Πως γάμησα την αδερφή μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Mrtsakalos
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 06-11-2019

Προηγούμενο μέρος: Πως γάμησα την αδερφή μου

Μετά την πρώτη φορά που γαμηθήκαμε με την αδελφή μου, πήγα έκανα ένα ντους και ετοιμάστηκα να βγω για καφέ με την παρέα μου. Της είπα:

- Τι θα κάνεις; Θα βγεις καμιά βόλτα;

- Μπορεί να βγω για καφέ με το αγόρι μου τώρα το μεσημέρι, αλλά για βράδυ μην κανονίσουμε τίποτα και όταν γυρνάς πάρε προφυλακτικά για να έχουμε.

- Τι θα σε γαμήσω πάλι το βράδυ;

- Ναι πάλι… και όχι μόνο μια φορά όπως το πρωί, στο είπα πως είσαι πολύ καλός, όποτε μέχρι να έρθουν η γονείς θα με ξεσκίζεις.

- Γιατί μετά;

- Μετά εδώ δε θα έχουμε ελευθερία, οπότε έχουμε τα ξενοδοχεία.

Αφού βγήκα και έκανα τις βόλτες μου, γύρισα σπίτι κατά τις 5, άραξα ΤV. Ήρθε και η αδελφή μου κατά τις 7. Μόλις μπήκε με ρώτησε:

- Μόνος είσαι;

- Ναι.

- Προφυλακτικά πήρες;

- Ναι πήρα ένα κουτί.

- Ωραία… πάω να κάνω ένα ντους και να χαλαρώσω.

- Οκ… θα κάνω κι εγώ.

Με αυτά και με αυτά πέρασε η ώρα. Είχε πάει 10 το βράδυ. Τη φωνάζω και τις λέω…

- θα βάλουμε καμιά ταινία;

- Όχι… αν θες βαλε, θα πάω μέσα, η αν θες έλα κι εσύ μέσα

- Παίρνω τα προφυλακτικά κι έρχομαι.

Πάω στο δωμάτιο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να γδύνουμε ο ένας τον άλλον. Μου έκανε πάλι πίπα, την έγλειψα και αρχίσαμε το γαμήσι. Τη γαμούσα στα 4 αλλά αυτή τη φορά πιο χαλαρά αλλά τις έδινα χαστούκια στον κώλο.

- Ναι γαμιά μου, ναι πουτσαρά μου, ναι, σκίσε μου το μουνί, έτσι, τρελαίνεται με τον πούτσο σου.

Με σταματάει και μου λέει ότι θέλει να χύσει και να την πάρω όσο πιο δυνατά μπορώ. Ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια. Πέφτω πάνω της και αρχίζω να τη γαμάω ξανά με πιο γρήγορο ρυθμό. Την κάρφωνα και τα βογκητά της γέμιζαν το δωμάτιο μέχρι που σφίγγει τα πόδια της και τα χεριά της γύρω μου και έπαιρνε κοφτές ανάσες χύνοντας.

Όταν ηρέμησε, σηκώθηκα και την έβαλα από πάνω. Τότε άρχισε τα δικά της. Σηκωνόταν και καρφωνόταν στον πούτσο μου. Δεν μου το είχε κάνει καμιά μέχρι τώρα.

- Θα χύσω αδερφούλα θα χύσω…

- Στο στόμα, στο στόμα τα θέλω όλα, δωσ' τα μου…

και τον βάζει στο στόμα της, τον παίζει λίγο και χύνω. Τα κάταπιε όλα!

- Ήσουν καύλα, της λέω, τι χοροπήδημα ήταν αυτό;

- Δεν είδες τίποτα ακόμα, έχεις καλό και σκληρό πούτσο και σε πάχος πολύ καλός. Ο δικός μου δεν τον έχει έτσι τόσο πέτρα και ούτε τόσο χοντρό. Τέλος πάντων χαλάρωσε λίγο μου γιατί μόλις καυλώσεις έχει και δεύτερο γύρο. Και μόλις χύσω τότε θα κάτσω στα 4 και θα με πάρεις από κώλο μέχρι να χύσεις. Αλλά ήρεμα στην αρχή γιατί πονάει.

Αρχίσαμε το δεύτερο γύρο και αφού έχυσε, έκατσε στα 4, έπαιξα με την τρύπα της για λίγο, σάλιωσα καλά και μπήκα σιγά-σιγά. Φώναζε πως πονάει αλλά να μη βγω. Όταν μπήκα, έκατσα για λίγο μέσα της και άρχισα σιγά-σιγά να κουνιέμαι. Όσο περνούμε ο χρόνος ο κώλος της χαλάρωνε και άνοιγε. Τότε άρχισα τα γρήγορα καρφώματα, τις σφαλιάρες, την ξεκώλιασα που λέμε. Αυτή φώναζε πως πονάει και πως της σκίζω τον κώλο. Της λέω πως θα χύσω και απαντάει…

- χύσε όπως είσαι, μη βγεις, χύσε με στον κώλο καυλιάρη μου…

και όπως ήμουν έχυσα. Βγήκα από μέσα της, έβγαλα το προφυλακτικό και ξάπλωσα δίπλα της. Δώσαμε κάτι φιλιά, έκατσα λίγο και πήγα για μπάνιο. Η αδελφή μου πηρέ τηλέφωνο το αγόρι της.

Γαμηθήκαμε μετά από 2 μέρες πάλι, αλλά κώλο δε μου έδωσε. Τώρα πια γαμιόμαστε 2-3 φορές το μήνα σε κανένα ξενοδοχείο γιατί στο σπίτι δε μπορούμε.
Copyright protected OW ref: 172149