Περιμένοντας το Χάρη

Δημοσιεύθηκε από TALL50
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 13-04-2020

Είμαι ο Δ. Παντρεμένος 10 χρόνια με μια θεά, την Α, με 2 παιδιά. Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια με την προηγούμενη σχέση μου. Μια κοπέλα...

Είμαι ο Δ. Παντρεμένος 10 χρόνια με μια θεά, την Α, με 2 παιδιά. Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια με την προηγούμενη σχέση μου. Μια κοπέλα μέτρια εμφανισιακά που δε σου γέμιζε το μάτι. Το σεξ μαζί της ήταν δυνατό και πολύ συχνό. Μια δύο φορές πάνω στην καύλα με έδενε με μια γραβάτα και με καβάλαγε σα μουρλή. Γενικά είχα το πάνω χέρι στη σχέση και την είχα στείλει κάποιες φορές, παρ' όλο που με παρακάλαγε και ξαναγύρναγε.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δεσίματα άρχισε και έπαιζε με την τρύπα μου με το δάχτυλο της. Μου το κάρφωσε μέσα και βέλαξα από τον πόνο. Όταν με έλυσε ήταν σα να είχε γυρίσει ένα διακόπτη. Απέκτησα μια παθητικότητα, μια υποταγή. Τα πράγματα συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό. Τα δάχτυλα αυξήθηκαν, αγόρασε ένα μαστίγιο, όργωνε τον πισινό μου και η σχέση μας άλλαξε πολύ. Είχε γίνει η αφέντρα μου κι εγώ ένα σκυλάκι.

Με οδήγησε σε μονοπάτια που δεν είχα ξαναζήσει αλλά που μου πρόσφεραν τεράστια καύλα. Τον κώλο μου τον είχε ξεσκίσει σαν να της είχε γίνει εμμονή, φθάνοντας στο σημείο να βάζει το χέρι της μέσα. Μετά από μερικά χρόνια με έστειλε καταλαβαίνοντας εκ των υστέρων και αφού είχαμε χωρίσει πως με είχε κάνει τάρανδο κυρίως στη δουλειά της. Μετά γνώρισα τη γυναίκα μου την Α. Μια πολύ όμορφη γυναίκα που μου επιβλήθηκε με την μάτια της. Είχα γίνει αλοιφή στα πόδια της. Στην πραγματικότητα της εξομολογήθηκα ότι είμαι υποτακτικός. Δεν είχε πρόβλημα αφού της αρέσει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

Με έβγαζε βόλτα με το λουράκι του σκύλου στο σπίτι, της έγλειφα τα πόδια και μαζί της γνώρισα την ουρολαγνεία. Φόρεσα και κάποιες φορές ένα κλουβάκι, αλλά η αλήθεια ήταν ότι δε μπορούσα να το αντέξω από τον πόνο. Της είχα πει πως έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με άντρες, αρκεί να μη με χωρίσει. Η αλήθεια είναι πως αυτή η απεριόριστη ελευθερία που έχει με έχει γλιτώσει από το κέρατο. Έχει ένα κόλλημα με τον πρώτο της, το Χάρη που είναι από το ίδιο χωριό και την είχε χωρίσει αυτός, αλλά όσες φορές τον έχει συναντήσει είμαι κι εγώ μπροστά και δε μπορεί αυτός να κάνει κίνηση. Που να ήξερε πόσο υποτακτικός είμαι και δεν έχω τη δύναμη να κάνω τίποτα.

Τα παιδιά μας τα μεγαλώνω στην πραγματικότητα εγώ κι αυτή ασχολείται με άλλα θέματα όπως τη γυμναστική της ή τα διαβάσματα της. Πολλές φορές φαντασιώνομαι να με κερατώνει μαζί του και χύνω με αυτή τη σκέψη. Έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να επικοινωνήσω μαζί του και να του πως αν θέλεις την γυναίκα μου εγώ δεν έχω πρόβλημα. Πως γίνεται αυτό στο μυαλό μου δεν μπορώ να καταλάβω… να θέλω να μοιραστώ μια τέτοια γυναίκα. Ίσως ο εξευτελισμός δίνει τέτοια ικανοποίηση. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά θέλω να τα ζήσω όλα μαζί της μέχρι τέρμα και να την υπηρετώ μέχρι να πεθάνω.
Copyright protected OW ref: 175538