Η θεία όλο εκπλήξεις

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 13-07-2020
Με τη θεία Σούλα ήμαστε πλέον μαζί, περνάμε υπέροχα μόνο στην σκέψη ότι ήμαστε ζευγάρι, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί, γυρνάμε μαζί, διασκεδάζουμε μαζί και γενικά είμαστε κανονικό ζευγάρι και αιμομίκτες, αυτό τα λέει όλα. Ο γιος της αποδέχθηκε σχετικά εύκολα αυτή τη σχέση είναι πολύ εντάξει μαζί μας, όμως η Σούλα ζηλεύει γιατί ενώ της έχω ξεκαθαρίσει από τη αρχή ότι δε θα λέω όχι σε πιθανά γαμήσια με μεγαλύτερες μου και το αποδέχθηκε, εν τούτοις ζηλεύει παρά πολύ και πάντα της λέω με πια πήγα και προσπαθεί να τη φέρει στο κρεβάτι μας για τρίο. Κάποιες τις έφερε, κάποιες δεν ήθελαν, η ίδια όμως μου έδωσε όρκο ότι δε θα πάει με άλλον.

Πρόσφατα ανταλλάξαμε βέρες με "κουμπάρο" το γιο της. Στην ουσία έχουμε παντρευτεί. Πάμε στην ιστορία μας τώρα. Η Σούλα μου ανακοίνωσε ότι θα έφευγε για το χωριό να τακτοποίηση κάποια οικογενειακά κληρονομικά που είχε. Θα έλειπε 4-5 ημέρες και θα ήταν με το γιο της μαζί σε περίπτωση που δεχόταν επίθεση από τους χωριανούς λόγω της σχέσης μας. Εγώ χάρηκα γιατί θα είχα αρκετές ημέρες μπροστά μου να καταφέρω να μείνω κανένα βράδυ ολόκληρο με τη Άντρη (έχω γράψει κάποιες ιστορίες για αυτήν). Έφυγε λοιπόν η Σούλα και εγώ βρέθηκα με τη Άντρη τη επόμενη ημέρα. Με παίρνει στο κινητό η Σούλα και μου λέει:

- Έλα στο χωριό, πάρε άδεια από τη δουλειά σου, σε θέλω δίπλα μου.

Η Άντρη αφού περάσαμε ένα βράδυ υπέροχο θα επέστρεφε στον άνδρα της, οπότε πήρα το αμάξι και κατέβηκα στο χωριό. Βρήκα τη Σούλα και μου είπε πως στις συναντήσεις αντί να μιλούν για τα κληρονομικά οι άνδρες τις οικογένειας της κάνουν συνέχεια επίθεση βρίζοντας τη για τη σχέση μας. Στο παρελθόν διατηρούσα σπίτι στο χωριό και έδινα τα κλειδιά σε κάποιους από τους άνδρες να πάρουν τις γκόμενες τους, οπότε ήξερα τα μυστικά τους. Στη συνάντηση που ήμουν κι εγώ παρών, δεν είπαν κιχ και έτσι όλα κύλησαν ομαλά. Φεύγοντας από εκεί αφού άρπαξα τη θεία μπροστά τους και τη φίλησα, έπιασα τον ένα από αυτούς και του είπα:

- Αν την ξαναβρίσετε και δεν της δώσετε ότι της ανήκει, θα μάθουν οι γυναίκες σας πόσο σωστοί άνδρες είστε!

Μετά φύγαμε πήγαμε σπίτι και κάναμε έρωτα. Εγώ όμως σκεφτόμουν ότι ο γιος της δεν αντιδρούσε καθόλου και μετά μου ήρθε στο μυαλό κάτι που είχα δει στη συνάντηση, αλλά δεν έδωσα σημασία εκείνη τη στιγμή. Στο χωριό υπάρχει μια άλλη θεία, η Γιώτα, ψηλή, τεράστια βυζιά, γεματούλα, υπέροχο κωλαράκι, όμορφη, και υπέροχα τσιμπουκόχειλα, χωρισμένη με μια κόρη. Τη Γιώτα έτυχε κατά το παρελθόν όταν ήταν παντρεμένη να πάμε παραλία μαζί με κάποια σχέση που είχα και έχω ταΐσει μέσα στη θάλασσα πολύ σπέρμα τα ψάρια από τη μαλακία που έριχνα για χάρη της. Σκεπτόμενος λοιπόν τη συνάντηση ξανά, σα να είχα δει τον γιο της Σούλας (τον Ανδρέα ) να μην ξεκόλλα τα μάτια του από πάνω της και αυτή να χαμόγελα.

Το βράδυ βγήκαμε για καφέ με τη Σούλα, ήρθε ο Ανδρέας και σκάει μύτη και η Γιώτα. Έπαθα την πλάκα μου! Φορούσε ένα ολόσωμο φόρεμα, πολύ κοντό και χωρίς εσώρουχα αφού διαγράφονταν τα πάντα. Κάθισε κι αυτή και μας είπε ότι είναι μαζί μας και ότι οποιαδήποτε σχέση πλην αυτών που αφορούν ανήλικα, είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να την κάνει. Ότι έλεγε η Γιώτα ο Ανδρέας συμφωνούσε μαζί της. Κάπου υποψιάστηκα πλέον ότι τη γαμάει. Η Σούλα όμως, που σχεδόν πάντα τα πιάνει με την πρώτη, έκανε λες και όλα ήταν φυσιολογικά.

