Γάμησα τη γυναίκα του φίλου μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 14-09-2020
Η ιστορία αυτή είναι αληθινή και έγινε πριν λίγες ημέρες. Φιλοξενούμε στο νησί μας ένα ζευγάρι φίλων που οι γυναίκες μας είναι κολλητές. Έτσι γίναμε και οι άντρες φίλοι. Η σχέση τους είναι ανύπαρκτη και ο φίλος μου εξομολογήθηκε ότι έχουν να το κάνουν 5 με 6 χρόνια. Βέβαια αυτός ξενογαμάει. Η τύπισσα είναι κυριλάτη, κλασσάτη και κάνει μπαμ ότι είναι αγάμητη. Έχει απίστευτο σώμα για τα 55 της χρόνια και ειδικότερα η κωλάρα της είναι θεϊκή.

Πολλές φορές και στο παρελθόν ερχόταν κοντά μου, με πλησίαζε κι εγώ τραβιόμουν διακριτικά για να μην την ακουμπήσω. Αυτές τις ημέρες που τους φιλοξενούμε έχω αρρωστήσει. Τη φαντασιωνόμουν συνέχεια και χάιδευα τον πούτσο μου που ήταν συνεχώς σε στύση. Προχθές πήγαμε μια μακρινή εκδρομή και καταλήξαμε σε μια καταπληκτική παραλία πολλών χιλιομέτρων. Εγώ έχω πάει πολλές φορές και ξέρω ότι στο τελείωμα της έχει γυμνιστές. Πάντα πάω και κάνω τζόκινγκ και όταν φτάνω εκεί γδύνομαι κι εγώ.

Υπολογίζοντας ότι θα τσιμπήσει, ενημέρωσα την παρέα ότι μετά από λίγο θα πάω για τρέξιμο. Ο άντρας της τα ζώα μου αργά, η γυναίκα μου δεν ακολουθεί ποτέ και η Έλλη (έτσι τη λένε) μου πρότεινε να με ακολουθήσει. Φυσικά και δέχτηκα. Αφού φύγαμε λίγο πιο μακριά της έσκασα το παραμύθι για τους γυμνιστές και το "γεγονός" ότι είναι ντροπή όταν φτάσουμε εκεί εμείς να είμαστε ντυμένοι. Μάλιστα η φράση μου ήταν ακριβώς: "Δεν πιστεύω εσύ, μια γυναίκα της εποχής μας, να έχεις τέτοιες αναστολές". Το ποτάμι είχε μπει στο αυλάκι.

Πράγματι, όταν έφθασε η ώρα τα κατέβασα και κοιτώντας την κυριολεκτικά την ανάγκασα χωρίς δεύτερη σκέψη να τσιτσιδωθεί. Έπαθα ζημιά. Μουνάκι όμορφα ξυρισμένο με μια φουντίτσα από πάνω, καμιά σχέση με το "δάσος" της δικιάς μου. Η κωλάρα της υπερήφανα στητή με καύλωσε απότομα. Της είπα να περάσει μπροστά και έβλεπα όλο το θέαμα μπροστά μου. Όταν φτάσαμε στο τέλος, της πρότεινα να κάνουμε σουηδική γυμναστική.

Κάνοντας κάποιες ασκήσεις την ακούμπησα και καλά κατά λάθος με το καυλί μου που είχε γίνει τούμπανο. Κάποια στιγμή δεν κρατήθηκα, την τράβηξα από πίσω απότομα επάνω μου και βάζοντας τον πούτσο μου στη χαράδρα της κωλάρας της άρχισα με το χέρι μου να τη μαλακίζω ενώ της γύρισα το κεφάλι δίνοντας της γλωσσόφιλο. Ήταν μούσκεμα. Δε μπορώ να περιγράψω το γαμήσι μας. Λες και γαμούσα πρώτη φορά. Της τον έβαλα σε όλες τις τρύπες, βόγκαγε γιατί είχε κλείσει το μουνί της.

Έφτασε τρεις φορές σε οργασμό κι εγώ στο τέλος την έχυσα στα καπούλια της. Γυρίσαμε και καλά εξουθενωμένοι από το τρέξιμο. Θα τη γαμάω οπότε μπορώ. Με έχει τρελάνει.
Copyright protected OW ref: 178768