Στην καραντίνα με τη μαμά (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Blitz97
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 07-07-2020

Προηγούμενο μέρος: Στην καραντίνα με τη μαμά (2ο μέρος)

Το να κάνεις σεξ με την ίδια τη μητέρα σου είναι για μερικούς εντελώς απαγορευτικό όμως σε εμάς η καύλα ήταν απερίγραπτη και μόνο αυτό μετρούσε. Μπροστά σε τέτοια συναισθήματα όλα είναι περιττά και όλα επιτρέπονται.

Το επόμενο πρωί πετυχαίνω τη μητέρα μου στο μπάνιο με ένα γκρι σορτσάκι και μαύρο σουτιέν.

- Καλημέρα αγοράκι μου πως ήταν αυτή η εμπειρία χθες;

- Ίσως η καλύτερη αίσθηση που είχα

- Μπες μέσα μη ντρέπεσαι τη μανούλα...

και καθώς μου λέει κλείνει την πόρτα και πιάνει κοτσίδα τα μαλλιά.

- Θέλω λίγο το πρωινό μου, δεν πιστεύω να έχεις θέμα;

Μου κατεβάζει το σορτσάκι και πετάγεται η πούτσα μου έξω. Ήταν ήδη πολύ καυλωμένη και πρησμένη. Το μυαλό μου ήταν μονίμως σε εκείνη. Χωρίς να χάνει χρόνο τον βάζει στο στόμα της ενώ με κοιτάει με τα πράσινα ματάκια της. Στην αρχή σιγά, τον έβαζε στο στόμα της και αρχίζει να τον βάζει όλο και πιο βαθιά. Τα χειλάκια της ήταν πολύ απαλά και ρουφούσε τόσο καλά που δεν άφηνε ούτε σάλιο. Εγώ τρελαμένος από καύλα της σπρώχνω το κεφάλι ώστε να μπει όλος ο πούτσος μέσα. Σε λίγα λεπτά μην αντέχοντας άλλο αφήνομαι ελεύθερος και χύνω μέσα στο στόμα της. Τα μάτια της είχαν κοκκινίσει αλλά δεν τον έβγαλε έξω και κατάπινε όσο σπέρμα έβγαζα. Η μάνα μου πήρε το καλύτερο τσιμπούκι που μου είχαν πάρει ποτέ. Η αίσθηση απίστευτη. Μόλις στέρεψα, τη σηκώνω και της δίνω γλωσσόφιλο στο στόμα αγνοώντας μέχρι κι ότι την είχα χύσει.

Καθώς η Έρρικα ήταν στο δωμάτιο της, δε μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, έπρεπε μόνο να βρίσκουμε μικρά διαστήματα μέσα στη μέρα. Ωστόσο η καύλα μας είχε κάνει απρόσεκτους. Όλη τη μέρα μιλούσαμε στο βάϊμπερ και καύλωνε ο ένας τον άλλον. Είχαμε αρχίσει να στέλνουμε γυμνές φωτογραφίες ο ένας στον άλλον. Εκείνη τις βυζάρες την ώρα πλενόταν ή το μουνάκι της όταν ξυριζόταν, ενώ εγώ της έστελνα τον πούτσο μου που ήταν μονίμως καυλωμένος. Κάπου στο απόγευμα, ενώ ανταλλάσσουμε καυλωτικά μηνύματα μου στέλνει:

- Αγοράκι μου θέλω να έρθεις στο κρεβάτι μου να μου γλείψεις το μουνάκι, δεν αντέχω άλλο, θα τρελαθώ.

Στην αρχή δίστασα και της είπα ότι είναι επικίνδυνο αλλά στη συνέχεια δεν άντεξα. Τρελαμένος από την καύλα πάω στο δωμάτιο της. Χωμένη κάτω από το πάπλωμα της και ολόγυμνη η μητέρα μου έπαιζε το μουνάκι της και με περίμενε. Μόλις με βλέπει μου κάνει το νόημα να μη μιλήσω καθώς στο διπλανό δωμάτιο ήταν η Έρρικα. Βγάζω κι εγώ τα ρούχα μου, μένω γυμνός και χώνομαι κάτω από τα παπλώματα. Αμέσως πιάνω τις βυζάρες τις γλείφω για ώρα ενώ της βάζω δάχτυλο στο υγρό της μουνάκι. Μου λέει ψιθυριστά:

- Αχ ναι αγοράκι μου, γλείψε τη μανούλα σου, κάνε με να χύσω.

Από τα βυζιά της κατεβαίνω όλο και πιο κάτω γλείφοντας όλο της το σώμα αργά και βασανιστικά. Μετά από λίγο φτάνω στο μουνάκι το οποίο μύριζε υπέροχα. Μόλις είχε κάνει μπάνιο. Μαζεύει τα μπουτάκια της κι εγώ με μία κίνηση χώνομαι στο μουνάκι της και βάζω όλη τη γλώσσα μέσα με πάθος. Της ρουφάω τα υγρά και τη γλείφω κυκλικά. Εκείνη σφάδαζε από καύλα ενώ δε μπορούσε να βγάλει μιλιά. Τρελαμένος σηκώνομαι και βάζω την πούτσα μου ακάποτα βαθιά στο μουνάκι της. Έχω ξαπλώσει σχεδόν πάνω της και τη γαμάω αργά αλλά βαθιά. Εκείνη έχει μπήξει τα νύχια με δύναμη στα χέρια μου από την καύλα της. Αφού συνεχίζω να την γαμάω δυνατά, της δίνω γλωσσόφιλα και την έχω πιάσει από το πρόσωπο. Η αίσθηση ήταν πολύ δυνατή και δεν μας ένοιαζε τίποτα άλλο. Μην αντέχοντας άλλο τη χύνω βαθιά μέσα στο μουνάκι της και συνεχίζω να τη γαμάω μέχρι να βγάλω όλο το φορτίο. Το σπέρμα έτρεχε από το μουνάκι της κι εγώ είχα ξαπλώσει δίπλα της και δίναμε γλωσσόφιλα. Ήταν η τέλεια αίσθηση, δε χορταίναμε ο ένας τον άλλο. Τα χύσια μας ήταν παντού διάσπαρτα.

Καθώς τελειώσαμε πάω στο δωμάτιο μου και ξαπλώνω γυμνός ενώ σκέφτομαι τι έγινε. Ξαφνικά μπαίνει η μικρή μου αδελφή μέσα, η Έρρικα και σαστισμένη κοιτάει τον πούτσο μου που ήταν ακόμη καυλωμένος και υγρός.

Εάν σας άρεσε θα υπάρξει συνέχεια…
Copyright protected OW ref: 177385