Το μάτι του ανιψιού κατέληξε σεξ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 17-09-2020
Ο Μιχάλης ο ανιψιός του άντρα μου έρχεται κάθε Παρασκευή και κάθεται μέχρι Κυριακή και παίζουν playstation. Ο Αντώνης ο άντρας του έχει φοβερή αδυναμία αυτό γίνεται εδώ και δύο χρόνια. Το βράδυ αφού τελείωσαν μου λέει ο άντρας μου:

- Θες να σε γαμήσω;

- Κοιμάται ο Μιχάλης δίπλα και θα ξυπνήσει και ο μικρός.

Βγάζει τον πούτσο του και μου λέει "θα περάσεις καλά".

Βγάζω το νυχτικό, γδυνόμαστε εντελώς, σκύβω, του κάνω τσιμπούκι και τού ρουφάω τα αρχίδια. Μετά με γάμησε σε όλες τις στάσεις. Βογκούσα δυνατά. Με χύνει στο στόμα, φοράω το νυχτικό, πάω στο μπάνιο και βλέπω το Μιχάλη στο μπάνιο να παίζει την πούτσα του.

- Ωχ… δεν ήξερα, συγγνώμη. Εσύ γιατί παίζεις το πούτσο σου;

- Μου λέει αν θες να ξέρεις γιατί το παίζω θα σου πω. Τι κερδίζω;

- Είμαι θεία σου, για μένα γίνεται αυτό; Δεν έχεις κοπέλα να τη γαμήσεις;

- Σαν εσένα θέλω μια, είμαι ερωτευμένος μαζί σου και σε θέλω!

Κλείνω την πόρτα του μπάνιου, φιλιόμαστε, μου βγάζει το νυχτικό, σκύβω, τού κάνω τσιμπούκι, μετά με στήνει στον νιπτήρα, μου γλείφει μουνί και κώλο, μου βάζει δάχτυλο μετά βάζει τον πούτσο του και αρχίζει να με πηδάει. Με χύνει στον κώλο απ' έξω.

Το πρωί που πήγε στη δουλειά ο άντρας μου, έρχεται ο ανιψιός από πίσω, μου χουφτώνει τον κώλο, με γδύνει, με παίρνει αγκαλιά γυμνή, χώνει τον πούτσο του στο μουνί μου, με πάει στην κρεβατοκάμαρα και με γάμησε σε όλες τις στάσεις. Με έχυσε στο στόμα, ξαπλώσαμε γυμνοί στο κρεβάτι και μου λέει:

- Τέτοιο γαμήσι σου ρίχνει ο θείος;

- Όχι, του λέω. Βρες σπίτι να βρισκόμαστε, όχι εδώ, φοβάμαι μη μας πετύχει ο θείος.

- Εντάξει, έχεις δίκιο.

Με γυρίζει κώλο, μπήκε πάνω μου και με γάμησε. Εδώ και ενάμιση χρόνο, με τον άντρα μου, το σεξ το μειώσαμε λόγω του παιδιού. Είμαι στο δεύτερο μήνα που είμαι έγκυος, το παιδί δεν είναι τού άντρα μου. Το σκέφτομαι να του τα πω όλα και να πάω με το Μιχάλη στο εξωτερικό ή να το αφήσω ως έχει.
Copyright protected OW ref: 178853