Θάρρος ή αλήθεια

Δημοσιεύθηκε από TeoKa
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 13-03-2020
Στην επαρχιακή πόλη που σπούδαζα υπήρχαν μόλις 3 τμήματα σχολών και μόλις από το πρώτο εξάμηνο όλοι – σχεδόν – οι φοιτητές στην πόλη γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Τα πρώτα δύο χρόνια έμενα κανονικά στην συγκεκριμένη πόλη αλλά μετά το 2ο έτος αποφάσισα να ξενοικιάσω και να γυρίσω στον τόπο καταγωγής μου. Δεν ήμουν σίγουρος αν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η σχολή οπότε επέλεξα μία μέση λύση. Η πόλη καταγωγής μου ήταν αρκετά κοντά με την πόλη που σπούδαζα και έτσι αποφάσισα να πηγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα, κυρίως για τα εργαστήρια, μέχρι να αποφασίσω, εν τέλει, ποιο δρόμο θα ακολουθήσω.

Οι γνωριμίες και οι φιλικές σχέσεις που είχα αναπτύξει τα πρώτα δύο χρόνια μου εξασφάλιζαν τόσο τις απαραίτητες σημειώσεις όσο και τη φιλοξενία κάποια βράδια, κυρίως για τα φοιτητικά νυχτοπερπατήματα στα κλαμπάκια της περιοχής.

Έτσι ένα βράδυ ο φίλος μου ο Δημήτρης μου πρότεινε να κοιμηθώ σπίτι του και να φύγω την επομένη το πρωί γιατί η παρέα είχα κανονίσει να μαζευτούν όλοι στο σπίτι ενός άλλου φίλου, του Σωτήρη. Εγώ συμφώνησα και το βράδυ φτάσαμε στο σπίτι του Σωτήρη. Για καλή μου τύχη και χωρίς να γνωρίζω κάτι από πριν, καλεσμένοι στο σπίτι του Σωτήρη εκτός από εμένα και τον Δημήτρη, ήταν τρία κορίτσια. Η Ειρήνη, η Λίζα και η Δανάη.

Τα κορίτσια αποτελούσαν μέρος της παρέας από τους πρώτους μήνες του πρώτου έτους και η καθεμία είχε την δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Η Ειρήνη ήταν μία κοπέλα πολύ εξωστρεφής και διαχυτική, ενώ εμφανισιακά είχε πολύ όμορφο πρόσωπο, κόκκινο προς πορτοκαλί μαλλί, σκουλαρίκι σε μύτη και γλώσσα, σχετικά μικρό βυζάκι αλλά εξαιρετική κωλάρα. Η Λίζα ήταν και αυτή κουκλάρα με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι τη μέση, γαλάζια μάτια, κανονικό σώμα με πολύ καλά πιασίματα, συμπαθητικό κώλο αλλά τεράστια, πραγματικά τεράστια βυζιά. Η κοπέλα είχε τα μεγαλύτερα βυζιά που έχω δει ποτέ από κοντά δίχως καμία αμφιβολία. Και το ακόμα καλύτερο ήταν και είναι ότι παρά το μέγεθος, δεν ήταν τελείως πεσμένα. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που λέμε στητά αλλά "στεκόντουσαν" αξιοπρεπώς. Τέλος η Δανάη ήταν θα έλεγα ασχημούλα, κοντούλα, με αγορίστικο κόκκινο μαλλί, μικρό βυζί, αρκετά λεπτή, κανονικό κωλαράκι αλλά είχε ένα μεγάλο ατού. Και από δηλώσεις φίλων και όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια, ήξερε να γαμιέται! Έκανε τα πάντα χωρίς ντροπές και έκανε τα πάντα σαν "επαγγελματίας" να το πω.

