Το πρώτο μου γαμήσι με τη μάνα μου την πόρνη (Αιμομιξία)

Δημοσιεύθηκε από Kost42
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 08-10-2020
Μετά από πολλά ξεφτιλίσματα, παρτούζες και γαμήσια των φίλων μου στη μάνα μου καθημερινά, μια μέρα ο Νίκος με ρώτησε πως μπορώ να μένω μόνο στο μάτι και να μην τη σκίζω και εγώ. Έτσι θυμήθηκα πως μου είχε προτείνει τις πρώτες μέρες που την έσκιζε ο Νίκος αν ήθελα να τη γαμήσω και εγώ. Είχα ξεχάσει τι μου γίνεται απ' τά όργια που γινόταν στο σπίτι. Έτσι μια μέρα αφού την είχαν ξεμουνιάσει κανονικότατα ο Παναγιώτης μαζί με τον Νίκο, έκανε μπάνιο. Άνοιξα την πόρτα της τουαλέτας, μπήκα μέσα στην μπανιέρα που ήταν και η μάνα μου και άρχισα για αρχή να τη φιλάω και να της γλείφω τις βυζάρες. Αυτή δεν το περίμενε γιατί είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που μου είχε πει να τη γαμήσω αν θέλω. Άλλο που δεν ήθελε όμως η πόρνη.

Σε κάποια φάση σηκώνομαι, και αρχίζω να την τσιμπουκώνω με μανία. Μετά από 25 δευτερόλεπτα, βγάζω το καυλί μου έξω απ' το στόμα της και αυτή αρχίζει το μαστορικό της τσιμπούκι.

- Τελικά όντως τα καλύτερα τσιμπούκια κάνεις ρε μάνα, καλά έλεγαν τα παιδιά…

είπα εγώ. Βγάζει τον πούτσο μου απ' το στόμα της και λέει:

- Από μικρή είμαι εξπέρ στα μπουκιά, η τσιμπουκλού του Βύρωνα ήμουν.

Έτσι όπως τα ακούω αυτά, της δίνω ένα δυνατό χαστούκι και την σηκώνω όρθια. Μόλις την έστησα, της έβαλα τρία δάχτυλα στο μουνί και άρχισα να βάζω και να τα βγάζω με ταχύτητα. Η μάνα μου φώναζε απ' τον πόνο. Με τα πολλά, αφού ήταν στημένη στον τοίχο μέσα στη μπανιέρα μπαίνω σιγά-σιγά στο ορθάνοιχτο μουνί της. Όσο περνάει η ώρα, τόσο ανεβάζω ταχύτητα.

- Έτσι πουτάνα, να το ευχαριστηθείς…

της είπα, καθώς αυτή πονούσε και το απολάμβανε. Μετά από πολύ γαμήσι στην ίδια στάση, βγήκαμε έξω απ' τη μπανιέρα και πήγαμε στο δωμάτιο της. Μου έκανε ένα τέλειο τσιμπούκι και μετά έστησε τα βυζιά της για ισπανικό. Κράτησε τουλάχιστον 5 λεπτά και ήταν το καλύτερο ισπανικό της ζωής μου, καθώς όπως σας είχα ξαναπεί η μάνα μου έχει βυζάρες. Την έστησα στο κρεβάτι της και άρχισα να την παίρνω κι από κώλο. Αυτή κλασσικά βογκούσε, αλλά το ευχαριστιόταν. Μόλις βγήκα απ' τον κώλο της, ξάπλωσα στο κρεβάτι και αυτή άρχισε να πηδάει σαν τρελή πάνω στον πούτσο μου. Μετά από λίγο ήμουν έτοιμος να χύσω. Έπεσε στα γόνατα, και άρχισα να της γαμάω το στόμα μέχρι να χύσω. Έχυσα μια τεράστια ποσότητα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα.

Εκείνη την εβδομάδα πρέπει να την γαμούσα κυριολεκτικά όλη μέρα. Είτε με το Νίκο, είτε με τον Παναγιώτη είτε μόνος μου, είχα κάνει τη μάνα μου μια δωρεάν πουτάνα.
Copyright protected OW ref: 179317