Ο φίλος της φίλης

Δημοσιεύθηκε από Nikoleta94
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 18-09-2020
Πριν κάποια χρόνια γνώρισα έναν άνθρωπο ο οποίος μάλλον ήταν να έρθει για να αλλάξει τα δεδομένα στη σεξουαλική μου ζωή.

Σε μια κακή σχέση τότε, έψαχνα το κάτι που θα με κάνει να περνάω καλά και το βρήκα. Για την ιστορία θα τον πούμε Γιώργο. Με το Γιώργο γνωριστήκαμε πριν 5-6 χρόνια. Τότε είχε σχέση με μια φίλη μου. Κάποιο διάστημα αργότερα χώρισαν και έτυχε να βρεθούμε μαζί. Όπως προέκυψε η κατάσταση καταλήξαμε σε ένα απομονωμένο μέρος όπου κάναμε σεξ μέχρι που ήρθε το πρωί. Όποτε σήμερα θα σας πω για ένα από τα πολλά βράδια που ξημερώσαμε μαζί.

Ήταν χειμώνας, γενέθλια φίλης. Κανονίζουμε να βγούμε έξω. Ήρθε αυτός να με πάρει από το σπίτι. Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι πλέον πολύ κοντινό μας φιλικό πρόσωπο, οπότε έχουμε και κοινές παρέες.

Βγαίνουμε λοιπόν μεγάλη παρέα , το κλίμα ήταν ιδιαίτερο από νωρίς, όπως και κάθε φορά που βρισκόμαστε έξω βράδυ και με αλκοόλ. Πονηρές ματιές, αγγίγματα, χορός, το ποτό ερχόταν το ένα μετά το άλλο, οπότε κάπως έτσι κύλησε η βραδιά ώσπου του ζήτησα να με πάει σπίτι. Εκείνη την ώρα λοιπόν ήρθε από πίσω μου έφερε το χέρι του στο πρόσωπο μου, κόλλησε τα χείλη του στο αυτί μου και μου είπε "αν δε φας πούτσα απόψε, σπίτι δεν πας". Εκείνη την ώρα ένιωσα ένα ρίγος να με διαπερνά και αισθανόμουν το μουνί μου υγρό και ζεστό ήδη.

Φεύγουμε λοιπόν μαζί με το πρόσχημα ότι θα με πάει στο σπίτι και πηγαίνουμε σε ένα απομονωμένο μέρος της περιοχής να μείνουμε οι δυο μας. Όπως καταλήξαμε στα πίσω καθίσματα, με έγδυσε και έβαλα το χέρι μου επάνω στο παντελόνι του. Ο πούτσος του ήταν ήδη πολύ σκληρός και ανυπομονούσα να με ξεσκίσει όπως κάθε φορά. Έσκυψα χαμηλά τον πήρα στο στόμα μου και τον έγλειφα πιάνοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια του και απολάμβανα τον τρόπο που έπαιζε με το μουνί μου που ήδη έσταζε. Είχε πάντα τον τρόπο να με κάνει να λιώνω από καύλα στα χέρια του και το ήξερε ότι έτσι μπορεί να με κάνει ότι θέλει. Κάθισα επάνω του και τον φιλούσα αλλά αυτός θέλοντας να με "βασανίσει", έτριβε τον πούτσο του επάνω στο μουνί μου χωρίς να προσπαθεί να με γαμήσει μέχρι να τον παρακαλέσω να το βάλει επιτέλους μέσα μου.

Αφού τον παρακάλεσα να με γαμήσει, έβαλε τον πούτσο του βαθιά στο μουνί μου που έσταζε και με ξέσκιζε για ώρα, μέχρι που κόντευα να χύσω. Με έβαλε να ξαπλώσω, μου άνοιξε τα πόδια και συνέχισε να με γαμάει. Του έλεγα πόσο μου αρέσει ανάμεσα σε βογκητά και φωνές, ώσπου σε λίγη ώρα μη έχοντας πλέον τη δύναμη να κρατηθώ έχυσα. Μετά από λίγο έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου και τον ρουφούσα μέχρι τη στιγμή που έριξε και αυτός τα υγρά του στο στόμα μου. Κάπως έτσι μας βρήκε το πρωί και με σιγουριά μπορούσα πλέον να πω ότι γαμήσι σαν αυτό δε μου έκανε ποτέ κανένας.
Copyright protected OW ref: 178886