Το στραπόν της Κατερίνας (7ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 19-05-2020

Προηγούμενο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (6ο μέρος)

Με τη Χριστίνα και την Έφη περάσαμε ένα φανταστικό τετραήμερο στην Αντίπαρο. Τα κορίτσια με έπεισαν να με γαμήσουν και οι δύο ταυτόχρονα από τον κώλο. Μετά από πολύ προσπάθεια ή κωλοτρυπίδα μου άνοιξε και τα δύο στραπόν χώθηκαν μέσα μου. Πονούσα πολύ, ή τρύπα μου ζοριζόταν αλλά τα κατάφερα. Συγχρονίστηκαν και άρχισαν να με γαμάνε και να με ξεκωλιάζουν. Κάναμε τρελό γαμήσι και φοβερό χύσιμο.

Ή Χριστίνα βλέποντας πόσο πολύ άνοιξε ή κωλοτρυπίδα μου ζήτησε να με φιστάρουν. Προς στιγμή πάγωσα όταν θυμήθηκα τη φάση με τη Κατερίνα και τη Σάσα όταν κυριολεκτικά με βίασαν φιστάροντας με το ζόρι. Πονούσα για μέρες.

– Αγάπη μου μην ανησυχείς, εμείς σε αγαπάμε και θα στο κάνουμε με το μαλακό. Αν πονάς πολύ και ζορίζεσαι θα σταματήσουμε. Έλα τώρα που είσαι πολύ καυλωμένος και ή τρύπα σου είναι ανοιχτή. Θα σου βάλουμε αρκετό λιπαντικό.

Ξάπλωσα ανάσκελα με τα πόδια σηκωμένα έτοιμος για το φιστάρισμα. Πράγματι σε λίγο το χέρι της Χριστίνας πέρασε το σφιγκτήρα μου και χώθηκε στη κωλοτρυπίδα μου. Πονούσα όμως ή καύλα και ή αίσθηση του χεριού της Κατερίνας μέσα στα σωθικά μου με έκανε να μην το σκέφτομαι αλλά αντιθέτως μου χάριζε μοναδικές στιγμές ευχαρίστησης.

– Σου αρέσει αγάπη μου που σου φιστάρω την κωλάρα;

– Ναι αγάπη μου με τρελαίνεις, συνέχισε μη σταματάς, ξέσκισε μου το κώλο. Χύνω!

Έκανα ένα από τα καλύτερα χυσίματα αν όχι το καλύτερο. Όταν ή Κατερίνα έβγαλε το χέρι της από τον κώλο μου ένιωσα ένα τεράστιο κενό το οποίο κάλυψε αμέσως ή Έφη που με τη σειρά της με φίσταρε κι αυτή. Τώρα πια δεν πονούσα πολύ και έτσι μπορούσα να το απολαύσω καλύτερα. Ή Έφη αποδείχτηκε εξαιρετική φιστάροντας με μοναδική μαεστρία την ορθάνοιχτη κωλότρυπα μου ολοκληρώνοντας με το καλύτερο τρόπο το ξεκώλιασμα μου. Είχε όμως και συνέχεια. Πριν προλάβουμε να ηρεμήσουμε ή Κατερίνα βλέποντας την τρύπα μου να μην κλείνει μου πρότεινε να μου χώσει και το πόδι της στο κωλάντερο μου.

– Αγάπη μου τώρα που ή κωλάρα σου είναι ορθάνοιχτη θέλω να σε φιστάρω και με τη πατούσα μου.

Πριν προλάβω να αρνηθώ ή Έφη μου πρότεινε αν θέλω να το κάνει εκείνη μια και το πόδι της ήταν δυο νούμερα μικρότερο, 37 αντί 39, και πιο λεπτό.

– Αγάπη μου άσε με να δοκιμάσω πρώτη εγώ που έχω μικρή και λεπτή πατούσα.

Ή Έφη κάθισε στη πολυθρόνα ενώ εγώ έμεινα ξαπλωμένος ανάσκελα κρατώντας τα κωλομάγουλα μου ανοιχτά. Ή Έφη φόρεσε προφυλακτικό και βάζοντας μπόλικο λιπαντικό ξεκίνησε να μου χώνει σιγά-σιγά το πόδι της στον κώλο μου. Χωρίς να πονέσω πολύ ή πατούσα της μπήκε εύκολα, πέρασε γρήγορα το σφιγκτήρα μου και καρφώθηκε στο κωλάντερο μου. Με άφησε λίγο να το συνηθίσω και άρχισε να με γαμάει αυξάνοντας ταχύτητα.

– Είδες αγάπη μου πόσο εύκολα μπήκε το πόδι της Έφης στο κωλαράκι σου; Σου αρέσει; Αυτό είναι διαφορετικό γαμήσι. Μετά είναι ή σειρά μου. Είναι ευκαιρία σήμερα ή τρυπούλα σου να γευθεί το απόλυτο ξεκώλιασμα. Γάμα τον φιλενάδα σκίσε του την κωλάρα.

– Μωρό μου σου αρέσει που σε ξεκωλιάζω; Πήρες μέσα σου όλο το πόδι μου.

– Γάμα με μωρό μου, τρελαίνομαι.

