Η Αγγέλα ο έρωτας μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Λεσβιακές
στις 25-05-2020

Προηγούμενο μέρος: Η Αγγέλα ο έρωτας μου

Άργησα λίγο αλλά επέστρεψα. Η Αγγέλα όπως σας έχω πει με βοηθάει με το παιδί μου στο σπίτι αλλά μεταξύ μας έχουμε αναπτύξει μια σχέση μεγάλου έρωτα! Έτσι λοιπόν σχεδόν κάθε μέρα βρίσκουμε την ευκαιρία έστω και λίγο να μένουμε μόνες. Το παιδί μεγάλωσε αρκετά οπότε ο χρόνος μας περιορίστηκε λίγο.

Ο άντρας μου έλειπε ένα ταξίδι 10 ημέρες με τη δουλειά τους και ήταν ότι καλύτερο για εμάς. Κοιμόμασταν μαζί κάθε βράδυ. Το πρώτο βράδυ όμως ήταν το πιο καυλωτικό από όλα.

Στο σπίτι ήρθε μια φίλη να μας δει και να δούμε ταινία. Ετοιμάσαμε κάτι να φάμε αγοράσαμε και το αγαπημένο μας γλυκό κρασί 3 μπουκάλια για να έχουμε. Τίποτα δεν είχαμε σχεδιάσει από πριν. Η φίλη μας κανόνισε τι ταινία θα δούμε χωρίς να μας πει κάτι. Αφού φάγαμε, είπαμε δύο τρεις κουβέντες πήραμε τα ποτήρια μας με το κρασί και κάθισα με στον καναπέ για την ταινία. Όλα καλά μέχρι που κάποια στιγμή ξεκίνησαν οι ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε ζευγάρια όλων τον ειδών γυναίκες με γυναίκες, άντρες με άντρες, γυναίκες με άντρες. Εγώ και η Αγγέλα που ξέραμε καλά η μία την άλλη είχαμε καυλώσει πολύ και έτσι όπως καθόμασταν και δίπλα-δίπλα σκεπασμένες με το ίδιο κουβερτάκι μπορούσαμε να νοιώσουμε την καύλα μας.

Λίγο και το κρασί που είχαμε ανοίξει ήδη και το δεύτερο μπουκάλι μας έφερε σε μια άλλη διάθεση και σαν να μην ήταν εκεί η φίλη μας. Δώσαμε ένα πολύ ερωτικό φιλί η μία στην άλλη. Η Μαριέττα το είδε αυτό αλλά δεν είπε τίποτα δεν έκανε τίποτα. Το ένα φιλί έφερε το άλλο και το ένα χάδι έφερε το άλλο μέχρι που αντί να βλέπουμε την ταινία εμείς ξεσκιζόμασταν κανονικά. Η Μαριέττα έκλεισε την ταινία και έβλεπε εμάς που ούτε καν το καταλάβαμε. Μας πλησίασε και έτσι όπως εγώ ήμουν στα 4 και έγλειφα το μουνάκι της Αγγέλας αυτή άρχισε να δίνει φιλιά στο δικό μου μουνάκι. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο, δεν είχαμε κάνει ποτέ τρίο.

Σηκωθήκαμε και τρεις και πήγαμε στο διπλό κρεβάτι. Ποτέ δεν το είχα φανταστεί όλο αυτό. Ξαφνικά ακούω την Αγγέλα να λέει στη Μαριέττα.

- Μωρό άνοιξε το πρώτο συρτάρι.

- Γιατί τι έχει;

- Άνοιξε και θα δεις.

Η Μαριέττα πήρε στα χέρια της το στραπόν.

- Μπράβο μωρό το σωστό πήρες. Τώρα γλείψε την πούτσα και φορά το. Έλα κοντά μου να το γλείψω κι εγώ.

Η Μαριέττα ήταν υπακοή και τα κάνει όλα. Έρχεται κοντά στην Αγγέλα και το γλείφει τόσο καλά που έσταζε από τα σάλια της.

- Τώρα θα γαμήσεις τη Μίρκα.

- Μα δεν ξέρω τι να κάνω.

- Εύκολο είναι, όπως μας γαμάνε οι άντρες έτσι θα κάνεις κι εσύ στη φίλη μας.

Εγώ δεν αντιδρούσα, απλά έγλειφα το μουνάκι της Αγγέλας χωρίς να το χορταίνω. Η Μαριέττα μπαίνει μέσα μου και αυτό μου αρέσει πολύ τόσο πολύ, που σταμάτησα τη δουλειά που έκανα. Η Αγγέλα δίπλωσε το πόδι της λίγο και το γόνατο της τώρα τριβόταν κι αυτό πάνω στο μουνάκι μου. Δεν άργησα να χύσω. Μόλις έχυσα η Αγγέλα πήρε στο στόμα της ξανά τον πούτσο και τον έγλυφε. Η Μαριέττα με ξάπλωσε και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου επιδέξια, σα να το έκανε κάθε μέρα. Όταν άρχισα να καυλώνω ξανά η Μαριέττα το κατάλαβε. Ήταν πολύ καυλωμένη και αυτή.

Βγάζει το στραπόν και παίρνει το πόδι της ανάμεσα από το δικό μου και τα μουνάκια μας έγιναν ένα. Η Αγγέλα κάθισε πάνω στο στόμα μου για να τη γαμάω με την γλώσσα μου, ενώ έδιναν καυτά φιλιά με τη Μαριέττα. Σε λίγα μόνο λεπτά και οι τρεις είχαμε χύσει. Ανταλλάξαμε όλα τα υγρά μας η μία στο στόμα της άλλης. Ήταν το πιο τέλειο γαμήσι που είχαμε κάνει. Το ξημέρωμα πια μας πήρε ο ύπνος αφού όλο το βράδυ χύναμε συνέχεια. Το πρωί όταν ξυπνήσαμε γυμνές η μία στην αγκαλιά της άλλης. Είχαμε ακόμα ένα γύρω. Τα χύσια μας ήταν τόσο καυτά.
Copyright protected OW ref: 176073