Μετά λοιπόν τις περιγραφές των κοριτσιών, να σας περιγράψω και λίγο γρήγορα τα αγόρια της παρέας. Ο Κώστας ήταν, πως να το πω; Ένας κακομοιρούλης εμφανισιακά. Κοντούλης, πολύ αδύνατος, πολύ τρίχα στα χέρια και στο στήθος που έφτανε μέχρι το λαιμό, ενώ όση τρίχα είχε στο σώμα, του έλειπε από το κεφάλι. Στην κορυφή είχε ελάχιστα μαλλιά και περιμετρικά είχε αρχίσει να χάνει μεγάλο μέρος των τριχών του. Ο Σωτήρης ήταν γύρω στο 1.75, κανονικός στα κιλά, σχετικά γυμνασμένος, ή μάλλον για να το θέσω καλύτερα, είχε μια κάποια γράμμωση και γενικότερα τα κορίτσια τον σχολίαζαν ως ομορφούλη. Εγώ είμαι 1.90, 90 κιλά με ελάχιστη κοιλίτσα αλλά αρκετά γυμνασμένα χέρια-στήθος-πλάτη.

Επανέρχομαι λοιπόν στην ιστορία.

Όταν φτάσαμε στο σπίτι του Σωτήρη, η Δανάη ήταν ήδη εκεί και μετά από 15-20 λεπτά ήρθαν και τα άλλα δύο κορίτσια. Μέχρι εκείνο το βράδυ μεταξύ μας δεν είχε γίνει τίποτα το σεξουαλικό, ούτε κάποιο φλερτ, πέρα από τα γνωστά λίγο πολύ πειράγματα, κυρίως με τη Λίζα για το στήθος της, για πλάκα σε γενικές γραμμές. Η βραδιά ξεκίνησε πολύ χαλαρά συζητώντας για τη σχολή και τα μαθήματα. Μετά γύρισε στα πιο προσωπικά του καθενός και αφού συζητήσαμε ό,τι είχαμε να συζητήσουμε, ξεκινήσαμε να παίζουμε διάφορα παιχνίδια που παίζαμε πάντα ως παρέα. Πάντα σαν παρέα ήμασταν άνετοι μεταξύ μας, έτσι και εκείνο το βράδυ κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, η Ειρήνη είχε ξαπλώσει πάνω στο Σωτήρη στο πάτωμα, εγώ καθόμουν αγκαλιά με τη Λίζα στον καναπέ και σε δύο καρέκλες δεξιά και αριστερά ο Κώστας με την Δανάη.

Όσο παίζαμε δε μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου από το στήθος της Λίζας. Η Λίζα εκείνο το βράδυ, φορούσε μία άσπρη μπλούζα, αρκετά στενή και από κάτω μία φούστα. Αυτό το άσπρο και στενό μπλουζάκι λοιπόν σε συνδυασμό με τις βυζάρες της δεν άφηναν σχεδόν τίποτα στη φαντασία μου. Τα βυζιά της πιέζονταν αρκετά και όπως τα κοιτούσα έτσι όπως την είχα αγκαλιά, άρχισα να καυλώνω επικίνδυνα. Κάποια στιγμή ενώ η ώρα είχε περάσει η Λίζα θέλοντας να πάει στην τουαλέτα, στην προσπάθειά της να σηκωθεί, ακούμπησε με τον αγκώνα της τον πούτσο μου και αντιλήφθηκε την καύλα μου. Όταν ένιωσα τον αγκώνα της να με ακουμπάει ντράπηκα λίγο όμως εκείνη δεν έδωσε σημασία και πήγε προς το μπάνιο. Μετά από 3-4 λεπτά γύρισε στην παρέα. Όταν λοιπόν γύρισε ο Κώστας που έδειχνε να έχει βαρεθεί από ώρα είπε:

- Μήπως να πηγαίνουμε σιγά-σιγά;

- Από τώρα;… είπε ο Σωτήρης.

- Μην το διαλύσουμε από τώρα. Ωραία περνάμε, είπε η Λίζα.

