Μάνα τέλος, πλέον γυναίκα... (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες Λεσβιακές
στις 09-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Μάνα τέλος, πλέον γυναίκα... (2ο μέρος)

- K: Καλημέρα...

- Ι: Καλώς την. Καλημέρα.

- K: Πως είσαι αφεντικό; Όλα καλά;

- Ι: Ξέρω 'γω; Όλα καλά λέω... εσείς πως περάσατε;

- K: Πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά μπορώ να πω.

- Ι: Μπράβο… χαίρομαι.

Ένιωθε να βρίσκεται σε τόσο άβολη θέση, σε αντίθεση με την Κατερίνα. Εκείνη ήταν μέσα στην καλή χαρά. Και να μην ήξερε ότι είχε κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ, θα το υπέθετε εύκολα. Οι δυο γυναίκες έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, αλλά η Ιωάννα ένιωθε μία ένταση μέσα της. Ένιωθε την αγωνία πότε θα ερχόταν η στιγμή που θα συζητούσαν το τι συνέβη χθες βράδυ. Ένα μέρος της έντασης της, είχε να κάνει με την απορία να μάθει τη έκαναν οι δυο τους, αφού εκείνη έφυγε. Και να μάθει πως γίνεται, τόσα χρόνια που γνωρίζονται, να μην έχει μάθει ότι είναι λεσβία ή bisexual. Γνώριζε κάποιους άντρες που ήταν στην ζωή της φίλης της, αλλά δεν είχε αντιληφθεί τα γούστα της ως προς τις γυναίκες. Είχε πολλά ερωτηματικά, πολλές απορίες. Το μυαλό της δε μπορούσε να ξεκολλήσει από όλα αυτό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε να εστιάσει στις δουλειές του μαγαζιού.

Έριχνε κλεφτές ματιές στην Κατερίνα. Κοίταζε το σώμα της. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Κοντή, γύρω στο 1.60, μέτριο στήθος, με μεσογειακό κορμί, δηλαδή μεγάλη λεκάνη. Αυτό που σε κέρδιζε ήταν το πρόσωπο της. Καθαρό πρόσωπο, μεγάλα πράσινα ανοιχτόχρωμα μάτια και μικρό μέγεθος στόματος. Ήταν πάρα πολύ γλυκιά φυσιογνωμία, αλλά κάτω από αυτό το προσωπείο, κρυβόταν μία ιδιαίτερα σεξουαλική γυναίκα. Δεν εξηγείται αλλιώς το πως την παρέσυρε να βρεθεί, έστω και για λίγο, στο κρεβάτι της, χωρίς να της το ζητήσει καν. Θυμήθηκε και πάλι τι στιγμή που εκείνη τελείωνε ενώ κοιτάζονταν με την Κατερίνα, τη στιγμή που η Κατερίνα κατάπινε τα υγρά της Δήμητρας. Ένιωσε την ένταση να μετατρέπεται σε ηδονή. Σε καύλα. Σε ερεθισμό. Μπορεί να καθάριζε τον πάγκο αλλά το μυαλό της ήταν γεμάτο σεξ.

- K: Τόσο πολύ βρώμικο είναι αυτό το σημείο και το τρίβεις τόση ώρα;

- Ι: Ε... τι;

- K: Σε παρατηρώ ότι καθαρίζεις αυτό το σημείο εδώ και 2 λεπτά. Είτε είναι πολύ βρώμικο, είτε ταξιδεύεις κάπου.

- Ι: Όχι, όχι... τίποτα. Να ήταν βρώμικο...

- K: Ναι ε; Τόσο βρώμικο όσο αυτό που έγινε χθες;

- Ι: Ε… καλά... όχι και τόσο!

- K: Τελείωσε ότι κάνεις και θέλω να μιλήσουμε, πριν πλακώσει δουλειά

- Ι: Ναι, πρέπει...

Οι δυο γυναίκες πλακώθηκαν στη δουλειά. Προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν ότι έκαναν όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να κοιτάζει η μία την άλλη. Ένιωθαν την ανάγκη να μιλήσουν, η κάθε μια τους, για διαφορετικό λόγο. Είχε πάει 8:15 και τελείωναν με την κάβα, το τελευταίο κομμάτι των πρωινών δουλειών. Η Κατερίνα της είπε να πάει να κάτσει και εκείνη θα έφτιαχνε τους καφέδες. Η Ιωάννα, άναψε το τσιγάρο της και στην πρώτη τζούρα, ένιωσε την ένταση να επιστρέφει στο κορμί της. Οι ρώγες της είχαν αρχίσει να σκληραίνουν, μόνο από την σκέψη ότι σε λίγα λεπτά θα μάθαινε τα πάντα. Παρακαλούσε να μην έρθει σύντομα κάποιος πελάτης και τις διακόψει. Είχαν μέχρι τις 10, όταν θα ερχόταν για δουλειά η Βάγια, η μικρή της κόρη.

