Η μεγαλύτερη πουτάνα (straight)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 27-11-2019
Είμαι η Στέλλα 21 χρονών, καστανόξανθη με λίγα περιττά κιλά και καυλωτικά γαλάζια μάτια. Έχω μια σχέση 3 χρόνια με το Γιώργο (ας πούμε).

Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο όταν το αγόρι μου άρχισε να αναφέρει πάνω στο σεξ ότι ήθελε να φέρει κι έναν φίλο του για να κάνουμε παρτουζίτσα κι ότι καύλωνε στην ιδέα να με δει με ακόμα μια πούτσα. Στην αρχή μου κακοφάνηκε, ύστερα όταν ξανά είδα το φίλο του είδα πόσο καυλιάρης είναι, ψηλός μελαχροινός, απίστευτα γυμνασμένος και γαλάζια μάτια, άρχισα να τον φαντασιώνομαι και να τρίβω το μουνάκι μου. Κάθε φορά που ήταν κι αυτός στην παρέα μας κοιτούσε σαν πεινασμένος λύκος, υπήρχε φλερτ.

Εγώ τρελάθηκα, μου έστειλε μήνυμα στο ίνσταγκραμ ότι θέλει να μου πει κάτι για το Γιώργο. Συναντηθήκαμε κρυφά, ήρθε με το αυτοκίνητο του πήγαμε σε απόμερο μέρος, άρχισε να μιλάει περί ανέμων και υδάτων, άρχισε να με χουφτώνει δειλά δειλά και μου κανε ερωτική εξομολόγηση.

Εγώ στη συνάντηση φόρεσα μια φούστα κοντή και ζαρτιέρες, ήθελα να φάω την πούτσα του. Του είπα ότι δεν είναι σωστό και ότι είναι φίλος του Γιώργου. Όλα αυτά μέχρι που πέταξε το καυλί του έξω και άρχισα να του παίρνω πίπα και να του γλείφω τις αρχιδάρες του. Μεγάλη πούτσα... γύρω στους 20 πόντους. Με γαμούσε μέσα στο αυτοκίνητο, ούρλιαζα από καύλα, η φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα. Του έδωσα τα πάντα και τον έβγαλα εκτός μετά από δυο ώρες.

Δεν ξαναμιλήσαμε γι' αυτό κι ο δικός μου ο χαζούλη θέλει παρτούζα. Που να ξερε. Μετά άρχισε να μου αναφέρει για έναν άλλο φίλο που έχει κι αυτός μεγάλη πούτσα (πιο μεγάλη απ τον προηγούμενο). Εννοείται γαμήθηκα και με αυτόν. Τώρα μου αναφέρει για μαύρη πούτσα. Που να 'ξερε όμως ότι το καλοκαίρι στις διακοπές με τις φίλες μου ο Τζόρνταν μου το ξέσκιζε το μουνάκι μου επί 3 βράδια; Χαζούλη μου έχεις τεράστιο κέρατο. Έχω σκοπό να γαμηθώ με όλους τους φίλους του.

Είμαι πουτάνα.
Copyright protected OW ref: 172942