Εγώ και ο κολλητός (Gay)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 31-08-2019
Γεια σας και από εμένα. Ήρθε η ώρα να μοιραστώ και εγώ την πρώτη μου εμπειρία με τον κολλητό μου φίλο.

Με λένε Νίκο και τον φίλο μου Αντρέα. Όλα ξεκίνησαν στις πρώτες μας διακοπές στα 17 μας που είχαμε πάει διακοπές με άλλα δύο φιλαράκια για ελεύθερο camping. Εγώ με τον Αντρέα στη μία σκηνή και οι άλλοι δύο φίλοι στην άλλη. Φτάσαμε μετά από αρκετή ταλαιπωρία σε μια περιοχή της Ηλείας με τραίνο. Ταχτοποιηθήκαμε στις σκηνές, και βουρ για μπάνιο. Αφού κάτσαμε αρκετή ώρα στη θάλασσα αρχίσαμε τις μαλακίες πνίγοντας ο ένας τον άλλο και ξεκινήσαμε τις καλικούτσες. Ο Αντρέας ξέχασα να σας πω, ψηλός και αρκετά γεροδεμένος, εγώ πιο μικρός, μπροστά του. Ενώ παίζαμε μέσα στην θάλασσα και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι ήρθε από πίσω μου για να ανέβει στους ώμους μου και ένιωσα ένα σκληρό πράγμα να με ακουμπάει στα κωλομέρια. Δεν έδωσα σημασία και η μέρα συνεχίστηκε με βουτιές, άραγμα στην παραλία και πολύ πιώμα.

Έφτασε βράδυ και δεν καταλάβαμε πως πέρασε η μέρα. Λίγο οι πρώτες διακοπές μόνοι μας, λίγο ο χαβαλές έφτασε νύχτα. Πήγαμε να φάμε κάτι σε ένα ταβερνάκι λίγο πιο δίπλα και μετά στις σκηνές για ξεκούραση και ύπνο. Μέσα στη σκηνή πιάσαμε κουβέντα για γκόμενες όπως κάναμε αρκετές φορές και για ποτέ κάναμε φάση τελευταία φορά. Εγώ είχα κάνα δίμηνο μπακούρης και ο Αντρέας στα χωρίσματα. Όπως καταλαβαίνετε οι καύλες στο full. Μου έλεγε για το πώς γαμούσε την δικιά του και το πώς την έχυνε. Είδα το χέρι του να πιάνει το καυλί του και να χαϊδεύεται, ενώ του έλεγα και εγώ τα κατορθώματα μου με τη Βάσω, που όπως μου είπε τον καύλωνε πολύ.

Με το ένα χέρι τον έπαιζε όπως ήμασταν ξαπλωμένοι και με το άλλο άρχισε να μου χαϊδεύει το μπούτι. Πήρα θάρρος και εγώ και άρχισα να τον χαϊδεύω στο πόδι. Πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο καυλί του. Ένα παλούκι ειλικρινά 23 πόντους και χοντρό. Δεν έκλεινε στην παλάμη μου. Ενώ αλληλομαλακιζόμασταν μου είπε:

- Ρε συ πόσο θα γούσταρα να είχα ένα στοματάκι τώρα να μου τον ρούφαγε.

Σαν υπνωτισμός από την καύλα κατέβηκα προς το παλούκι του και άρχισα να το γλείφω ενώ αυτός άνοιξε τα πόδια έπιασε το κεφάλι μου και άρχισε να το σπρώχνει στην ψωλάρα του. Δεν αντέξαμε πολύ, εγώ έχυσα ενώ με μαλάκιζε και αυτός στα μούτρα ενώ έτρεμε από καύλα. Σκουπιστήκαμε και πέσαμε όπως ήμασταν για ύπνο. Κάπως έτσι ξεκίνησε η πρώτη μου επαφή με το ίδιο φίλο που είχε όπως φαντάζεστε και συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 170781