Τα υπόλοιπα κορίτσια συμφώνησαν κι αυτά πώς δεν ήθελαν να φύγουν και εγώ προσπάθησα να πείσω τον Κώστα να κάτσει ακόμη λίγο. Εκείνος δήλωνε αρκετά κουρασμένος και πώς την επόμενη μέρα έχει νωρίς σχολή οπότε θα προτιμούσε να φύγει. Για καλή μου τύχη μου πρότεινε ο Σωτήρης να κοιμηθώ στο δικό του σπίτι για να μην αναγκαστώ να φύγω κι εγώ, οπότε ο Κώστας μας καληνύχτισε και έφυγε. Κλείνοντας την πόρτα πίσω του, αμέσως η Λίζα σηκώθηκε και είπε με ενθουσιασμό:

- Ρε παιδιά τόσα παιχνίδια έχουμε παίξει τόσο καιρό αλλά μια φορά δεν έχουμε παίξει θάρρος ή αλήθεια. Θέλετε;

- Δεν έχω πρόβλημα, είπε ο Σωτήρης.

- Ούτε κι εγώ, συμπλήρωσα προσπαθώντας να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.

- Άντε αφού θέλετε τόσο, ας παίξουμε, είπε η Ειρήνη.

- Αν είναι να παίξουμε μην αρχίσετε δεν κάνω αυτό δεν κάνω εκείνο δεν κάνω το άλλο… είπε η Δανάη. Ή παίζουμε ή δεν παίζουμε, συμπλήρωσε.

Γνέψαμε όλοι καταφατικά και ξεκινήσαμε να παίζουμε με τις γνωστές, ανούσιες δοκιμασίες και ερωτήσεις στην αρχή αλλά δεν άργησε να αποκτά το παιχνίδι ενδιαφέρον. Όταν έφτασε η σειρά της Δανάης να προκαλέσει, γύρισε προς την Ειρήνη και της είπε:

- Θάρρος ή αλήθεια;

- Θάρρος.

- Χ... ωραία! Έχεις το θάρρος να βάλεις το χέρι σου μέσα από την μπλούζα της Λίζας και να της πιάσεις το βυζί;

Στην αρχή παγώσαμε όλοι αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ένα χαμόγελο ικανοποίησης εμφανίστηκε στο πρόσωπο μου και του Σωτήρη. Η Ειρήνη απάντησε:

- Άνετα.

- Σιγά το πράγμα, συμπλήρωσε η Λίζα.

- Άντε λοιπόν, είπε η Δανάη.

Και με μία γρήγορη κίνηση βάζει το χέρι μέσα από την μπλούζα της Λίζας και τη χουφτώνει αργά και βασανιστικά, τουλάχιστον για εμένα και τον Σωτήρη που η καύλα μας τόσο για τη σκηνή που βλέπαμε, όσο και για την εξέλιξη της βραδιάς, ήταν στα ύψη!

- Ευκολάκι… είπε η Ειρήνη βγάζοντας το χέρι της από την μπλούζα της Λίζας.

- Μη με προκαλείς, απάντησε η Δανάη.

- Δεν σε προκαλώ αλλά όπως και να έχει τώρα είναι η σειρά μου…

και ένα μεγάλο χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο της.

- Αλέξανδρε; Γύρισε και μου είπε με ένα νάζι στην φωνή της.

- Ακούω.

- Θάρρος ή αλήθεια;

- Αν δεν πω αλήθεια ξέρω πώς θα το μετανιώσω αλλά δεν γαμιέται; Θάρρος.

- Τέλεια. Άσε με να σκεφτώ... χμ.. το βρήκα! Έχεις το θάρρος να βγάλεις το παντελόνι σου και να μείνεις για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με το εσώρουχο;

- Μήπως το χοντραίνουμε;… απάντησα.

- Σιγά μια παρέα είμαστε, είπε η Ειρήνη.

- Ναι ρε Αλέξανδρε μη ντρέπεσαι, συμπλήρωσε η Λίζα.

- Δεν ντρέπομαι. Τέλος πάντων.

