Το πρώτο μου τρίο (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από esthir10
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 26-02-2020
Είμαι η Λία, 45χρονών, χωρισμένη εδώ και χρόνια και γεμάτη ερωτικές φαντασιώσεις και απωθημένα.

Κάποια στιγμή αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την ερωτική μου φαντασίωση να κάνω τρίο με ζευγάρι… και το μόνο που θα μπορούσε να με κάνει να το κάνω πραγματικότητα ήταν το ίντερνετ. Έτσι γράφτηκα σε διάφορα σάιτ γνωριμιών, αναζητώντας ζευγάρι. Η αναζήτηση αυτή δεν ήταν και τόσο εύκολη όσο περίμενα, πολοί άντρες που το έπαιζαν ζευγάρια ή γυναίκες και όσα ήταν ζευγάρια ήταν πολύ μακριά. Είχα αρχίζει να απογοητεύομαι. Λίγο πριν την πλήρη απογοήτευση λαμβάνω ένα μήνυμα, από ζευγάρι από κοντινή πόλη σε μένα. Αρχίσαμε να μιλάμε, εγώ πλέον με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Κι αφού περιγράφοντας τα θέλω μας είδαμε ότι θέλουμε ακριβώς τα ίδια μου δίνουν τα τηλέφωνα και τον δύο για να επικοινωνήσω μαζί τους, όπως και έκανα αμέσως παίρνοντας φυσικά στο τηλέφωνο της Ιωάννας. Ιωάννα και Νίκος ήταν τα ονόματά τους. Αφού μίλησα και με τους δύο αρκετή ώρα αποφασίσαμε σε τρείς μέρες, παρασκευή βράδυ δηλαδή να βρεθούμε για κρασάκι, θα έρχονταν αυτοί με μένα. Και η μεγάλη μέρα έφτασε. Αφού από πριν τους έδωσα οδηγίες που ακριβώς θα βρεθούμε, βρεθήκαμε. Όταν τους είδα ένιωσα ένα αίσθημα ικανοποίησης, ήταν αρκετά εμφανίσιμοι, το ίδιο πρέπει να ένιωσαν κι αυτοί γιατί είδα τα μάτια τους να φωτίζονται, ειδικά του Νίκου.

Πήγαμε σ' ένα παραδοσιακό ταβερνάκι, εγώ με την Ιωάννα καθίσαμε δίπλα-δίπλα κι ο Νίκος απέναντι. Η βραδιά κυλούσε ευχάριστα, το κρασί έρρεε άφθονο και κάποια στιγμή η συζήτηση γύρισε και έμεινε στο ερωτικό κομμάτι. Μου είπαν ότι τους αρέσω κι αφού τους είπα ότι μου αρέσουν κι εμένα, τους ξαναείπα ότι εμένα ήταν η πρώτη φορά κι ότι δεν ξαναείχα ερωτική επαφή με γυναίκα και ότι το ήθελα πολύ. Η κουβέντα συνεχίστηκε στα διάφορα που έχουν κάνει μαζί στον ερωτικό τομέα και πιστέψτε με δεν ήταν λίγα, τα έλεγαν με γαργαλιστικές λεπτομέρειες και το μουνάκι μου άρχισε να στάζει. Ήμουν ήδη καυλωμένη από το σπίτι. Από την ώρα που ετοιμαζόμουν για να τους συναντήσω και με είχε καυλώσει πιο πολύ η Ιωάννα που με την πρώτη ευκαιρία μ' ακουμπούσε και μου μιλούσε στο αυτί. Πρέπει να φάνηκε η καύλα μου γιατί αμέσως μου λέει η Ιωάννα.

- Θέλω να πάω τουαλέτα λίγο θα έρθεις μαζί μου; Να μου δείξεις και που είναι.

- Βεβαίως…

της απαντάω εγώ αθώα και σηκώνομαι. Μόλις μπαίνουμε στον προθάλαμο στις τουαλέτες, βλέποντας ότι είναι άδειες, η Ιωάννα με κολλάει πίσω στην πόρτα και χώνει το χέρι της κάτω από τη μπλούζα μου και έπιασε την ρώγα μου. Ένας βαθύς αναστεναγμός έφυγε από τα χείλη μου, έφερε τα χείλη της στα δικά μου και με φίλησε παθιασμένα.

