Ο αφέντης λέει (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από giannispapas
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 07-09-2020
Οι μέρες μετά τις διακοπές πέρασαν βασανιστικά. Η αδερφή μου να διαβάζει για τις πανελλαδικές και η μάνα μου διαρκώς στο σπίτι λόγω ανεργίας. Περιμέναμε το καλοκαίρι. Και όσο πλησίαζε τόσο οι καύλες μας μεγάλωναν. Πρώτη μέρα διακοπών και φύγαμε στο χωριό. Τα ξαδέρφια μας θα αργούσαν λόγω εξεταστικής του Κώστα.

Μετά τις χαιρετούρες με την γιαγιά της είπαμε ότι θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι της θείας για να μην την ενοχλούμε.

Μπαίνοντας στο σπίτι και κλείνοντας την πόρτα η αδερφή μου, μου δίνει ένα φιλί στο στόμα.

- Μαρία: Ένα ντουζάκι για να καθαρίσουμε;

- Εγώ: Το χρειαζόμαστε. Θα μπεις ή να μπω;

- Μ: Έλεγα να μπούμε μαζί. Δε μπορώ να περιμένω....

Μόλις μπαίνουμε στο μπάνιο την κόλλησα στον τοίχο. Τράβηξα πίσω τα μαλλιά της και άρχισα να γλείφω το λαιμό της.

- Ε: Πόσες φορές έχυσα σκεφτόμενος αυτή τη στιγμή.

- Μ: Δε φαντάζεσαι πόσο σε ήθελα.

Της βγάζω τη μπλούζα και το σουτιέν. Πόσο μου είχαν λείψει αυτά τα τέλεια βυζιά. Τα χαϊδεύω ενώ τη φιλάω με γλώσσα. Οι ρώγες της έχουν καυλώσει και τις τσιμπάω απαλά. Άρχισαν οι πρώτοι αναστεναγμοί της. Γδυνόμαστε και μπαίνει πρώτη στη μπανιέρα. Βάζει το τηλέφωνο ψηλά σα σε ντουζιέρα. Αρχίζει να μας βρέχει το νερό σαν ψιλόβροχο. Προσπαθώ να τη φιλήσω αλλά με διώχνει. Σκύβει στα γόνατα. Ο πούτσος μου έχει σηκωθεί αλλά δεν είμαι ακόμα σε τέλεια στύση. Χωρίς να βάλει χέρια, μόνο με την γλώσσα αρχίζει να παίζει μαζί μου. Λίγο το κεφαλάκι και λίγο πιο κάτω. Με καυλώνει αμέσως. Της κάνω τα μαλλιά κοτσίδα με το χέρι μου και την πιέζω προς τον πούτσο. Τον βάζει στο στόμα της. Αργά στην αρχή. Μέχρι βαθιά. Το νερό από πάνω και το στόμα της από κάτω με πετάνε στα ύψη. Κρατάω το κεφάλι της ακίνητο και της γαμάω το στόμα όλο και πιο γρήγορα μέχρι που χύνω μέσα της και παραλίγο να πνιγεί. Γελάμε και συνεχίζουμε το μπάνιο αγκαλιά.

Βγαίνουμε γυμνοί και πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Κάνουμε αισθησιακό έρωτα σαν ερωτευμένοι. Χύνω μέσα της ενώ φιλιόμαστε στο στόμα. Ξαπλώνουμε γυμνοί και ιδρωμένοι για πολλή ώρα.

- Μ: Ξέρεις πότε θα έρθει ο Κώστας και η Εύα;

- Ε: Νομίζω το άλλο ΣΚ που τελειώνει ο Κώστας. Θα περάσει να πάρει την Εύα και θα έρθουν με το αμάξι.

- Μ: Μίλησα με την Εύα. Θα έρθει μεθαύριο. Δεν αντέχει σπίτι με τη θεία.

Γυαλίζει το μάτι μου.