Αυτό που με "άγχωνε" ήταν ότι ήμουν τέζα καυλωμένος και ήμουν σίγουρος ότι μόλις έβγαζα το παντελόνι θα φαινόταν πεντακάθαρα. Από την άλλη σκέφτηκα, τι έχω να χάσω; Μόνο να κερδίσω. Σηκώνομαι λοιπόν και κάπως βιαστικά βγάζω το παντελόνι μου. Η πούτσα μου διαγραφόταν στο μποξεράκι και το βλέμμα το κοριτσιών πήγε κατευθείαν εκεί.

- Ωπ… τι έχουμε εδώ;… είπε η Δανάη.

Οι άλλες δύο γέλασαν αλλά το βλέμμα τους έμεινε κολλημένο πάνω μου.

- Ε… συμβαίνουν αυτά κορίτσια, είπα με θάρρος.

- Ναι ε;… και το συγκεκριμένο; Πως συνέβη; Ρώτησε η Λίζα.

- Δεν είμαι σίγουρος αν το προκάλεσε το χέρι της Ειρήνης που χούφτωνε το στήθος σου ή απλά και μόνο το στήθος σου που πιέζεται τόσο πολύ σήμερα κάτω από την μπλούζα σου.

Επικράτησε ησυχία. Η Δανάη σαν από μηχανής θεός έσπασε την σιωπή και είπε:

- Αν το ήξερα θα έβαζα εσένα να το πιάσεις. Μην αγχώνεσαι όμως. Θα ξαναέρθει η σειρά μου.

- Ή μπορείς να βάλεις εμένα να πιάσω αυτό που πιέζεται κάτω από το εσώρουχό του. Ιδέες δίνω… είπε η Λίζα.

- Καλά προς το παρόν προκαλώ εγώ, είπα, αφήστε τις ιδέες για αργότερα.

Σωτήρη θάρρος ή αλήθεια; Ήταν ο οικοδεσπότης και έπρεπε να τον βάλω στο παιχνίδι.

- Θάρρος, είπε κοφτά.

- Ωραία. Τις προάλλες μου έλεγες πόσα καλά γαμήσια έχεις κάνει σε αυτόν τον καναπέ. Πάρε λοιπόν την Δανάη, στήσε τη στα 4 στον καναπέ και κάνε ότι την γαμάς.

- Τη Δανάη την ρώτησες αν θέλει;… είπε ο Σωτήρης.

- Δεν έχω πρόβλημα, είπε με ενθουσιασμό η Δανάη.

- Οκ τότε. Μια χαρά.

Σηκώνεται ο Σωτήρης και η Δανάη, εκείνη στήνεται με χαρά στον καναπέ, ο Σωτήρης τη βουτάει από τα μαλλιά και αρχίζει να σπρώχνει.

- Τελικά δεν είναι μόνο ο Αλέξανδρος καυλωμένος. Και του Σωτήρη πέτρα του έχει γίνει, είπε η Δανάη.

- Ήθελα να ήξερα ποιος δεν έχει καυλώσει σε αυτό το δωμάτιο. Μούσκεμα έγινα κι εγώ, είπε η Ειρήνη.

Η Λίζα και η Δανάη γέλασαν. Αφού για περίπου 1 λεπτό ο Σωτήρης έσπρωχνε τη Δανάη, σταμάτησε και έκατσε στον καναπέ.

- Ας κάνουμε παιχνίδι, είπε, Λίζα θάρρος ή αλήθεια;

- Θάρρος.

- Το περίμενα. Μιας και έχουμε καυλώσει όλοι και δεν βλέπω να υπάρχει γυρισμός, έχεις το θάρρος να μείνεις γυμνή;

- Τι; Μόνο εγώ; Είναι άδικο.

- Κάνε εσύ την αρχή και αν το παίξουν οι επόμενοι καλά το παιχνίδι, δεν θα αργήσουμε να τα πετάξουμε και οι υπόλοιποι, είπε η ο Σωτήρης.

- Εντάξει, απάντησε η Λίζα και άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχα.