- Τι ρώγα είναι αυτή μωρό μου;…

σήκωσε τη μπλούζα μου, έσκυψε, έβαλε τη ρώγα μου στο στόμα της και η καύλα μου χτύπησε κόκκινο όταν ένιωσα το χέρι της να μου σηκώνει τη φούστα και το χώνει μέσα στο εσώρουχο μου.

- Μ… μούσκεμα είναι η μουνάρα σου μωρό μου…

μου λέει και μου χώνει ένα δάχτυλο μέσα. Εγώ ένιωσα τα πόδια μου να μη με κρατάνε από την καύλα.

- Έτσι σε θέλω μωρό μου. Καυλιάρα, μ' αρέσεις πολύ…

μου λέει κι εκείνη την ώρα κάνει κάποιος να ανοίξει την πόρτα. Έτρεξα μέσα σε μια τουαλέτα για να φτιαχτώ βρίζοντας που μας διέκοψαν. Βγήκα και πήραμε το δρόμο για το τραπέζι. Φτάνοντας η Ιωάννα πηγαίνει δίπλα στο Νίκο και του δίνει με τρόπο να μυρίσει το δάχτυλο που είχε στο μουνάκι μου.

- Μ… έκανε ο Νίκος, τέλεια μυρωδιά.

- Όπως βλέπω κυρίες μου περάσατε ωραία στην τουαλέτα συνέχισε ο Νίκος.

- Ωραία ήταν, λέει η Ιωάννα, αν και μας διέκοψαν απότομα, αλλά είναι πολύ καυλιάρικο το μωρό.

- Αυτό φαίνεται από τα μάτια της αγάπη μου…

λέει ο Νίκος την ώρα που η Ιωάννα έρχεται και κάθεται στην θέση της δίπλα μου και σκύβοντας προς τα εμένα μου λέει.

- Ανυπομονώ μωρό μου να γευτώ και να γαμήσω το μουνάκι σου.

- Εγώ να δεις πόσο ανυπομονώ να αφεθώ στα χέρια σας…

λέω και κανονίσαμε, επειδή πολύ νωρίς το πρωί είχαν δουλειά, για να είμαστε άνετοι, να έρθουν το βράδυ να με πάρουν να πάμε για ποτό και μετά στο σπίτι τους και να με γυρίσουν Κυριακή βράδυ.

Κι όπως κι έγινε, ήρθαν, με πήραν, πήγαμε με ένα πολύ ωραίο και σκοτεινό μπαράκι για ποτό, με έβαλαν και κάθισα ανάμεσα τους, μ' ακουμπούσαν και με χάιδευαν και οι δύο. Η καύλα και των τριών ήταν μεγάλη κι έτσι αποφασίσαμε να φύγουμε σχετικά γρήγορα για το σπίτι τους.

Με το που έκλεισε η πόρτα, η Ιωάννα ήρθε κι άρχισε να με φιλάει με καυτά γλωσσόφιλα. Δεν άργησε να έρθει και ο Νίκος δίπλα μου και να αρχίσει να μου χαϊδεύει τον κώλο και τα βυζιά. Αναστεναγμοί καύλας έβγαιναν από το στόμα μου. Όσο μπορούσαν να βγουν γιατί μόλις το άφησε ελεύθερο η Ιωάννα το έκλεισε ο Νίκος και η Ιωάννα άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο και βγάζοντας τα βυζιά μου έξω από το σουτιέν όρμησε πάνω τους.

- Τι βυζάρες είναι αυτές που έχεις καύλα μου;…

λέει η Ιωάννα πιπιλώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου.

- Και τι κωλάρα είναι αυτή που έχει…

λέει ο Νίκος χουφτώνοντας μου τον κώλο κάτω από τη φούστα και λέγοντάς μου στο αυτί.

- Απόψε θα γίνεις το πουτανάκι μας.

