Πλέον είμαι καλά

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 16-04-2020
Ένα συνηθισμένο απόγευμα Σαββάτου με βρήκε εμένα μπροστά ξαπλωμένο στο χαλάκι να γλείφω τα πόδια της κοπέλας μου, κάτι το οποίο έκανα σε καθημερινή βάση μιας και κάθε ημέρα την έγλειφα παντού, της φρεσκάριζα το μουνάκι, της έπλενα τα στρινγκάκια, της καθάριζα όλες τις γόβες και στο τέλος της έλεγα ευχαριστώ που με κρατάει κοντά της.

Είμαι ο Γιώργος, ας πούμε, καθόλου γυμνασμένος με μικρό πουλάκι και μένω με την κοπέλα μου. Στα 25 και οι δύο, με εμένα να κάνω σε ένα σούπερ μάρκετ τετράωρα και η κοπέλα μου στο αεροδρόμιο γραμματέας του Μιχάλη, που είναι 26 ετών και όλη μέρα είναι γυμναστήριο και όπως έχω δει στο ινσταγραμ κάθε μέρα έξω για φαγητό και ποτό. Με την κοπέλα μου από το πρώτο βράδυ της έδειξα ότι ήθελα να με υποτάξει στα πόδια της και στο να τη γλείφω. Πόσο μάλλον όταν είδε ότι τον έχω μικρό και δεν αντέχω και για πολλά. Με έκανε να είμαι το σκλαβάκι της, κάτι το οποίο έκανα καλά και μου άρεσε το να έχω κάνει τις τρυπούλες της μόνιμη ασχολία μου. Ένα απόγευμα Σαββάτου όπως προείπα, μου ανακοίνωσε ότι σε λίγο θα έρθει να την πάρει ο Μιχάλης να πάνε να ψωνίσουν ένα κουστούμι για μία σημαντική εκδήλωση που έπρεπε να πάει, όπου εκεί θα τον βράβευαν την επόμενη ημέρα το μεσημέρι. Εγώ προφανώς της είπα να προσέχει μην της την πέσει και έδειξα αμέσως ότι ζηλεύω.

Εκείνη με σήκωσε όρθιο και μου έπιασε το πουλάκι μου που ίσα είχε αρχίσει να σηκώνεται από το πολύ γλείψιμο που τις έκανα, ενώ αυτή έστελνε μηνύματα στο κινητό της. Μου το έσφιξε και μου είπε ότι με θέλει και της αρέσει όπως είμαστε, απλά ο Μιχάλης είναι το αφεντικούλι της και θα κοιτάει να τον κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο γι' αυτό να προσέξω να μην της χαλάσω την αύξηση, αλλιώς θα με κυνηγήσει από το σπίτι και δε θα ξανά βρω γκόμενα με τέτοιο πουλάκι. Εκεί με έβαλε να γυρίσω το κωλαράκι μου και με χτύπησε σφαλιάρες με εμένα γονατιστό στα πόδια της. Συνέχισε για λίγο ώσπου με διέταξε να της φορέσω τις γόβες γιατί έφτασε ο Μιχάλης. Κάθισα σκεφτικός και μόνος και τελικά είχε δίκιο. Αν με άφηνε θα ήμουν ένα σκουπίδι χωρίς λεφτά και προφανώς έτσι όπως ήμουν δε θα έβρισκα ποτέ κοπέλα σαν αυτή, τόσο δυναμική, τόσο όμορφη που να με κάνει ότι θέλει με τον τρόπο της.