- Να τα βγάλω όλα-όλα; Ρώτησε.

- Ναι! Είπαμε με ένα στόμα μια φωνή εγώ και ο Σωτήρης.

- Όπως θέλετε...

Έβαλε τα χέρια της πίσω από την πλάτη της και αργά-αργά φανέρωσε το στήθος της. Μόλις το είδα, ήθελα να πάω αμέσως εκεί και να αρχίσω να τα γλείφω. Οι ρώγες της ήταν καυλωμένες και κατακόκκινες και τελικά ήταν πιο μεγάλα από όσο έδειχναν. Γρήγορα έβγαλε και το στρινγκάκι που φορούσε και το ξυρισμένο της μουνάκι εμφανίστηκε.

- Άντε να τελειώνουμε. Αλέξανδρε δε ρωτάω καν. Θάρρος. Επειδή η φίλη μου η Ειρήνη είπε πως είναι καυλωμένη θέλω να πας να της βγάλεις παντελόνι και εσώρουχο και να τη γλείψεις.

- Είσαι σίγουρη; Ρώτησα.

- Εννοείται!

- Ειρήνη δεν έχεις πρόβλημα; Ξαναρώτησα.

- Τελείωνε! Μου απάντησε.

Με γρήγορες κινήσεις βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της. Εκείνη καθισμένη στον καναπέ και εγώ στα γόνατα ακριβώς μπροστά της. Έβγαλα γρήγορα παντελόνι και εσώρουχο και είδα μπροστά μου το μουνάκι της. Ήταν όντως πολύ υγρό. Δεν ήταν φρεσκοξυρισμένο αλλά δε με πείραζε καθόλου εκείνη την ώρα. Με τη μία χώθηκα ανάμεσα στα μπούτια της και άρχισα να γλείφω. Εκείνη είχε πέσει πίσω και το απολάμβανε. Δεν ξέρω πόση ώρα έγλειφα αλλά όταν σήκωσα το κεφάλι μου, είδα το Σωτήρη καθισμένο στην καρέκλα και τη Δανάη με τη Λίζα να του γλείφουν εναλλάξ τον πούτσο του. Σταμάτησα να γλείφω την Ειρήνη. Έβγαλα όλα μου τα ρούχα, ανέβηκα στον καναπέ και είπα της είπα να κάνουμε 69. Αυτή χωρίς δεύτερη κουβέντα με καβάλησε και έφερε το μουνί της στο πρόσωπό μου. Με το που ακούμπησα τη γλώσσα μου ξανά πάνω της, έσκυψε και άρχισε να με τσιμπουκώνει. Χωρίς να χάνει χρόνο τον πήρε όλο μέσα στον στόμα της και τον έγλειφε γρήγορα και δυνατά.

Συνέχισα να τη γλείφω χωρίς να ξέρω, ούτε να με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μετά από λίγο ένιωσα την Ειρήνη να αφήνει τον πούτσο μου και να σηκώνει το σώμα της. Ήρθε και έκατσε πάνω στο πρόσωπο μου και αμέσως μετά ένιωσα μια γλώσσα να με γλείφει. Κοίταξα προς τα κάτω και ήταν η Λίζα. Έκανε απίστευτο τσιμπούκι. Με το χέρι της έπαιζε με τα αρχίδια μου. Είχε έρθει από το πλάι του καναπέ, είχε κάνει ένα βαθύ κάθισμα και οι βυζάρες ακούμπαγαν στα πόδια μου. Δίπλα στην καρέκλα η Δανάη είχε καβαλήσει το Σωτήρη και γαμιόταν. Η Ειρήνη αφού απόλαυσε λίγο ακόμα το γλειφομούνι που της έκανα, ανασηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς τον πούτσο μου. Έπιασε το κεφάλι της Λίζας και αφού το έσπρωξε με δύναμη προς το κάτω με μία απότομη κίνηση την τράβηξε από μαλλιά και κόλλησε το πρόσωπο της στο μουνί της. Η Λίζα χωρίς να παραπονεθεί έγλειψε για λίγο το μουνί της Ειρήνης. Η Ειρήνη αφού πια ήθελε να γαμηθεί την έσπρωξε και της είπε:

- Πήγαινε να σε γλείψει όσο θα γαμιέμαι πάνω του.

