Άργησα να το πάρω απόφαση (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 19-06-2020

Προηγούμενο μέρος: Άργησα να το πάρω απόφαση

Γυρίσαμε από τις διακοπές φανερά αλλαγμένοι. Η Αλίκη, είχε βιώσει μια απίστευτη ερωτική εμπειρία και μπορώ να πω ότι εκείνη την εποχή είχε χάσει το μυαλό της. Εγώ φανερά προβληματισμένος, αλλά και ερεθισμένος παράλληλα με όλα αυτά που ζούσαμε.

Τέλη Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος γύρισε στην Αθήνα κι αυτός. Είχαμε μιλήσει το προηγούμενο διάστημα αρκετές φορές στο τηλέφωνο και περιμέναμε πότε θα ξαναβρεθούμε. Το πρώτο βράδυ που συναντηθήκαμε, τελευταία Πέμπτη του Σεπτεμβρίου, βγήκαμε για ποτό στα νότια προάστια. Η Αλίκη έλαμπε από το πρωί. Τον Οκτώβριο έκλεινε τα 38 χρόνια και η διάθεση, η παρουσία της και η εμφάνιση της λες και είχαν γυρίσει πίσω στο χρόνο. Φόρεσε ένα φόρεμα που είχε αγοράσει εκείνες τις μέρες, ειδικά για την συνάντηση. Κολλητό στη μέση, αγκάλιασε τις καμπύλες της, αναδείκνυε το πλούσιο στήθος και σχετικά κοντό. Τόσο όσο για να προκαλεί τα αντρικά βλέμματα και παράλληλα κομψό και όχι πρόστυχο. Έφτιαξε το μαλλί της, με νέο look και γενικά το βράδυ ήταν μια θεά!

Ο Γιώργος περίμενε πριν από εμάς και όταν φτάσαμε σηκώθηκε και έδωσε ένα απλό φιλί στο στόμα της Αλίκης και χαιρέτησε εμένα εγκάρδια. Η βραδιά ήταν γεμάτη αφηγήσεις για το μήνα που είχαμε να βρεθούμε. Μας είπε ότι τελείωσε εκείνη την αστεία σχέση με τη μικρή που είχε στο νησί και συνεχώς επαναλάμβανε, πόσο του έλειψε η παρέα μας. Η Αλίκη τον κοίταζε μέσα στα μάτια και εγώ ως παρατηρητής έβλεπα να την εξιτάρει η ζωντάνια και η αμεσότητα της νεανικής συμπεριφοράς του Γιώργου. Έκανε σα μικρό κορίτσι. Εμείς είχαμε κανονίσει να φύγουμε την επομένη για το Βόλο, όπου θα μέναμε σε ένα εξοχικό φίλων, που μας το παραχώρησαν για το τριήμερο. Χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί από πριν, η Αλίκη του ζήτησε να έρθει και αυτός μαζί μας. Αυτός στην αρχή το άφησε χωρίς απάντηση, προφανώς για να δει τη δική μου θέση. Όταν μετά από λίγο και αναγκασμένος από την επιμονή της Αλίκης, του είπα "έλα κι εσύ Γιώργο, θα περάσουμε ωραία", εκείνος απάντησε θετικά.

Θα μου χρειαζόταν πολύ χώρος για να περιγράψω εκείνο το τριήμερο και θα κούραζα. Περιληπτικά μπορώ να πω, ότι ήταν μια ολοκληρωμένη σχέση δυο αντρών με μια γυναίκα. Τώρα που το βλέπω από χρονική απόσταση και χωρίς την επίδραση της καύλας και του σεξουαλικού παιχνιδιού, καταλαβαίνω ότι εκείνες οι τρεις μέρες, στο βάθος με ενόχλησαν. Ο Γιώργος εκμεταλλευόμενος την ερωτική του επιρροή πάνω στην Αλίκη και τα χαρίσματα της ηλικίας και των σωματικών του προσόντων, επιδίωξε και το πέτυχε να έχει τον πρώτο λόγο και να οδηγεί τις καταστάσεις όπου ήθελε. Εγώ βρέθηκα περισσότερο στο ρόλο του θεατή, συμμετέχοντας ελάχιστα και η Αλίκη είχε χάσει κάθε ίχνος λογικής, συμπεριφερόμενη ως ερωτευμένο κορίτσι.

