Το στραπόν της Κατερίνας (8ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Λεσβιακές
στις 09-09-2020

Προηγούμενο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (7ο μέρος)

Η Ελισάβετ είπε στη Χριστίνα και στην Έφη ότι ή Κατερίνα ενθουσιάστηκε μαζί τους και θέλει να βρεθούν ξανά για να τη τιμωρήσουν και να την εξευτελίσουν.

– Χριστίνα μου ή Κατερίνα ενθουσιάστηκε μαζί σας και μου ζήτησε την άδεια να βρεθείτε ξανά. Θέλει να την εξευτελίσετε όσο περισσότερο μπορείτε, να της κάνετε ότι γουστάρετε. Νομίζω ότι έχει ξεφύγει πια τελείως. Θέλει συνέχεια να τη δέρνουν, να τη γαμάνε, να τη φιστάρουν και να την χρησιμοποιούν ως τουαλέτα. Για να καταλάβεις προχθές που έβρεχε ζήτησε από εμένα και την Ελένη να βγούμε στο κήπο με τις λάσπες και να την κατουρήσουμε στο κορμί και στο πρόσωπο. Ήπιε πολλά κάτουρα και μετά κυλίστηκε για αρκετή ώρα μέσα στις λάσπες και τις βρωμιές. Τρομάξαμε μέχρι να την καθαρίσουμε με το λάστιχο του κήπου και μετά μέσα στη μπανιέρα.

– Εντάξει λοιπόν, αφού το θέλει τόσο πολύ θα τη τιμωρήσουμε και θα τη μεταχειριστούμε σα ζώο όπως της αξίζει. Με φτιάχνει πολύ ή ιδέα να τη χέσουμε πάνω στο κορμί της. Θα συνεννοηθούμε με την Έφη να κρατηθούμε για μια δύο μέρες από την τουαλέτα ώστε να έχουμε απόθεμα.

– Θα κρατηθώ κι εγώ με την Ελένη για να φάει καλά.

Πραγματικά ή Κατερίνα είχε ξεφύγει τελείως. Τα κορίτσια τη σπάσανε στο ξύλο, έκλαιγε και χτυπιόταν από τον πόνο και αυτή τους ζητούσε να μη σταματήσουν. Τη γάμησαν με στραπόν, την ξέσκισαν με χέρια και πόδια και της κάνανε το μουνί και τη κωλοτρυπίδα πηγάδι.

– Δείρτε με, σπάστε με στο ξύλο, γαμήστε με, φιστάρετε με, κάντε μου ότι θέλετε. Πάρτε με στον κήπο, κατουρήστε με χέστε με. Είμαι μια σκλάβα που θέλω να κατέβω όλα τα σκαλιά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και να κυλιστώ μέσα στο βούρκο της ακολασίας.

Προς στιγμή κομπλάραμε ακούγοντας τη Κατερίνα να μιλάει με αυτό τον τρόπο, αλλά την πιάσανε από τα μαλλιά και τη ρίξαμε στο πάτωμα. Τη μαστιγώσανε και τη κτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές. Όταν κουράστηκαν τη δέρνουν την υποχρέωσαν να περπατήσει στα τέσσερα και τη βγάλανε στο κήπο. Ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε το στόμα της και μας ζήτησε να τη κατουρήσουμε στο στόμα και να χέσουμε στο κορμί της. 'Ήπιε πολλά κάτουρα ενώ το κορμί της γέμισε κακά.

– Χριστίνα στεναχωρήθηκα που μου πήρες το Γιώργο αλλά ή γνωριμία μου με την αφέντρα Ελισάβετ με βοήθησε να γνωρίσω τη μαζόχα που έκρυβα μέσα μου. Είμαι έτοιμη να τιμωρηθώ για το φιστάρισμα που έκανα στο Γιώργο. Αν θέλεις μπορείς να γίνεις κι εσύ αφέντρα μου, όσο πιο σκληρή μπορείς και να με τσακίσεις. Θέλω πολύ να σε υπηρετήσω όταν ή Ελισάβετ με βαρεθεί και με διώξει. Σου υπόσχομαι ότι θα μπορείς να μου κάνεις ότι θέλεις.

