Η αρχή

Δημοσιεύθηκε από Bull1974
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Μικρές σε μήκος
στις 23-08-2019
Χαιρετώ όλα τα μέλη.

Γράφω παρακάτω μια ερωτική εμπειρία - γνωριμία (αρχή) που είχα πριν δέκα χρόνια με παντρεμένο ζευγάρι και θα ήθελα ανάλογες γνωριμίες με μέλη της ομάδας.

Διάβαζα σε περιοδικά και στο ίντερνετ για παντρεμένα ζευγάρια της διπλανής πόρτας που έψαχναν για γνωριμία με άντρες (για τρίο ή cuckold), να περνάνε καλά με εχεμύθεια.

Είμαι 1.76, 75 κιλά, 35 χρονών τότε, άντρας της διπλανής πόρτας.

Έτσι έβαλα αγγελία που ζητούσα ανάλογο ζευγάρι. Μετά από καιρό και πολλών ψεύτικων ζευγαριών, γνώρισα από τηλεφωνική αγγελία ένα πραγματικά υπέροχο παντρεμένο ζευγάρι της διπλανής πόρτας. Ο άντρας , 40 χρόνων και η γυναίκα του ίδια ηλικία με εμένα, με τρία παιδιά και ζητούσαν άντρα εχέμυθο για να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.

Αφού αποκτήθηκε εμπιστοσύνη ανάμεσα μας, ανταλλάξαμε φωτογραφίες. Ο άντρας περίπου όπως εγώ, η γυναίκα του 1.68, 55 κιλά, καστανή, με μπλε μάτια. Έπαθα την πλάκα μου, παρά την εγκυμοσύνη από τρία παιδιά.

Μετά από συνεννόηση, κανονίσαμε να πάμε για ποτό και μετά αν όλα ήταν καλά να εμένα σπίτι τους για σαββατοκύριακο.

Είχαμε πει για παρασκευή βράδυ αφού τα παιδιά θα έμεναν στους γονείς της γυναίκας του με αφορμή ότι θα έφευγαν για δουλειά το Σαββατοκύριακο και η ώρα έφτασε να βρεθούμε.

Μόλις αντίκρισα τη γυναίκα του έπαθα πλάκα. Μαυρισμένη με ένα ολόσωμο φόρεμα μέχρι το γόνατο με γόβες. Πραγματική κοκέτα. Αφού ήμασταν στο μπαρ και πίναμε τα ποτά μας και μιλάγαμε γενικά για τις ζωές μας, ο άντρας της άρχισε την συζήτηση στο ερωτικό κομμάτι. Ότι θέλουν έναν εχέμυθο άντρα να περνάνε καλά. Καθώς είχαμε πει αρκετά ποτά, η γυναίκα του πήγαινε στην τουαλέτα. Τότε ρώτησε ο άντρας της αν μου αρέσει και του απάντησα ότι θέλω να την γαμήσω επιτόπου. Χαμογέλασε και συνεχίσαμε να μιλάμε. Όταν γύρισε από την τουαλέτα η γυναίκα του, της έκλεισε το μάτι και αυτή έβγαλε ένα χαμόγελο ανακούφισης. Μετά από λίγο ο άντρας της, έκανε πρόταση να συνεχίσουμε τα ποτά μας στο σπίτι τους και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Συμφωνήσαμε κατευθείαν. Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο άρχισα ναζιάρικα να πιάνω την γυναίκα του και αυτή να ανταποκρίνεται και να χαμογελάει. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα. Ο άντρας της πρότεινε να καθίσει στο πίσω κάθισμα μαζί μου. Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε να φιλιόμαστε και είπα στον άντρα της ότι θέλω να τη γαμήσω και να μου πάρει πίπα. Αυτός χαμογέλασε και είπε ξεκινήστε… και πάρκαρε σε ένα σκοτεινό δρόμο. Καθώς μου έπαιρνε πίπα η γυναίκα του, του ζήτησα να της κάνει γλειφομούνι για να τη γαμήσω. Καθώς τη γαμούσα άρχισε να τραβάει μαλακία. Η συνέχεια συνεχίστηκε στο σπίτι τους, είτε κάνοντας τρίο, είτε μαλακιζόταν ο άντρας της.
Copyright protected OW ref: 170621