Κάναμε βόλτες στο Πήλιο και στο Βόλο και ήταν δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Μίλαγαν αρκετές φορές σα να ήταν οι δυο τους. Τα ερωτικά υπονοούμενα είχαν αντικατασταθεί με ξεκάθαρες ανοιχτές κουβέντες. Τη γάμαγε συνέχεια. Τη γάμαγε χωρίς προφυλάξεις. Το δεύτερο βράδυ την πήδηξε έχοντας μέσω skype, ένα φίλο του να βλέπει και να μαλακίζεται, ενώ ο Γιώργος της ξέσκιζε κάθε τρύπα. Ο κώλος της είχε ανοίξει και έπαιρνε σχεδόν αβίαστα το τεράστιο καυλί του μέχρι μέσα βαθιά. Προετοιμαζόταν συνεχώς ώστε να είναι καθαρή όταν την ξαναγαμήσει και ποσότητες σπέρματος άδειαζαν μέσα της. Αν κάτι με κράταγε ήταν η καύλα που ένιωθα όταν έβλεπα να την ξεσκίζει, να την κάνει ότι θέλει.

Την Παρασκευή το βράδυ, ενώ τη γάμησα κι εγώ μια φορά και τράβηξα μια μαλακία βλέποντας τους να ξεσκίζονται, κάποια στιγμή είπα πως ένιωθα κουρασμένος.

- Πήγαινε να κοιμηθείς μωρό μου στο κάτω δωμάτιο, εμείς θα συνεχίσουμε…

γύρισε και μου είπε η Αλίκη. Η κούραση και το ποτό, νίκησαν τον εγωισμό και όντως τους άφησα και κατέβηκα για ύπνο. Το πρωί ξύπνησα αργά και ανέβηκα πάνω. Κοιμόντουσαν αγκαλιασμένοι, γυμνοί, με τα σεντόνια πεσμένα στο πάτωμα και τον κλιματισμό να δουλεύει για να μην παγώσουν. Είδα το κορμί της γυναίκας μου κουλουριασμένο στην αγκαλιά του και το σφιχτό σώμα του Γιώργου παραδομένο στον ύπνο από την ολονύκτια εξουθένωση. Ξύπνησαν μετά τη μια, πεινασμένοι. Φύγαμε για το Πήλιο, φάγαμε σε μια ταβέρνα και εγώ ως "αόρατος", προσπαθούσα να πω μια κουβέντα εμβόλιμα στην προσωπική τους συζήτηση. Πρότεινα να πάμε ως τα Χάνια για βόλτα και με μια φωνή που απάντησαν, ότι θέλουν να γυρίσουμε στο σπίτι. Στο αυτοκίνητο έκατσαν μαζί στο πίσω κάθισμα και από τον καθρέπτη έβλεπα να μην έχουν ξεκολλήσει τα στόματα και τις γλώσσες τους, ο ένας από τον άλλο.

Φτάσαμε πίσω νωρίς το απόγευμα και είπα να φτιάξω ένα καφέ για όλους. Η Αλίκη ανέβηκε για μπάνιο και σε ελάχιστο χρόνο ακολούθησε ο Γιώργος, λέγοντας μου "πάω πάνω". Κρατήθηκα λίγο περιμένοντας, αλλά δεν άντεξα βλέποντας ότι δεν είχαν σκοπό να έρθουν για τον καφέ. Λίγο πριν ανέβω κι εγώ κατέβηκε τα σκαλιά ο Γιώργος, εντελώς γυμνός και πήρε το πακέτο των τσιγάρων της Αλίκης. Χαμογελώντας μου είπε απολύτως φυσικά…

- εμείς θα αράξουμε πάνω, αν θέλεις να βγεις μη μας υπολογίζεις.

- Γιατί δεν κατεβαίνετε κάτω να κάτσουμε παρέα;…

τον ρώτησα. Κοντοστάθηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά μου είπε:

- Καλώς, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ανέβηκε και σε λίγο κατέβηκαν μαζί. Γυμνή και η Αλίκη, άναψε τσιγάρο και έκατσε δίπλα του στον καναπέ. Έσκυψε και άρχισε να του γλείφει το καυλί. Σχεδόν αυτόματα είχε γίνει πέτρα και του έκανε ένα απίστευτο τσιμπούκι. Αυτός κοίταζε προς το μέρος μου και με ένα μόνιμο χαμόγελο με ρώτησε αν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Τη σήκωσε και την έβαλε να κάτσει επάνω του. Αυτή ανεβοκατέβαινε με ρυθμό, με τον πούτσο του να εισχωρεί βαθιά και τα πρώτα βογκητά μετατράπηκαν σε ουρλιαχτά, ασυνάρτητες κουβέντες που έφευγαν από το στόμα της και υγρά που γέμισαν τα πόδια του και έτρεχαν στον καναπέ. Έχυσε μέσα της και δεν την άφησε να σηκωθεί. Την κράτησε με τον καυλί να αδειάζει στο μουνί της και αυτή να τρέμει ολόκληρη. Έπεσε ξέπνοη στους ώμους του και άρχισε να κλαίει γοερά.

