Το στραπόν της Κατερίνας (Επίλογος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 10-09-2020
Ένα βράδυ στο σπίτι μου έγινε ακόμα μια ωραία παρτούζα. Ή Λία μόλις έμαθε από την Έφη ότι στη Πάρο φίσταρε το μουνάκι της Χριστίνας λύσσαξε να τη φιστάρει. Ή Λία με τη Δήμητρα γάμησαν ταυτόχρονα από το μουνί και το κώλο τη Χριστίνα και μετά την ξάπλωσαν ανάσκελα. Μετά από αρκετή προσπάθεια το χέρι της Λίας χώθηκε στο μουνί της φιλενάδας της και ξεκίνησε να την γαμάει. Ή Χριστίνα ούρλιαζε από το πόνο και τη καύλα, ενώ ή Δήμητρα έφερε το μουνάκι της στο στόμα της για να της το γλείψει. Αφού πέρασε ό πρώτος πόνος ή Χριστίνα άρχισε να απολαμβάνει το φιστάρισμα του μουνιού της.

Δίπλα τους στη ίδια στάση ή Έφη ξέσκιζε με το χέρι της το κωλαράκι μου. Ή Χριστίνα την ώρα που έχυνε ζήτησε να την κατουρήσουμε όλοι στο στόμα. Ήπιε σχεδόν όλα τα τσίσα μας. Στη συνέχεια τη φίσταρε και ή Δήμητρα ανοίγοντας περισσότερο το μουνάκι της και τελευταία ή Έφη που την ξέσκισε τελείως. Μετά την Έφη ή Λία και ή Δήμητρα μου φίσταραν το κωλαράκι πρώτα με το χέρι και μετά με το πόδι.

Ή κωλοτρυπίδα μου με τα πολλά γαμήσια και τα φισταρίσματα άνοιξε πολύ. Το διπλό φιστάρισμα του κώλου μου από την Έφη ήλθε ως φυσική εξέλιξη της πορείας μου που ξεκίνησε με το ξεπαρθένιασμα της κωλοτρυπίδας μου με το στραπόν της Κατερίνας. Στη διάρκεια του χρόνου αυτού γαμήθηκα με πολλά κορίτσια και γαμιάδες άντρες που με βοήθησαν να γνωρίσω το παθητικό έρωτα και το θηλυκό που έκρυβα τόσα χρόνια μέσα μου. Μυήθηκα στο γυναικείο ντύσιμο και πολλές φορές κυκλοφορούσα εντός και εκτός σπιτιού ως τραβεστί. Οι γαμιάδες μου με έσπρωχναν συνεχώς προς τη θηλυκοποίηση μου, ιδίως ό Τάσος όταν μου ζήτησε να πάρω θηλυκές ορμόνες και να με κάνει γκόμενα του. Τελικά κατάλαβα ότι μου αρέσει ή μερική θηλυκοποίηση και ό αμφισεξουαλικός ρόλος με άντρες και κορίτσια. Ήθελα να γαμάω και να γαμιέμαι.

Φυσικά συνέχισα τις επισκέψεις μου στο γυμναστήριο που συνήθως κατέληγαν σε ωραίες παρτούζες. Ό αγαπημένος μου γαμιάς παρέμενε πάντα ό Τάσος ό οποίος κάθε φορά που βρισκόμαστε με γαμούσε και μου επαναλάμβανε πόσο πολύ του αρέσω και πως θέλει να με κάνει γκόμενα του.

Επίσης συχνά πήγαινα στο στούντιο για την ολοκλήρωση της αποτρίχωσης μου. Εννοείται ότι όταν μου δινόταν ή ευκαιρία γαμιόμουν με τα κορίτσια και με τυχόν πελάτες. Ή Άννα και ιδίως ή Νατάσα με φίσταραν, με ξεκώλιαζαν και έπινα τα κάτουρα τους.

Τις προάλλες ό Τάσος με κάλεσε στη μεγάλη παρτούζα που θα γινόταν στο κλαμπ του Βαγγέλη. Μου είπε ότι θα ήταν όλη ή γνωστή παρέα αλλά και καινούργια μέλη. Μου πρότεινε να πάω ως Γωγώ και να με συνοδέψει. Δέχτηκα αλλά του είπα ότι θα συνοδέψω δύο φίλες μου, τη Χριστίνα και την Έφη. Τα κορίτσια δέχτηκαν με πολλή χαρά γιατί ήταν ευκαιρία να γαμήσουν αλλά και να γαμηθούν. Συνάντησα όλους τους γνωστούς γαμιάδες, το Βασίλη, το Χρήστο, το Σάκη, το Τόλη, το Μπάμπη, το Στέφανο, τον Κώστα αλλά και μερικούς καινούργιους, τον Πέτρο, τον Ηλία, το Φάνη και φυσικά ό Βαγγέλης και ό Τάσος.