Στο τέλος την κατούρησαν όλες ξανά στο στόμα και στο κορμί της. Όπως ήταν ξαπλωμένη μέσα στα κακά και στα κάτουρα τα κορίτσια έβγαλαν φωτογραφίες για να θυμούνται τον εξευτελισμό της Κατερίνας.

– Σας ευχαριστώ αφέντρες μου που με εξευτελίσατε και με κάνατε σκλάβα σας. Το κορμί μου σας ανήκει και μπορείτε να μου κάνετε ότι θέλετε. Είναι τιμή μου να σας υπηρετώ και να με χρησιμοποιείτε όπως θέλετε.

Μετά πήγαν όλες μέσα για να πλυθούν ενώ ή Κατερίνα πασαλειμμένη με κακά, με κάτουρα και βρωμιές σε όλο το σώμα της περπατώντας στα τέσσερα σαν ζώο μπήκε στο σπιτάκι του σκύλου για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί. Αύριο ξεκινούσε μια καινούργια μέρα και έπρεπε να είναι έτοιμη να υπηρετήσει τις αφέντρες της οι οποίες το πρωί θα τη χρησιμοποιούσαν πάλι για τουαλέτα τους.

Την επόμενη μέρα ή Έφη ξύπνησε πρώτη και βγήκε στην αυλή για τη πρωινή της ανάγκη. Η Κατερίνα είχε ξυπνήσει και πλύθηκε με το λάστιχο περιμένοντας τις αφέντρες της για τη πρωινή εκτόνωση τους. Μόλις είδε την Έφη ξάπλωσε αμέσως κάτω και με ανοιχτό το στόμα περίμενε να πιεί τα κάτουρα της.

– Καλημέρα αφέντρα Έφη, είμαι έτοιμη να σε περιποιηθώ. Χρησιμοποίησε με όπως θέλεις.

– Σκλάβα βρωμάς πολύ, πιες τα τσίσα μου και κάνε τη γλώσσα σου κωλόχαρτο και σκούπισε μου το μουνί.

Ή Έφη κάθισε πάνω στο στόμα της Κατερίνας και ξεκίνησε να τη κατουράει. Σχεδόν κατάφερε να πιει όλα τα τσίσα της αφέντρας της. Μετά οι υπόλοιπες αφέντρες με τη σειρά τους τη κατούρησαν στο στόμα και από μερικές έπεσαν και λίγα κακά πάνω στο κορμί της. Όταν τελείωσαν την καθάρισαν με το λάστιχο και μετά ή Κατερίνα καθαρίστηκε με ειδικό σφουγγάρι και απορρυπαντικό. Συνέχισε στη μπανιέρα με σαμπουάν και αφρόλουτρο. Δύο ώρες αργότερα εμφανίστηκε ολόγυμνη μπροστά στη Κατερίνα και την Έφη. Ή Ελένη την έσερνε στα τέσσερα με το λουρί περασμένο στο λαιμό της. Στη συνέχεια ή Ελισάβετ μαζί με τη Ελένη αποχώρησαν αφήνοντας τη Κατερίνα στη διάθεση τους. Τους έγλειψε τα πόδια, το μουνί και τη κωλοτρυπίδα των αφέντρων τους. Ακολούθησε μπόλικο ξύλο με το μαστίγιο και τη βέργα ενώ οι αφέντρες την γάμησαν και τη φίσταραν.

Ή Κατερίνα ούρλιαζε από το πόνο και τη καύλα αλλά τους παρότρυνε να μην τη λυπηθούν αλλά να συνεχίσουν μέχρι να την σακατέψουν και να της καταστρέψουν τελείως το μουνί και τη κωλοτρυπίδα. Από το πολύ ξύλο γέμισε το σώμα της σημάδια και άρχισε να τρέχει λίγο αίμα από τις πληγές. Τα κορίτσια πήγαν να σταματήσουν αλλά αυτή κλαίγοντας τις παρακαλούσε να συνεχίσουν μέχρι τέλους. Σε κάποια στιγμή σωριάστηκε κάτω λιπόθυμη. Το κορμί της ήταν σε κακό χάλι. Μόλις συνήλθε τους ζήτησε να την αποτελειώσουν ξεσκίζοντας τελείως τις τρύπες της. Πρώτα τη φίσταραν ταυτόχρονα με δύο χέρια από το μουνί και τη κωλοτρυπίδα. Μετά τη γάμησαν με καινούργια στραπόν, τεράστια και χοντρά σαν πούτσες αλόγων. Μπήκαν μέσα της με πολύ μεγάλη δυσκολία και την αποτελείωσαν ξεσκίζοντας τη τελείως. Μόλις τα κορίτσια έβγαλαν τα στραπόν από μέσα της τρόμαξαν με το πόσο πολύ την είχαν ανοίξει. Κάτω από τις παροτρύνσεις της Κατερίνας δέχτηκαν να την καταστρέψουν τελείως. Ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και μπόλικο λιπαντικό της έχωσαν τρία χέρια στο μουνί και μετά στη κωλοτρυπίδα. Στη συνέχεια ή Ελισάβετ με την Ελένη γάμησαν και φίσταραν τη Κατερίνα ολοκληρώνοντας τη καταστροφή του μουνιού και της κωλοτρυπίδας της.