- Κ: Να και τα καφεδάκια. Ορίστε το δικό σου.

- I: Ευχαριστώ πολύ, να σε καλά. Λοιπόν, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Θέλω να μου τα πεις όλα. Ξεκίνα.

- Κ: Χα… νομίζω ότι περίμενες αυτή τη στιγμή, πολλές ώρες. Με τη μία στο ψητό.

- I: Λογικό δεν είναι; Βγήκαμε για ένα ποτό και καταλήξαμε 3 γυναίκες στο κρεβάτι σου.

- Κ: Ε καλά, μην υπερβάλλεις. Εσύ ήσουν «φιλική συμμετοχή». Εμφανίστηκες για 5 λεπτά και μετά έφυγες σαν κυνηγημένη. Και ναι, καταλαβαίνω γιατί έφυγες. Το βρίσκω απόλυτα λογικό, όσο και να ήθελα να μείνεις περισσότερο.

- I: Τέλος πάντων, ας το αφήσουμε αυτό. Εσύ από που και ως που πας και με γυναίκες;

- Κ: Είμαι bisexual. Μου αρέσουν και τα δύο φύλλα εξίσου.

- I: Και βλέπω να σου αρέσουν οι μικρές ηλικίες.

- Κ: Δεν φαντάζεσαι πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει το σεξ αυτή η γενιά, σε σχέση με τις δικές μας. Πόσο πρόθυμη είναι να δοκιμάσει οτιδήποτε είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.

- I: Και είναι σε λογικό πλαίσιο το λεσβιακό;

- Κ: Οτιδήποτε δε φαίνεται απειλητικό για την υγεία μας, σωματική ή πνευματική, είναι νορμάλ. Είδες τίποτα περίεργο χθες; Είδες δύο γυναίκες, καυλωμένες, να έχουν ανάγκη να εκτονωθούν. Και αφού δεν υπήρχε κάποιος άντρας να μας γαμήσει, το κάναμε μεταξύ μας. Που είναι το παράλογο;

- I: Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Ίσως για αυτό μου φαίνεται παράλογο.

- Κ: Σου φαίνεται ακόμη;

- I: Όχι τόσο.

- Κ: Σου άρεσε;

- I: Μην με ρωτάς κάτι τέτοιο... δε μπορώ.

- Κ: Σου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ αυτό βλέπω. Και είμαι σίγουρη ότι το σκέφτεσαι συνέχεια από χθες το βράδυ. Άραγε ο κύριος Κώστας ήταν ξύπνιος όταν γύρισες; Σε περίμενε;

- I: Ναι.

- Κ: Σε πήδηξε ή τον πήδηξες;

- I: Τι λες;...

- Κ: Τον πήδηξες. Πήγες πάνω του, τον καβάλησες και γαμήθηκες και τελείωσες και στο μυαλό σου ήμουν εγώ και η Δήμητρα.

- I: ...

- Κ: Και τελείωσες πολύ δυνατά. Και εσύ και ο κύριος Κώστας.

- I: Πως τα ξέρεις;

- Κ: Δε θέλει πολύ μυαλό. Και σήμερα το πρωί, πάλι ερεθίστηκες όταν σκεφτόσουν ότι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Και πάρα ταύτα δεν φόρεσες σουτιέν.

- I: Το παρακάνεις τώρα...

- Κ: Πες μου αν έκανα έστω και ένα λάθος.

- I: Όχι... δεν έκανες... Κανένα...

- Κ: Ωραία. Εγώ έμαθα ότι ήθελα και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Σειρά σου...