- Ναι, αυτό θέλω…

του λέω τρέμοντας από καύλα και χουφτώνοντας τον πούτσο του Νίκου πάνω από το παντελόνι. Σηκώθηκε η Ιωάννα κι έβγαλε την μπλούζα της. Βλέποντας εγώ τα βυζιά της ήταν η σειρά μου να ορμήσω και η γλώσσα μου και το στόμα μου να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με γυναικείες ρώγες. Η αίσθησή τους με τρέλανε και άρχισα να τις γλείφω, να τις πιπιλάω και να τις δαγκώνω με μανία κι όσο άκουγα την Ιωάννα να βογκάει τόσο συνέχιζα. Εν τω μεταξύ ο Νίκος ήδη μας είχε βγάλει τις φούστες και μας χάιδευε τους κώλους μας ενώ φιλούσε την Ιωάννα.

- Πάμε μέσα μωρό μου μέσα…

μου λέει η Ιωάννα, με πιάνει από το χέρι και με πάει στο δωμάτιο τους. Με φιλάει όρθια για λίγο και με ξαπλώνει στο κρεβάτι, ενώ ο Νίκος, ντυμένος ακόμα, κάθεται σε μια άκρη και μας βλέπει.

Η Ιωάννα έρχεται από πάνω μου αρχίσει και με φιλάει ενώ βάζει το χέρι της και μου ακουμπάει την κλειτορίδα. Σαν ηλεκτρικό ρεύμα με χτύπησε η καύλα.

- Έτοιμο να χύσει είναι το μουνί σου βλέπω καύλα μου…

μου λέει βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα του κι εγώ άρχισα να βογκάω. Τότε το βγάζει και το φέρνει στο στα χείλη μου κι αφού το γλείψαμε μαζί και το έχωσε μέσα στο στόμα μου να το καθαρίσω, άρχισε σιγά-σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω γλείφοντας με. Όταν έφτασε στο μουνάκι μου, λέει:

- Τι υπέροχη υγρή μουνάρα είναι αυτή που έχεις πουτανάκι μου. Τι μουνόχειλα είναι αυτά…

και όρμησε μέσα του. Στην αρχή ένιωσα τη γλώσσα της να διασχίζει το μουνάκι μου από πάνω μέχρι κάτω. Μπαίνει η γλώσσα της μέσα στην τρυπούλα μου. Έχασα τον κόσμο από την καύλα και βογκούσα δυνατά όταν ένιωσα την γλώσσα της να ρουφάει, να πιπιλάει και να παίζει την κλειτορίδα μου. Βάζοντας μου ταυτόχρονα δύο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου κόντεψα να εκραγώ από καύλα.

- Ναι καύλα μου, έτσι, γάμησε το, με τρελαίνεις, θα χύσω καύλα μου… της λέω.

- Χύσε πουτανάκι μου. Δώσε μου τα χύσια σου…

μου λέει κι άρχισε να με γαμάει με τα δάχτυλά της πιο δυνατά και όρμησε ξανά στην κλειτορίδα μου. Αυτό ήταν… το κορμί μου άρχισε να τρέμει από καύλα και τα χύσια να τρέχουν από το μουνί μου.

- Χύνω καύλα μου, χύνω… παρ' τα, χύνω…

της φώναζα κι αυτή με γαμούσε πιο δυνατά. Μόλις σταμάτησε το μουνί μου να χύνει άρχισε να το καθαρίζει από τα χύσια. Εκείνη την ώρα είδα το Νίκο δίπλα μου με την πούτσα στο χέρι να με αρπάζει, να μου τη χώνει στο στόμα και να μου λέει:

- Πάρε τώρα πουτανάκι κι εσύ την πούτσα μου, να σε γαμάμε και οι δύο…

κι άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Η καύλα μου πάλι χτύπησε κόκκινο, η μια μου γαμούσε και έγλειφε το μουνί κι ο άλλος το στόμα μου.

- Είναι μεγάλη πουτάνα μωρό μου, το μουνί της έχει τρελαθεί να ρίχνει χύσια…

λέει η Ιωάννα στο Νίκο.