Για μερικά λεπτά το πόδι της Έφης μπαινόβγαινε στη κωλοτρυπίδα μου χαρίζοντας μου απίστευτες στιγμές ηδονής. Πονούσα αλλά ή καύλα και ή αίσθηση ήταν τέτοια που δε με ένοιαζε που μου ξεχείλωναν τη κωλάρα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόδι της Έφης που μου όργωνε τη κωλοτρυπίδα. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ή Χριστίνα που με το μεγαλύτερο και το πιο χοντρό πόδι με ξέσκισε ξεχειλώνοντας τελείως τη κωλάρα μου. Όταν ηρεμήσαμε τους είπα ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου. Με πονούσε το κωλαράκι μου αλλά χαλάλι.

Την επόμενη μέρα κάναμε σάντουιτς τη Χριστίνα. Ή Έφη ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα και από πάνω της ή Χριστίνα γαμιόταν για πρώτη φορά από το μουνί με το χοντρό στραπόν και από πίσω της εγώ της γαμούσα το κωλαράκι. Κυριολεκτικά της οργώναμε τις τρύπες. Μόλις έχυσα στο κωλοτρυπίδι της ή Έφη την έστησε στα τέσσερα και της έχωσε το στραπόν στο κωλαράκι της. Ούρλιαξε από το πόνο αλλά ή Έφη απτόητη συνέχισε να της ξεσκίζει τον κώλο.

– Σου αρέσει φιλενάδα που σου έσκισα το μουνί και τώρα σου ανοίγω την κωλότρυπα;

– Σιγά Έφη… μου αρέσει αλλά με πονάς.

– Έτσι θέλω, να σου ανοίξω καλά τις τρύπες για να δοκιμάσω να σε φιστάρω.

– Τρελάθηκες τι είναι αυτά που λες. Γάμησε με αλλά δε θέλω να με φιστάρεις.

– Άσε με να δοκιμάσω να σου φιστάρω το μουνάκι. Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει.

Ή συνέχεια ήταν φοβερή. Ή Έφη μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να της χώσει όλο το χέρι της μέσα στο μουνάκι. Ή Χριστίνα ούρλιαζε και χτυπιόταν από το πόνο αλλά σιγά-σιγά άρχισε να απολαμβάνει το ξέσκισμα του μουνιού της από το χέρι της φιλενάδας της.

– Πονάω αλλά μου αρέσει, μου ξέσκισες το μουνάκι μου, συνέχισε να με φιστάρεις, σε λίγο θα χύσω.

– Είδες που σου άρεσε το φιστάρισμα; Τώρα που το δοκίμασες και σου άρεσε θα προσπαθήσω να σου φιστάρω και την κωλάρα.

Τα κορίτσια με φίσταραν άλλες δύο φορές ανοίγοντας μου ακόμα περισσότερο την τρύπα. Επίσης ή Έφη φίσταρε ξανά το μουνάκι της Χριστίνας. Φυσικά τις γάμησα κι εγώ αρκετές φορές από το μουνί και το κώλο ενώ αυτές γαμιόντουσαν μεταξύ τους με το στραπόν.

Φύγαμε από το νησί κουρασμένοι και χορτασμένοι από τα πολλά γαμήσια.

Ή Χριστίνα με την Ελισάβετ κατάφεραν να μετατρέψουν σε σκλάβα τους και τη Σάσα. Μας έλεγε πόσο πολύ της άρεσε ό ρόλος της αφέντρας. Μας περιέγραφε τις συναντήσεις που είχαν με τις άλλες αφέντρες και πως βασάνιζαν και κακοποιούσαν τις σκλάβες τους.

Με στεναχωρούσε που μάθαινα ότι ή Κατερίνα εξελίχτηκε σε μεγάλη μαζόχα. Της άρεσε να τη δέρνουν και να την μαστιγώνουν. Ήθελε να την ταπεινώνουν, να τη γαμάνε και να τη φιστάρουν. Το μουνί και ή κωλοτρυπίδα της είχαν ξεχειλώσει τελείως από τα πολλά γαμήσια και τα φισταρίσματα και δεν έκλειναν με τίποτα. Της άρεσε να την χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη τουαλέτα για να πίνει τα κάτουρα τους. Είχε πέσει πολύ χαμηλά και δύσκολα θα μπορούσε να ξεφύγει. Δυστυχώς όμως ήταν και δική της επιλογή.

Εγώ με την Έφη συνεχίσαμε τα γαμήσια μας και ή απουσία της Χριστίνας μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Με ήθελε συνέχεια ντυμένο γυναίκα και να παίζουμε τις λεσβίες. Πλέον με γαμούσε μόνο με το μεγάλο και χοντρό στραπόν ενώ τρελαινόταν από τη καύλα όταν μου έχωνε το χέρι και το πόδι της στη κωλοτρυπίδα. Εγώ από τη πλευρά μου άρχισα να το αποδέχομαι και να απολαμβάνω τη θηλυκή μου πλευρά και τον παθητικό ρόλο χωρίς όμως να αποχωρίζομαι και τον ενεργητικό ρόλο στη σχέση μας.

Συχνά συμμετείχαμε με την Έφη στις λεσβιακές παρτούζες της υπόλοιπης παρέας. Τα κορίτσια είχαν ενθουσιαστεί μαζί μου που ντυνόμουν με γυναικεία ρούχα και μπορούσα να έχω και τους δύο ρόλους στο σεξ. Μου γαμούσαν και μου φίσταραν το κωλαράκι ενώ και αυτές με τη σειρά τους ήθελαν να τους γαμάω το κωλαράκι.
Copyright protected OW ref: 176285