Η Ιωάννα είχε μείνει παγωμένη από την επίθεση που δέχτηκε από την υπάλληλο της. Είχε μαντέψει όλα όσα έκανε, αφού έφυγε από το σπίτι, ότι σκέφτηκε, ότι ένιωσε. Την κοίταζε στα μάτια και αναρωτιόταν που ήταν κρυμμένη αυτή η πλευρά της. Η φιλήσυχη και ήρεμη Κατερίνα, είχε το πάνω χέρι και οδηγούσε την κουβέντα τους όπου ήθελε. Με ένα σχεδόν αυταρχικό τρόπο. Είχε κομπλάρει και δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα. Και είχε κομπλάρει γιατί ποτέ στη ζωή της δεν είχε συζητήσει για τα σεξουαλικά της, εκτός από τον άντρα της. Και τώρα, όχι μόνο δεν είχε πει κάτι, αλλά είχε βρεθεί στο σημείο που η Κατερίνα ήταν μέσα στο μυαλό της. Ήξερε τι σκεφτόταν. Ήξερε τι είχε κάνει. Ίσως να ήξερε και τι θέλει, αν και εκείνη δεν ήξερε. Η Κατερίνα άπλωσε το χέρι της και το έβαλε πάνω στο δικό της. Μόλις ένιωσε το χάδι, το τράβηξε απότομα. Ένιωσε την απειλή.

- Κ: Συγνώμη. Δεν ήθελα να σε πιέσω. Απλά θέλω να ξέρεις ότι και εγώ σε σκεφτόμουν, από την στιγμή που έφυγες. Σκεφτόμουν τι θα έκανες σπίτι. Υπέθεσα ότι αν κοιμόταν ο Κώστας, θα χαϊδευόσουν στα κρυφά. Αν ήταν ξύπνιος, ότι θα τον πηδούσες δυνατά μέχρι να τελειώσεις. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα σκεφτόσουν εμάς. Όπως και εγώ σκεφτόμουν εσένα όταν τελείωνα. Ακόμη και τώρα… και δε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση αλλά θέλω να σου εκφράσω τι σκέφτομαι, έχω στα μάτια μου την εικόνα σου να τελειώνεις στα μουγκά, τη στιγμή που η Δήμητρα σε θηλάζει. Ήταν καταπληκτική η εικόνα. Ζήλεψα τη Δήμητρα που σε έκανε να τελειώσεις. Ήθελα να σε κάνω να τελειώσεις εγώ.

- I: Εσύ με έκανες να τελειώσω. Με το βλέμμα σου! Γαμώτο πελάτης...

- Κ: Άστο, θα τον εξυπηρετήσω εγώ.

Η Ιωάννα είχε περάσει από το σοκ του να την διαβάζει η Κατερίνα, στο σοκ να εξηγεί εκείνη τι της συνέβη. Να παραδέχεται ανοιχτά ότι ένας μικρός της οργασμός, οφειλόταν στη γυναίκα που είχε απέναντι της. Δε θα το έκανε ούτε για άντρα, αυτό. Πόσο μάλλον για γυναίκα. Το σοκ, το διαδέχτηκε μία ευφορία. Ένιωσε μία ευχαρίστηση που εκφράστηκε, έστω και εντελώς παρορμητικά. Σαν να ξαλάφρωσε από την πίεση που ένιωθε και οφειλόταν στο ότι δεν ήξερε πως να διαχειριστεί κάτι τέτοιο. Μέχρι πρότινος, το μόνο που είχε στο μυαλό της ήταν η καθημερινότητα της, τα παιδιά της, ο άντρας της. Τίποτα άλλο. Και από χθες το βράδυ μέχρι και εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν το σεξ και τον εαυτό της. Και αυτή η αίσθηση, την έκανε να χαμογελάσει πλατιά.

Μέχρι να τελειώσει την εξυπηρέτηση η Κατερίνα, είχαν μπει και άλλοι πελάτες. «Γαμώτο, σήμερα βρήκαν να θέλουν καφέ πρωί, πρωί;». Δεν είχε άλλη επιλογή από το να σηκωθεί και εκείνη και να δουλέψει. Αλλά η ψυχολογία της ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες. Άλλες μέρες θα ήταν στον αυτόματο. Θα λειτουργούσε εντελώς μηχανικά και το μυαλό της θα ήταν αποκλειστικά στο μαγαζί. Σήμερα όμως, πολλά πράγματα τις φαίνονταν διαφορετικά. Για κάποιον λόγο, παρατηρούσε τους πελάτες και έβλεπε την ερωτική τους πλευρά. Κοίταζε έναν ηλικιωμένο και αναρωτιόταν πως θα ήταν στα νιάτα του, τι είδους σεξ έκανε. Κοίταζε μία φοιτήτρια και σκεφτόταν ότι το κολλητό τζιν που φορούσε ήταν ένα σεξουαλικό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο. «Κοιτάξτε τι κωλάρα έχω. Δική σας είναι για να την χουφτώσετε». Είδε την κυρία Ελπίδα, από το διπλανό φούρνο, που είχε έρθει για να κάνει ψιλά και αναρωτιόταν αν πηδιόταν με τον άντρα της μέσα στο φούρνο.

