Μια ώρα πριν γνωριστούμε (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από PanosK87
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 23-01-2020

Προηγούμενο μέρος: Μια ώρα πριν γνωριστούμε

Όλο το βράδυ υπήρχε ένας ερωτισμός και όλες οι συζητήσεις αφορούσαν την ερωτική μου ζωή με την Κ η οποία με τη βοήθεια του αλκοόλ έδινε πολλές πληροφορίες για τις φαντασιώσεις μου και για το μόριο μου στη Ζ. Εγώ λοιπόν έχοντας καταναλώσει πολύ αλκοόλ άρχισα να χορεύω με τα κορίτσια μου. Έβλεπα ότι η Ζ ερχόταν και τούρλωνε τον κώλο της μπροστά μου και με κάθε ευκαιρία έτριβε το κωλαράκι της επάνω στο καυλί μου. Τυχαία παραπατούσε και έβαζε το χεράκι της για να βρει ένα στήριγμα (το οποίο πρόθυμα θα της το έδινα, ήταν θέμα χρόνου). Η Κ δίπλα μας με ένα κινητό στο χέρι να βάζει στόρι και όλα αυτά τα βαρετά που κάνουν οι γκόμενες.

Περνώντας η ώρα άρχισα να σκέφτομαι πως θα ξεσκίσω τη Ζ ενώ αυτή μιλούσε με τη Κ και μάλλον κάτι πονηρό συζητούσαν. Της στέλνω ένα μήνυμα ότι η βραδιά πρέπει να ολοκληρωθεί σωστά και μου απαντά ότι το φροντίζει. Εκεί άρχισα να τρελαίνομαι. Ήρθε η Κ και μου λέει αν γίνεται να φιλοξενήσουμε τη Ζ, εγώ βέβαια έκανα το μαλακά και φύγαμε για σπίτι. Στο δρόμο για το σπίτι η Κ αποκοιμήθηκε και η Ζ άρχισε να ανοίγει τα ποδαράκια της και να χαϊδεύεται, έβλεπα πλέον τη σχισμή από ένα μικρό ροζ μουνάκι που γυάλιζε και με περίμενε. Πλησίασε μάλιστα και όταν βεβαιώθηκε ότι η Κ κοιμάται με έβαλε να δοκιμάσω τη γεύση του.

Φτάσαμε σπίτι και η Κ πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι και μου είπε να δώσω στη Ζ ότι θέλει διότι ήταν χάλια από το ποτό. Εκεί λοιπόν πήρα την ευκαιρία μου, πήγα στο σαλόνι και της είπα να πάει στο μπάνιο αμέσως και να με περιμένει. Βεβαιώθηκα ότι το πεδίο είναι ελεύθερο, μπαίνω και αντικρίζω τη Ζ να με περιμένει με 2 δάχτυλα στο μουνάκι της. Φτάνω μπροστά της και με συνοπτικές διαδικασίες βγάζει έξω το καυλί μου και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια μέχρι τη κωλοτρυπίδα. Με μια απότομη κίνηση τον βάζει στο στόμα και τα σάλια έτρεχαν πλημμύρα. Με τσιμπούκωνε τόσο λαίμαργα που μου μάτωσε τον πούτσο.

Τη σηκώνω όρθια, της δένω με τη ζώνη της ρόμπας τα χέρια και της βάζω στο στόμα μια πετσέτα. Πάω πίσω της και αρχίζει το σφυροκόπημα. Έχασα το μέτρημα για το πόσες φορές τελείωσε. Κάποια στιγμή της λέω ότι θα χύσω, τον βγάζω, τον χώνω στη σουφρίτσα της και αρχίζω να τον σπρώχνω μέσα της. Της άνοιξα τον κώλο μέχρι που άκουσα θόρυβο. Το γυναικάκι μου ζητούσε νερό, της το πήγα, έπεσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά.

5 λεπτά αργότερα ακούω κίνηση ενώ η καρδιά μου χτυπάει ακόμα από αδρεναλίνη. Βλέπω τη Ζ ολόγυμνη να μου κάνει νόημα να πάω σε αυτή. Της έγνεψα να φύγει και αυτή έπεσε στα 4 και ήρθε η καργιόλα γονατιστή και μου είπε ότι ήθελε να μου ρουφήξει το σπέρμα. Με άγχος γύρισα πλάτη στην Κ και ξεκίνησε μια τέλεια υγρή πίπα. Ξαφνικά νιώθω να μου βάζει δάχτυλο. Ένιωσα απίστευτα αμήχανα αλλά έχυσα έντονα, πίεσα και το κεφάλι της σαν εκδίκηση για το πώς λειτούργησε και κόντεψαν να της βγουν από τη μύτη. Έφυγε σιγά-σιγά και εγώ έπεσα πτώμα. Η ιστορία συνεχίζεται αν σας άρεσε ως εδώ. ακόμα βρισκόμαστε με τη Ζ.
Copyright protected OW ref: 174242