- Φαίνεται αγάπη μου, άμα δεις πως μου ρουφάει την ψωλή, κάναμε καλή επιλογή…

της απαντάει κι αμέσως λέει σε μένα.

- Ρούφα την πουτάνα, βαλ' την όλη μέσα…

και χώνει ακόμα πιο βαθιά το καυλί του στο στόμα μου. Το μουνί μου άρχισε πάλι να συσπάται και να χύνει κι έχω με το στόμα γεμάτο μούγκριζα δυνατά από καύλα, ενώ η Ιωάννα, πιστή στο καθήκον της, καθάριζε το μουνί μου από τα χύσια. Μόλις σταμάτησε το μουνί μου να χύνει, η Ιωάννα σηκώθηκε, ήρθε στο πρόσωπό μου, έβγαλε την πούτσα του Νίκου από το στόμα μου και μου λέει:

- Βλέπεις πως μ' έχεις κάνει πουτανάκι με τα χύσια σου… τώρα θα τα καθαρίσεις…

και ορμάω όλο καύλα και την φιλάω και με την γλώσσα μου την καθαρίζω. Η γεύση από τα χύσια με καύλωσε ακόμα πιο πολύ. Την αρπάζω, την ξαπλώνω και της λέω:

- Ήρθε η ώρα να σε γαμήσει το πουτανάκι σου και να γευτεί και τα δικά σου χύσια…

κι όρμησα στη μουνάρα της με μανία, χώνοντας δύο δάχτυλα στο μουνί της και η γλώσσα μου άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της, ξεκινώντας το παρθενικό μου γλειφομούνι. Ήταν τέλειο το μουνί της και η γεύση του με τρέλαινε κι άκουσα αμέσως την Ιωάννα να βογκάει και να λέει:

- Αχ... ναι καύλα μου, έτσι! Τι ωραία που την παίζεις την γλώσσα. Φά' το το μουνί μου…

κι εγώ συνέχιζα με μεγαλύτερη μανία και καύλα.

- Σε γλείφει καλά αγάπη μου; Τη ρωτάει ο Νίκος.

- Το κάνει τέλεια αγάπη μου, είναι γεννημένη για όργια αυτή, θα με κάνει να τη χύσω αμέσως… του απαντάει.

- Μ... για να βοηθήσουμε λίγο το πουτανάκι μας…

λέει κι έρχεται από πίσω μου. Όπως ήμουν στα 4 και σκυμμένη στο μουνί της Ιωάννας, έρχεται και καρφώνει το καυλί του όλο μέσα στο μουνί μου. Όχι μόνο γέμισε όλο το μουνί μου άλλα ένιωθα να το ανοίγει κιόλας. Με το που το κάρφωσε κι άρχισε να με γαμάει τα είδα όλα, άρχισα να φωνάζω από καύλα και όρμησα με μεγαλύτερη μανία στο μουνί της Ιωάννας.

- Πάρ' τον μωρή ψώλα, μου φώναξε, εσύ γαμάς την γυναίκα μου κι εγώ θα γαμήσω εσένα, θα σε ξεσκίσω… και οι δύο θα σε ξεσκίσουμε σήμερα!

- Έτσι γαμιά μου, ξέσκισέ τη την πουτάνα μας, ξέσκισέ τη, χύνω, χύνω, σε χύνω πουτανάκι, πάρ' τα όλα…

άκουσα την Ιωάννα να φωνάζει και στο μουνί της να γίνεται πλημμύρα από τα χύσια.

- Χύσ' την καριόλα μου, χύσ' το το πουτανάκι, πω… έχει τέλειο μουνί η τσούλα, καυτό, φτιαγμένο για τρελά γαμήσια…

της είπε ο Νίκος κι άρχισε να με γαμάει πιο δυνατά. Εγώ ακούγοντας αυτά τρελάθηκα από καύλα ακόμα πιο πολύ και μούγκριζα σα ζώο μέσα στο μουνί της Ιωάννας, που έπιασε το κεφάλι μου, το έχωσε ακόμα πιο βαθιά και άρχισε να κουνιέται και να γαμάει το μούτρο μου χύνοντάς το.

