Γκάζι 2020 απόκριες (gay)

Δημοσιεύθηκε από Anna29trs
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 24-03-2020
Η καλύτερη μέρα για τα αγοράκια που νιώθουν κοριτσάκια μέσα τους και μπορούν να απελευθερωθούν έφτασε. Μπορείς να ντυθείς όπως… και με ότι θες, χωρίς κανένας να σε χαρακτηρίσει η να σε κοιτάξει περίεργα.

Έτσι κι εγώ λοιπόν αποφάσισα να πάω με το γκόμενο μου σε αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωνε γνωστό gay μαγαζί στο γκάζι έτοιμη για όλα.

Σκάμε στο μαγαζί, εγώ sexy νοσοκόμα ντυμένη στα λευκά (στρινγκάκι, ζαρτιέρες κλπ) και ο δικός μου καμαριέρα.

Πολύ κόσμος, πολύς χορός, πολύ ποτό, ενώ δεν έλειψαν και οι φάσεις που χορέψαμε και με τριγύρω άγνωστους που μας φλέρταραν.

Σε μία από αυτές τις φάσεις, ένας τύπος ντυμένος μπάτσος, ο οποίος αρκετά συχνά ερχόταν να χορέψει μαζί μας, έχει κολλήσει πίσω μου με το καυλί του να χαϊδεύει τον κώλο μου τάχα μου για χορό, ενώ εγώ κάνω πως δεν τρέχει τίποτα δίνοντας γλωσσόφιλο στο δικό μου, ενώ ταυτόχρονα χάιδευα τον πούτσο του άλλου πίσω μου με το χέρι μου.

Η καύλα στα τέρματα και το κούνημα συνεχίζεται ενώ ο μπάτσος μου κάνει νόημα να έρθω τουαλέτα. Τον βλέπω να φεύγει και εννοείται δε χάνω ευκαιρία και ακολουθώ κι εγώ διακριτικά, χωρίς να με καταλάβει ο δικός μου.

Χωρίς πολλά-πολλά, με το που βρεθήκαμε στο μπάνιο ξεκινήσαμε τα γλωσσόφιλα και τα χουφτώματα, βάζοντας το χέρι του από μέσα χουφτώνοντας τον κώλο μου και παίζοντας με το στρινγκ μου. Δεν άργησα και έπεσα στα γόνατα να τον πάρω στο στόμα μου.

Ρουφούσα δυνατά το καυλί του ενώ η γλώσσα μου έκανε πάρτι στο σκληρό του πούτσο και στα αρχίδια του, πολλές φορές φτάνοντας και μέχρι τον κώλο του φτύνοντας και γλείφοντας την τρυπούλα του.

Δεν άργησε πολύ και γέμισε καυτά χύσια το στόμα μου, τα οποία και φυσικά κατάπια απολαμβάνοντας τα.

Η βραδιά έκλεισε γυρίζοντας στο γκόμενο μου δίνοντας του καυτά γλωσσόφιλα όλο τα βράδυ, ενώ λίγο πριν ένας άλλος πούτσος είχε χύσει το στοματάκι μου.
Copyright protected OW ref: 175279