Κάποια στιγμή φύγαμε και πηγαίνοντας προς το σπίτι ήμασταν σε δύο αυτοκίνητα. Στο ένα εγώ και η Σούλα και στο άλλο η Γιώτα με τον Ανδρέα. Η Σούλα έσκυψε και άρχισε πίπα. Δε με άφησε να τελειώσω και μου λέει:

- Θα με αφήσεις στο σπίτι της Γιώταε και θα σου στείλω μήνυμα πότε θα έρθεις, σου έχω μια έκπληξη.

Έμεινα σκεπτόμενος το τι μπορεί να συμβαίνει. Τελικά την πήγα και έκοψα κάποιες βόλτες στο χωριό να δω και κανένα παλιό φίλο να πούμε καμιά κουβέντα. Μετά από κανένα δίωρο λαμβάνω το εξής μήνυμα:

- Έλα τώρα, η πόρτα είναι ανοικτή, μη χτυπήσεις κουδούνι.

Πήγα, άνοιξα και τι να δω; Η Σούλα και η Γιώτα γυμνές σε στάση 69 και ο Ανδρέας γαμούσε το μουνί της μάνας του. Τρελάθηκα, καύλωσα και έβγαλα αμέσως τα ρούχα μου. Η πούτσα μου πήγε να εκραγεί. Πήγα και στάθηκα πάνω από τη Γιώτα που άφησε τη Σούλα και πήρε την πούτσα μου στο στόμα της. Επιτέλους τα τσιμπουκόχειλα με ρουφούσαν και ήταν υπέροχα.

Ο Ανδρέας το χαιρόταν που γαμούσε τη μάνα του και η Σούλα είχε απογειωθεί κυριολεκτικά. Κάποια στιγμή, έπιασα τη Γιώτα την έβαλα στο άλλο δωμάτιο όπου κάναμε 69. Είχα χύσει ήδη στο στόμα της, τα ρούφηξε όλα, αλλά η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο και άρχισα πάλι να γεύομαι αυτό που ήθελα. Τις τρύπες της. Ρουφούσα τα υγρά που έτρεχαν συνέχεια και αυτή με την πούτσα στο στόμα ούρλιαζε. Η Σούλα από το άλλο δωμάτιο ζητούσε του γιου της να τη γκαστρώσει.

Κάποια στιγμή έφερα από πάνω τη Γιώτα, τη γαμούσα και ταυτόχρονα έπιανα τα μεγάλα βυζιά που τόσο πολύ ήθελα. Αφού τη γάμησα κανένα δεκάλεπτο σηκώθηκε, πράγμα που μόνο από μεγάλες πουτάνες το έχω δει και την έβαλε στον κώλο. Πολύ ανοικτό κωλαράκι, σα μουνί ήταν. Μόλις τον έβαλε μέσα έχυσα μέσα της. Σηκώθηκε τον πήρε στο στόμα και τον καθάρισε. Εκείνη τη ώρα άκουσα τον Ανδρέα να φωνάζει:

- Σε γκαστρώνω μάνα… χυνω…

Αφού ηρεμίσαμε κάπως, ήρθε ο Ανδρέας και μου λέει:

Άντε… η ώρα της παρτούζας τώρα. Αρχίσαμε να παρτουζώνουμε ποτέ τη μια και ποτέ την άλλη. Σε οποία τρύπα και να ήμασταν τις χύναμε πάντα στο μουνί. Η Σούλα δεν έχει κίνδυνο να μείνει έγκυος, έχει όμως η Γιώτα αν και μας είπε μετά ότι λαμβάνει αντισυλληπτικά. Αφού γαμιόμασταν μέχρι το πρωί, κοιμηθήκαμε.

Το πρωί για Πρόγευμα πήραμε μουνοκαφέ και οι κοπέλες σπέρμα. Αφού σηκωθήκαμε ρώτησα πως είχε γίνει η όλη φάση τότε μου είπε η Σούλα ότι ο Ανδρέας της είχε αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τη Γιώτα καιρό τώρα και κάποια στιγμή ήθελε να γαμήσει και τη μάνα του, αλλά σεβόμενος τη σχέση μας δεν ήθελε να το κάνει. Η Σούλα, λογικό από τη στιγμή που κάνει αιμομιξία, ήθελε πούτσο από το ίδιο το σπλάχνο. Από τη άλλη, η Γιώτα, πάνω σε κουβέντα της είχε αποκαλύψει ότι ήθελε από καιρό να το κάνει μαζί μου, ειδικά από τότε που ήταν παντρεμένη και στερημένη και είχε ακούσει από τη σχέση που είχα τότε ότι έτρωγε καλά. Συνεπώς, έχοντας τον γιο να θέλει να γαμήσει τη μάνα και τη Γιώτα να θέλει να τον φάει από εμένα οργανώθηκε.

Έχουμε πει ότι θα κάνουμε πολλές παρτούζες μεταξύ μας και θα ανταλλάσουμε τα πουτανάκια μας μεταξύ μας. Όμως υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η κόρη της Γιώτας που σπουδάζει. Την άλλη εβδομάδα πάει ο Ανδρέας, τάχα για διακοπές, να τη βρει, με την ελπίδα να έχει πάρει από το "βρώμικο" μυαλό μας. Αλλιώς, με τη Γιώτα θα πρέπει να κρυβόμαστε. Υπομονή και ίσως γραφτεί και άλλη ιστορία…
Copyright protected OW ref: 177514