- Δεν έχω ξανανιώσει έτσι, δε μπορώ να σταματήσω τους οργασμούς μου πάνω σου.

- Θέλω να είσαι η πουτάνα μου… της είπε.

- Θα κάνω ότι θέλεις, δε μπορώ να σου αρνηθώ τίποτα. Μόνο να με γαμάς, να με γαμάς συνέχεια...

απάντησε αυτή μέσα σε λυγμούς. Είχα πάθει σοκ. Παράλληλα καύλωνα με όσα έβλεπα.

- Το βράδυ θα σε γαμάω και θα μας βλέπει από το skype ένας κολλητός μου. Θέλω να χύσει για τη μουνάρα που ξεσκίζω.

Τον κοίταξε για λίγο αμίλητη και του απάντησε:

- Θα το κάνω, θα κάνω ότι και αν θέλεις!

- Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα να του το πω…

και πήρε το κινητό καλώντας τον φίλο του.

"Έλα ρε, είμαι με την Αλίκη που σου έλεγα. Ψήνεσαι να μας δεις το βράδυ να παίζουμε;"

Ο άλλος κάτι απάντησε που δε μπορώ να ξέρω και ο Γιώργος συνέχισε:

"Πάρε να σου το πει και η ίδια. Θα μας βλέπει και ο άντρας της"

Της έδωσε το τηλέφωνο και η δικιά μου είπε ένα "γεια, τι κάνεις;", ο άλλος τη ρώταγε και αυτή απαντούσε σαν τελειωμένη πουτάνα.

"Με γαμάει ο φίλος σου συνέχεια, έχει το μεγαλύτερο και ομορφότερο καυλί που έχω δει στη ζωή μου, με ξεσκίζει από παντού. Θα χαρώ να μας βλέπεις"

Ήθελα να το λήξω, αλλά δεν είπα κουβέντα, ήταν αργά για να πάρω και την παραμικρή πρωτοβουλία. Γυρίσαμε στην Αθήνα και για ένα μήνα, η Αλίκη είχε ξεκάθαρα σχέση μαζί του. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή και θα μου ανακοίνωνε ότι τελειώσαμε. Από την άλλη, συνέχισα να ερεθίζομαι με όσα γίνονταν και η πάλη που γινόταν μέσα μου είχε να κάνει με το ότι μου άρεσε η εικόνα του Γιώργου και είχα πολλές φορές τη φαντασίωση να εμπλακώ μαζί του. Πάνω σε γαμήσια, είχα γλείψει το μουνί της Αλίκης που μόλις πριν λίγο είχε χύσει μέσα της, έπιανα το καυλί του καθώς το έσπρωχνε στον ξεχειλωμένο κώλο της, αλλά ως εκεί. Όμως οι γυναίκες έχουν τη δική τους λογική, που απέχει από τις δικές μας συμπεριφορές.

Από κάποια φάση και μετά, η Αλίκη άρχισε να αποστασιοποιείται. Ξεκινήσαμε να μιλάμε μεταξύ μας και να μου αναφέρει, πως καλός ο Γιώργος, αλλά λειτουργεί ανώριμα, εκτός από το πήδημα, δεν είχε κάτι να πει μαζί του. Είχε ξεκάθαρα ξενερώσει. Μετά, όταν τελείωσαν οι επαφές μαζί του, μου ξεφούρνισε, ότι προσπαθούσε να την κάνει πάσα στον φίλο του και αυτό την αφύπνισε.

- Εσύ του είπες μπροστά μου, ότι θα κάνεις ότι σου ζητήσει…

της είπα δεικτικά.

- Έχεις δίκιο και νομίζω ότι παρατράβηξε η ιστορία. Δε θέλω να σε χάσω και δεν αξίζει να καταστρέψουμε το γάμο μας, για κάτι που στην τελική έχει ημερομηνία λήξης.

Ο Γιώργος, φανερά εξοικειωμένος με αυτή την εξέλιξη, ίσως τον βόλευε κι αυτόν, συμπεριφέρθηκε υπεύθυνα και όταν μιλήσαμε και οι τρεις και του είπαμε πως τελείωσε το "πάρτι". Το δέχτηκε ατάραχος και με κατανόηση. Περίπου ενάμιση μήνα μετά το τέλος αυτής της κατάστασης, με πήρε τηλέφωνο. Του απάντησα και μιλήσαμε για λίγο, σα να μην έτρεχε τίποτα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του και κυρίως εκτίμησα τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε, αφού δεν ενόχλησε καθόλου την Αλίκη. Με κάλεσε για καφέ στο σπίτι του για να μου πει κάτι που ήθελε. Δεν ξέρω γιατί είπα "ναι", όμως πήγα, χωρίς να της το πω. Εκεί μου ζήτησε συγνώμη, για τις φορές που με έφερε σε δύσκολη θέση και μου είπε πως και για αυτόν η Αλίκη ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση, που ακόμα τη σκέφτεται και καυλώνει.

