Έχασα την παρθενιά μου με τον κολλητό μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 12-05-2020
Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή. Λοιπόν ονομάζομαι Α, είμαι 20 χρόνων και φοιτήτρια. Έχω κάνει 4 σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου αλλά δεν είχα ολοκληρώσει ποτέ διότι φοβόμουν. Έχω αρκετά ωραίο σώμα και πρόσωπο, είμαι σχετικά κοντούλα και μελαχρινή, αλλά το δυνατό σημείο μου είναι ο κώλος μου. Από τότε που πήγαινα σχολείο, θυμάμαι πως οι φίλες μου λέγανε ότι πολλά αγόρια από το σχολείο την παίζουν για πάρτη μου. Αυτό με εξίταρε και με καύλωνε πολύ. Ας μην πολυλογώ όμως.

Με τον κολλητό μου το Γ είμαστε φίλοι από το λύκειο και πραγματικά είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι πιο πολύ από όλους. Έχει ολοκληρώσει πολλές φορές καθώς είναι κούκλος, ψηλός, γυμνασμένος, σκέτη καύλα. Αλλά πάντα τον έβλεπα φιλικά.

Ήταν Καλοκαίρι και είχαμε κανονίσει να πάμε καμιά εβδομάδα στη Σαντορίνη οι δυο μας (δε μπορούσε η υπόλοιπη παρέα). Έτσι κι αλλιώς, δεν είχαμε σχέσεις εκείνη την περίοδο. Έτσι λοιπόν έγινε. Το πρώτο βράδυ στο νησί καθόμασταν στο ηλιοβασίλεμα και μιλούσαμε. Του είπα ότι με προβληματίζει πολύ που είμαι παρθένα ακόμα και ότι δε θέλω άλλο κλπ. Αυτός με άκουγε και μου έλεγε να μην αγχώνομαι.

- Γ... θέλω να σου ζητήσω κάτι.

- Πες μου.

- Μπορείς να μου πάρεις την παρθενιά;

- Έχεις τρελαθεί; Είμαστε φίλοι!

- Σε παρακαλώ! Μόνο εσένα εμπιστεύομαι, ξέρεις πόσο φοβάμαι!

- Τι να πω... εντάξει, αν το θες τόσο πολύ...

Έτσι λοιπόν άρχισε να με φιλάει και να με γδύνει. Έβγαλε την πούτσα του και μου είπε "άρχισε να γλείφεις μωρό μου". Έτσι και έκανα.

- Γλείφεις τέλεια καύλα μου! Τώρα είναι σειρά μου.

Μου έβγαλε το εσώρουχο και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου. Είχα καυλώσει και φώναζα.

- Σ' αρέσει καύλα μου;

- Ναι συνέχισε!

Με έγλειφε για αρκετή ώρα και τότε κατάλαβα ότι θα έρθω σε οργασμό. Άρχισα φωνάζω, να τρέμω και να χύνω στο πρόσωπο του. Δε σταμάτησε στιγμή να μου κρατάει το χέρι.

- Ήρθε η ώρα είπε.

Είδε που ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα από το άγχος, με φίλησε και μου είπε "όλα καλά θα πάνε αγάπη μου, μη φοβάσαι, δε θα σε πονέσω". Φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου.

- Α...

- Θα πονέσει λίγο στην αρχή μετά θα σε κάνω να χύσεις μωρό μου.

Όταν είδα το αίμα άρχισα να κλαίω. Αυτός με πήρε αγκαλιά και το βλέμμα του έδειχνε ότι δεν ήθελε να με κάνει να πονέσω. Με ηρέμησε και συνεχίσαμε. Χύσαμε μαζί. Με γύρισε στα 4 και με έπιασε από τη μέση. Μπήκε στο κωλαράκι μου αργά και μου πήρε και από εκεί την παρθενιά. Δεν πόνεσε τόσο από εκεί, μάλλον επειδή είχα καυλώσει πάρα πολύ.

- Τι κωλάρα είναι αυτή καύλα μου...

- Σε θέλω μέσα μου!

Ξανά έχυσε στον κώλο μου. Ήμασταν και οι 2 εξουθενωμένοι. Με πήρε αγκαλιά και πήγαμε στο μπάνιο. Με καθάρισε προσεκτικά και πήγαμε στο κρεβάτι. Τον αγκάλιασα.

- Σε ευχαριστώ για το σεβασμό που μου έδειξες.

- Αγάπη μου... είναι δυνατόν να σε άφηνα να πονάς και να έμπαινα με δύναμη μέσα σου;

Αποφασίσαμε πως θα παραμείνουμε φίλοι και έτσι έγινε. Τώρα έχουμε και οι δύο σχέση και είναι το μυστικό μας. Μόνο η κολλητή μου ξέρει με ποιον έγινε η πρώτη μου φορά.
Copyright protected OW ref: 176201