Έτσι και έγινε. Η Λίζα κάθισε στο πρόσωπό μου και η Ειρήνη γύρισε προς εμένα, έπιασε τον πούτσο μου και κάθισε σιγά-σιγά πάνω του. Όταν έκατσε καλά-καλά, άρχισε να χοροπηδάει με δύναμη πάνω μου και να γαμιέται σαν τρελή. Δίπλα η Δανάη με τον Σωτήρη είχαν αλλάξει στάση. Ο Σωτήρης την είχε στήσει στα 4 στο πάτωμα και τη γαμούσε με δύναμη. Μετά από 5 λεπτά η Ειρήνη άρχισε να φτάνει στα όρια της, ανέβασε κι άλλο την ένταση και δεν άργησε να τελειώσει. Μόλις τέλειωσε χτύπησα απαλά την Λίζα στον κώλο κάνοντας νόημα να σηκωθεί. Ήθελα να αποκτήσω πιο ενεργό ρόλο. Έστησα τη Λίζα στα 4 πάνω στον καναπέ και απότομα μπήκα στο μουνί της. Εκείνη στην αρχή πόνεσε και μου είπε:

- Πιο σιγά, δεν είμαι πολύ ανοιχτή.

Εμένα από το ένα αυτί μπήκε, από το άλλο βγήκε. Συνέχισα να τη γαμάω με δύναμη. Την κρατούσα σφιχτά από τον κώλο και έμπαινα βίαια μέσα της. Η Ειρήνη είχε κάτσει σε μία άκρη και έπαιρνε τις ανάσες της. Στο πάτωμα ο Σωτήρης με τη Δανάη είχαν βρει για τα καλά τον ρυθμό τους και λίγα λεπτά αργότερα άκουσα την Δανάη να φωνάζει. Είχε ένα πραγματικά δυνατό οργασμό και έπεσε εξαντλημένη κάτω. Ο Σωτήρης σηκώθηκε και πήγε στην Ειρήνη. Πήρε τον πούτσο του και της το έβαλε στο στόμα. Αυτή άνοιξε το στόμα της όσο πιο πολύ μπορούσε, τον έπιασε από τον κώλο και τον ενθάρρυνε να της γαμήσει το στόμα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα βλέποντας τις βυζάρες της Λίζας να πηγαίνουν πέρα δώθε ένιωσα πώς ήρθε η ώρα να χύσω. Έβγαλα τον πούτσο μου έξω και έχυσα στην κωλάρα της. Αυτή γύρισε με νάζι και μου είπε:

- Γιατί με γάμησες τόσο άγρια; Τι σου έκανα;

- Ας πούμε ότι ήσουν το απωθημένο μου.

- Μ... και τώρα; έπαψα να είμαι;

- Όχι

- Όχι;

- Όχι μέχρι να σου γαμήσω και το κωλαράκι.

- Όποτε θέλεις αλλά να είσαι πιο ήρεμος με τον κώλο μου. Δεν τον πολύ δίνω και δεν έχει συνηθίσει.

Της χαμογέλασα και έκατσα στον καναπέ ανάβοντας ένα τσιγάρο. Λίγο αργότερα και ενώ τα μάτια της Ειρήνης είχαν γίνει κατακόκκινα από τον πούτσο του Σωτήρη που της γάμαγε το στόμα, εκείνος τραβήχτηκε και άρχισε να χύνει στο πρόσωπό της. Η Ειρήνη τα δέχτηκε με ένα χαμόγελο και σκούπισε τα χύσια του από το πρόσωπό της με τα χέρια της. Αράξαμε για μερικά λεπτά όλοι και η ιδέα να γαμήσω τον κώλο της Λίζας με έκανε να καυλώσω γρήγορα.