Γύρισε μετά από δύο ώρες και μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να ετοιμαστεί γιατί θα βγει με το Μιχάλη και γονάτισε για πρώτη φορά, μου κατέβασε το σορτσάκι, μου τον έπιασε, τον έπαιξε για λίγα δευτερόλεπτα, το έβαλε στο στόμα της και μετά από δύο λεπτά τελείωσα εκεί με το δαχτυλάκι της να είναι μέσα στην τρυπούλα μου. Ζήλευα που ντυνόταν τόσο όμορφα, με μια φούστα μίνι, μία μπλούζα που φαινόταν ο αφαλός της και το σκουλαρίκι της και όταν μου είπε να της φορέσω τις γόβες, όπως έσκυψα, είδα το στρινγκάκι το κόκκινο το αγαπημένο μου. Μου υποσχέθηκε ότι όταν γυρίσει θα μου παίξει το πουλάκι πάλι και ότι θα με αφήσει να τη, γλείφω όλη την νύχτα, γι' αυτό να μην την ενοχλήσω όλο το βράδυ ώστε να του ζητήσει και αύξηση να μην ξανά βγει μαζί του.

Όλο την σκεφτόμουν μαζί τού και η ώρα δεν πέρναγε με τίποτα ώσπου περίπου στις 3 άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα. Σηκώθηκα να την πάρω αγκαλιά, μου τράβηξε ένα χαστούκι και μου έδειξε το πάτωμα. Της έβγαλα τις γόβες και της έγλειφα τα πόδια ενώ αυτή είχε σκύψει πίσω και το απολάμβανε. Σηκώθηκε και έβγαλε τα ρούχα της. Εκεί έπαθα σοκ! Δεν φορούσε το στρινγκάκι και ήταν σα να μην συμβαίνει τίποτα. Κάθισε πάλι ξαπλωμένη, μου έπιασε το κεφάλι και μου το έχωσε στο μουνάκι της να το γλείψω. Κατάλαβα από τη μυρωδιά ότι ήμουν κιόλας κερατάς. Είχε κλείσει τα μάτια της και το απολάμβανε, με εμένα να μη νιώθω τίποτα… απλά να γλείφω. Την έκανα και ήρθε σε οργασμό με τα υγρά της να έρχονται στο στόμα μου. Πήγε για μπάνιο και όταν βγήκε μου είπε να ξαπλώσω δίπλα της χωρίς ρούχα να μιλήσουμε, κάτι το οποίο έκανα. Ήθελα να μιλήσουμε, να ακούσω τι θα μου πει.

Σκεπαστήκαμε με την κουβέρτα, με πήρε αγκαλιά, μου έπιασε το πουλάκι και ξεκίνησε να μου λέει ότι με το Μιχάλη πήγαν για φαγητό, αυτός της την έπεσε, αρνούμενη η δικιά μου κάθε κίνηση του, αυτός της ζήτησε να πάνε σε ένα μπαρ με χαλαρή μουσική να πιουν ένα ποτό. Εκεί με το ποτό τη χούφτωσε και αμέσως κατάλαβε όπως την ακούμπησε το καυλί του που ήταν τεράστιο. Της υποσχέθηκε ότι δε θα μάθει κανείς τίποτα και ότι απλά θέλει να του πάρει μια πίπα γιατί έχει να πάει με γυναίκα πάνω από 3 ημέρες και γι' αυτόν είναι πολλές. Επίσης της υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για την αύξηση που του είχε ζητήσει στο φαγητό. Γύρισε και τη φίλησε και χωρίς να πει κουβέντα πλήρωσε και έφυγαν. Στο αυτοκίνητο της ανακοίνωσε ότι πάνε σε ένα ξενοδοχείο και αρνούμενη η δικιά μου γιατί είναι σε σχέση, αυτός κατέβασε το φερμουάρ και έβγαλε έξω ένα εργαλείο 22 περίπου πόντους, όπως είπε η δικιά μου, με αποτέλεσμα να κολλήσει το βλέμμα της, αλλά και αμέσως τα χείλια της εκεί.

Μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο τον είχε κάνει να τελειώσει. Όταν ανέβηκαν στο δωμάτιο την κόλλησε στο κρεβάτι και έκαναν σεξ σε όλες τις τρύπες και την έκανε να νιώσει όπως κανείς άλλος. Την έκανε πουτάνα για 2 ώρες κάτι, που δεν περίμενε να την κάνει κανένας άνδρας. Εγώ μέσα σε όλα αυτά είχα τελειώσει και είχα λερώσει το χεράκι της με χύσια. Λίγα βέβαια. Εκείνη μου το έδωσε να το γλείψω και μου είπε ότι δε θέλει να σταματήσουμε τη σχέση μας και να συνεχίσουμε όπως είμαστε, αλλά ο Μιχάλης είναι βέβαιο ότι θα την ξανά πάρει και ότι με τέτοιο καυλί να είμαι κι εγώ χαρούμενος που μου γαμάει την κοπέλα. Μου ζήτησε να το σκεφτώ καλά και αν θέλω να πω του Μιχάλη να με πάρει στη δουλειά και όλο και κάτι θα βρω να κάνω. Εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν να μην μάθει κανείς για όλο αυτό, να μην με διώξει και να προσέχει το Μιχάλη μην την στεναχωρήσει. Με πήρε αγκαλιά, μου έδωσε ένα τρυφερό φιλάκι και κοιμηθήκαμε, κάτι το οποίο δεν είχε κάνει ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι από εκείνη την ημέρα άλλαξε η ζωή μας. Ο Μιχάλης κάθε ημέρα έπαιρνε το μωρό μου και έκαναν διαφορά μαζί. Αυτός ήξερε για εμένα και η δικιά μου ήταν πολύ χαρούμενη αλλά δε με άφηνε έτσι. Κάθε ημέρα της έγλειφα τα πόδια και τις τρυπούλες, μου έβαζε δαχτυλάκι και τελείωνα. Κάθε ημέρα ξέρω ότι έκανε σεξ με το Μιχάλη και ότι εμένα με έβαζε να την γλείφω.

Κάπου μισοβδόμαδα μου ανακοίνωσε ότι την Κυριακή το πρωί θα έρθει ο Μιχάλης να πιούμε καφέ και να φάμε το μεσημέρι όλοι μαζί. Με εμένα να αντιδρώ και να γίνομαι έξαλλος ότι φέρνει το γαμιά της μέσα στο σπίτι μας και ότι θα γίνουμε βούκινο στην πολυκατοικία, ότι θα νιώθω άσχημα και όλα αυτά. Το αποτέλεσμα… τρώω το ένα σκαμπίλι μετά το άλλο, μου κατεβάζει το σορτσάκι και κλαίω γονατιστός με εκείνη να με δέρνει για πρώτη φορά με τη ζώνη μου… και εγώ να κλαίω σα μικρό παιδί. Όταν σταμάτησε μου είπε:

- Σήκω κακομοίρη που θέλεις να με έχεις μόνο εσύ… και άκου καλά. Ο Μιχάλης θα έρθει και θα κάνει ότι γουστάρει και σε εμένα και εδώ μέσα. Αν δε σου αρέσει μάζεψε τα και φύγε, έτσι κι αλλιώς και οι τρεις μας ξέρουμε τι πουστράκι και σκλαβάκι σε έχω κάνει.

Μετά από δύο ώρες που μου έφυγαν τα νεύρα, της ζήτησα συγγνώμη και της είπα τι πρέπει να κάνω για να μείνει ευχαριστημένος ο Μιχάλης, κάτι το οποίο ήθελε και αυτή όπως μου είχε πει. Μου είπε ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον υπηρετήσω και να τον κάνω να νιώσει σαν το σπίτι τού. Μου είπε ότι είναι το αφεντικό της εντός και εκτός γραφείου, ότι θα κάνει ότι της ζητήσει και ότι προφανώς αν έχει καύλες θα του τις βγάλει.

Έφτασε η μέρα που ο Μιχάλης χτύπησε την πόρτα, με τη δικιά μου να του ανοίγει και να τον φιλάει κι εμένα να μένω μαλάκας κοιτάζοντας τούς. Μου άπλωσε το χέρι του το έδωσα και μου λέει:

- Τι κάνεις μικρέ, πως είσαι;

- Καλά κύριε Μιχάλη, εσείς πως είστε;… καθίστε.

