Μυστικά και ψέματα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 27-12-2019
Η πόρτα άνοιξε σιγά-σιγά, δειλά θα μπορούσα να πω. Ένας ψίθυρος με έκανε να γυρίσω.

- Κοιμάσαι μωρό μου;

- Όχι μπαμπά.

Μελαχρινή με ίσια ως λίγο πριν τη μέση μαλλιά, μάτια μελιά, ένα στήθος σαν βερίκοκο που είχε αρχίσει από τα 10 να σχηματίζεται, κωλαράκι στρογγυλό, στητό και ένα μουνάκι που είχε μάθει εδώ και ένα χρόνο τι σημαίνει πήδημα. Ο μπαμπάς μου με πλησίασε κλείνοντας την πόρτα πίσω του λες και θα μας ενοχλούσε κανείς. Η μαμά μου αεροσυνοδός ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό και ο αδελφός μου ήταν στρατιώτης στον Έβρο. Άνοιξε το μικρό πορτατίφ και με κοίταξε. Κάθισε στο κρεβάτι μου κι άρχισε να μου χαϊδεύει το πρόσωπο και τα μαλλιά.

- Μου έλειψες μωρό μου!

- Κι εμένα ντάντυ.

Η μητέρα μου είχε 1 μήνα άδεια οπότε εμείς είχαμε "χαθεί". Όμως ο καιρός πέρασε γρήγορα και τώρα η μητέρα μου πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό και ο πατέρας μου άρχιζε να πετάει τα ρούχα του.

- Γιατί δεν πάμε στο κρεβάτι σας;… τον ρώτησα.

- Δίκιο έχεις μωρό μου, και πιάνοντας με από το χέρι με οδήγησε στο κρεβάτι τους. Άρχισα να γδύνομαι σιγά-σιγά καθώς αυτός είχε ήδη ξαπλώσει στο κρεβάτι παίζοντας τη μακριά και χοντρή ψωλή του. Του άρεσε πολύ αυτό που του έκανα και ειδικά όταν έσκυβα και πέρναγα το σαλιωμένο δάχτυλό μου από το μουνί μου ως την κωλοτρυπίδα μου και αντίθετα. Τον πλησίασα γλείφοντας τα χείλη μου και με τη γλώσσα μου σήκωσα τη ψωλή του και την έβαλα στο στόμα μου. Ένα αχ ακούστηκε από τα χείλη του. Συνέχιζα να ρουφάω παίζοντας ταυτόχρονα με τα αρχίδια του. Με άρπαξε από το πόδι και με γύρισε σε 69. Ένιωθα τη γλώσσα του να χώνεται μέσα στο μουνάκι μου κάνοντας με να ρουφάω πιο δυνατά την ψωλή του.

Άρχισα να χύνω σαν τρελή όταν ένιωσα τα δάχτυλα του να μπαίνουν στην κωλοτρυπίδα μου. Με γύρισε και σηκώνοντας με, με κάρφωσε στον πούτσο του.

- Αχ ναι μ... έτσι μπαμπά φώναξα και τον αγκάλιασα σφιχτά στο λαιμό καθώς εκείνος άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες καρφώνοντας όλο και πιο δυνατά τη ψωλή του μέσα μου.

- Ναι μωρό μου, ναι, σε θέλω καύλα μου, μωρό μου… τι σου κάνω;

- Με γαμάς μπαμπά μου, με ξεσκίζεις με την ψωλή σου!

- Είμαι ο γαμιάς σου μωρό μου;

- Ναι μπαμπά μου, είσαι και θα είσαι.

Αυτό βέβαια ήταν κατά ένα τρόπο ψέμα το οποίο ήξερε κι ο ίδιος, όπως θα σας πω στην επόμενη ιστορία στο πώς ξεκίνησαν όλα. Με σήκωσε και μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα. Άρχισε τότε να μου γλείφει τόσο το μουνάκι μου όσο και την πίσω τρυπούλα μου δαχτυλιάζοντας με καθώς εγώ έτριβα τις ρώγες μου και ένιωθα το κορμί μου να συσπάται σα να είχα πάθει ηλεκτροπληξία. Ένιωσα την ψωλή του να καρφώνεται με δύναμη και την ίδια στιγμή τα δάχτυλα του να μου ανοίγουν την κωλοτρυπίδα και την γλώσσα του μέσα στο στόμα μου.

- Αχ μωρό μου, έτσι, σε γαμάω…

- Θέλω και τ' αρχίδια σου μέσα μου…

για να τον κάνω να με γαμάει όλο και δυνατότερα όλο και γρηγορότερα. Κατάλαβα όμως ότι δεν ήθελε να χύσει.

Με τράβηξε από το χέρι και με έβαλε μπροστά στο παράθυρο που έβλεπε προς το κήπο μιας και μένουμε σε μεζονέτα. Ένιωσα τη ψωλή του να με ανοίγει με δύναμη και τα χέρια του να χουφτώνουν τα βυζιά μου.

- Μωρό μου θέλω να νιώσω το κωλαράκι σου!

- Μ… ναι… κι εγώ θέλω να νιώσω το καυλί σου μπαμπά μου…

και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου ένιωσα την ψωλή του να διαπερνά την κωλοτρυπίδα μου που αν και δεν ήταν η πρώτη φορά με έτσουξε στην αρχή, αλλά ύστερα από λίγο έβλεπε την κόρη του να καρφώνει τον κώλο της πάνω στο καυλί του.

- Τι πουτανάκι έχω εγώ;… τι κωλαράκι γαμάω;… θα χύσω πουτάνα, δεν αντέχω, αχ… χύνω!

Αρπάζοντας με από τη μέση άρχιζε να χύνει μέσα στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντας με να χύνω ποτάμια.
Copyright protected OW ref: 173434