- Ε: Και τι θα κάνουμε με την Εύα;

Ο Κώστας ήταν κάθετος ότι δεν θέλει να μάθει τίποτα η αδερφή του. Και εννοείται δεν ήθελε να γίνει με εμάς κι αυτή. Το είχαμε αποδεχτεί μέχρι τώρα. Αλλά οι καύλες δεν έχουν όρια. Και αυτός είχε πηδήξει την αδερφή μου θα προσπαθούσα να πηδήξω την ξαδερφούλα μου.

Η Εύα ήταν συνομήλικη με τη Μαρία. Καστανή, κοντούλα με μεγάλο βυζί από μικρή και τουρλωτό κώλο. Δεν ήταν τόσο γυμνασμένη όσο η Μαρία αλλά το σώμα της ήταν πιο γυναικείο. Δεν είχαμε τόσο καλή σχέση μεταξύ μας γιατί με είχε για μικρό. Αλλά με την αδερφή μου ήταν σαν κολλητές παλιά και ακόμα και όταν είχαμε καιρό να βρεθούμε μιλούσαν συνέχεια με μηνύματα. Όσο πίσω είχαμε μείνει εμείς σεξουαλικά τόσα χρόνια άλλο τόσο μπροστά ήταν η Εύα. Στην αδερφή μου είχε πει ότι είχε πάει από τα 14 της με έναν από το λύκειο του σχολείου της. Όπως ότι περηφανευόταν ότι είχε πάρει όλη την παρέα του Κώστα χωρίς βέβαια ο αδερφός της να ξέρει κάτι. Τις σκέψεις μου διέκοψε η αδερφούλα μου.

- Μ: Σου αρέσει;

- Ε: Δε συγκρίνεται με εσένα. Αλλά είναι κουκλάρα.

- Μ: Μου χει πει τόσα πολλά που θέλω να μας μάθει πραγματάκια αν σου αρέσει κι εσένα.

- Ε: Να σου πω την αλήθεια θέλω να την πω και λίγο στον Κώστα. Αυτός μου πήρε την αδερφούλα μου από κώλο. Μετά από αυτό διάλειμμα και πολλά γέλια κατάλαβα ότι ήθελα τον κώλο της αδερφής μου ξανά.

Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι σηκώθηκα και έκατσα με τα γόνατα μπροστά στο πρόσωπο της φέρνοντας τον πούτσο μου στα χειλάκια της. Κατάλαβε αμέσως και άρχισε να με γλείφει. Αμέσως ήρθα σε στύση.

Τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να της γλείφω από πίσω τον τουρλωμένο κώλο της και το υγρό της μουνάκι. Δεν κρατιόμουν και μπήκα βίαια μέσα της. Την κάρφωνα βαθιά μέχρι μέσα της και ξαναέβγαινα τελείως έξω. Από τα υγρά της έσταζε η πούτσα μου κάθε φορά που έβγαινα. Κάποια στιγμή άρχισε να κάνει αυτή όλη την κίνηση. Εμένα ακίνητος και αυτή με τις κινήσεις της βύθιζε τον πούτσο μου μέχρι μέσα της. Τότε έχοντας ελεύθερα τα χέρια μου ασχολήθηκα με το κωλαράκι της. Ξεκίνησα με τον αντίχειρα και τον έστριβα μέσα της όλο και πιο βαθιά. Ακολούθησαν δύο δαχτυλάκια μου που προκάλεσαν και τις φωνές της. Χωρίς να την προειδοποιήσω την καρφώνω από πίσω με δύναμη. Οι φωνές της ακούστηκαν σίγουρα έξω. Αλλά δε μπορούσα να σταματήσω από την καύλα. Έχυσα μέσα της βογκώντας κι εγώ γιατί ήταν πολύ στενή, ενώ η αδερφούλα μου έσταζε και ειχε δακρύσει από τον πόνο. Την αγκάλιασα ζητώντας συγγνώμη.

- Μ: Αν άρεσε στον αδερφούλη μου θα το κάνουμε όπως του αρέσει μικρούλη μου.
Copyright protected OW ref: 178549