Αχ Αννα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ
στις 05-12-2019
Με την Άννα αφού κάναμε αρκετά ξεσκίσματα και μας άρεσε πολύ να το κάνουμε σε δημόσιους χώρους όπως πάρκα, πάρκινγκ κλπ, μια μέρα που είχαμε οφ και οι δύο, αποφασίσαμε να πάμε σε μια παραλία στην Λεμεσό για φαγητό και μετά να πάμε σε μια σπηλιά όπου βρίσκεται μετά από λίγο κολύμπι πίσω από κάτι βράχια με βάθος κάπου 10 μέτρα όπου έχει αμμουδιά μέσα (την ήξερα γιατί εκεί μέσα γάμησα μια άγνωστη (για αυτή θα πω σε άλλη ιστορία).

Μόνο στην σκέψη ότι θα γαμιόμασταν σε ένα σημείο όπου η παραλία θα ήταν γεμάτη κόσμο και θα ήμασταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρα από την παραλία και ότι σε εκείνο το σημείο υπήρχε περίπτωση αν περνούσε κάποιος από τη σπηλιά (σπάνια περνά άνθρωπος από εκεί λόγω της δύσβατης από βράχους περιοχής) και μας δει, τρελαθήκαμε από καύλα. Η Άννα με ρώτησε αν έρχονταν κανένας άνδρας τι θα γινόταν, (ξέροντας ότι τρίο με άλλο άνδρα δε γουστάρω). Της είπα ας πάει στο καλό θα το έκανα. Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού που θέλαμε περίπου 2 ώρες να φτάσουμε μου έκανε και μια υπεροχή πίπα στον δρόμο και την έχυσα στο στόμα.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο και κάποια στιγμή φθάσαμε και στη σπηλιά. Η καύλα ήταν τεράστια. Έπεσα πάνω της και άρχισα ρουφήγματα στα βυζιά. Μετά έπεσα στο παχύ υπέροχο μουνί της όπου ήταν αλμυρό λόγω της θάλασσας. Ήμασταν ήδη γυμνοί και καυλωμένοι στο φουλ. Με γύρισε ανάσκελα και άρχισε πίπα. Ρουφούσε υπέροχα! Τη γύρισα ανάσκελα και την κάρφωσα. Αχ το υπέροχο μουνί της, δεν το χορταίνω με τίποτα! Ενώ τη γαμούσα και την έβριζα άγρια ότι είναι μια πουτάνα ότι θα τη γαμάω συνέχεια, ότι θα λέω παντού τι πουτάνα είναι μου λέει σιγά. "Γάμησε με πιο άγρια, κάποιο άτομο μας βλέπει". Εγώ δεν πίστεψα, νόμιζα το είπε για καύλα. Συνέχισα να τη γαμάω και ακούω φωνές. "Ανώμαλοι, άχρηστοι, δε ντρέπεστε, αν σας δει κανένα παιδί;" (στην κυπριακή διάλεκτο). Σταματάω, τον βγάζω έξω και γυρνώ να δω. Είδα να στέκεται σε απόσταση στο ένα μέτρο μια γυναίκα κοντά στα 60 (αδυναμία μου και οι μεγάλες σε ηλικία), λεπτό σώμα, από πρόσωπο κάτω του μετρίου, αλλά υπέροχο μεγάλο βυζί. Ήθελα να τη φάω. Της λέω:

- Τι θες και φωνάζεις;

- Γαμιέστε εδώ ανώμαλοι να σας δουν μικρά παιδιά άρρωστοι;

- Ποια παιδιά; Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν εδώ!

Τότε λέει η Άννα:

- Ήρθες εδώ να παίξεις με το μουνάκι σου, βρήκες εμάς και στο χαλάσαμε; Έλα να στο γλείψουμε εμείς και να σε σκίσει ο γαμιάς μου. Θα φας καλά… αλλά ο γαμιάς μου σε θέλει πουτάνα όπως εγώ, αλλιώς φύγε και σκάσε. Κάρφωσε με τώρα…

μου είπε. Βγαίνω από πάνω και της τον χώνω. Αρχίζω να γαμάω. Η άγνωστη εν τω μεταξύ σε κάποια στιγμή ήρθ, ξάπλωσε δίπλα μας και τα έβγαλε όλα. Έμεινε γυμνή και άρχισε να ρουφά τα βυζιά της Άννας. Έβγαλα τη δική μου γλώσσα έξω, ρούφηξα τη γλώσσα της άγνωστης και μετά γλωσσοφιλήθηκαν με την Άννα που με πέταξε από πάνω της και έμεινα καυλωμένος να βλέπω την πουτάνα μου με μια άγνωστη να κάνουν λεσβιακό. Ενώ ήταν 69 η Άννα μου ζήτησε να γαμήσω την άγνωστη. Αυτή πρόλαβε να ψελλίσει ένα "προφυλακτικά;" αλλά της τον έχωσα. Υπέροχο μουνί, φιλόξενο και υγρό.

Τις έβριζα και της 2 άγρια. Κάποια στιγμή έβαλα την άγνωστη στα 4 και πήγα να την πάρω από πίσω. Δεν έκανε καμία κίνηση να φύγει. Την κάρφωσα. Είχε ανοικτό κωλαράκι, αλλά υπέροχο. Μετά τον έχωσα στην Άννα. Ήταν καύλα! Κάποια στιγμή ήθελα να τελειώσω, τελείωσα στο στόμα της Άννας και φιληθήκαν μεταξύ τους. Τα ήπιαν όλα! Εγώ είχα ξανάκαυλώσει. Λέω στην Άννα ότι θα γαμήσω αποκλειστικά τη νέα μας πουτάνα. Την πήρα μπρος πίσω και τελείωσα στο μουνί της μέσα. Ήταν υπέροχο.

Αφού συνήρθαμε, μας είπε ότι την έλεγαν Έλενα, ήταν παντρεμένη και πήγαινε στη σπηλιά οπότε έβρισκε ευκαιρίες να παίξει με το μουνί της και με την ευχή να βρεθεί κάποιος να τη γαμήσει μιας και ο άνδρας της είχε πολύ καιρό. Βγήκαμε από τη σπηλιά, είχε περάσει κανένα 2ωρο, πήγαμε στην παραλία όπου μας σύστησε στον κέρατά ότι είμαστε γνωστοί της. Καύλωσα μόλις μου έδωσε το χέρι του για χειραψία και σκεφτόμουν ότι λίγο πριν του είχα γαμήσει τη γυναίκα. Η Άννα κατάλαβε ότι έγινα πύραυλος και πρότεινε να πάμε να παραγγείλουμε φαγητό ως παρέα μια και βρεθήκαμε. Εγώ είπα ένα "συγγνώμ, πηγαίνετε και έρχομαι" και τράβηξα για την τουαλέτα. Η Έλενα είπε στον άνδρα της μετά από συνεννόηση με νοήματα με την Άννα ότι πάει κι αυτή τουαλέτα. Μπήκαμε γρήγορα στις ανδρικές αφού είδαμε ότι δεν είχε κανένα, κλείδωσα την πόρτα και την πήρα στα γρήγορα. Τέλειωσα στο μουνί της. Τον έβγαλα έξω, τον καθάρισε και όταν πήγαμε στο τραπέζι φίλησε τον άνδρα της με τα χύσια μου πάνω στα χείλη της. Αφού τελειώσαμε το φαγητό έδωσε στην Άννα το τηλέφωνο της και είπαμε να βρεθούμε ξανά σύντομα.
Copyright protected OW ref: 173136