Η ολοκλήρωση ενός απωθημένου

Δημοσιεύθηκε από Beardman
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 11-05-2020

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό όταν ένας τυπικός και κατά τα άλλα φιλικός καφές κατέληξε σε κάτι διαφορετικό.

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό όταν ένας τυπικός και κατά τα άλλα φιλικός καφές κατέληξε σε κάτι διαφορετικό.

Έβγαινα καιρό με την Κωνσταντίνα κάναμε πολύ παρέα και περνούσαμε ευχάριστα σε κάθε έξοδό μας. Μια από αυτές τις μέρες ήρθαμε πιο κοντά μέχρις ότου να ανταλλάξουμε τα πρώτα μας φιλιά. Αυτό συνεχίστηκε για πολλούς μήνες και αρκετές εξόδους. Υπήρχε ερωτική διάθεση και από τις δυο πλευρές, αλλά η Κωνσταντίνα μετά τα φιλιά σταματούσε και δε συνεχίζαμε παρακάτω. Κάποια στιγμή αφού είχα κουραστεί από την προσμονή για να γευτώ όλο το κορμί της, πέρα από τα χείλη της, της πρότεινα να βάλουμε ένα στοίχημα κι αν το κερδίσω δε θα μπορεί να μου αρνηθεί σε τίποτα.

Κερδίζοντας λοιπόν το στοίχημα είχα πλέον την ευκαιρία να της κάνω ότι θέλω! Έτσι… την κάλεσα στο σπίτι μου όπου ξεκίνησαν όλα. Γνώριζα ότι της αρέσει πολύ όταν τη γαμάνε να έχει και κάτι στο κωλαράκι της. Θέλοντας όμως να πάρω εκδίκηση για τις ατελείωτες καύλες που μου πρόσφερε, αποφάσισα να την έχω καυλωμένη όσο περισσότερο μπορώ, αλλά πριν το σημείο του οργασμού να την αφήνω.

Αφού ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε σα να ήταν η τελευταία φορά που βρισκόμασταν, άρχισα να κατεβαίνω χαμηλότερα. Βγάζοντας το σουτιέν της, εμφανίζονται 2 καταπληκτικά βυζάκια, αρκετά μεγάλου μεγέθους, με όμορφες καυλωμένες ρώγες, τις οποίες ήθελα να γλείψω καιρό. Δεν έχασα χρόνο και ξεκίνησα να δαγκώνω τη μια και να παίζω με το χέρι μου την άλλη, ακούγοντας την Κωνσταντίνα να αναστενάζει από ηδονή και μερικές φορές από πόνο.

Συνέχισα να κατεβαίνω χαμηλότερα μέχρι που έφτασα στο εσώρουχο, το όποιο έβγαλε από πάνω της όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Φάνηκε ένα υπέροχο ξυρισμένο μουνάκι. Ξεκίνησα να τη γλείφω μέχρι που άρχισε να με παρακαλάει να τη γαμήσω. Συνέχισα να παίζω με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο αργά-αργά. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο μούσκεμα, με αποτέλεσμα τα υγρά της να φτάσουν το κωλαράκι της. Αφού υγράνθηκε και η πίσω της τρυπούλα, πήρα μια σφήνα, μικρή σε μέγεθος, ώστε να ξεκινήσει να ανοίγει για να δεχτεί αργότερα περισσότερα πράγματα. Όταν ολοκλήρωσα με τη σφήνα, σηκώθηκα, της έβαλα τα εσώρουχα της είπα να ντυθεί και ότι θα βγούμε για πότο.

Ζαλισμένη από την καύλα δεν κατάλαβε τι της ζητούσα, αλλά τελικά κατάφερα να τη βγάλω από το σπίτι και να πάμε για ποτό. Τρελαινόμουν στην ιδέα ότι είναι το πουτανάκι μου, ότι μπορώ να την κάνω ότι θέλω και ότι είναι τόσο καυλωμένη που με δυο κινήσεις θα έχυνε, και ότι η σφήνα βρίσκεται στο κωλαράκι της ενώ είμαστε έξω!

Φρόντιζα όσο πίναμε ποτό και ήταν δίπλα, την ώρα που με παρακαλούσε να τη γαμήσω στις τουαλέτες του μαγαζιού, να πιέζω τη σφήνα για να καυλώνει ακόμη περισσότερο και ένοιωθα τα νύχια της να περνούν τη μπλούζα μου και να μου πιέζουν το δέρμα στην πλάτη.
Copyright protected OW ref: 176188