Όλα έχουν την καύλα τους (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από perfectman
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 17-02-2020

Προηγούμενο μέρος: Όλα έχουν την καύλα τους

Ακούγοντας την αδελφή μου νόμιζα ότι μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι. Ο θείος Τάκης, ο έγκριτος νομικός και δικαστικός λειτουργός καυλωμένος και τα παιδιά του το ίδιο. Tα ξαδέλφια μου δεν είχαν δώσει ούτε όταν πηγαίναμε για μπάνιο το καλοκαίρι δικαίωμα για οποιοδήποτε σχόλιο. Η μάνα μου συνέχιζε απτόητη να μας πιπώνει, όταν στη πόρτα φάνηκε το κεφάλι της Αμαλίας η οποία χτύπησε ελαφρά τη πόρτα και ρώτησε με την τραγουδιστή φωνή της.

- Γεια σας, επιτρέπεται; Καλέ θεία τι κάνεις εκεί;

- Δε βλέπεις μωρή…

ρώτησε ο Δήμος, που αφού μας χαιρέτησε, κατέβασε το παντελόνι του και πήρε θέση δίπλα στον πατέρα μου. Ρε πούστη μου πόσα επεισόδια έχω χάσει;… αναρωτιόμουν καθώς έβλεπα τη μάνα μου να ρουφάει με λαχτάρα τον πούτσο του ανιψιού της.

- Α… εδώ είσαστε πουλάκια μου, ρώτησε γελώντας ο θείος μου, η αδελφούλα μου βλέπω επί τον... πούτσον, χα, χα, χα… έτσι, ρούφα ψωλές. Αλλά είναι κρίμα να μείνουν οι τρύπες σου ακάλυπτες.

Με μια κίνηση, έχοντας κατεβάσει το παντελόνι του κάρφωσε την ψωλή του στον κώλο της μάνας μου που ύστερα από ένα βογκητό απόλαυσης συνέχιζε απτόητη να μας πιπώνει. Εν τω μεταξύ, η Αμαλία πίπωνε τον Ιάσωνα βάζοντας του δάχτυλο στον κώλο. Ο πατέρας μου άφησε την παρέα μας και πήρε θέση πίσω από την ανιψιά του. Η ψωλή του γλίστρησε τόσο εύκολα μέσα της που η ξαδέλφη μου άρχισε να χτυπιέται πάνω στο πούτσο του σαν τρελή

- Αχ θείε ναι, πόσο μου έλειψε η ψωλάρα σου! Ρε μπαμπά δε μπορείς να με γαμάς όπως ο Θείος;…

ρώτησε γεμάτη καύλα. Ο πατέρας μου τη γύρισε, ξάπλωσε και την έβαλε να καθίσει πάνω στον πούτσο του με δύναμη. Ο θείος μου δεν έχασε ευκαιρία και με μια κίνηση έχωσε το καυλί του στον κώλο της κόρης του.

- Αχ ναι… 2 ψωλές, ναι, πιο δυνατά!

- Ναι μωρή καύλα, όλα για σένα…

φώναζε ο πατέρας μου ενώ ο θείος προσπαθούσε να βάλει και τ' αρχίδια του μέσα στον κώλο της κόρης του. Αλλιώς δεν εξηγείται η μανία του να της τεντώνει τα κωλομάγουλα και να φωνάζει "και τα' αρχίδια θα σου χώσω πουτανάκι". Η μάνα μου είχε καθίσει πάνω στον πούτσο του Ιάσωνα με το Δήμο να της γαμάει το στόμα. Ο Ιάσωνας της χούφτωνε τις βυζάρες της κάνοντας τη να χύνει ποτάμια πάνω στον πούτσο του.

Η Αμαλία απολάμβανε 2 ψωλές στο μουνί και οι φωνές της να έχουν ακουστεί ως τον Πειραιά.

- Γαμιόληδες, καργιόληδες καλόγεροι, με ξεσκίσατε!

Η Μόνικα, η αδελφή μου, είχε αφοσιωθεί στον πούτσο μου. Τον έγλειφε με μανία την ώρα που ο Δήμος ήρθε από πίσω της, κεντράρισε το καυλί του στην κωλοτρυπίδα της και με μια κίνηση μπήκε μέσα της με αποτέλεσμα από την καύλα που ένιωσε να ανοίξει το στόμα της και να πέσει με τα μούτρα στον πούτσο μου, ρουφώντας με, γλείφοντας τ' αρχίδια μου.

Την ίδια στιγμή ο πατέρας μου άρχιζε να χύνει τα φλόκια του μέσα στο μουνί της ανιψιάς του, ενώ ο θείος τη γύρισε κι ο πούτσος του αδειάζει το φορτίο των αρχιδιών του στο λαρύγγι της. Η μάνα μου είχε πάρει θέση στα 4 κι ο Δήμος της θέριζε τον κώλο, ενώ ο Ιάσωνας κι εγώ γαμούσαμε τη Μόνικα με δύναμη.