Οι γαμιόλες ήταν ό Αντώνης (Αντωνία), ό Λάκης (Λίζα), ό Γιαννάκης (Γιάννα), ό Λευτέρης (Πόπη), ό Λεωνίδας (Λεόνη), ό Κωστάκης (Ντίνα), δύο 17χρονα πουστράκια ντυμένα και αυτά σαν ξέκωλα πουτανάκια όπως τις άλλες γαμιόλες κι εγώ.

Τα κορίτσια ήταν ή Φωτεινή, ή Στέλλα, ή Ράνια, ή Σάσα, ή Μαρία, ή Χριστίνα και ή Έφη. Αφού ήπιαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε γδυθήκαμε και κατεβήκαμε στο υπόγειο για την παρτούζα.

Σε λίγο έβλεπες παντού γυμνά κορμιά να γαμιούνται και να φιστάρονται σε διάφορες φάσεις ενώ στις ντουζιέρες οι ουρολάγνοι κατουρούσαν και έπιναν τα κάτουρα ό ένας του άλλου.

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ:

Ό Αντώνης (Αντωνία) συνέχισε να παίρνει θηλυκές ορμόνες ενώ παράλληλα προχώρησε σε εμφύτευση στήθους ολοκληρώνοντας τη μεταμόρφωση του σε τρανσέξουαλ. Ό πούτσος του μίκρυνε και λέπτυνε κάπως αλλά ακόμα και έτσι μπορούσε υπό προϋποθέσεις να γαμάει. Ή κωλοτρυπίδα του άνοιξε πολύ και μπορούσε να πάρει μέσα του δύο αντρικά χέρια και αντρικό πόδι. Τα κορίτσια τον φίσταραν με χέρια και πόδια και τον γαμούσαν με μεγάλα και χοντρά στραπόν.

Ό Λεωνίδας (Λεόνη) ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον Αντώνη. Οι θηλυκές ορμόνες και ή εμφύτευση στήθους τον μετέτρεψαν και αυτόν σε τρανσέξουαλ. Ή κωλοτρυπίδα του ξεχείλωσε τελείως με αποτέλεσμα να ικανοποιείται μόνο με διπλό ή και τριπλό φιστάρισμα.

Ό Λάκης (Λίζα), ό Γιαννάκης (Γιάννα), ό Λευτέρης (Πόπη), και ό Κωστάκης (Ντίνα) θηλυκοποιήθηκαν παίρνοντας θηλυκές ορμόνες και ξεκίνησαν τη διαδικασία για να κάνουν και αυτοί εμφύτευση στήθους και να μεταμορφωθούν σε τρανσέξουαλ. Επειδή τα έξοδα ήταν αρκετά δέχτηκαν υπό τη καθοδήγηση του Βαγγέλη να πουλούν το τρυφερό τους κορμί σε πελάτες που τους άρεσαν τα μικρά και θηλυκοποιημένα αγοράκια.

Ή Ράνια παρέμεινε με τον άντρα της το Λεωνίδα (Λεόνη) και συνέχισε τα γαμήσια και τα φισταρίσματα με άντρες και γυναίκες. Μερικές φορές έκανε τη σκλάβα σε διάφορες λεσβίες είτε στο στούντιο είτε στη παρέα της Ελισάβετ.

Ή Φωτεινή με τη Στέλλα συνέχισαν να δουλεύουν σαν γυμνάστριες και να απολαμβάνουν την αμφισεξουαλικότητα τους με άντρες και γυναίκες.

Ή Σάσα ανακάλυψε τελικά ότι της ταιριάζει ό ρόλος της σκλάβας και αφοσιώθηκε στο να υπηρετεί σκληρές αφέντρες και να συμμετέχει στα διάφορα όργια αφέντρων και σκλάβων.

Ή Κατερίνα ξέφυγε τελείως και χάθηκε για πάντα στο κόσμο των αφέντρων και των σκλάβων. Εκεί μάλλον βρήκε το νόημα της ζωής της αφού αφέθηκε να την εκμεταλλεύονται και να την κακομεταχειρίζονται. Όταν ή Ελισάβετ τη βαρέθηκε και την έδιωξε με τις κλωτσιές τη μάζεψε μια πολύ σκληρή αφέντρα ή Λένα ή οποία την τσάκισε τελείως αφαιρώντας κάθε ανθρώπινη υπόσταση που της απόμεινε και τη μετέτρεψε σε πειθήνιο όργανο της. Συμμετείχαν σε διάφορα όργια ενώ συχνά τη παραχωρούσε και σε άλλες αφέντρες. Το μουνί και ιδίως ή κωλοτρυπίδα της είχαν καταστραφεί τελείως. Λίγο καιρό αργότερα αρρώστησε σοβαρά και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όταν ανέρρωσε και πήρε εξιτήριο εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Κανείς δεν ήξερε που πήγε. Δυστυχώς όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να μάθω τι απέγινε.