- Έτσι πουτανάκι… μούγκριζε καθώς σε γαμάμε…

έλεγε ο Νίκος κι εγώ μούγκριζα ακόμα πιο δυνατά καθαρίζοντας τα χύσια της Ιωάννας από το μουνί της. Την ώρα που μου άφησε η Ιωάννα το κεφάλι, ένιωσα το μουνί μου έτοιμο να ξαναχύσει, το σήκωσα κι άρχισα να φωνάζω στο Νίκο.

- Ξέσκισέ με καργιόλη, ξέσκισέ με, μη σταματάς, θα σε χύσω, χύνει το πουτανάκι σας, χύνει κι όρμησα πάλι στο μουνί της Ιωάννας.

- Χύσε τσουλάκι, χύσε… μου έλεγε ο Νίκος δίνοντας μου σφαλιάρες στα κωλομέρια.

Όταν ο Νίκος κατάλαβε ότι ηρέμησε κάπως το μουνάκι μου, μου έδωσε ένα ελαφρύ κωλοσκάμπιλο και λέει.

- Αλλαγή θέσεων…

και ξάπλωσε στο κρεβάτι πιάνοντας το μεγάλο πούτσο του. Δε χρειάστηκε να μας πει τίποτα άλλο, ορμήσαμε και οι δύο πάνω του, η μια δεξιά και η άλλη αριστερά κι αρχίσαμε να του το γλείφουμε και οι δύο πρώτα με τις γλώσσες μας κατά μήκος και στο πουτσοκέφαλο και μετά το χώναμε εναλλάξ όλο στο στόμα μας κι ακούγαμε το Νίκο να βγάζει βογκητά ευχαρίστησης ενώ έπαιζε με τα μουνιά μας, καθώς τα είχαμε γυρισμένα προς αυτόν. Η καύλα και των τριών ήταν μεγάλη. Η Ιωάννα σε κάποια φάση κατέβηκε και άρχισε να του γλείφει τα αρχίδια όσο έγω ρουφούσα το καυλί του.

- Έτσι πουτάνες μου, περιποιηθείτε την ψωλάρα που θα σας ξεσκίσει, τι πουτάνες έχω εγώ;…

έλεγε ο Νίκος και πιάνοντας μου το κεφάλι άρχιζε να μου το ανεβοκατεβάζει και να χώνεται πιο βαθιά ο πούτσος του. Σε κάποια φάση μας τραβάει και λέει:

- Φτάνει τσουλάκια μου, δε θέλω να σας χύσω ακόμα, θα το συνεχίσετε μετά, τώρα θέλω να γαμήσω…

και τραβάει την Ιωάννα, βάζει τα πόδια της στους ώμους της και της καρφώνει την πουτσάρα του στο μουνί. Αμέσως η Ιωάννα άρχισε να φωνάζει από καύλα και τότε μου λέει:

- Κάτσε πάνω της, σειρά σου να της γαμήσεις το μουτράκι.

Βάζω αμέσως το μουνί μου στο πρόσωπο της γυρισμένη προς το Νίκο. Μόλις ένιωσα πάλι τη γλώσσα της στο μουνί μου άρχισα να φωνάζω από καύλα και να κουνιέμαι ελαφρώς μπρος πίσω. Μόλις ο Νίκος με είδε πόσο καύλωσα αμέσως με τραβάει με φιλάει και μου λέει:

- Είσαι μεγάλο πουτανί, θα σε γαμάμε όλη νύχτα…

κι άρχισε να γαμάει πιο δυνατά την Ιωάννα, πιάνοντας ταυτόχρονα τις ρώγες μου και τσιμπώντας τες. Καύλωσα ακόμα πιο πολύ, το ίδιο μάλλον και η Ιωάννα γιατί η γλώσσα της άρχισε να πηγαίνει σα μοτέρ στο μουνί μου και μόλις ένιωσα να μου χώνει ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα άρχισα να φωνάζω:

- Θα χύσω πάλι, γάμησε τη, ξέσκισε το μουνί της, γάμα τη την καργιόλα να φάει με μανία το μουνί μου.