- Έτοιμο το κωλαράκι σου;… της λέω.

- Θα μου το ετοιμάσεις εσύ. Απάντησε.

Πράγματι την έστησα και ξεκίνησα να της βάζω δάκτυλα στον κώλο για να την προετοιμάσω. Έλεγε αλήθεια ότι δεν πολύ δίνει κώλο γιατί άνοιγε αρκετά δύσκολα. Μόλις έβαλε και τρίτο δάκτυλο, έπιασα τον πούτσο μου και τον έφερα στην τρύπα της. Αργά-αργά έβαλα μέσα το κεφαλάκι. Άρχισα να τη γαμάω σιγά-σιγά ώσπου μετά από λίγο μπήκα όλος. Την ίδια ώρα η Ειρήνη είχα πάει στη Δανάη και της έγλειφε το μουνί ενώ ο Σωτήρης προετοιμαζόταν για τον δεύτερο γύρο. Ο κώλος της Λίζας ήταν πολύ σφιχτός και άρχισε να νιώθω τα χύσια μου να ανεβαίνουν. Ανέβασε απότομα ρυθμό και τότε η Λίζα γύρισε και μου είπε:

- Στα βυζιά μου τα θέλω…

- Μέσα στον κώλο σου θα χύσω, της είπα.

- Ό,τι θέλεις γαμιά μου αλλά θα μου το χρωστάς.

Μόλις τελείωσε την πρότασή της άρχισα να χύνω μέσα στην τρύπα της. Όταν άφησα και την τελευταία σταγόνα, τραβήχτηκα έξω. Εκείνη γύρισε και μου είπε:

- Το χύσιμο στα βυζιά μου το χρωστάς. Όπως και πολλά άλλα. Φρόντισε να μη με αφήσεις με το απωθημένο.

Της χαμογέλασα και έπεσα στον καναπέ. Η Ειρήνη συνέχιζε να γλείφει τη Δανάη ενώ ο Σωτήρης είχε καυλώσει ξανά και ήταν έτοιμος για τον 2ο δικό του γύρω. Πήγε πίσω από την Ειρήνη, της τράβηξε τα πόδια πίσω και την έριξε μπρούμυτα. Ανέβηκε από πάνω της και ξεκίνησε να την γαμάει. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η καύλα τους είχε φτάσει σε απίστευτα επίπεδα η Δανάη άρχισε να φωνάζει "Χύνω, χύνω". Η Ειρήνη συνέχισε να τη γλείφει ώσπου ο Σωτήρης την τράβηξε προς το μέρος του και την έστησε στα 4. Δευτερόλεπτα αργότερα η Ειρήνη τέλειωσε κι αυτή βγάζοντας μία απίστευτη κραυγή. Ο Σωτήρης έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί της και τον ακούμπησε στην κωλοτρυπίδα της. Η Ειρήνη φώναξε "μη…", εκείνος δεν της έδωσε σημασία και έσπρωξε με δύναμη. Η Ειρήνη προσπάθησε να τον εμποδίσει αλλά χωρίς να καταφέρει τίποτα. Ο Σωτήρης γάμαγε βίαια τον κώλο της Ειρήνης και εκείνη φώναζε:

- Μη! Σε παρακαλώ βγες.

Οι φωνές της Ειρήνης λίγο αργότερα μετατράπηκαν σε αναστεναγμούς και αυτό έκανε τον Σωτήρη να τελειώσει μέσα στον κώλο της. Έπεσαν και οι δυο κάτω εξαντλημένοι. Πέρασε αρκετή ώρα χωρίς κανένας μας να μιλήσει. Η Ειρήνη ήταν στο πάτωμα, ο Σωτήρης από πάνω της, λίγο πιο πέρα η Δανάη και εγώ στον καναπέ με την Λίζα να έχει χωθεί στην αγκαλιά μου. Η Δανάη σηκώθηκε, ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε:

- Έχω ένα ακόμη γούστο που δεν το έχω βγάλει ακόμα σήμερα.