Ή Νέλλη με τη Βίκυ, ή Λία με τη Δήμητρα συνέχισαν τη λεσβιακή τους σχέση αλλά όταν τους δινόταν ή ευκαιρία συμμετείχαν στις διάφορες παρτούζες όπου γαμούσαν αλλά και γαμιόντουσαν με γυναίκες και άντρες.

Ή Χριστίνα συνέχισε να το παίζει σε πολλά ταμπλό. Από τη μια έκανε τη γαμιόλα με τους γαμιάδες που τη ξέσκιζαν από παντού, τα κορίτσια που τη γαμούσαν με μεγάλα στραπόν και τη φίσταραν στο μουνί και τελευταία και από τη κωλοτρυπίδα. Από την άλλη γαμούσε με το στραπόν άντρες και κορίτσια και τους φίσταρε. Κατουρούσε αλλά έπινε και αυτή τα κάτουρα τους. Όποτε της δινόταν ή ευκαιρία απολάμβανε το ρόλο της αφέντρας. Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια μιας λεσβιακής παρτούζας έκανε το μοιραίο λάθος να τη πέσει στη Χρύσα, τη σκλάβα μιας σκληρής αφέντρας της Αγγέλας. Όταν της ζητήθηκε να την αφήσει ήσυχη ή Χριστίνα προκάλεσε την Αγγέλα σε μονομαχία. Το έπαθλο ήταν αν κέρδιζε θα κατακτούσε τη Χρύσα ενώ αν έχανε θα παραδινόταν στην Αγγέλα ή οποία θα μπορούσε να τη μεταχειριστεί όπως ήθελε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Ή Αγγέλα αφού τη νίκησε κατά κράτος την έδειρε πολύ άσχημα και εάν δεν παρέμβαιναν οι άλλες αφέντρες στο τέλος θα τη σακάτευε. Εκείνο το βράδυ έφαγε το ξύλο της ζωής της, τη γάμησαν όλες από παντού, τη φίσταραν από το μουνί ενώ ή Αγγέλα τη φίσταρε από τον κώλο. Όλο το βράδυ τη γαμούσαν και τη φίσταραν και μετά τη μετέφεραν στην αυλή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση όπου εκεί την κατούρησαν στο κορμί και στο στόμα ολοκληρώνοντας με αυτό το τρόπο τον εξευτελισμό και τη ταπείνωση της.

Τελικά φαίνεται ότι της άρεσε και ό ρόλος της σκλάβας γιατί από τότε επισκέπτεται την Αγγέλα και την υπηρετεί είτε μόνη είτε με τη Χρύσα ενώ συμμετέχει μαζί τους σε διάφορα όργια με τις αφέντρες και τις σκλάβες. Φυσικά πολύ συχνά γαμιέται μαζί μας ενώ ή Έφη και τα άλλα κορίτσια τη φιστάρουν πλέον και από τον κώλο.

Ή Έφη συνεχίζει να γαμάει και να γαμιέται με άντρες και γυναίκες. Της άρεσε να φιστάρει και να ξεσκίζει μουνάκια και αντρικές και γυναικείες κωλοτρυπίδες. Την έχει καταβρεί με τη φιλενάδα της την Χριστίνα που τη φιστάρει και από το μουνί και από το κώλο. Τρελαίνεται να μας έχει στα τέσσερα και να μας φιστάρει τα κωλαράκια με τη χέρι ή με το πόδι της ξεσκίζοντας κυριολεχτικά τις κωλοτρυπίδες μας. Φυσικά τη γαμάμε και εμείς ιδίως στην αγαπημένη στάση της που είναι όταν κάθεται στο στραπόν της Χριστίνας και εγώ από πίσω της την ξεκωλιάζω. Μετά στη μπανιέρα πίνουμε τα κάτουρα ό ένας του άλλου.

Εγώ τελικά κατάφερα να γλυτώσω από την απόλυτη θηλυκοποίηση και τη μεταμόρφωση μου σε τρανσέξουαλ. Προτίμησα τον αμφισεξουαλικό ρόλο για να χαίρομαι τα γαμήσια με άντρες και γυναίκες. Πρότεινα στην Έφη να συζήσουμε. Δέχτηκε με χαρά αλλά μου πρότεινε να μείνουμε μαζί σαν ζευγάρι λεσβιών. Μου ζήτησε να ντύνομαι μόνο με γυναικεία ρούχα μέσα στο σπίτι. Δέχτηκα παρόλο που με παραξένεψε ή πρόταση της. Με γαμάει και με φιστάρει αποκαλώντας με γκόμενα της. Συνήθως στις παρτούζες είμαι ή Γωγώ και παίρνω το ρόλο της γαμιόλας. Ό Τάσος στεναχωρήθηκε που δεν έγινα τρανσέξουαλ και γκόμενα του συνεχίζει όμως να με γαμάει και να με ξεκωλιάζει.

ΤΕΛΟΣ