Επέτειος γάμου

Δημοσιεύθηκε από horned horn
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 10-10-2020

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη μέρα που γύρισε στο Ηράκλειο με… παρέα

Στις 17/8, είχαμε τη δεύτερη επέτειο του γάμου μας με τη Φωτεινή.

Το βράδυ λοιπόν κάναμε δείπνο να το γιορτάσουμε παρέα με το Γιάννη από τη Θεσσαλονίκη τον οποίο φιλοξενούσαμε ήδη πέντε μέρες και την επόμενη θα έφευγε, το Γιάννη το φίλο μου, τον Κυριάκο τον ξάδερφο μου, τον Αμπντούλ (30χρονο συνάδελφο του Κυριάκου στο καράβι, με τον οποίο -όπως έμαθα εκείνο το βράδυ- την έχει πάρει πολλές φορές παρτούζα) και τις φίλες της Φωτεινής, την κουμπάρα Ελένη και το Μαράκι. Μετά το φαΐ και αφού κόψαμε τη τούρτα, άρχισε το δεύτερο μέρος της γιορτής, ένα ξέφρενο γαμήσι της Φωτεινής, χωρίς να φοράνε προφυλακτικό, από τους Γιάννηδες, τον Κυριάκο και τον Αμπντούλ, ξεφτίλισμα δικό μου από όλους και μια ανακοίνωση στο τέλος από τη Φωτεινή που αν και την περίμενα βαθιά μέσα μου, με ξάφνιασε.

Τη γαμούσαν άγρια όλη νύχτα και σε διάφορους συνδυασμούς, ενώ εγώ γινόμουν αποδέκτης χειρονομιών και βρισιών από όλους τους ενώ δεν έλλειπαν οι φορές που μου ζητούσαν τη συμμετοχή μου στο γαμήσι τους όπως και τόσες άλλες φορές στο παρελθόν. Η Φωτεινή ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά να βογκάει, να φωνάζει τα ονόματα των γαμιάδων της και να με βρίζει όπως κι οι υπόλοιποι.

Την έχυναν συνέχεια στο μουνί, τον κώλο, το στόμα, στο σώμα της γενικά και αφού τα πασάλειβε πάνω της, με ανάγκαζε κάτω από τις σφαλιάρες των φιλενάδων της να τη γλείφω και να τη καθαρίζω, τόσο εκείνη όσο και τα καυλιά των τριών γαμιάδων της. Τη γαμούσαν εναλλάξ ή και δυο και τρεις μαζί, σε διάφορες στάσεις και συνδυασμούς. Τη χτυπούσαν στον κώλο χαστούκια, τσιμπιές ακόμα και με ζώνη κατά διαστήματα, ειδικά ο Θεσσαλονικιός. Στην κουζίνα, το μπαλκόνι, το κρεβάτι μας, το μπάνιο, την τραπεζαρία, ακόμα και πάνω μου. Με έστηναν στα τέσσερα τα κορίτσια και την έστηναν οι γαμιάδες της στην πλάτη μου και τη γαμούσαν ή με έβαζαν ανάσκελα στο πάτωμα και την έβαζαν να ξαπλώσει πάνω μου και πάλι τη γαμούσαν άγρια.

Με χτυπούσαν στα αρχίδια και τον κώλο με μαστίγιο ή τα χέρια τους, με έβριζαν, με χαστούκιζαν στο πρόσωπο και με έφτυναν, τόσο η Ελένη και η Μαρία όσο και τα αγόρια κι η Φωτεινή. Έβαζαν τα πόδια τους στο στόμα μου η Φωτεινή και τα αγόρια να τα γλείφω ενώ γαμιόντουσαν αλλά και η Ελένη με τη Μαρία μου έδιναν τα δικά τους πόδια να τα περιποιηθώ με τη γλώσσα μου.

- Ξέρεις παλιομαλάκα πότε γαμήθηκε η γυναίκα σου πρώτη φορά με τον ξάδερφο σου; Μια μέρα αφότου τα φτιάξατε μαλάκα, τέσσερα χρόνια πηδιέται μαζί του, πιο πολλά κι από όσα γαμιέται με το φίλο σου... μου είπε η Μαρία.

Με τη Φωτεινή να συμπληρώνει…

- Ναι μαλάκα μου, όταν του είπα ότι είμαι μαζί σου με έβαλε κατευθείαν κάτω και με πήρε χωρίς προφυλακτικό. Ήξερε πόσο ξεφτίλα ξάδερφο έχει και ότι τον έχει διπλάσιο από σένα. Με έκανε να κλαίω, με έσκισε όπως με σκίζουν και τώρα, τόσο πολύ που δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Κατάλαβες τώρα παλιοπούστη; Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που φώναζα δυνατά το όνομα του ξαδέρφου σου αγάπη μου, έτσι γαμημένο σκυλάκι, κοίτα πως με σκίζουν κι απόψε. Εσύ είσαι ένας μικροψώλης πουστράκος τον οποίο θα γαμήσει τώρα η κουμπάρα, όπως το κάνει τόσους μήνες τώρα, αλλά με μεγαλύτερο καυλί μπάσταρδε.