Οι αισθήσεις της λειτουργούσαν στον μεγαλύτερο βαθμό. Η οπτική που κοίταζε τους ανθρώπους ήταν μέσα από το πρίσμα της σεξουαλικότητας. Όλο αυτό την ερέθιζε. Κοίταξε το μπούστο της. «Ευτυχώς που δε φόρεσα κάτι εφαρμοστό από πάνω». Κάθε φορά που συναντιόταν το βλέμμα της με της Κατερίνας, το χαμόγελο που της έστελνε η υπάλληλος της, της έδινε ένα ακόμη βαθμό ερεθισμού στο κορμί της. Ένιωσε το μουνί της υγρό. Δε μπορούσε να σταματήσει τον ερεθισμό της, ότι και αν έκανε. Ακόμη και όταν πήρε το κινητό της στα χέρια για να σερφάρει, το δάχτυλο της πήγαινε σε όλα τα άρθρα με φτηνό σεξουαλικό περιεχόμενο. Είχε ανάψει για τα καλά. Ένιωθε τη θερμοκρασία του κορμιού της να ανεβαίνει. Έπιασε τα μάγουλα της και τα ένιωσε σαν να είχε πυρετό. Είχε πάει 10. Μόλις έμπαινε η Βάγια στο μαγαζί.

- Β: Καλημέρα μαμά

- I: Καλώς την. Τι κάνεις;

- Β: Τα ίδια. Μια χαρά. Εσύ; Τι έχεις;

- I: Τι έχω;

- Β: Τα μάγουλα σου είναι κατακόκκινα. Είσαι άρρωστη;

- I: Το στομάχι μου με ενοχλεί. Ίσως είναι αυτό.

- Β: Δεν πας καλύτερα σπίτι; Τετάρτη σήμερα. Δεν θα έχει δουλειά.

- I: Θα τα καταφέρετε;

- Β: Ναι. Έλα φύγε και θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο, αργότερα, να δω πως είσαι.

- I: Λέω να πάω για ψώνια και μετά να πάω σπίτι.

- Β: Αυτό να κάνεις. Πήγαινε γιατί μου φαίνεται ότι δεν φταίει το στομάχι σου. Δεν αντέχεις το ξενύχτι μάνα!

- I: Χα, χα, χα... ίσως να φταίει και αυτό. Έχω ξεσυνηθίσει...

Έκατσε στο τραπέζι της μέχρι να τελειώσει το τσιγάρο. Δεν ήξερε τι θέλει. Είχε τόση ένταση μέσα της και ήθελε να την εκτονώσει. Οι ορμόνες της είχαν τρελαθεί. Ένιωθε τα μάγουλα της να καίγονται, τις ρώγες της να είναι πέτρα, το στήθος της να σφίγγει, το μουνί της να υγραίνεται. Και όλα αυτά χωρίς να ακουμπήσει τον εαυτό της. Κοίταζε τους πελάτες και σκεφτόταν στιγμιαία ότι θα μπορούσε να γαμηθεί με τον οποιονδήποτε εκείνη τη στιγμή, αρκεί να τελειώνει μέχρι να καθαρίσει το μυαλό της.

Γύρισε το κεφάλι της προς την κουζίνα. Είδε την Κατερίνα να την τσεκάρει. Δεν τράβηξε το βλέμμα της από την υπάλληλο της. Εκείνη της χαμογέλασε, της έκλεισε το μάτι και της έκανε νόημα με το κεφάλι να έρθει μέσα. Μάζεψε τα πράγματα της στην τσάντα της και μπήκε στην κουζίνα.

- Κ: Θα φύγεις;

- I: Ναι. Δε νιώθω καλά.

- Κ: Περίμενε λίγο. Μην φύγεις αμέσως.

- I: Γιατί;

Εκείνη τη στιγμή ήρθε η Βάγια προς το μέρος τους. Καλημερίστηκαν και έκαναν ένα μικρό χαβαλέ για το προηγούμενο βράδυ. Η Κατερίνα είπε στην Βάγια να πάρει δύο πενηντάρικα και να τα κάνει ψιλά στην τράπεζα, γιατί δεν είχαν αρκετά. Η μικρή, αν και δυσανασχέτησε λίγο, τελικά πήρε τα χρήματα και έφυγε από το μαγαζί.