- Τι γούστο;… της λέω.

- Να με πάρετε από μπρος και από πίσω ταυτόχρονα.

- Μέσα, της λέω, αν μπορεί και ο Σωτήρης.

- Φυσικά μπορώ… φώναξε εκείνος.

- Τέλειο, είπε η Λίζα…

και έφερε το πρόσωπο της στον πούτσο μου. Τον πήρε στο στόμα της για να καυλώσω πάλι. Το ίδιο έκανε και η Ειρήνη με το Σωτήρη. 1-2 λεπτά αργότερα ήμασταν και οι δύο έτοιμοι. Η Δανάη είχε ήδη πάρει θέση πάνω στον καναπέ.

- Κώλο ή μουνί;… είπα στο Σωτήρη.

- Κώλο, μου λέει.

Κάθομαι στον καναπέ και ανεβαίνει από πάνω μου η Δανάη. Βάζω τον πούτσο μου στο μουνί της και περιμένω το Σωτήρη να πάρει θέση. Η Δανάη τον κώλο της πρέπει να τον δούλευε συχνά γιατί ο Σωτήρης δε δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα να χωθεί όλος μέσα. Ξεκινήσαμε να τη γαμάμε και δεν αργήσαμε να βρούμε ρυθμό με τον Σωτήρη. Τη γαμάγαμε για πάνω από 25 λεπτά και η Δανάη είχε τελειώσει 2 φορές. Ο Σωτήρης τελείωσε και έριξε όλα του τα χύσια στην πλάτη της Δανάης. Εγώ χρειάστηκα λίγο χρόνο ακόμα και μόλις ένιωσα πώς τελειώνω φώναξα στη Λίζα.

- Φέρε τις βυζάρες σου.

Εκείνη στήθηκε στα γόνατα ακριβώς πίσω από την Δανάη και μόλις ένιωσα τα χύσια μου να ανεβαίνουν, έσπρωξα τη Δανάη στο πλάι και πέταξα τα χύσια μου πάνω στις βυζάρες της Λίζας. Εκείνη μου χαμογέλασε, πήρε μερικά με το χέρι της και τα δοκίμασε, πήρε μερικά ακόμα και τα έβαλε με το δάκτυλό της στο στόμα της Δανάης. Μόλις καθαρίστηκε καλά ήρθε πάνω μου και μου είπε:

- Δεν το εννοούσα έτσι. Εμένα θα γαμάς και θα χύνεις στα βυζιά μου.

- Ψάχνεις αφορμές, της απάντησα χαμογελώντας.

- Καρφώθηκα ε;

Τη φίλησα και σηκώθηκα για να πάω στο μπάνιο. Μόλις γύρισα τους είχε πάρει όλους ο ύπνος. Βρήκα μία γωνίτσα στον καναπέ και κοιμήθηκα κι εγώ. Το πρωί που ξύπνησα τα κορίτσια έλειπαν. Αργότερα το μεσημέρι έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν από την Λίζα.

"Ο κώλος μου θέλει τον πούτσο σου και τα βυζιά μου τα χύσια σου. Θα περιμένω πολύ ακόμα"

Από εκείνη τη μέρα και για περίπου 1 χρόνο, ακόμα εγώ και η Λίζα γαμιόμασταν σαν τα σκυλιά.

Η Ειρήνη ενθουσιάστηκε με το γεγονός πώς ο Σωτήρης της ξεπαρθένιασε τον κώλο και συχνά πυκνά στις τουαλέτες της σχολής εκείνος φρόντιζε να της τον ανοίγει περισσότερο.

Η Δανάη που ήδη είχε δουλέψει αρκετά τον κώλο της συνέχισε να τον δίνει δεξιά και αριστερά. Μέχρι σήμερα από όσο ξέρω όμως δεν καταφέρει να βρει 2 να την πάρουν ταυτόχρονα μπρος-πίσω.
Copyright protected OW ref: 175149