- Χύσ' την πουτανάκι, γάμα τη με το μουνί σου και χύσ' τη την καργιόλα… μου έλεγε ο Νίκος.

- Έτσι πούστη, ξέσκισέ της τη μουνάρα κι εγώ να τη γαμάω και να τη χύνω στα μούτρα. Τη χύνω…

κι έτρεχαν ποτάμια τα χύσια μου από το μουνί μου, τόσο που η Ιωάννα δεν προλάβαινε να τα μαζεύει. Την άκουγα να μουγκρίζει από κάτω μου και να χτυπιέται και κατάλαβα ότι έχυνε κι αυτή. Μόλις ηρεμήσαμε λίγο ο μας λέει ο Νίκος:

- Πουτανάρες μου, ήρθε η ώρα να σας χύσει κι ο γαμιάς σας, με το ζόρι κρατιέμαι…

και λέγοντας αυτά βγήκε από μουνί της και σηκώθηκε όρθιος. Κατεβήκαμε κι εμείς στα γόνατα μπροστά του κι αρχίσαμε να το πιπώνουμε και να γλείφουμε τα αρχίδια του.

- Έτσι πουτάνες μου περιποιηθείτε την ψωλάρα του γαμιάς σας…

μας είπε ο Νίκος κι αμέσως μετά πιάνοντας τον πούτσο του.

- Ανοίχτε τα στοματά σας χύνω πουτάνες…

κι άρχισαν να πετάγονται στα στόματά μας στοχεύοντας μια την μια και μια την άλλη και στο τέλος καρφώνοντάς τον στο δικό μου το στόμα γεμίζοντάς το με τα γλυκά του χύσια.

- Μην τα καταπιείς…

μου φώναξε η Ιωάννα γλείφοντας του τα αρχίδια. Μόλις έβγαλε την ψωλάρα του άνοιξα το στόμα μου να το δει η Ιωάννα γεμάτο από τα χύσια του. Στην θέα αυτή βόγκηξε από καύλα και όρμησε να με φιλήσει και να μοιραστούμε τα χύσια του. Φιλιόμασταν έτσι πολύ ώρα και με μεγάλη καύλα, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα η μια τα βυζιά της άλλης.

- Τι αχόρταγες που είστε! Μ' αρέσει πολύ που είστε τόσο πουτάνες και οι δύο…

μας είπε ο Νίκος και τότε η Ιωάννα με πιάνει, σηκωνόμαστε από το πάτωμα, με ξαπλώνει στο κρεβάτι, ανεβαίνει από πάνω μου και μου λέει:

- Με γαμάς πολύ ωραία, πριν έκανα το καλύτερο χύσιμο της ζωής μου, αλλά κι εγώ θα σε γαμήσω όπως ποτέ δε φαντάστηκες…

με φιλάει, ξαπλώνει πάνω κι αρχίζει να τρίβει το μουνί της στο δικό μου. Αμέσως ένιωσα μεγάλη καύλα και της είπα.

- Ναι, μ' αρέσει, γάμα με έτσι.

- Όχι πουτανάκι μου, δεν εννοούσα αυτό, θα δεις σε λίγο τι εννοούσα, θα το δεις και θα το νιώσεις…

μου είπε κι άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα και να τρίβει το μουνί της στο δικό μου πιο δυνατά. Τα βυζιά της πηγαινοέρχονταν κοντά στο στόμα μου. Τα πιάνω και αρχίζω να τα ρουφάω μια το ένα και μια το άλλο. Βόγκηξε από καύλα.

Τα βογκητά και οι αναστεναγμοί δυνάμωναν και γίνονταν πιο γρήγοροι και από τις δύο μας τα κορμιά μας έτρεμαν από την καύλα. Νιώθοντας το κορμί της να σπαρταράει από καύλα πάνω μου, δεν άντεξα, άρχισα να χύνω και να φωνάξω:

- Χύνω… χύνω…

- Κι εγώ μωρό μου…

μου είπε η Ιωάννα και με φίλησε καθώς χύναμε και οι δυο μαζί. Χύναμε αρκετή ώρα και οι δύο και τα κορμιά μας δεν έλεγαν να σταματήσουν να τρέμουν από την καύλα.

