Η απρόσμενη ιστορία της βροχής

Δημοσιεύθηκε από prasina matia
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 12-10-2020
Είμαι στο αμάξι και βρέχει καταρρακτωδώς. Έχω κάτσει επίτηδες δίπλα στο σπίτι περιμένοντας να τη δω έστω για λίγο, τυχαία. Εύχομαι να περάσει με το νυχτικό της μπροστά από το παράθυρο. Να πιάσει τις κουρτίνες με το ένα χέρι για να αφήσει το φως να μπει μέσα στο δωμάτιο. Αυτή η κίνηση να δώσει ώθηση στο πλούσιο στήθος της να κουνηθεί. Κι έτσι όπως κοιτάζω αυτό το απίστευτο θέαμα, να μείνω απλά με το στόμα ανοιχτό. Θα γεμίσει το στέρνο μου με εκείνο το «υγρό» και σιγά-σιγά θα απλώνεται σε όλο μου το σώμα.

Το πέος μου δεν θα μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στη θέα της μεγάλης, ερεθισμένης, σκληρής, καφέ θηλής της. Είμαι τόσο καυλωμένος μαζί της. Θα ‘θελα αυτή τη στιγμή να της στείλω ένα μήνυμα το οποίο θα λέει «πάντα θαύμαζα τα μεγάλα βυζιά σου, τώρα μπορώ να τα κοιτάζω και να τρελαίνονται και τα μάτια μου». Κοιτάζεις το κινητό σου, διαβάζεις το μήνυμα, χαμογελάς με ένα βλέμμα πονηριάς κι υπόσχεσης και ξαφνικά... βγάζεις το νυχτικό σου. Μένεις γυμνή. Τα μεγάλα σου μαστάρια πέφτουν τόσο ερεθιστικά κάτω από την επιρροή της βαρύτητας. Προσπαθώ να «πιάσω» με το μάτι μου την «πέρα δώθε» κίνησή τους... αυτό το «χορό» απίστευτων συναισθημάτων για μένα. Κι εκείνη τη στιγμή, ακουμπάς πάνω στο τζάμι τα βυζιά σου πιέζοντας τα!

Μένω άφωνος. Το κορμί μου καίει! Σκέφτομαι ότι θέλω να χύσω χωρίς να με ακουμπήσω κι αμέσως εκσπερματώνω μέσα στο παντελόνι μου. Όσο νιώθω να βγαίνουν τα καυτά χύσια μου, εσύ αρπάζεις όπως μπορείς το αριστερό σου στήθος και βάζεις τη ρώγα στο στόμα σου. Την πιπιλίζεις, έτσι όπως φαντάζομαι να έκανα εγώ. Να είμαι μικρό παιδί και να με ταΐζεις γάλα. Δε φαντάζεσαι πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι θέλω να βυζάξω δυο τόσο μεγάλα βυζιά! Δυο βυζιά που προεξέχουν τόσο πολύ από το σώμα μιας γυναίκας και δε μπορώ με τίποτα να αντισταθώ. Πόσο μαλάκας νιώθω. Με την έννοια της καύλας! Γουστάρω να παίζω μαλακία για αυτά τα βυζιά. Θέλω να τα λατρεύω. Να νιώθω τόσο σκληρό τον πούτσο μου και να αισθάνομαι δέος μπροστά τους.

Σταματάς τις κινήσεις σου και μου στέλνεις μήνυμα.

«Είμαι σίγουρη ότι έχεις ικανοποιηθεί, αγόρι! Πήγαινε σπίτι σου τώρα και κάτσε σαν καλό παιδί να με σκέφτεσαι με τις ώρες! Να σου "γαμάω" το μυαλό με την απουσία μου. Αυτό δε θες; Ε; Ανίκανο και γεμάτο ανήθικες σκέψεις αγόρι; Πήγαινε και στο internet και θαύμασε όλες αυτές τις βυζαρούδες που μου μοιάζουν! Έχω τα ίδια βυζιά με αυτές ή μήπως τα δικά μου σε καυλώνουν περισσότερο; Ε αγόρι; Σε έχω δει πως με κοιτάζεις... κάνω λάθος; Ε, αγόρι;»
Copyright protected OW ref: 154532