Εγώ, η ξαδέρφη μου και ο αδερφός της φίλης

Δημοσιεύθηκε από geant
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 17-09-2020
Απόγευμα Σαββάτου και όπως διαβάσατε στην τελευταία μου ιστορία, φτάσαμε στο απόγευμα όπου η ξαδέρφη μου θα άφηνε τον αδερφό της φίλης της να χαρεί το κορμί της, σαν ανταπόδοση σε αυτό που χάρισε σε μένα. Και όπως στις άλλες ιστορίες δεν γινόταν να λείπω εγώ. Το θέαμα μόλις την είδα ιδανικό, μακρύ λευκό φόρεμα αέρινο όπως ακριβώς με καυλώνει. Δε μπορούσα να διακρίνω καθόλου τι εσώρουχα φορούσε.

- Ξαδερφούλη μου τι κάνεις;

- Πολύ καλά είμαι, και τώρα που σε βλέπω ακόμα καλύτερα.

- Πονηρούλη μου, σήμερα θα σε αφήσω να κάνεις το παιχνίδι εσύ και μόλις έρθει ο αδερφός της φίλης μου, κάνε ότι θες, δείξ' του από το κορμί μου ότι θέλεις. Αυτός δεν γνωρίζει κάτι.

Όντως μετά από λίγο ακούμε κόρνα, μόλις είχαν φτάσει. Ανέβηκε μόνο ο αδερφός της. Μόλις τον είδα στην είσοδο κατάλαβα ότι πρόκειται για ντροπαλό παιδί. Τον καλωσορίζει και του λέει να περάσει μέσα. Καθόμαστε στον καναπέ και πιάνουμε κουβέντες για video games και διάφορα τέτοια. Τα μάτια του έβλεπα ότι ελάχιστα έπεφταν πάνω στην ξαδέρφη μου, αλλά όχι έντονα. Ήμουν σίγουρος όμως ότι μόλις αρχίσει το παιχνίδι θα κοιτάξει. Η πρώτη κίνηση έγινε από την ίδια, την ώρα που μας έφερε να σερβίρει χυμό. Έσκυψε μπροστά του, το φόρεμα αρκετά ανάλαφρο με αποτέλεσμα να εμφανιστεί το σουτιέν της και το μικρό της στήθος, μέχρι και η κοιλίτσα της φάνηκε. Τον είδα ότι καρφώθηκε και αμέσως το πρόσωπο του άρχισε να κοκκινίζει. Τότε σκέφτηκα να κάνω μια μικρή ζημιά, ρίχνω κατά λάθος το ποτήρι μου πάνω στο τραπέζι με τον χυμό, για να έρθει να το καθαρίσει.

Το κατάλαβε και η ίδια, μου χαμογελάει και έρχεται. Σκύβει αρκετά πάλι μπροστά μας και πλέον το στήθος της φαίνεται πιο πολύ. Τον βλέπω κοιτάζει, έχει ανάψει. Σε κάποια φάση τον βλέπω να κρατάει το κινητό του, λίγο πιο ψηλά σα να θέλει να βγάλει φωτογραφία. Όντως αυτό έκανε, ήθελε να έχει σε φώτο την εικόνα που τον καύλωνε εκείνη τη στιγμή. Σε κάποια φάση με φωνάζει η ξαδέρφη μου να πάω στο δωμάτιο. Αυτός έμεινε στο σαλόνι.

- Έλα… μου λέει, είδα ότι έβγαζε φώτο, κάτσε να δούμε αν μείνει λίγο μόνος τι θα κάνει.

Ήμασταν σε σημείο που δε μας έβλεπε, αλλά εμείς ναι. Όντως έβαλε το κινητό, τελικά βίντεο έβγαζε τη στιγμή που έσκυβε και άρχισε να το βλέπει. Το ένα του χέρι έτριβε το καυλί του, και εμείς τον κοιτούσαμε. Σε κάποια φάση τον βλέπω να βάζει το χέρι μέσα να το βγάλει, αφού κοίταξε γύρω του για έλεγχο. Βγάζει το καυλί του έξω και το ακουμπάει πάνω στο κινητό, ήταν μικρό αλλά χοντρό το καυλί του. Άρχισε να το τρίβει. Πλέον ξέραμε ότι άρχισε να τον καυλώνει η ξαδέρφη μου. Εγώ δεν άντεξα και όπως κοιτούσαμε, τη χούφτωσα στα μπούτια και τον κώλο πάνω από το φόρεμα.

- Ξαδερφούλη άναψες κιόλα;… μου λέει.