- Πως σου φάνηκε το πρώτο σου πλακομούνι μωρό μου;… με ρώτησε.

- Τέλειο, είναι μεγάλη καύλα πολύ μεγαλύτερη απ' ότι περίμενα, της λέω.

- Περίμενε και θα το ζήσεις σε όλες τις στάσεις μαζί μου…

μου λέει και με φιλάει. Τότε έρχεται δίπλα μας ο Νίκος κρατώντας τον πούτσο του που σηκώθηκε πάλι βλέποντάς μας και μας λέει:

- Με ξεχάστε εμένα, μόνο μεταξύ σας παίζετε, αν και είναι ωραία να σας βλέπω να παίζετε να καυλώνετε και να χύνετε πουτανάρες μου.

- Ξεχνιέσαι εσύ γαμιάς μας;…

του είπαμε και οι δυο με μια φωνή κι αρχίζαμε να φιλιόμαστε και να χαϊδευόμαστε και οι τρείς. Σιγά-σιγά η καύλα μας άρχισε να χτυπά κόκκινο πάλι. Σε κάποια φάση έμεινα εγώ στα 4 να πιπώνω το Νίκο, η Ιωάννα να γλείφει το μουνί μου και τον κώλο και να παίζει και δαχτυλώνει και τις δύο μου τρυπούλες. Εκεί που ήμουν σχεδόν έτοιμη να χύσω, τη νιώθω να σηκώνεται και να κάνει κάτι. Δε μπορούσα όμως να δω τι, γιατί ο Νίκος μου είχε πιάσει το κεφάλι και το πίεζε να χώσω πιο βαθιά την πουτσάρα του.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα, όλα τα κάνεις τέλεια, ξέρεις να πηδιέσαι…

κι άρχισε να κουνιέται και να μου γαμάει το στόμα. Εκείνη την ώρα ένιωσα το βάρος της Ιωάννας στο στρώμα και μαζί έναν μεγάλο, πιο μεγάλο από του Νίκου, πλαστικό πούτσο να χώνεται στο μουνί μου και να με γαμάει. Εκείνη την ώρα αφήνει ο Νίκος το κεφάλι μου και γυρνώντας προς τα πίσω να δω φώναξα όλα καύλα:

- Αχ… ναι, τι είναι αυτό, τι καύλα είναι αυτή πάλι;…

και βλέπω την Ιωάννα να με γαμάει.

- Είναι το γαμήσι που σου υποσχέθηκα μωρό μου…

μου λέει και καρφώνει τον πούτσο της με δύναμη στο μουνί μου, βάζοντας το δάχτυλό της στον κώλο μου. Έχασα το φως μου από την καύλα και φώναξα:

- Ναι μωρό μου, γάμησε με, γάμησε με άγρια, ξέσκισε με την πουτάνα, με τρελαίνετε…

κι όρμησα πάλι στην ψωλάρα του Νίκου που την έχωσε κατευθείαν στο στόμα μου κι άρχισε να το γαμάει κι αυτός με μανία. Είχα έναν πούτσο στο στόμα, ένα πούτσο στο μουνί που με γαμούσαν και οι δύο άγρια κι ένα δάχτυλο στον κώλο. Όλες οι τρύπες μου ήταν γεμάτες κι εγώ χτυπιόμουν και μούγκριζα σα ζώο από τη μεγάλη καύλα.

- Παρ' τον μωρή ψώλα, όλη την ψωλάρα μου μέσα στο στόμα σου… ο Νίκος.

- Θα στο ξεσκίσω το μουνί πουτάνα, θα σε ξεμουνιάσω… η Ιωάννα.

- Ξέσκισε τη την πουτάνα μας και την άλλη φορά θα της γαμήσουμε και τον κώλο και θα την ξεσκίσουμε και οι δύο μαζί… ο Νίκος.

- Δεν ξέρεις τι ωραίο κωλαράκι έχει, πως ρουφάει τα δάχτυλά μου, πεθαίνει για γαμήσι…

είπε η Ιωάννα καθώς μου έβαζε και τρίτο δάχτυλο στον κώλο. Ήθελα να φωνάξω.

