Η φαντασίωση μου (Τρανς)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 28-09-2019
Πολλές φορές έχουμε πολλές απόκρυφες φαντασιώσεις που επιθυμούμε κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν. Έτσι κι εγώ είχα την τρελή επιθυμία να συνευρεθώ ερωτικά μια άκρως εντυπωσιακή και θηλυκή τρανς. Μετά από πολύ καιρό, βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους και στην Αθήνα, λέγοντας στον εαυτό μου πως επιτέλους έφτασε η στιγμή για την εκπλήρωση της καύλας μου.

Παρακολουθούσα καιρό αγγελίες και είχα βάλει στο μάτι τη Νικολ, μια όμορφη σέξι τρανσέξουαλ. Δεν άργησα καθόλου και μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου την καλώ στο Viber και κλείσαμε ραντεβού για το ίδιο το βράδυ. Οι ώρες πέρασαν βασανιστικά αργά μέχρι που έφτασε 00:00 και η πόρτα του δωματίου χτύπησε.

Άνοιξα και αντίκρισα μια πανέμορφη θηλυκή και σέξι τρανς, την καλωσόρισα και την προσκάλεσα μέσα. Ήδη είχα γίνει πέτρα. Της έδωσα το δωράκι της και μου είπε να ξαπλώσω.

Άρχισε να γδύνεται αργά αργά, μένοντας με το σουτιέν και το εσώρουχο. Από μέσα διέκρινα ένα τεράστιο καυλί, το οποίο έφερε στο πρόσωπο και με πρόσταξε να το πάρω στο στόμα μου. Θα ήταν η πρώτη μου φορά που θα γινόταν αυτό. Η φαντασίωση μου εκπληρωνόταν. Παραμέρισα το εσώρουχο και πετάχτηκε ένα τεράστιο και χοντρό πέος ίσα με 20cm.

Άρχισα να τον ρουφάω, ποτέ αργά ποτέ γρήγορα. Την ένιωθα να τρέμει από καύλα. Μου είπε πως έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας και θέλει να χύσει για αρχή στο στόμα μου βαθιά, μιας και η πίπα μου την είχε τρελάνει. Σε 5 λεπτά άδειασε όλη την καύλα της βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου.

Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να παίζει με το καυλί μου που ήταν πέτρα. Μου είπε θα σε βασανίσω κι άλλο, δε θέλω να χύσεις ακόμη. Έτσι μετά από 10 λεπτά έγινε ξανά πέτρα και μου ζήτησε να κάτσω στα 4.

Άρχισε να μου γλείφει τον κώλο για 10-15 λεπτά, λέγοντας μου ότι έφτασε η ώρα να με γαμήσει. Ξαφνικά, χώθηκε βαθιά μέσα μου και άρχισε να με γαμάει. Σε λίγο άρχισα να νιώθω μέσα μου να με πλημυρίζει το καυτό της χύσι.

Μετά με πήρε στο στόμα της και άδειασα όλη την καύλα μου στο στόμα της. Αυτό συνέχισε να γίνετε μέχρι το ξημέρωμα, ξανά και ξανά, τόση ήταν η καύλα μας.

Η φαντασίωση μου ήταν πια πραγματικότητα.
Copyright protected OW ref: 171339