- Κ: Ωραία. Έχουμε 3 λεπτά. Είναι αρκετά...

- I: Τι εννοείς;

Χωρίς να διστάσει η Κατερίνα, στρίμωξε την Ιωάννα στην γωνία της κουζίνας. Σε ένα σημείο που ήταν αθέατες για όλους. Η Ιωάννα βρέθηκε προ εκπλήξεως, και πριν προλάβει να αντιδράσει, ένιωσε το χέρι της φίλης της ανάμεσα στα μπούτια της. Είχε προλάβει να βάλει το μεσαίο της δάχτυλο, πάνω από την παντελόνα και να βρει το κενό ανάμεσα στα μουνόχειλα της. Ένωσε το κορμί της με της αφεντικίνα της και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της. Το κεφάλι της βρέθηκε στο λαιμό της και πήρε γερές τζούρες από το άρωμα της. Το αριστερό της χέρι χούφτωσε το μεγάλο της στήθος ψηλαφίζοντας τη ρώγα της. Την είχε φέρει εκεί που ήθελε. Της έτριβε το μουνί, της φίλαγε το λαιμό και της χούφτωνε το στήθος.

- Κ: Μην αντιστέκεσαι... απόλαυσε το... αφέσου...

Η Ιωάννα είχε μουδιάσει. Δεν ήθελε να αντιδράσει. Απλά έκλεισε τα μάτια και αφέθηκε στα χέρια και το στόμα της Κατερίνας. Σήκωσε το αριστερό της πόδι και το πέρασε, σχεδόν γύρω από την μέση της φίλης της. Τα χέρια της, είχαν γραπώσει τις άκρες των τραπεζιών, στο πλάι της. Έκλεισε τα μάτια και αφέθηκε στην αίσθηση του τριψίματος της ρώγας της, να πυροδοτεί μικρούς οργασμούς μέσα της. Ένιωσε το δάχτυλο της, να τρίβει τα μουνόχειλα της, κάνοντας μικρές στάσεις στην κλειτορίδα της.

- Κ: Θέλω να χύσεις τώρα. Για μένα.

Πήρε το χέρι της από το στήθος της 47άρας, και της έκλεισε το στόμα ερμητικά. Εκείνη γούρλωσε τα μάτια της και τα βλέμματα των δύο γυναικών ενώθηκαν. Το βλέμμα της Ιωάννας ήταν γεμάτο έκπληξη, από την αίσθηση των «ζουμιών» της να ρέουν από το μουνί της, σε λιγότερο από 2 λεπτά από την στιγμή που στριμώχτηκε. Το βλέμμα της Κατερίνας ήταν γεμάτο περιέργεια. Έτρωγε με τα μάτια της, την κάθε αντίδραση της παρτενέρ της. Είχε το απόλυτο κουμάντο στους οργασμούς της και το απολάμβανε. Μόλις ένιωσε την λεκάνη της Ιωάννας να κάνει σπασμούς σε πιο αργό ρυθμό, κατάλαβε ότι την είχε «τελειώσει». Ξεκόλλησε από πάνω της, έκανε δύο βήματα προς τα πίσω, τσέκαρε μήπως κάποιος πελάτης χρειάζονταν κάτι και ξαναγύρισε το πρόσωπο της προς την φίλη της.

Έφερε στην μύτη της το υγρό, από την υγρασία του μουνιού της Ιωάννας, δάχτυλο και το μύρισε. Ένιωσε την βαριά μυρωδιά της καύλας. Ανατρίχιασε αλλά ένιωσε γεμάτη περηφάνια. Το έβαλε στο στόμα της και το έγλειψε, κοιτάζοντας την προκλητικά. Η Ιωάννα, αποσβολωμένη από το τι την είχε βρει, την κοίταζε γεμάτη απορία. «Πως τόλμησε και μου το έκανε αυτό; Γιατί έχυσα όταν μου το ζήτησε; Τι ήταν όλο αυτό; Είμαι λεσβία;»

Η Κατερίνα βγήκε από την κουζίνα για να εξυπηρετήσει κάποιον που ήθελε λογαριασμό. Την άκουγε να αστειεύεται με τον πελάτη και απορούσε πως, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, είχε ανακτήσει τον έλεγχο της και συμπεριφερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Τη στιγμή που ανέκτησε τον έλεγχο του κορμιού της, πήρε την τσάντα της και έφυγε με γοργό βήμα, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα πίσω της. Έφυγε σχεδόν σαν κυνηγημένη. Τριάντα μέτρα πιο κάτω, έπεσε πάνω στην Βάγια.