- Δεν αντέχω, θα τη χύσω την πουτάνα, έχει καταπιεί όλη την ψωλάρα μου…

κι άρχισε από την πολύ καύλα να κουνιέται και να γαμάει το στόμα μου με απίστευτη δύναμη και μανία.

- Χύνω… παρ' τα μωρή γαμιόλα, όλα τα χύσια μου δικά σου, παρ' τα…

και κόντεψα να πνιγώ από την ποσότητα και τη δύναμη που γέμισαν τα χύσια του το στόμα μου, αλλά δεν άφησα να πάει σταγόνα χαμένη αν και με έχυνε αρκετή ώρα, τόσο μεγάλη ήταν η καύλα του. Τα κατάπια όλα και τον άκουσα να λέει:

- Όλα τα κατάπιε το πουτανάκι μας, μπράβο… έτσι κάνουν τα καλά πουτανάκια.

- Ώρα να καταπιεί και τα δικά μου το πουτανάκι μας…

είπε η Ιωάννα και βγήκε από το μουνί μου με γύρισε ανάσκελα κι αφού έβγαλε το στραπόν ήρθε και κάθισε πάνω στο μούτρο μου. Έσταζε η μουνάρα της από καύλα κι εγώ κατευθείαν της έχωσα τη γλώσσα μου και την άκουσα να βογκάει και να λέει:

- Έτσι πουτανάκι, φάε το μουνί μου όπως σου γαμάω το πρόσωπο, κάν' το να χύσει…

κι άρχισε να κουνιέται και να με γαμάει όπως έτρεχε η γλώσσα μου στο μουνί της. Τότε ο Νίκος της έχωσε ένα δάχτυλο στον κώλο. Πρέπει να καύλωσε πάρα πολύ γιατί αμέσως έτρεξαν τα χύσια της κάνοντας χάλια το πρόσωπό μου και φώναξε:

- Έτσι… γαμήστε με, χύνω η καργιόλα, χύνω…

και για αρκετή ώρα το μουνί της έτρεχε χύσια κι εγώ τα καθάριζα. Όταν ηρέμησε, κατέβηκε και ήρθαν και οι δύο και με φίλησαν και μου είπε η Ιωάννα.

- Τώρα έχεις τα χύσια και των δυο μας πουτανάκι μας κι από δω και πέρα θα σε γαμάμε και θα σε κάνουμε χάλια με τα χύσια μας και με φίλησε ξανά.

- Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ, να με ξεσκίζετε, να χύνω και γεύομαι τα χύσια σας, να με γεμίζετε παντού με τα χύσια σας σαν καλό πουτανάκι.

- Είσαι γεννημένη πουτάνα και για τρελά γαμήσια λέει ο Νίκος και με φιλάει κι αυτός. Βέβαια που και που θα κάνουμε και την Ιωάννα το δικό μας πουτανάκι, είναι κι αυτή πολύ καλή πουτάνα…

- Με πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση, είπα εγώ, το φαντάζομαι ότι είναι πολύ καλή πουτάνα και θέλω πολύ να ξεσκίσω το κωλαράκι της με το στραπόν.

- Η ευχαρίστηση δικιά μου… και μάλιστα μεγάλη ευχαρίστηση…

είπε η Ιωάννα, γελάσαμε φιληθήκαμε και οι τρείς και ξαπλώσαμε αποκαμωμένοι με εμένα ανάμεσα τους και μας πήρε ο ύπνος. Για λίγο βέβαια γιατί ξύπνησε ο Νίκος και ξύπνησε κι εμάς για έναν ακόμα γύρο με πολλά χυσίματα.

Έχουν περάσει από τότε 7 μήνες κι ακόμα το συνεχίζουμε με απίστευτα γαμήσια κι όχι μόνο οι τρείς μας, έχουμε κάνει πολλά και σκοπεύουμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλά.

Ίσως κάποια στιγμή μας γράψω πως με πήραν ταυτόχρονα μουνί-κώλο, ήταν πολύ μεγάλη καύλα όλο εκείνο το βράδυ.
Copyright protected OW ref: 174857