- Γιώργο τέλειωσε… του είπα.

- Το ξέρω, αλλά θα ήθελα να τον παίξουμε παρέα σαν άντρες για πάρτη της.

Σάστισα με αυτό που άκουσα αλλά κάτι με έκανε να ανατριχιάσω. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φύγω, όμως έκατσα και τον είδα να ανοίγει το λαπτοπ και να βγάζει φωτογραφίες που είχε τραβήξει την Αλίκη γυμνή.

- Θα τις σβήσω τώρα που είσαι εδώ για να μην έχεις φόβο μήπως τις χρησιμοποιήσω. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα που να σας εκθέσει. Πριν όμως θέλω να χύσουμε παρέα για χάρη της.

Καύλωνα όσο έβλεπα να ανοίγει φωτογραφίες που ήξερα που τραβήχτηκαν και τι έγινε σε κάθε περίπτωση. Γδύθηκε και άρχισε να χαϊδεύει τον ήδη σηκωμένο πούτσο του. Ακολούθησα κι εγώ. Ήμασταν δίπλα-δίπλα, οι ώμοι μας και τα πόδια μας ακούμπαγαν μεταξύ τους.

- Τον βλέπεις; Τον έβαζα όλο μέσα της, την έχυνα, την άνοιγα.

Του τον έπιασα και άρχισα να του βαράω μαλακία. Ένιωσα το χέρι του να με αγκαλιάζει και να με τραβάει προς το μέρος του. Έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου. Όσο του έπαιρνα πίπα, αυτός μίλαγε για το πόσο ήθελε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμασταν και οι τρεις, να μου δώσει να δοκιμάσω το καυλί που ξέσκιζε τη γυναίκα μου. Με το δάχτυλο του άνοιγε την τρύπα μου. Του ζήτησα να σταματήσει.

- Δε θέλεις ή φοβάσαι;… με ρώτησε.

- Και τα δυο, αγαπάω τη γυναίκα μου και δε θέλω να μπω σε άλλες καταστάσεις.

- Ok, συνέχισε αυτό που έκανες.

Θες από καύλα, θες από απογοήτευση επειδή αρνήθηκα κάτι που ήθελα να κάνω, του πήρα μια πίπα με πάθος. Τον ένιωσα να πλησιάζει και έκανα να σηκωθώ. Μου κράτησε απαλά και χωρίς πίεση το κεφάλι μου χαμηλά και ένιωσα να τελειώνει στο στόμα μου. Ήρθαν στο μυαλό μου, οι εικόνες από την Αλίκη που κατάπινε το σπέρμα του και έκανα το ίδιο. Έχυνε με ριπές και για να μην πνιγώ τραβήχτηκα ώστε να μπορώ γουλιά-γουλιά να καταπίνω. Ταυτόχρονα έχυνα κι εγώ, μηχανικά, χωρίς να αγγίξω το καυλί μου. Σηκώθηκα και τον ρώτησα αν έχει ζεστό νερό να κάνω μπάνιο. Μου είπε να κάτσω λίγο να ζεσταθεί ανάβοντας το θερμοσίφωνα. Κάτσαμε και μιλάγαμε για άσχετα πράγματα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Έσβησε μπροστά μου όλο το υλικό με την Αλίκη και μετά από ένα μισάωρο μπήκα για μπάνιο.

Ήρθε μέσα όσο πλενόμουν, άνοιξε την κουρτίνα και χωρίς να ρωτήσει ξεκίνησε να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Δεν είπαμε κουβέντα. Ξεκίνησε να με παίρνει στο μπάνιο. Δεν άντεχα, με πήρε έτσι όπως ήμουν με τα νερά και με πήγε στο κρεβάτι. Αφού έβαλε λιπαντικό και με μεγάλη δυσκολία από μέρους μου, με γάμησε. Με γάμησε με πάθος, το ήθελε. Εγώ παραδόθηκα και αφέθηκα, αυτός το ήθελε. Δε με ρώτησε καν, έχυσε μέσα μου και το ένιωσα. Παράλληλα με φίλαγε και μου έλεγε ότι ήταν καλύτερο και από το αντίστοιχο με την Αλίκη. Δεν ξέρω αν το απόλαυσα. Μάλλον όχι, αλλά το έζησα. Ίσως ήταν ένα απωθημένο που ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω. Από τότε δεν τον ξαναείδα ποτέ, ούτε η Αλίκη τον ανέφερε ξανά.
Copyright protected OW ref: 176862