Η πρώτη μας φορά

Δημοσιεύθηκε από perfectman
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 05-06-2020
Αυτές οι μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για όλους και ειδικά για τα παιδιά. Εγώ λόγω επαγγέλματος δε μπορούσα να είμαι μέσα. Η Έλλη, η γυναίκα μου, το ίδιο. Αλλά επειδή ήθελε να "παρασταθεί" στα παιδιά αποφάσισε να καθίσει μαζί τους για τον πρώτο μήνα. Το γαμήσι ήταν δια ροπάλου απαγορευμένο καθώς δεν ξέραμε τι πως κι αν κολλάει με το σεξ. Ήταν Σάββατο βράδυ κι αποφασίσαμε για πίτσα μπύρα και ταινία. Εδώ πρέπει να πω ότι στο σπίτι κυκλοφορούμε είτε γυμνοί είτε με πολύ ελαφρύ ντύσιμο. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπροστά στα παιδιά γαμάω τη μάνα τους αλλά ούτε που θα γαμήσω κάποια από τις κόρες μου, όπως την τελευταία φορά που γάμησα την Αντιγόνη στο σαλόνι ενώ οι υπόλοιποι έβλεπαν ταινία. Σάββατο πρωί κι έχω μπει για να κάνω ένα ντους και να ετοιμαστώ επειδή είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού. Την ώρα που βγαίνω από το ντους βλέπω την πόρτα να ανοίγει και βλέπω το γιο μου γυμνό με την πούτσα κάγκελο.

- Μπαμπά συγνώμη αλλά δεν αντέχω θα σκάσω, άκουσα τη φωνή του Πωλ του γιου μου, στο άλλο μπάνιο είναι η Δανάη και έχει κλειδώσει.

- Εντάξει αγόρι μου ελεύθερα…

είπα και άρχισα να σκουπίζομαι. Εδώ πρέπει να πω ότι οι καύλες ήταν στα ουράνια αλλά ο φόβος φοβος. Είδα το γιο μου να τελειώνει και να τραβάει το καζανάκι. Ο πούτσος του όμως κάγκελο.

- Τι έγινε μικρέ; Πρωί-πρωί καύλες;…

είπα γελώντας. Εδώ πρέπει να πω ότι δεν είχα κάνει τίποτα με το γιο μου. Ναι έχουμε κάνει παρτούζες μαζί, αλλά ποτέ μεταξύ μας.

- Τι να κάνω ρε μπαμπά;… πόσες μαλακίες να τραβήξω πια; Τα κορίτσια ούτε πίπα δε μου κάνουν.

- Το ξέρω αγόρι μου, ούτε σε μένα.

- Η μαμά;

- Ειδικά αυτή.

Όση ώρα μιλάμε νιώθω εκείνη την αίσθηση που ένιωθα πριν από χρόνια όταν ήθελα να νιώσω μια ψωλή μέσα μου. Ήμουν πολύ καυλωμένος και ήθελα και να νιώσω ένα πούτσο μέσα μου αλλά και να βοηθήσω το γιο μου να ξεχαρμανιάσει. Στήθηκα μπροστά στον καθρέπτη και γυρνώντας το κεφάλι μου τον ρώτησα αν του αρέσει αυτό που έβλεπε. Με πλησίασε κι άρχισε να με χαϊδεύει. Του έδωσα το σπρέι με τη βαζελίνη κι αφού με ψέκασε τον ένιωσα να παίρνει θέση πίσω μου, να ακουμπάει το πουτσοκέφαλο του στην καυλωμένη μου κωλοτρυπίδα και με μια κίνηση χώθηκε όλος μέσα μου. Ένας βαθύς αναστεναγμός βγήκε από μέσα μου.

- Αχ… έτσι αγόρι μου, γάμησε με, άνοιξε μου το κωλαράκι με την ψωλάρα σου.

- Ναι, έτσι, έτσι…

κι άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε στα κωλομέρια μου. Δεν ήθελα όμως να συνεχίσουμε άλλο στο μπάνιο. Του είπα να βγει και να πάμε στο δωμάτιο των ξένων για να μην ενοχλήσουμε τους άλλους. Με το που μπήκαμε μέσα ξάπλωσα πλάγια. Λύγισα το πόδι μου κι ένιωσα το σάρκινο σπαθί του να με διαπερνά. Με γαμούσε όμορφα και δυνατά. Κατάλαβα ότι θα γινόταν ένας πολύ καλός γαμιάς. Βγήκε από μέσα μου και μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα. Σκέφτηκα ότι θα μου σήκωνε τα πόδια και θα με κάρφωνε. Έκπληκτος τον είδα να μου πιάνει το καυλί και να το χώνει στο στόμα του. Τα έχασα στην αρχή αλλά μετά τον άφησα να συνεχίσει. Για κάποιο λόγο δεν ήταν καθόλου άσχημο.

- Μ… τέλειο αγόρι μου, που έμαθες να πιπώνεις έτσι;… ρώτησα γελώντας.

- Με το θείο Στράτο…

είπε και ξανάβαλε τον πούτσο μου στο στόμα του. Τα έχασα. Ο Στράτος ήταν ξάδελφος μου, κοντά στα 45, ωραίος άντρας και καλός γαμιάς, όπως μου είχαν πει κατά καιρούς οι κόρες μου.

- Βλέπω ότι έχεις γίνει καλός…

του είπα και του χάιδεψα το κεφάλι καθώς η γλώσσα του έπαιζε με το πουτσοκέφαλο. Η ερώτηση μου έκαιγε τη γλώσσα και σαν να το κατάλαβε έβγαλε το πούτσο μου από το στόμα του και με κοίταξε στα μάτια.

