Αχ θεία

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
στις 05-11-2019
Αυτή η ιστορία αφορά την θεία Σούλα. Κατάγομαι από ένα χωριό της Κύπρου, είμαι φαν της αιμομιξίας, φθάνει να περνάμε όμορφα. Έχω κάνει έρωτα με 1 ξαδέρφη και μια θεία που τη λένε Σούλα. Με την ξαδέρφη το κάναμε μια φορά μόνο και μόνο για την καύλα μας και μέχρι εκεί ήταν, όμως η Σούλα…

Η ιστορία ξεκινά χρόνια πριν, εγώ κάπου στα 15, πάνω στις φαντασιώσεις μου και αυτή στα 35, έχουμε 20 χρόνια διάφορα ηλικίας. Πάντα ήθελα να την γαμήσω! Όμορφη δεν είναι από κορμί, ευσωμούλα, βυζί μέτριο, άλλα πάντα είχε κάτι καυλωτικό πάνω της. Πάντα κάτι με τραβούσε κοντά της. Στα 20 μου κάτι έγινε και τσακώθηκε με την οικογένεια και είχα βάλει στόχο, για εκδίκηση κυρίως, να τη γαμήσω, πράγμα που έγινε, άλλα δε θα σταθώ εδώ.

Χαθήκαμε στο χρόνο, εγώ έφτασα πλέον στα 40, παντρεύτηκα, άλλαξα πόλη, δεν είχα ιδέα πως ζούσε, είχα μάθει κάποια στιγμή ότι παντρεύτηκε έκανε παιδί και χώρισε. Αυτά μόνο ήξερα. Πριν περίπου 4 μήνες κάτι έτυχε και είχαμε μια συνάντηση η οικογένεια. Θα την έβλεπα μετά από 20 χρόνια. Εγώ πλέον στα 40 και αυτή στα 60. Η συνάντηση έγινε, με το που την είδα με ρυτίδες πλέον στο πρόσωπο, δεν ξέρω γιατί άλλα κάτι ξύπνησε μέσα μου κάτι με έκανε να τη θέλω πιο πολύ πιο πολύ από τότε που ήμουν στην εφηβεία. Σημειώστε ότι στη συνάντηση ήμουν μόνος και θα καθόμουν στο χωριό 2 βράδια.

Με το που βρεθήκαμε, φιληθήκαμε φιλικά στα μάγουλα, αυτή είχε τόση χαρά που με είδε που είχα πει από μέσα μου ότι θα τη γαμήσω όσο δεν πάει άλλο. Έγινε η οικογενειακή συνάντηση και μετά ο κάθε ένας θα τραβούσε τον δρόμο του, αρκετοί συγγενείς μου πρότειναν να πάμε κάπου για φαγητό άλλα εγώ είχα άλλα στο μυαλό μου. Τελικά πρότεινα στη Σούλα να πάμε για καφέ. Δέχθηκε. Αμέσως μου μπήκε η σκέψη να τη γαμήσω. Πήγαμε, είπαμε τα δικά μας, μου είπε ότι έχει γιο στρατιώτη, ότι ζει μόνη κλπ. Τότε τη ρώτησα αν έχει κάποια σχέση, μου είπε όχι και τότε πήρα μια μεγάλη ανάσα και της είπα κοφτά ότι ποτέ δεν την ξέχασα και ότι ήθελα πάρα πολύ να τη γαμήσω όπως της αξίζει.

Μου απάντησε αυτό που με άναψε πολύ, ότι και αυτή ήθελε να ξανά κάνουμε έρωτα μετά από τόσα χρόνια. Την άρπαξα από το χέρι και μέχρι να πάμε μέσα στο αυτοκίνητο από τα πολλά γλωσσόφιλα είχα γίνει τούρμπο. Ήθελα να τη γαμήσω επί τόπου! Άσε που είχαμε και τον κίνδυνο να μας πάρουν χαμπάρι ότι ήμασταν και συγγενείς. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο όπου εμένα. Καθοδόν έβγαλα τον πούτσο μου έξω και της ζήτησα να μου πάρει πίπα. Μου αρέσει πολύ όταν οδηγώ να μου κάνουν πίπα. Μου είπε ότι δεν το ξανά έκανε άλλα άρχισε να ρουφά. Καβλα… καλύτερη πίπα από ότι πιο παλιά. Κάποια στιγμή σταμάτησε και μου είπε πως δεν ήθελε να τελειώσω. άλλα ήθελε να τη χύσω μέσα στο μουνί. Τρελάθηκα, μου αρέσει πολύ να χύνω μέσα, ποσό μάλλον με τη θεία.

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, μπήκαμε στο δωμάτιο και έπεσα πάνω της. Τι γλειφομούνι, τι γλειφοκώλι, πίπα, 69, τρέλα. Τη γάμησα μπρος πίσω και τέλειωσα μέσα της. Ήταν υπέροχο 2 μέρες γαμιόμασταν ασταμάτητα. Από εκείνη την ημέρα καταλάβαμε και οι δύο ότι ήμαστε ερωτευμένοι μεταξύ μας. Έρχεται συχνά και με βρίσκει. Έχουμε πάρει απόφαση ότι σύντομα θα χωρίσω, αυτή θα στείλει το γιο της για σπουδές και θα μείνουμε μαζί. Τώρα τι θα γίνει με τον γιο της; Ίσως να το δεχθεί. Θα του μιλήσουμε, ίσως τη γαμήσει κι αυτός, θα δούμε.

Αιμομίκτες... μη φοβάστε, αφήστε τον έρωτα σας ελεύθερο, φθάνει να μη γίνει ζημιά σε άλλους. Χαρείτε τον έρωτα σας!
Copyright protected OW ref: 172141