Όσο γαμιόταν αυτή με τα αγόρια, και εμένα με γαμούσαν τα κορίτσια είτε από το κώλο με strapon ή με το ζόρι γαμιόντουσαν στο καυλί μου, συνέχιζαν να με βρίζουν και να μου λένε διάφορα.

- Κοίτα πόσο ωραία με σκίζουν αγάπη μου, σ’ αρέσει; Σ’ αρέσει που με γαμάνε τα αγόρια μου ενώ σε ξεκωλιάζουν οι φιλενάδες μου; Τι ωραία που είναι ρε ξεφτιλισμένε να γαμιόμαστε κι οι δυο, εμένα να με παίρνουν οι φίλοι σου και εσένα οι φιλενάδες μου;

- Πήδα την πουτάνα Κυριάκο, ξεπάτωσε τη με τον τεράστιο πούτσο σου, έλεγε η Ελένη.

- Χωσ' τον μου πιο βαθιά Κυριάκο κι εσύ αλβανέ μου (έτσι συνήθιζε να λέει το Θεσσαλονικιό όλες τις μέρες, για να με ξεφτιλίζει περισσότερο με την αναφορά στην εθνικότητα του Γιάννη), έτσι μου αρέσει, να με σκίζετε την πουτάνα!

Όλη νύχτα συνεχίστηκε αυτό το όργιο με όλο και πιο καυλωτικούς, ταπεινωτικούς, προσβλητικούς και πρόστυχους διαλόγους, ξεφτιλίζοντας τη Φωτεινή οι τρεις τους κυριολεκτικά στον πούτσο, κι όλοι μαζί εμένα στο κέρατο και γενικότερα τον ανδρισμό μου.

- Σαν καλό σκυλάκι θα γλείφεις από το πάτωμα, αλλά κι από πάνω μας, όλα τα υγρά που χύνουμε εμείς ή τα αγόρια που σου γαμάνε τη γυναίκα. Θα μας γλείφεις τα πόδια, τα μουνιά και τα αρχίδια των πουτσαράδων που γλεντάνε το μωρό σου γιατί εσύ το έχεις μικρό σα γαριδάκι μαλάκα κερατά, μου είπε η Μαρία.

Αφού συνεχίστηκε όλο αυτό το γαμήσι όλο το βράδυ ως αργά το πρωί, αφού η Φωτεινή είχε χύσει τουλάχιστον 8 φορές και οι γαμιάδες από 2-3 (δεν έχυναν συνέχεια γιατί ήθελαν να την ξεφτιλίσουν στον πούτσο, μόλις κάποιος κόντευε να χύσει, σταματούσε για λίγο αφήνοντας τη στους υπόλοιπους τρείς κι όταν ηρεμούσε λίγο επανερχόταν) και πριν πέσουμε όλοι γυμνοί και εξαντλημένοι να κοιμηθούμε η Φωτεινή μου ανακοίνωσε χαιρέκακα:

- Από σήμερα οι τέσσερις τους, και ο αδερφός του Γιάννη όταν είμαι στη Θεσσαλονίκη, μαλάκα, θα με γαμάνε χωρίς προφυλακτικό και θα με χύνουν μόνο μέσα στο μουνί. Θα με γκαστρώσουν καργιόλη και θα το μεγαλώσεις εσύ, θα μεγαλώσεις σα δικό σου παιδί ένα παιδί που θα κάνει η γυναικούλα σου με κάποιον άλλο. Και το πιο πιθανό πουστράκο μου, είναι ότι δε θα ξέρουμε καν ποιού θα είναι το παιδί. Αν σταματήσω στο ένα! Λες να είναι αλβανάκι τελικά ή μαυράκι; Να με γκαστρώσει ο Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη ή ο αδερφός του ή ο Αμπντούλ; Πλάκα θα έχει ξεφτίλα. Όσο για σένα, θα σου βάλω αυτό το κλουβάκι, (δείχνοντας μου μια θήκη αγνότητος), για να μην παίζεις το άχρηστο καυλάκι σου όποτε γουστάρεις. Θα στη βγάζω όποτε γουστάρω εγώ ή κάποιος άλλος από μας τους έξι, θα παίζουμε όπως θέλουμε με το γαριδάκι σου και αν θέλουμε θα χύνεις κιόλας, αλλιώς μπορεί να χύνεις κι απλά με το strapon στον κώλο χωρίς να σου βγάλουμε τη θήκη.

Άρχισαν όλοι μαζί να με βρίζουν και να με χτυπάνε στα αρχίδια ενώ με έβαλαν να την παίζω γρήγορα μέχρι να χύσω. Αφού έχυσα και με έβαλαν να τα γλείψω όλα από τα χέρια των κοριτσιών που τα μάζευαν από πάνω μου και μου τα έδιναν στο στόμα, μου φόρεσε η Ελένη τη θήκη και πέσαμε όλοι για ύπνο.

Το βράδυ της μέρας που μόλις είχε ξημερώσει θα έφευγε κι ο Γιάννης για τη Θεσσαλονίκη όπου θα έδιναν ραντεβού στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ στο Ηράκλειο θα συνεχίσει να γαμιέται με τον Γιάννη, τον Κυριάκο και τον Αμπντούλ σε διάφορους συνδιασμούς κάθε φορά.
Copyright protected OW ref: 179337