- Δε με γάμησε. Θέλω εσύ να είσαι ο πρώτος όπως ήσουν και στα κορίτσια.

Τον τράβηξα κοντά μου, ξάπλωσε πάνω μου κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα ενώ τα δάχτυλα μου άνοιγαν τη κωλοτρυπίδα του. Μια υπέροχη εφηβική κωλοτρυπίδα που έκανε το πούτσο μου να θέλει να μπει μέσα της. Τον σήκωσα και τον έβαλα στα 4. Στην αρχή σκέφτηκα να φέρω το σπρέι βαζελίνης αλλά μετά δε θα μπορούσα να γλείψω καθώς θα έπρεπε να αφήσω τη βαζελίνη να απορροφηθεί καλά. Η γλώσσα μου άρχισε να χώνεται στο κωλαράκι του σαν πούτσος ενώ το χέρι μου έπαιζε με το καυλί του. Ξάπλωσα κι άρχισα να του ρουφάω τ' αρχίδια ενώ 2 δάχτυλα μου έμπαιναν βαθειά στο κωλαράκι του κάνοντας τον να φωνάζει.

- Αχ… έλα μπαμπά, έλα...

Θαύμασα τη ροδαλή κωλοτρυπίδα του και το όμορφο κωλαράκι του. Τον ανασήκωσα λίγο και πήρα θέση. Έπιασα τον πούτσο μου κι άρχισα να το σπρώχνω στη στενή καυτή κωλοτρυπίδα του.

- Μ… σιγά… αχ… πονάω… σιγά, μ… ναι…

Σταμάτησα να πάρει ανάσα και τον είδα να τραβάει το κωλομάγουλο του και να με καλεί να προχωρήσω. Σπρώχνω ακόμα λίγο και το πουτσοκέφαλο μου είναι μέσα του. Τον αφήνω να πάρει μερικές ανάσες και με μια κίνηση είμαι όλος μέσα του.

- Αχ… ναι μωρό μου, ναι… σ' αρέσει ο πούτσος του μπαμπά;

- Ναι… μ...

Τον πιάνω από τη μέση κι αρχίζω να τον γαμάω. Η καύλα μου ήταν στα ουράνια. Έχω ξαπλώσει από πάνω του και βλέπω το καυλί μου να χώνεται στην κωλοτρυπίδα του κάνοντας τον να αναστενάζει και να δαγκώνει το δάχτυλο του. Βγήκα από μέσα του και τον γύρισα ανάσκελα. Έβαλε τα πόδια του πάνω στους ώμους μου κι έκλεισε τα μάτια καθώς ο πούτσος μου γλιστρούσε μέσα στην κωλοτρυπίδα του. Άρχισα να τον γαμάω απαλά, με αργές κινήσεις, ενώ έχει δέσει τα πόδια του γύρω από την μέση μου και τα χείλη μας έχουν ενωθεί με τις γλώσσες μας να χορεύουν τρελά.

- Τι καύλα είναι το κωλαράκι σου αγόρι μου;…

είπα καθώς έβλεπα τον πούτσο μου να χάνεται μέσα στην καυτή και υγρή κωλοτρυπίδα του.

- Δική σου είναι μπαμπά μου, δική σου είναι…

Για περίπου 15 λεπτά ο πούτσος μου έστελνε απίστευτα κύματα καύλας στο κορμάκι του γιου μου.

- Έλα μωρό μου, γύρνα…

του είπα και τον γύρισα στα πλάγια. Του άνοιξα τα πόδια και τον παρότρυνα να χώσει ο ίδιος τη ψωλάρα μου στο κωλί του. Το έκανε και ένα βογκητό ευχαρίστηση βγήκε από τα χείλη του. Του χάιδευα τις ρώγες, το πρόσωπο, το λαιμό, τ' αρχίδια του και τον πούτσο. Βογκούσαμε και οι δύο από καύλα.

Ήθελα να νιώσω τα χύσια του μέσα μου.

- Έλα, του είπα και γύρισα στα 4, θέλω να νιώσω τα χύσια σου να γεμίζουν το κωλαράκι μου.

Ένα κύμα απίστευτης καύλας με διαπέρασε καθώς η ψωλή του γλιστρούσε μέσα μου. Ήθελα να χύσω αλλά κρατιόμουν με την ψυχή στο στόμα. Ο Πωλ ανέβασε σαν τρελός το ρυθμό του και πιάνοντας με από τη μέση άρχισε να χύνει μέσα μου.

- Χύνω… ναι, παρ' τα όλα, ναι…

και συνέχισε να με γεμίζει με το νέκταρ του. Είχα φτάσει στα όρια μου. Ένιωσα τον πούτσο του να γλιστράει έξω από τον κώλο μου και πετάχτηκα επάνω. Του έπιασα το κεφάλι κι έχωσα τον πούτσο μου βαθειά μέσα στο στόμα του. Τα χύσια μου άρχισαν να γεμίζουν το στόμα του.

- Ρούφα τα όλα… ναι… χύνω...

Σήκωσε τα μάτια και άνοιξε το στόμα του. Τα είχε καταπιεί όλα ο καυλιάρης μου.

- Θα το πούμε στους άλλους;… με ρώτησε καθώς τον έπαιρνα αγκαλιά.

- Δεν χρειάζεται, το ξέρουν ήδη, απάντησα…

και του έδειξα τη μισάνοιχτη πόρτα.
Copyright protected OW ref: 176727