο γαμούσε τον κώλο της. Με διέταξε να πιω τους χυμούς της, όταν θα τελείωνε. Πράγματι, όταν άρχισε να χύνει, μιλάμε για πολύ ποσότητα, εγώ τα έπινα λες κι ήμουν στη μέση της έρημου κι είχα βρει νερό. Εκεί που έγλειφα κι έπινα τα χύσια της, ένιωσα κάτι καυτό και σε μεγάλη ποσότητα να πέφτει στο πρόσωπο και στο στόμα μου… με κατουρούσε!!!! Πήγα να τραβηχτώ, αλλά μάταια… μ’ έπιασε απ’ τα μαλλιά λέγοντάς μου, «πιες τα παλιοπουτάνα, όλα»!!!! Η γεύση τους με τρέλανε, τα χύσια της μαζί με τα κάτουρα της, ήταν ένα εκπληκτικό αφροδισιακό. Η ευχαρίστησή μου την τρέλανε. Μου είπε, ότι τώρα με συγχωρεί που τελείωσα νωρίτερα από αυτήν κι ότι θα με ξαναγαμήσει πάλι στο μέλλον, γιατί επίσημα πια θα ήμουν η πουτάνα της, κάθε φόρα που ερχόταν με κάποια πτήση στο Λονδίνο.

Πέρασα ένα εκπληκτικό χρόνο που δε θα τον ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.