Όταν έβγαλαν τα χέρια τα χέρια τους από τις τρύπες της Κατερίνας είδαμε ότι είχαν τελείως ξεχειλώσει και δεν υπήρχε περίπτωση να κλείσουν ξανά. Ή Ελισάβετ πρότεινε στη Χριστίνα να μείνει το βράδυ για να συνεχίσουν παρέα για να ολοκληρώσουν τη καταστροφή του μουνιού και της κωλοτρυπίδας της Κατερίνα. Αυτή δέχτηκε με χαρά ενώ εγώ με την Έφη φύγαμε και περάσαμε το βράδυ παρέα στο σπίτι μου. Με γάμησε, τη γάμησα και ήπιαμε τα κάτουρα ό ένας του άλλου.

Παρατήρησα ότι στη Χριστίνα άρεσε ό ρόλος της αφέντρας και άρχισε σιγά-σιγά να απομακρύνεται από εμένα και την Έφη, αλλά και την υπόλοιπη παρέα. Μάθαμε ότι με την Ελισάβετ είχαν βάλει στο μάτι τη Σάσα για να την μετατρέψουν και αυτή σε σκλάβα τους. Ή παρουσία της Κατερίνας βοήθησε τη Σάσα να πεισθεί να δοκιμάσει και στη συνέχεια να αποδεχθεί το ρόλο της σκλάβας. Ή Χριστίνα εξελίχτηκε σε πολύ σκληρή αφέντρα και μαζί με την Ελισάβετ τις μετέτρεψαν σε τελείως άβουλες και υπάκουες σκλάβες. Μια φορά που παραβρέθηκα με την Έφη στο σπίτι της Ελένης, είδα με τα μάτια μου τον απόλυτο εξευτελισμό ενός ανθρώπου και της μετατροπής του σε ένα άβουλο πλάσμα. Οι δύο σκλάβες περπατούσαν συνέχεια στα τέσσερα και τα κορμιά τους ήταν σημαδεμένα από το πολύ ξύλο. Έβλεπα την Κατερίνα, την πρώην κοπέλα μου να έχει ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και να έχει καταντήσει μια σκλάβα σε ζωώδη κατάσταση. Ζητούσε συνέχεια από τις αφέντρες της να τη τιμωρούνε και να τη σπάνε στο ξύλο. Το αποκορύφωμα όμως ήταν που έγινε μια ανθρώπινη τουαλέτα. Έπινε κάτουρα και έτρωγε κακά βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. Ζήτησε και από μένα να τη δείρω, να τη κατουρήσω και να τη χέσω.

– Σε παρακαλώ Γιώργο μου και αφέντη μου δείρε με, κατούρα με και χέσε με. Μου αρέσει να με χρησιμοποιούν για τουαλέτα τους. Θέλω κι εσύ να με δοκιμάσεις.

Εκείνη τη στιγμή κάτι έσπασε μέσα μου, αηδίασα την Ελισάβετ και τη Χριστίνα για τη συμπεριφορά τους απέναντι στη Κατερίνα που την μετέτρεψαν σε ζώο. Χωρίς να δημιουργήσω φασαρία είπα ότι δε νιώθω καλά και θέλω να φύγω. Ευτυχώς με ακολούθησε και ή Έφη. Από τη μέρα εκείνη άρχισα να τις αποφεύγω.
Copyright protected OW ref: 178613