Η Αμαλία είχε πάει πίσω από τον Ιάσωνα και του έγλειφε την κωλοτρυπίδα, ενώ είδα τον πατέρα μου να σηκώνεται, να πλησιάζει τη μάνα μου κι αμέσως ο πούτσος του της έπνιξε το λαρύγγι, καθώς ο πούτσος του Δήμου συνέχιζε την εναλλαγή στις τρύπες της. Ο πατέρας μου είχε πλησιάσει εμάς και στάθηκε πίσω από τον Ιάσωνα, ο οποίος συνέχισε να γαμάει τον κώλο της ξαδέλφης του. Ο πατέρας μου έφτυσε το πουτσοκέφαλο του κι άρχισε να το σπρώχνει στον κώλο του Ιάσωνα αφήνοντας με μαλάκα. Ενώ περίμενα να αντιδράσει, ακούω έκπληκτος:

- Αχ… ναι θείε μου… πόσο μου έλειψες, όλο μέσα!

- Σου έλειψε πουστράκι μου;

- Ναι θείε μου… πολύ!

- Γάμα με πιο δυνατά ρε μαλάκα…

φώναξε η Μόνικα κι ο Ιάσων άρχισε να κουνιέται πιο άγρια ενώ ο πατέρας μου του γαμούσε τον κώλο. Ο θείος ξάπλωσε κάτω κι έκανε νόημα στην αδελφή του να καθίσει πλάτη σε αυτόν με τον κώλο. Έχω γυρίσει το κεφάλι δεξιά και βλέπω τον πούτσο του θείου να μπαίνει στον κώλο της μάνας μου, ενώ ο Δήμος της έχει σηκώσει τα πόδια και η ψωλή του συναγωνίζεται σε ταχύτητα του πατέρα του, ποιος θα τη γαμήσει πιο άγρια, πιο δυνατά, κάνοντας τη να έχει λιώσει από καύλα αλαλάζοντας σαν υστερική.

Την ίδια στιγμή ακούω τον πατέρα μου:

- Έλα ανιψιέ να χύσουμε μαζί.

- Ναι γαμιά μου, ναι!

- Χύνω πουστράκι μου, χύνω…

φώναζε ο πατέρας μου, ενώ την ίδια στιγμή ο ανιψιός του παρασέρνοντας κι εμένα σε μια δίνη οργασμού αφήναμε τα χύσια μας σαν τσουνάμι μέσα στην αδελφή μο.

- Χύνω πουτάνα, χύνω μέσα στον κώλο σου, ναι…

- Πάρε και τα δικά μου μωρό μου, όλα μέσα σου, όλα…

ενώ ο θείος μου έχει σηκωθεί και μπροστά του η μάνα μου με την Αμαλία που του μαλάκιζε την ψωλή. Περίμεναν σαν καλές πουτάνες με ανοιχτό το στόμα το σπέρμα του Τάκη.

- Χύνω πουτάνες, χύνω…

άρχισε να φωνάζει με δύναμη και πίδακες από χύσια πεταγόταν στα μούτρα, στα βυζιά και τα μαλλιά τους. Είχα μείνει. Δεν περίμενα ποτέ ότι ο θείος Τάκης θα έχει τέτοιο φορτίο. Λες και είχε να γαμήσει πάνω από 10 χρόνια. Ο πατέρας μου δεχόταν το καθάρισμα της ψωλής του από τον Ιάσωνα ενώ εγώ της αδελφής μου. Η μάνα μου είχε το καυλί του Τάκη μέσα στο στόμα της και το ρουφούσε σαν να ήθελε να μην του αφήσει ούτε σταγόνα, ενώ η Αμαλία καθάριζε τη ψωλή του Δήμου.

Ήταν η ώρα για αναπλήρωση δυνάμεων.

- Ποιος θέλει πίτσα;… φώναξε ο πατέρας μου.

- Εγώ…

τον ξεκουφάναμε εν χορό.

- Σε 30 λεπτά θα είναι εδώ…

ανήγγειλε καθώς κατέβαζε το ακουστικό. Δεν είχαν περάσει ούτε 20 λεπτά όταν ακούσαμε το κουδούνι να χτυπάει. Σαν τρελοί εγώ, ο Ιάσων και ο Δήμος τρέξαμε να ανοίξουμε. Άνοιξε ο Δήμος και μείναμε κάγκελο. Στη πόρτα ήταν ο παππούς Βήμα και η γιαγιά Άρτι, αφιχθείς από το Παρίσι. Αλληλοκοιταχτήκαμε με νόημα. Μάλλον δε θα μας έφταναν οι πίτσες που είχαμε παραγγείλει.
Copyright protected OW ref: 174751