Με τον προπονητή του στίβου (Gay)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 03-12-2019
Είμαι ο Πάνος, 20 ετών και η ιστορία που θα σας πω έγινε πριν από 3 χρόνια όταν έκανα στίβο.

Ο Χρήστος ήταν ο προπονητής μου ήταν 30 ετών με ωραίο αθλητικό σώμα λίγο τριχωτός σε σημεία που τον έκαναν όμως ιδιαίτερα ελκυστικό και είχε υπέροχα γαλάζια μάτια.

Έκανα προπόνηση μαζί του 4 φορές την εβδομάδα και υπήρχε αρκετή χημεία μεταξύ μας. Συζητούσαμε και στο messenger για διάφορα θέματα, βγαίναμε για καφέ αλλά καταλάβαινα ότι κρατούσε σχέσεις προπονητή-αθλητή.

Τον ερωτεύτηκα για πρώτη φορά όταν τον είδα με το μποξεράκι. Είχε υπέροχο τριχωτό στήθος και υπέροχους κοιλιακούς. Σφιχτό και άκρως ερωτεύσιμο σώμα.

Προσπαθούσα να μην καρφωθώ αλλά τον κοιτούσα και μου έτρεχαν τα σάλια. Του είπα ότι έχει ωραίο σώμα και μου χαμογέλασε. Τότε κάτι μέσα μου, μου έλεγε να δοκιμάσω και όπου βγει.

Τον πλησίασα όπως άλλαζε και ήταν γυρισμένος πλάτη και έβαλα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχο του. Έπιασα τον πούτσο του ο οποίος ήταν τεράστιος τριχωτός και με μεγάλο κεφάλι. Άρχισα να τον χαϊδεύω χωρίς να κατεβάσω το μποξεράκι του.

Γύρισε και με κοίταξε. Με φίλησε στο στόμα και με κόλλησε πάνω του. Με το άλλο του χέρι με πίεσε να κατέβω και να του πάρω πίπα. Κατέβηκα αργά γλείφοντας όλο του σώμα και άρχισα να του τον γλείφω πάνω από το μποξεράκι για να καυλώσει κι άλλο.

Κατέβασα το μποξεράκι με τα δόντια μου και έπιασα το καυλί του στα χέρια μου. Άρχισα σιγά-σιγά να του το παίζω και να το βάζω στο στόμα μου. Του τον ρουφούσα με ηρεμία για να τον κάνω να αναστενάζει. Κατέβαινα αργά στα αρχίδια του και ανέβαινα πάλι. Τον έγλειφα στην ουρήθρα αργά-αργά και άρχισε σιγά-σιγά να βγάζει τα πρώτα χύσια. Τα κατάπινα όλα και συνέχιζα να γλείφω και να ρουφώ, ώσπου με πιέζει από πίσω στο κεφάλι και χύνει στο στόμα μου όλο του το σπέρμα.

Το κατάπια και άρχισα να του καθαρίζω τον πούτσο. Με τράβηξε επάνω και καθίσαμε στους πάγκους. Μου κατέβασε το μποξεράκι και άρχισε να μου χαϊδεύει την τρύπα. Πότε με τη γλώσσα του και πότε με το δάχτυλο του.

Όταν ξανακαύλωσε, σάλιωσε την πούτσα του και ξεκίνησε να με γαμάει. Μπήκε με δυσκολία αλλά δε φάνηκε να τον πτοεί. Με γαμούσε για πολύ ώρα και έχυσε μέσα μου γεμίζοντας τον κώλο μου με τα υγρά του.

Μετά από εκείνη την ημέρα βρισκόμασταν συχνά, μέχρι που αρραβωνιάστηκε και αποφάσισε να ξεκόψει. Χρήστο… αν διαβάσεις την ιστορία μας, να ξέρεις ότι σε περιμένω στο γήπεδο.

Ο Πάνος σου
Copyright protected OW ref: 172712