- Πάρα πολύ, είσαι φοβερή

- Σου αρέσει βρε να με βλέπουν και να καυλώνουν;

- Μόνο αν αρέσει και σε σένα της απαντάω

Χαμογελάει και μου λέει να πάμε μέσα, να ξεκινήσει το παιχνίδι. Πάει και κάθεται μισοξαπλωμένη στον απέναντι καναπέ κι εμείς συνεχίζουμε το παιχνίδι. Πλέον θέλω να βρω τρόπους να του δείξω το κορμί της. Έκανε αρκετή ζέστη, οπότε τη ρωτάω αν είναι να φέρω τον ανεμιστήρα να μας δροσίσει. Σκέφτηκα πως έτσι ο αέρας θα φυσάει το φόρεμα της και σίγουρα θα μας κάνει να δούμε τα μπούτια. Τον βάζω να φυσάει σε δυνατή σκάλα, και πράγματι αφού και η ίδια απελευθέρωσε λιγάκι το φόρεμα, αυτό άρχισε να ανοίγει μόλις τη φύσαγε. Τα μπούτια της εμφανίζονταν όλο και πιο πολύ, με το φίλο μας να κοιτάζει συνέχεια, δεν μπορούσε να κρατηθεί πλέον. Τον βλέπω να κάνει πάλι την ίδια κίνηση, βάζει το κινητό να τραβάει βίντεο τα μπούτια της, και η ίδια να το καταλαβαίνει και να του δείχνει όλο και πιο πολλά..στην πλευρά που ήταν αυτός σίγουρα έβλεπε και λίγο το βρακάκι της. Το πρόσωπο του ήταν κατακόκκινο, πλέον είχε ανάψει για τα καλά.

- Ελάτε, έχω μια ιδέα, μας λέει.

- Ότι θέλεις της λέω

- Ξαδερφούλη βάλε τον ανεμιστήρα κοντά μου, θέλω να με βγάλετε φωτογραφίες με το φόρεμα να ανεμίζει. Εσύ κράτα μου λέει το ανεμιστήρα και ο φίλος μας θα βγάλει φώτο.

- Θα μου δώσεις το κινητό σου;… ρωτάει την ξαδέρφη μου.

- Όχι, βγάλε με το δικό σου, βγάζει καλύτερα και μου τις στέλνεις μετά… λέει χαμογελαστά.

Ξεκινάμε τις φώτο εγώ σκυμμένος χαμηλά να κουνάω τον ανεμιστήρα πάνω της, για να σηκώσω όσο μπορώ το φόρεμα της, το βάζω χαμηλά και το σηκώνω, τα μπούτια της πλέον εμφανίζονται μπροστά του. Η ξαδέρφη μου παίζει με το φόρεμα της, το ανοίγει όσο μπορεί. Σε κάποιες φάσεις το σηκώνει τόσο ψηλά μέχρι να φανεί το εσώρουχο της. Αυτός το βλέπει και συνεχίζει να βγάζει φώτο. Είναι καθισμένος στον καναπέ και έχει καυλώσει τρελά. Το ίδιο κι εγώ βλέποντας τη να δείχνει τα μπούτια της.

- Έλα ξαδερφούλη πάρε μια αγκαλιά να βγάλουμε και μια τέτοια φώτο, μου αρέσει πολύ.

Την παίρνω αγκαλιά, με τα χέρια μου μέσα από το φόρεμα για να ανοίγει. Πιάνω τα μπούτια της και καυλώνω. Μου ψιθυρίζει στο αυτί, να βγάλουμε φώτο με σβούρα και κατά λάθος να κάνω ότι χάνω την ισορροπία μου και να πέσουμε πάνω στον φίλο μας. Και αυτό κάνω, κάνουμε μια δυο περιστροφές και την τρίτη χάνω το βήμα μου και καλά για να μην πέσει κάτω, την αφήνω πάνω στην αγκαλιά του, το φόρεμα της ανοιχτό μπροστά του, αυτός την πιάνει κατά λάθος από τα μπούτια. Γελάμε πάνω στην ένταση της στιγμής.

- Ουφ, τέλειο ήταν. Ελάτε να δούμε τις φώτο, θα κάτσω εδώ πάνω σου αν δεν σε πειράζει του λέει, να κάτσει και ο ξάδελφος μου κοντά να τις δούμε.

Κάθομαι δίπλα του, και αυτή στην αγκαλιά του, αφήνει τα πόδια της να είναι πάνω μου. Έχει τα μπούτια της ανοιχτά μπροστά μας, και σίγουρα νοιώθει το καυλί του που έχει σηκωθεί. Βλέπουμε τις φώτο, στις πρώτες δεν φαινόταν κάτι έντονο, αλλά όσο πέρναγαν τα κλικ αρχίσαμε να βλέπουμε τις πιο αποκαλυπτικές, μέχρι που φτάσαμε σε αυτές που φαινόταν στο εσώρουχο της.

- Ωχ, συγνώμη, λέει, να της σβήσουμε αυτές, δεν το είδα εκείνη τη στιγμή.

- Όχι παιδί μου, γιατί να τις σβήσεις;

- Επειδή είναι πιο αποκαλυπτικές.

- Ούτε καν… του λέει, μου αρέσουν και τρίβει το μπούτι της πάνω του.

- Μπορώ να τις κρατήσω κι εγώ;… τη ρωτάει

- Τι να της κάνεις;… λέει χαμογελαστά.

- Επειδή βγήκαν ωραίες.

