Εγώ, η γυναίκα μου και το αξεσουάρ ανάμεσά μας

Δημοσιεύθηκε από Johnny-Rh
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 13-09-2019
Η γυναίκα μου είχε βγει ένα βράδυ με τις φίλες της. Εγώ στο σπίτι ξαπλωμένος στο υπνοδωμάτιο έβλεπα τηλεόραση, ενώ τα παιδιά είχαν ήδη κοιμηθεί στα δωμάτιά τους, αφού η ώρα ήταν περασμένη. Την περίμενα να επιστρέψει και καυλωμένος όπως ήμουν, έβαλα να δω ταινία πορνό. Επέλεξα μία τσόντα που είχε τα πάντα, γυναίκες, άντρες, gay, λεσβίες, ανταλλαγές ζευγαριών και κυρίως δονητές.

Γουστάρω τα αξεσουάρ και έχω πάρει τρεις ψεύτικους πλαστικούς πούτσους διαφόρων ειδών, για να τους βάζω στη γυναίκα μου. Εκείνη, δεν τους γουστάρει και πολύ, αλλά μερικές φορές, μου κάνει το χατίρι και παίζουμε. Μετά από ώρα, επιτέλους, επέστρεψε από την έξοδο, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και με είδε να παρακολουθώ μία φοβερή σκηνή, που ένας τυχερός, έχωνε έναν δονητή, από μαλακό πλαστικό ομοίωμα πούτσου, στο μουνί μιας φοβερής γκόμενας. Η γυναίκα μου αμέσως, κλείδωσε την πόρτα του υπνοδωματίου μας, αναφωνώντας ένα…

- ωχ… τι είναι αυτά που βλέπεις πάλι;

- Έλα της λέω, γιατί είμαι πολύ καυλωμένος με αυτά που βλέπω και κοντεύω να χύσω από την πολύ μαλακία.

- Εντάξει… αλλά μην μου ζητήσεις πάλι ανωμαλίες σαν αυτά που βλέπεις.

- Άστα τώρα αυτά και θα δούμε.

Γδύθηκε, ξάπλωσε και παρακολουθήσαμε για κανένα πεντάλεπτο μαζί την τσόντα για να φτιαχτεί κι αυτή, ενώ είχε παρατηρήσει ότι είχα βγάλει από το συρτάρι μου, έναν πλαστικό πούτσο, καταλαβαίνοντας τις προθέσεις μου. Αφού μαλακίστηκε λιγάκι για να ζεσταθεί και αυτή, της λέω ως δικαιολογία πως δεν είναι καλό σήμερα να την γαμήσω, αφού έτσι φτιαγμένος όπως ήμουν, θα έχυνα αμέσως και δεν θα την ικανοποιούσα. Ζηλεύοντας και λίγο με αυτά που έβλεπε, γύρισε ξαφνικά μπρούμυτα, στήνοντας τον κώλο της. Βάλε λιπαντικό, για να μη με πονέσεις μου είπε. Αμέσως κατάλαβα πως θα μου επέτρεπε να της χώσω τον ψεύτικο πούτσο.

Είχε αρχίσει να μαλακίζει το μουνί της, ενώ παρακολουθούσε και την ταινία. Έβαλα μπόλικο λιπαντικό και άρχισα να της βάζω τον ψεύτικο πούτσο σιγά-σιγά στο μουνί της και κωλοδάχτυλο στον κώλο της. Τρελάθηκε από την καύλα. Εγώ είχα φτιαχτεί απίστευτα. Της τον έβαζα ολόκληρο μέσα-έξω με αποτέλεσμα να αναφωνήσει μετά από τρία περίπου λεπτά, "αχ θα χύσω…". Ενώ έχυνε, της ζήτησα να πιάσει μόνη της τον ψεύτικο πούτσο, για να συνεχίσει μόνη της και να τη βλέπω. Γύρισε ανάσκελα, γαμιόταν μόνη της με τον ψεύτικο πούτσο, λες και με απατούσε με κάποιον άλλον, μαλάκιζε και το μουνί της αλλά έπαιζε εναλλάξ τρελά και με τις καυλωμένες τεράστιες ρώγες της. Εγώ, που να αντέξω ο καημένος με τέτοιο θέαμα, τράβηξα μία φοβερή μαλακία και την έχυσα παντού. Κουρασμένοι όπως ήμασταν, κοιμηθήκαμε με το αξεσουάρ ανάμεσά μας.
Copyright protected OW ref: 170729