Η μητριά μου

Δημοσιεύθηκε από Bill
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 11-12-2019
Το όνομα μου είναι Βασίλης. Θέλω να σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία που έγινε με τη μητριά μου. Τη μητριά μου την λένε Μαριλένα και είναι 40 χρόνων, ξανθιά, με υπέροχο σώμα. Είναι κυριολεκτικά μια γυναίκα όνειρο.

Εγώ είμαι 24, μελαχρινός, ψηλός, γυμνασμένος και εκπαιδευτής στις ειδικές δυνάμεις. Ο πατέρας μου χώρισε με την μητέρα μου όταν ήμουν 17 χρονών. Στα 18 μου υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις έχοντας διακριθεί με αποτέλεσμα να μείνω μόνιμος με το πόστο του εκπαιδευτή κρίσιμων αποστολών. Από τα 20 μου έλειπα σε διάφορες αποστολές, δε χρειάζεται να αναφέρω περισσότερα. Τότε ο πατέρας μου, μου μίλησε για την καινούργια του σχέση, όταν ήμουν 23 χρονών και γύρισα από μια μακρινή αποστολή πολλών μηνών.

Μετά από παράκληση του πατέρα μου να γνωρίσω τον νέο του έρωτα. Ένιωθα πολύ αμήχανα, αλλά χαρούμενος για αυτόν. Μόλις γνώρισα όμως τη Μαριλένα... παναγία μου! "Μπράβο μπαμπά" είπα από μέσα μου. Μου έκαναν το δείπνο και η Μαριλένα φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με σκίσιμο που φαινόταν τα υπέροχα πόδια της. Έριξα το κουτάλι για να δω το υπέροχο εσώρουχο της. Νομίζω το κατάλαβε, καθώς έκανε κίνηση ανοίγοντας τα πόδια).

Ο πατέρας μου να σημειώσω είναι 57 χρονών. Η Μαριλένα με ρωτούσε συνέχεια για τη δουλειά μου και έλεγε στον πατέρα μου πως ο γιος σου είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Η ώρα πέρασε και έφυγα για το ξενοδοχείο που θα εμένα. Η Μαριλένα με παρακάλεσε να νιώθω άνετα και την επόμενη μέρα να κοιμόμουν σπίτι και όχι στο ξενοδοχείο. Ο πατέρας μου θα έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι οπότε χαρά της να με γνωρίσει καλύτερα. Μετά από πολλά παρακάλια του πατέρα μου δέχτηκα.

Την επόμενη μέρα πήρα τηλέφωνο στο σπίτι καιι της είπα αν θέλει να φέρω κάτι από έξω και ότι θα έρθω βραδάκι. Το βράδυ έφτασα με ένα μπουκάλι κρασί. Η Μαριλένα ήταν με την πετσέτα, μόλις είχε βγει από την πισίνα. Μου άνοιξε την πόρτα και καύλωσα τόσο πολύ που έβλεπα αυτά τα υπέροχα πόδια και γενικότερα αυτή τη γυναίκα. Μου είπε "σε περίμενα αργότερα" και ότι δε σκοπεύει να τελειώσει νωρίς το μπάνιο στην πισίνα. Έτσι πήγε να συνεχίσει. Εγώ έκατσα στον καναπέ και έβαλα μια ταινία. Μετά από ώρα η Μαριλένα έρχεται με το μαγιό και μου λέει η πισίνα είναι πολύ μεγάλη και χωράω. Είναι ντροπή να κάθομαι μόνος. Ήθελα τόσο πολύ να την σκίσω.

Η πούτσα μου σηκώθηκε αμέσως. Φορούσε ένα brazil μαγιό που ο υπέροχο κώλος της με έκανε να τρελαθώ. Απάντησα πως δεν έχω μαγιό οπότε καλύτερα όχι. Μου είπε αν αυτό είναι το πρόβλημα περίμενε. Ανέβηκε στο δωμάτιο και κατέβηκε κάτω με τα εσώρουχα. Ένα κόκκινο σουτιέν και ένα κόκκινο υπέροχο στρινγκ. Κόντευα να πάρω φωτιά. "Αν αυτό είναι το πρόβλημα, έλα με το εσώρουχο σου, τα έβαλα κι εγώ να μη νιώθεις άβολα". Πήρα το μπουκάλι με το κρασί και πήγα. Η πούτσα μου ήταν μονίμως καυλωμένη. Το κατάλαβε και την κοιτούσε. Αφού ήπιαμε το κρασί ήρθε δίπλα μου και με χάιδευε την πλάτη. "Να σε χαλαρώσω λίγο" λέει "τόσα κάνεις για την πατρίδα και για εμάς". Της είπα πως μου αρέσει αυτό που κάνει και μου ψιθύρισε. "Ο πατέρας σου λείπει. Τόση ώρα κοιτάω τον πούτσο σου και στάζω. Θες να σκίσεις την γυναίκα του μπαμπά;".

Έβαλε τα χέρια της στη σκληρή πούτσα μου. Δεν άντεξα. Αφού τη γάμησα πολλές φορές εκείνο το βράδυ, μου είπε. "Πρώτη φορά πάω με κομάντο και δε θα είναι η τελευταία. Θέλω να γαμάς του μπαμπά τη γυναίκα συνέχεια. Θα είναι το μυστικό μας". Από τότε μετά από κάθε μου αποστολή ξέρω ότι θα έχω το καλύτερο γαμήσι. Αν θέλετε παραπάνω ιστορίες με τη Μαριλένα και πιο αναλυτικές, πείτε μου.
Copyright protected OW ref: 173227