- B: Μαμά; Φεύγεις;

- I: Ναι, ναι, δε νιώθω καλά.

- B: Τι έγινε; Εσύ μοιάζεις πεσμένη. Συνέβη κάτι;

- I: Δεν ξέρω. Θέλω να πάω σπίτι να ξαπλώσω.

- B: Εντάξει πήγαινε. Θα σε πάρω τηλέφωνο μετά. Και μόλις τελειώσω θα έρθω σπίτι.

- I: Όχι, μην ανησυχείς για μένα. Θα μου περάσει. Πήγαινε εσύ στο αγόρι σου.

- B: Θα ερχόμουν έτσι και αλλιώς.

- I: Πήγαινε στο μαγαζί και θα τα πούμε.

Χωρίς να χαμογελάσει ή να την κοιτάξει, η Ιωάννα απομακρύνθηκε από την κόρη της. Την είχε πλημμυρήσει ένα αίσθημα πανικού. Σαν να είχαν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Ήταν μία γυναίκα συνηθισμένη. Χωρίς να έχει αναλύσει το σεξ ιδιαίτερα. Ότι είχε συζητήσει ή δει, ήταν μόνο με την παρουσία του άντρα της. Αυτό που θυμόταν περισσότερο ήταν οι προσπάθειες του να την πείσει να κάνουν ομαδικό σεξ με άλλη γυναίκα. Κάτι το οποίο, εκείνη, το απέρριπτε. Ο Κώστας είχε προσπαθήσει πολλές φορές να την ερεθίσει, με δόλωμα, κάποια γυναίκα, αλλά της φαινόταν ανωμαλία. Περισσότερο την εκνεύριζε, παρά την ερέθιζε. Και τώρα; Τώρα είχε τελειώσει, σε δύο περιπτώσεις, με άλλη γυναίκα. Πως ήταν δυνατόν;

«Δε μπορεί να είμαι λεσβία. Θα το είχα καταλάβει. Τώρα στα 50 μου θα το γυρίσω;»

Δε μπορούσε να δώσει μία λογική εξήγηση, για το τι της συνέβη. Από την άλλη, εκνευριζόταν με το θράσος της Κατερίνας. Ενώ την προηγούμενη βραδιά, δεν την είχε πιέσει καθόλου για να συμμετάσχει στην ερωτική της επαφή με την Δήμητρα, σήμερα ήταν απόλυτα επιθετική. Αφοπλιστικά επιθετική. Την είχε στριμώξει σε μία γωνία και την βομβάρδιζε στα αδύναμα της σημεία. Στο λαιμό, στο στήθος, στο μουνί. Την τελείωσε, με συνοπτικές διαδικασίες.

«Έχουμε 3 λεπτά. Είναι αρκετά...» είχε πει...

Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Η Κατερίνα, ήξερε τι είχε ανάγκη η Ιωάννα, παρόλο που η Ιωάννα δεν το αντιλαμβανόταν. Αλλά αυτή η καύλα είχε φουντώσει σταδιακά. Από τη στιγμή που είχε ξυπνήσει. Σκεφτόταν τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Σκεφτόταν πως θα αντικρύσει την υπάλληλο της. Είχε μείνει σε μία περίοδο αναμονής μέχρι να μιλήσουν. Και όταν το έκανα, την είχε αναγκάσει να παραδεχτεί ότι είχε τελειώσει για εκείνη. Η καύλα της είχε χτυπήσει ταβάνι. Και η Κατερίνα, το είδε αυτό. Και επιτέθηκε. Σαν αρπακτικό. Μέσα στο μαγαζί της, γεμάτο κόσμο... σε λιγότερο από 3 λεπτά. Ένιωσε την ανατριχίλα και πάλι στην ραχοκοκαλιά της. Την ίδια ακριβώς που ένιωσε όταν τελείωνε στο δάχτυλο της.

Είχε πάει 11 το πρωί. Μπαίνοντας στο σπίτι, αντικρίζει τον Κώστα να κάθεται στο μπαλκόνι με τον ξάδελφο του τον Χρήστο...
Copyright protected OW ref: 170994