Κάθισε και η δικιά μου πήγε να φτιάξει καφέδες για όλους. Μου ζήτησε να πάω να καθίσω δίπλα του και μου άνοιξε την κουβέντα ότι χαίρεται που αποδέχτηκα ότι σήμερα ήρθε να γαμήσει το μωρό μου μπροστά μου, ότι τον κολακεύει το ότι παραδέχομαι τον αντρισμό του και ότι θα κοιτάξει άμεσα να με βάλει σε κάποιο πόστο στις αποθήκες του αεροδρομίου, αρκεί να μην το παίξω δύσκολος στην περιπέτεια του με το πουτανάκι του. Εκεί κατάλαβα ότι όλα ήταν φτιαχτά από το μωρό μου. Πίνοντας τον καφέ αυτός ήταν στη μέση και πήρε αγκαλιά το μωρό μου με εμένα να κοιτάζω και αμέσως της είπε ότι θέλει να βγάλει τα περιττά ρούχα και να γονατίσει μπροστά του να του πάρει ένα τσιμπούκι μπροστά μου να δει τι σημαίνει πούτσα.

Έμεινα να κοιτάω πως την έκανε ότι ήθελε ενώ αυτή με είχε σκλάβο της. Έπαθα σοκ με το πόσο μεγάλο καυλί είχε. Έπαθα σοκ με το πώς το δούλευε το τσιμπούκι και όταν το κατάλαβε ο Μιχάλης μου είπε να του πιάσω τ' αρχίδια να δω αν είναι μεγάλα και με παρότρυνε πιάνοντας το χέρι μου και βάζοντας το πάνω τους, με εμένα να τα πιάνω και να μου τρέχουν τα σάλια. Το μωρό μου είχε σταματήσει και μας κοιτούσε.

- Έλα εδώ κάτω μαζί μου να του το γλείψουμε, να δεις ότι θα σου αρέσει.

Από εκείνη την στιγμή ο Μιχάλης έγινε το αφεντικό μας και μας έπαιρνε όποτε ήθελε και όπως ήθελε. Με έκανε το νούμερο ένα πουστράκι, να κυκλοφορούμε και οι τρεις μαζί, να φοράω κι εγώ στρινγκάκια, να μου παίρνει το μωρό μου από κώλο κι εγώ να της γλείφω τα πόδια και το μουνάκι με το σπέρμα τού. Έπειτα από ένα χρόνο με έδιωξαν και εκείνοι είναι μαζί ακόμα. Εγώ βρήκα έναν από την Αλβανία όπου με έχει βγάλει στο κλαρί και με σκίζουν οι φίλοι του. Μένουμε μαζί και τον προσέχω. Η αλήθεια είναι ότι δε μου λείπει τίποτα από τον Έμι, ίσα-ίσα νιώθω πιο καλά από τότε, γιατί ξέρω ποιος είμαι και τι κάνω και δε φοβάμαι να μη με δει κάποιος και πόσο μάλλον η γειτονιά. Το να καταπίνω σπέρματα είναι ότι καλύτερο γιατί είμαι σκλαβακι. Δουλεύει οικοδομή όλη μέρα και είναι φέτες άντρας και ο καλύτερος γαμιάς. Όταν ήρθε η μητέρα μου από την επαρχία να με δει, ο Έμι το έπαιξε φίλος μου που συγκατοικούμε και την έσκισε, κάτι το οποίο το κάνει ακόμα με εμένα να της κρατάω φανάρι και να είμαι ο μοναχογιός που πάντα ήθελε.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ γι' αυτό και ίσως έχει κάποια λαθάκια.

Μένω πλέον στο ομορφότερο και μεγαλύτερο νησί, μόνος μου, δε με ξέρει κανείς και έχω να κάνω σεξ ενάμιση χρόνο. Δε θα κάνω αν δε βρω αυτό που πρέπει.
Copyright protected OW ref: 175600