- Βγήκαν ωραίες η θέλεις να κάνεις και ότι έκανες πιο πριν που ήμασταν μέσα;

Εκεί τα έχασε, κατακόκκινος έγινε. Έρχεται κάθεται τώρα πάνω μου, με τις μπουτάρες της και τον κώλο της να ακουμπάνε το καυλί μου. Του λέει να ξεκινήσει και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δε θα το μάθει κανείς. Ξεκινάει και χαζεύει τις φώτο, και τρίβει το πουλί του πάνω από το σορτς, του έχει σηκωθεί. Διστακτικά το κάνει όμως. Σιγά-σιγά τον βλέπουμε ότι θέλει να κάνει κίνηση να τον βγάλει έξω.

- Έλα να… κλείνω τα μάτια μου να είσαι άνετα.

Εκεί για να του δώσω θάρρος, χουφτώνω την ξαδέρφη μου με πάθος από τα μπούτια και σιγά-σιγά της ανεβάζω το ρούχο. Αυτός την κοιτάζει, το ανεβάζω τόσο πολύ ώστε να φανεί άνετα το εσώρουχο της. Τα έχει χάσει, δεν ξέρει που να κοιτάξει μιας και δεν τον βλέπει η ξαδέρφη μου τώρα. Του κάνω νόημα να έρθει κοντά σα να θέλει να αγκαλιάσει τις μπουτάρες της. Έρχεται κοντά, θέλει να μυρίσει το άρωμα της και την κοιτάζει από κοντά στα μπούτια και το εσώρουχο. Τον πιάνω από την πλάτη, τρομάζει και τον σπρώχνω να χωθεί στο σώμα της. Βάζει τα χέρια στα μπούτια της για αντίσταση επειδή φοβήθηκε μην ανοίξει τα μάτια και έτσι τα χέρια του τώρα τη χούφτωναν με άνεση.

Αυτή συνεχίζει με τα μάτια κλειστά, τον αφήνει να χαρεί. Σπρώχνει το κορμί της να κατεβεί από την αγκαλιά μου και να πάει προς το μέρος του, να το απολαύσει άνετα. Αυτός αρχίζει πλέον να τη χουφτώνει και να την φιλάει με πάθος, δε μας βλέπει. Αυτή ανοίγει τα μάτια της και με κοιτάζει, με φιλάει στο στόμα με πάθος ενώ ο φίλος μας της φιλάει τις μπουτάρες.

Γυρνάει μπρούμυτα και του δίνει τον κώλο της μπροστά του, το πρόσωπο της είναι κοντά στο πουλί μου τώρα, με κοιτάζει και το δαγκώνει πάνω από το σορτς. Του λέει να παίξει με τις μπουτάρες της. Όπως είναι μπροστά του, βγάζει έξω το πουλί του και ακουμπάει το γυμνό της κορμί, πλέον είναι λίγο πιο άνετος. Το πουλί του τρίβεται ανάμεσα στα μπούτια της και ακουμπάει το λευκό της βρακάκι. Αυτή μου γλείφει το καυλί ακόμα πάνω από το σορτς. Γυρίζει ξανά και ξαπλώνει, του λέει να κατέβει ανάμεσα στα μπούτια της και να τη φιλήσει. Το κάνει. Του χαϊδεύει τα μαλλιά όσο αυτός τη γλείφει.

Εγώ είμαι δίπλα της και την κοιτάζω στα μάτια. Το καυλί του είναι αρκετά χοντρό. Του λέει να της βγάλει το βρακάκι και το κάνει αργά-αργά, βλέπει το γυμνό της μουνάκι. Του λέει να φέρει το πουλί του κοντά στο μουνάκι της, το πιάνει και τον καθοδηγεί. Εγώ έχω καυλώσει τρελά. Τρίβει το μουνάκι της και σιγά-σιγά μπαίνει μέσα το καυλί του. Πρώτη φορά τη βλέπω να πονάει και να της αρέσει. Αρχίζει και κουνιέται μέσα της, η ξαδέρφη μου βγάζει μικρά βογκητά. Εκεί δεν άντεξα, βγάζω και το δικό μου καυλί έξω και το πάω στο στόμα της. Θέλω για πρώτη φορά να την χύσω στο στόμα. Το παίρνει, και πλέον μας έχεις καυλωμένους και τους δύο. Ο φίλος μας αρχίζει να καίγεται, του είπε πριν χύσει να το βγάλει και να χύσει στην κοιλίτσα της. Εγώ έχω το καυλί μου στο στόμα της και το γλείφει με ρυθμό. Ο φίλος μας τινάζεται, βγάζει το καυλί του έξω και χύνει στην κοιλίτσα της. Εκεί δεν άντεξα κι εγώ. Το βλέπω και αρχίζω να χύνω μέσα στο στόμα της. Έχουμε καεί από την καύλα, δεν αντιδρά, τα χύσια μου είναι στο στοματάκι της.

- Αγορίνες μου τι καύλα μου χαρίσατε;… ελάτε στην αγκαλιά μου να ξαπλώσουμε λίγο να ξεκουραστούμε και αν προλάβουμε το ξανακάνουμε.

Μπαίνουμε στην αγκαλιά της και τη χαϊδεύουμε. Κάπως έτσι τέλειωσε και αυτή η περιπέτεια με την ξαδέρφη μου.
Copyright protected OW ref: 178854